HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 14:41

Na mar reg voltam. Rajottem hogy nincs ertelme szekalnom szegeny NSD-t a ping problemammal, igy inkabb turok ;) .
Van egy kerdesem is: NSD! A matav minden bizonnyal ujabb savszelesseg emelessel keszul, s mivel chello csak varosokban erheto el, igy nem teheti meg a UPC, hogy nem bovit o is. Ugye? ha ugye, akkor mikor? :D
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#2122 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:04

nemtudom mit kell pattogni, meg nincs semmi kijelentes hogy emelne a matav, tesztetlek, eszrevettek a userek, elkezdtek vele foglalkozni, ez valoszinuleg annak a jele hogy emeles lesz, de nyugi. Sztem sok helyen nincs is megteremetve a szukseges hattar. Nezd akkor a upc-t meg mindig nem fejezte be a bovitest, es amikor dec 1-en elkezdett boviteni szinte osszeomlott az egesz, nezzek nyiregyhazat es szolnokot, nagy szar lett az egesz szolgalatatas, most kezdik rendbehozni, es mondjuk mar abban a szerencses helyzetben vagyok hogy jo nalam, es valoszinuleg elbirna egy emelest mar, de az a sok user ahol nem birja el? megint szedjen nyugtaot fel evig?
vagy emelne a matav, gyorsan raemelne a upc, es lehet akinel jo annal is szar lenne, mer tul lennenek terhelve a fejalllomasok, SZAL EHHEZ ELEG KOMOLY STRUKRURA KELL kidolgozni mindent, az pedig nem napok hete kerdese, hanem vagy felev. Es akkor ott a korlat, toltenel 300al, lenne egy jo helyed ahonnnan toltessz mint egy allatt, ....

#2123 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:10

Nem azt mondtam, hogy hu de jo emeles lesz, mert nalam most is szar, raadasul ponr ugy, hogy letoltes altalaban megy, packetloss nincs, csak a pingem 5-200 kozott mozog, igy hasznalhatatlan jatekra. Nem vagyok az a nagy warezbuzi, tehat nekem 15 giga is eleg lenne, csak pingem lenne normalis ennyi penzert.. komolyan mondom amikor 512 volt, es 20-al toltottem, jobban meg voltam elegedve, mint most, mert a hulye film az lejon egy het alatt, de ha nincs 20 pingem stabilan, es lagzik, akkor nem tudok mit kezdeni vele.. :reklamacio:
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#2124 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:11

Mindig amikor visszaolvasom jutnak eszembe a dolgok, szoval azert irtam az emeles dolgot, mert ha mar a ping szar, akkor legalabb a letoltes legyen atomgyors, hogy vmi mucsarocsogei kis 6 eves ne mondhassa mar el, hogy ugyanannyiert jobb a nete, mint a pesti bacsinak  :D :D :D

#2125 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:29

Idézet: AZO - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 16:11

Mindig amikor visszaolvasom jutnak eszembe a dolgok, szoval azert irtam az emeles dolgot, mert ha mar a ping szar, akkor legalabb a letoltes legyen atomgyors, hogy vmi mucsarocsogei kis 6 eves ne mondhassa mar el, hogy ugyanannyiert jobb a nete, mint a pesti bacsinak  :D :D :D

mentalitás.. granulálok.. mellesleg a mucsaröcsögei általad lenézett legtahóbb ember is fel szokta fedezni a szerekesztés gombocskát. És legyél kicsit körültekintőbb olvasd át mielőtt megnyomod a "Hozzászól" gombot.

Egyébként nem kell ahoz warezolni hogy kevés legyen. Ha pl 4 emberes video konferenciát tartok vagy szélássávra tervezett TV adást nézek az is megzabálja pár nap alatt.

De azt aláírom hogyha ingadozik a ping ill néha szakad akkor iszonyat játszani. Anno engem is a mennyekig felidegesített!

Üdv

#2126 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:38

Idézet: AZO - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 15:41

Na mar reg voltam. Rajottem hogy nincs ertelme szekalnom szegeny NSD-t a ping problemammal, igy inkabb turok ;) .
Van egy kerdesem is: NSD! A matav minden bizonnyal ujabb savszelesseg emelessel keszul, s mivel chello csak varosokban erheto el, igy nem teheti meg a UPC, hogy nem bovit o is. Ugye? ha ugye, akkor mikor? :D

Ha igen, majd. A ping paráidra pedig remélem megoldást fog nyújtani a péntek hajnali 7. kerületi fejállomásbővítés, amikor megduplázzuk a headendek számát a 7. kerületben. Mert előre gondolkozunk...

#2127 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 15:42

Xero igazad van abban, hogy bunko vagyok hogy ketszer szolok hozza. De egyaltalan nem nezem le a falusiakat, meg ugy altalaban senkit, akit nem ismerek (meg ha ugy is tunt a hozzaszolasbol).
NSD, kosz a gyors valaszt, es remenykedek. :typing:

#2128 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 16:09

A téma itt ( https://forum.hwsw.h...ST&f=18&t=87466 ) folytatódik.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.