HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: Empire at War - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: Empire at War SW RTS strikes back :)

#121 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 13:26

várjuk :up:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#122 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 14:00

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 14:15

http://empireatwar.filefront.com

Mod szekció
LUA&XML Files (kb. 1.2mb)
http://empireatwar.f...UAs_Files;57224

Letöltöd, kicsomagolod, megkeresed a (talán) XML%Factions.xml-t, átnevezed Factions.xml -re, beteszed a gamedata/data/xml -be, és Notepad.

És ott már egyértelmű (Rebels: 25, Imps: 20)

Bővebben bárki mást kérdezz :)

Köszi a segítséget! :respect:  :up:

#123 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 22:32

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. márc. 17., péntek - 14:24

Majd ha lesz energiám, talán még fel is teszem valahova a most készülgető "modomat". Ami eddig van:

- TIE Advanced Squadron (A és X-Wingeknél jobb),
- Imperial Star Destroyer II (több Shield, Fighterek helyett Advancedek), Tech level 5,
- SW fluff alapján minden egység helyrerakva (Hull, Shield, méret),
- A Rebel vadászok (főleg az Y-Wingek) sokkal izmosabbak. Végülis gyakorlatilag az Y-Wing az egyetlen fegyverük az Impekkel szemben :) Egyébként minden vadász squadronban több vadász van.
- Autoresolve erők kicsit normálisabbak. Pl. egy Star Destroyer most már jóval többet ér (a halom vadász és bomber osztagával) mint egy magányos Mon Cal. SZVSZ reálisabb.
- Földi harcot lesz@rom :)

Sok ötletet a már elkészült modokból vettem. Amin gondolkodok: a Rebel nagyobb hajóknak szintén kéne hangár + vadászok.
Nekemnek így sokkal jobb, élvezetesebb lett a game, jobban hasonlít a fejemben élő SW képre.

Jól hangzik, midennel egyetértek, kivéve egy dolgot: Az egy squadronokban lévő vadászok számát inkább csökkenteni kéne, nem növelni. Már az alap 5 gép/squadron is áttekinthetetlenné teszi a vadászok tevékenységét, nemhogy még egy megnövelt létszám. Így is elég hülyén festenek az alapjátékban a muslicaszerűen rajzó Tie Fighterek. Szerintem a legjobb az lenne, ha 3 gép lenne squadrononként.

Az én fejeben lévő SW űrharc kép még az X-wingen és a Tie Fighteren nevelkedett, úgyhogy szerintem is van mit kalapálni az alapprogramon.

Azt hogy a földi harct lesz@rod, jól teszed. Szvsz bele se kellett volna kerülnie a játékba.

#124 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 13:16

Az volt a bajom, hogy alaphelyzetben a vadászok (rebel és imp) pillanatok alatt elvéreztek, és onnantól már csak a nagyobb hajókon múlt a győzelem, márpedig abban a Rebelek nem jeleskednek. Így egészen a csata végéig rajzanak a vadászok, ami SZVSZ sokkal reálisabb. És sokkal veszélyesebbek a nagyobb hajókra is.

3 vadászos osztagokkal nagyon gyengék lennének, illetve ha az egyes gépek erősebbek, akkor meg már irreális.
Majd még gondolkodok rajta :)

#125 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 14:40

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 14:16

Az volt a bajom, hogy alaphelyzetben a vadászok (rebel és imp) pillanatok alatt elvéreztek, és onnantól már csak a nagyobb hajókon múlt a győzelem, márpedig abban a Rebelek nem jeleskednek. Így egészen a csata végéig rajzanak a vadászok, ami SZVSZ sokkal reálisabb. És sokkal veszélyesebbek a nagyobb hajókra is.

3 vadászos osztagokkal nagyon gyengék lennének, illetve ha az egyes gépek erősebbek, akkor meg már irreális.
Majd még gondolkodok rajta :)

Szerintem csak a vadászok megfelelő irányításán múlik. Ha megfelelően használja az ember őket, lehet velük tarolni. Csak hát kerülni kell velük a Tartan Cruisereket/Corellian Corvetteket.  De például néhány szakasz Y-Wing a jó kis ion torpedóival egészen hamar megfeketet egy birodalmi capital shipet.
Mondjuk tényleg nehéz dilemma.

