HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 05. 13:28

Idézet: Fi.Al.Sz.Főnök - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 14:25

engem nemrég szúrt le egy cigány csávó csak azért mert metalos vok :think:
ezt nem értem másfél hónap kórházban közben meg a csávót ismerem már régről...
csak szegény be volt rugva....én nem haragszok rá...

jo fej vagy... én tuti megveretném a punk haverokkal :D
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#122 Felhasználó inaktív   Fi.Al.Sz.Főnök 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:12

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 14:28

jo fej vagy... én tuti megveretném a punk haverokkal :D

a :box2: nem megoldás inkább  :alcohol:  :reszeg: és meg lehet oldani mindent...tényleg utána visszakapta a pofájába  :box: heheh..... :burr:
"Back to the primitive
Fuck all your politics
Forever we will be
What we want to be

Primitivo"

#123 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:13

Idézet: Fi.Al.Sz.Főnök - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:12

a :box2: nem megoldás inkább  :alcohol:  :reszeg: és meg lehet oldani mindent...tényleg utána visszakapta a pofájába  :box: heheh..... :burr:

:D
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#124 Felhasználó inaktív   Fi.Al.Sz.Főnök 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:16

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:13

:D

sajna 30000 ft-be került a bíróságnak kellett fizetnem mert a majom feljelentett....ekkora szar embereket...hogy hordat a hátán a Föld?
"Back to the primitive
Fuck all your politics
Forever we will be
What we want to be

Primitivo"

#125 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 06. 13:40

Idézet: Fi.Al.Sz.Főnök - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:16

sajna 30000 ft-be került a bíróságnak kellett fizetnem mert a majom feljelentett....ekkora szar embereket...hogy hordat a hátán a Föld?

a cigo gyerek jelentett fel, mert leszurt?? :think:

#126 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 07:12

pff na ez kész...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#127 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 22:58

Ez nem az en napom.

Este 10-kor csorog az ugyfel, hogy rossz a magneskartyaolvasoja, szarra karcolta az eddig hasznalt kartyaikat.
Este 11-re kicserelve mind az olvaso, mind a kartya, mert pont volt nalam. Jool meg is hivattam magamat egy sorre, a gyors hibaelharitasert cserebe. (szamlat majd kesobb kapjak :) )

Hazaerek, gondoltam megsutom a mikroban a felkesz szendvicset vacsorara, be is allitottam a mikro idozitojet 20 percre, mert multkor 10 perc alatt eppenhogy langyos volt, 15 perc alatt meg alig meleg.

Csakhogy veletlen a Grill funkciogomb helyett a Crisp-et nyomtam meg (egymas mellett vannak), igy a grill 150W-jan kivul raadta a mikro 750W-jat is. :omg:

~10 perc elteltevel kellemes piritos illat, kezdek orulni, hogy most jo ropogos lesz a vacsi.
Meg 5 perc mulva enyhe fustszag, valami nem stimmel.
Nezek ki a konyhaba, ott mar vagni lehet a fustot, meg levegot se kapni. :omg:

Mikro lekapcs, szendvics termeszetesen szenne egve.
Osszes ablak tarva+szagelszivo bekapcs.

Ujabb 10 perc mulva folottem kettovel lako ur erdeklodik, hogy mi a lakasombol dolo fust oka, tudok-e rola...
Probaltam elmagyarazni neki, hogy csak en benaztam, semmi komoly, nem eg semmi.

Szerencsere a tuzoltokat nem hivtak ki, meg a mikrom is tulelte.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 06. 16. 23:05 -kor

#128 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:33

Mentem középiskolába, télen. Jeges járdák, hideg, úgyhogy jól bevackoltam a kezeimet a zsbekbe.
Egyszercsak arra eszmélek, hogy bámulom az eget. Mi a tököm történt? - kérdezem magamtól. Összeraktam, hogy akkorát estem, mint a nagykabát, és még a táskám is elszakadt. Ráadásul 5 csaj előtt, akik a sulinkba jártak.

Kiskoromban fém hatlövetű revolverrel rohangálunk a lakásban, szönyegen zoknival elcsúszás, revolver célzóbizbasza bele a homlokomba. Nem látszik.

Belváros, biciklizés, egykerekezés. Megint bámulom az eget... Röhögnek, miután látták, hogy megmozdulok. Haver mondja, hogy menetiránynak 90 fokban tettem le az első kereket, és átszaltóztam a kormány felett. Semmim nem fáj, nem is emlékszem rá. Az egykerekezés és a fekvés között minden kitörlődött, és utána sem jött vissza.

2 szatmári szilva után trágyahordás talicskával, kanyarban nagy ívet véve, neki a pecu oldalának, kezem felszakad, csont megroggyan, de bajom nincs, helye megvan.