#126 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 18:34

Újabb ötletet próbáltam ki: mostantól sem a rakéták, sem a torpedók nem mennek át a pajzson, DE: a rakéta sebessége nagyobb lett, a sebzése 18 helyett 50, a torpedó meg kék, gyorsabb, és 20 helyett 120 a sebzése.

Pár skirmish után azt kell mondanom, jobb. Az Y-Wingeknek így is ott az ion izé, az Impeknek meg ott vannak az ISDII-k, Venator cruiserek :)

#127 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 19:18

Dobd fel vhova, had próbáljuk ki mi is!
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#128 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 16:38

Eh... hova? :think:
Mondjatok valami helyet, vagy adjatok egy emilt.

BTW a Venator valamiért nem megyen Galactic Conquestben. Skirmishben OK.

#129 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 22. 21:50

50kbyte-ig csatolhatod a hozzászólásodhoz is, egyébként meg küld el nekem (512kbyte-ig): brrr@drotposta.hu
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

#130 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 16:01

Meglátom, legfeljebb 2-ben megy. Az XML nem sok, de a MasterText vagymi, amiben az unit leírások vannak, az eléggé. Majd este megyen.

#131 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 12:34

Ha valaki megmondja hogy a Venatort hogy lehet beizzítani Galactic Conquest alatt, kap egy sört :)

- bemásoltam az UniqueUnits-ból a SpaceUnitsFrigates-be, megadtam neki a megfelelő classokat, tech levelt, affilitationt, space base-t, és nem megy.
- skirmishben simán beírtam az építhető egységek közé, és megy.

Az ISD-II, Acclamator Dreadnought, TIE Advanced Squadron olyan szépen sikerült, ez vajon miért nem? 3x ellenőriztem, és sehol nincs huba, mégsem akarja a jót.

#132 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 18:37

Megnéztem, nekem tetszik  :respect: Remélem hamar rájössz, hogyan kell conquest-es dolgot megoldani.

#133 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 12:29

Hali!

A birodalmi kampányban, amikor Bobbat Fett -el és a Slave I-el kell szétlőni a kalózok szenzorait, utána hogy kell "behívni" a birodalmi flottát? Nem tudom szétlőni egyedül a bázist... :(

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#134 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 12:50

Idézet: Charles - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 13:29

Hali!

A birodalmi kampányban, amikor Bobbat Fett -el és a Slave I-el kell szétlőni a kalózok szenzorait, utána hogy kell "behívni" a birodalmi flottát? Nem tudom szétlőni egyedül a bázist... :(

Üdv!

ugyanúgy ahogy az erősítést hívod
szóval fontos, hogy vigyél bobával együtt egy flottát is, ha űrharcot kezdeményezel csak boba indul úgyis aztán hívhatod a többieket ;)

Szerkesztette: FragMaster 2006. 03. 31. 12:51 -kor

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#135 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 13:27

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 13:50

ugyanúgy ahogy az erősítést hívod
szóval fontos, hogy vigyél bobával együtt egy flottát is, ha űrharcot kezdeményezel csak boba indul úgyis aztán hívhatod a többieket ;)

Valóban, nem vittem flottát, de már rájöttem. Pedig ledaráltam mindent a Slave-I-el, kivéve az állomást. Aztán 2x-ra flottával már they were no match for the dark side...  :smoker:

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#136 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 18:13

Tudja valaki, hogy hova teszi a játék a mentéseket?  :think: Már megnéztem minden rejtett fájlban... :think:

#137 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 19:39

Ha már zárták a feleslegesen nyitott toipicot, upolom ezt :D

Senki nem tolja vele? Marha jó a skrimish és a galatic battle is - a kampányon kívül  :smoker:

Szerkesztette: =Oli= 2006. 05. 02. 19:39 -kor

#138 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 07:52

Tolom-tolom, de az a rohadt Venator még mindig nem építhető Galactic Conquestben :)

#139 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 08:16

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 8:52

Tolom-tolom, de az a rohadt Venator még mindig nem építhető Galactic Conquestben :)

Ammeg' mi? :D  :confused:

Skrimish-be pályát lehet találni a neten? Elég kicsik az eredetiek... :think: 

#140 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 08:22

Maps, mods. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.