Szerkesztette: A.J. Crowley 2006. 06. 20. 15:34 -kor

"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#129 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 16:14

Nekem is voltak már szép kis baleseteim. A jégen seggreülés az nem extra, az mindig van...az alap :D
De persze a legjobb, mikor mégközépsuliban haverékkal elmentünk a hóba rallizni ide a városhatárba. Haver régi isuzu terepjárójával. Kiértünk a városból, megáll, mondja na akkor helycsere te vezetsz. Na nagy boldogan kipattanok és ahogy ráléptem a jeges útra akkorát taknyoltam, becsúsztam a kocsi alá :D  :D  :D

Persze röhögtünk nagyon, na de amikor másnap mentem suliba és amikor az egész osztály ezen röhögött... :D  :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#130 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 22:22

Hát. Nekem most márciusban volt egy kis baleset.. Tesi órán focizunk.. Passzol haverom. Leveszem  elindulok vele, nyomok pár bicikli cselt majd elérek 1 nagy böhöm gyerekhez. Elivinni nemtudom így huzogattab balra-jobbra a labdát. Végre terpesztett egyet, kötényben lepasszoltam társamnak a gyerek meg rámdőlt és a pihe-puha rohadt kemény földel találkozott kicsit a fejem. Vége az órának. Hányinger bla-bla. Elzavartak orvoshoz. Bejutok nézegetnek és mehetek korházban mert agyrázkódást kaptam. Közben míg mentem orvoshoz állítólag minden ökörséget dumáltam hogy egy 20 éves gyerek dőlt rám. Meg megrugdostak a földön stb..stb.  :D

Aztán 3x-or betörtem, a fejem, de az már hosszú történet. Egyszer leírom majd :]

Szerkesztette: -=(Chrystopher)=- 2006. 06. 20. 22:23 -kor

Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#131 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 09:56

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 23:22

Aztán 3x-or betörtem, a fejem, de az már hosszú történet. Egyszer leírom majd :]

Csak 3? :D Gyenge, én 4-ig jutottam :p  :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#132 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:09

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 9:56

Csak 3? :D Gyenge, én 4-ig jutottam :p  :Đ

A 4 nekem is megvan, ha az orrtörés is fejsérülésnek számít... Egyszer belülről nyomták vissza a helyére a csontot. Jó volt... Bírtam...  :rolleyes:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#133 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:24

Szerintem Chrys elég fiatal, hogy összeszedje azt a 4-et. :D

Nagyrészt megúsztam a csúnya baleseteket, annak ellenére, hogy már a 3. karambolnál tartok. (Mielőtt nekem ugranátok, egyszer sem ÉN vezettem.)

De volt egy klassz kis orrvérzéses szorim. Épp vmi vizsgára készültem (16 voltam), és baromira meg voltam előtte fázva. Azért összeszedtem magam és elmentem. Egy oszttársnőm anyukája vitt el minket. Aztán ott eleredt az orrom vére (K épület, Aud. Max.). Nem lepődtem meg, azon a héten kb 10-jére. Aztán sehogy sem akart elállni. Már kezdtem rosszul lenni. Na, barátnőm anyukája összekapott, és hazavitt (előtte megbeszéltük, h ha tudok, visszajövök, nem tudtam). Anyám meg elcipelt a legközelebbi kórházba (na ez is érdekes volt, öreg 120as Skodánk nem indult, villamos pótló sem jött, így taxiztunk). Ott gyorsan kaptam egy kis lidokaint, és leégették az orrom. Belülről. Nem éreztem semmit. Kiléptem a rendelőből és padlót fogtam. Úgy leesett a vérnyomásom, hogy nem láttam semmit sem. Hazafelé aztán a buszon hirtelen elmúlt a lidokain hatása. Na az volt csak igazán kellemes. Hirtelen nagyon ordíthatnékom támadt. Végül úgy összeszámoltam. Kb másfél órán át ömlött a vér az orromból...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#134 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:47

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 13:24

Szerintem Chrys elég fiatal, hogy összeszedje azt a 4-et. :D

Nagyrészt megúsztam a csúnya baleseteket, annak ellenére, hogy már a 3. karambolnál tartok. (Mielőtt nekem ugranátok, egyszer sem ÉN vezettem.)

Na de nekem 6 évesen meglett az a 4, ráadásul úgy, hogy a 4-re sokat is kellett várni :D
Majd egyszer elmesélem ;)

Haverék másfél alatt négyszer karamboloztak úgy, hogy egyszer sem ők voltak a hibások, már a rendőrök, meg a szervízesek messziről megismerték őket, hogy már megint ti!  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#135 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 02. 19. 23:54

pár évvel ezelőtt elkaptam valami kellemetlen vírust Bécsben
reggel vettem észre
felébredtem, hopp, kis puki
gyönyörűségesen összefostam az ágyat
nem volt nagy gond, pár nap múlva amúgy is költöztünk tovább
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#136 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 02. 20. 00:32

Üzenet megtekintéseIdézet: perzecutor - Dátum: 2005. 01. 18. 22:09

pár óra alatt kiderítettem, hogy a károkozó biztósítója állapítja meg a kárt.????? vajon mennyit buktam? ki tudja? tavaly nyáron 800-ért számították volna be a suzuki t*p-nál, ha veszek egy másikat,  de nem vettem. Asszem mégis inkább a tanítványnál kellett volna pisilni,... bár p-né azt mondta, hogy így olcsóbb volt a dolog, mert egy temetés ma már nem olcsó. ...

ezt most nagyon szar volt olvasni
ott álltam a sírnál lamexpert-tel
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó