HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: Empire at War - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: Empire at War SW RTS strikes back :)

#181 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 06:51

Húúúú de nagy az érdeklődés :D Nem gond, azért én írogatok...

Találtam módot a hajók javíására, az űrbéli építőhelyeken most már hajójavítót is lehet építeni, igaz csak Acclamator alatti hajókat javított meg... :think:

Próbálgattam egy Galatic Conqest-et Birodalommal. Ilyenkor a Consortium és a Rebellion ellen vagyok. Azt vettem észre, hogy szép lassan minden bolygóm korrumpálódik és tűnnek el róla az épületek. Nagy nehezen rájöttem: kizárólag az Uralkodó tudja megszűntetni a korrumpáldást 'mindössze' 1500 pénzért...erre költöm a bevétlem felét... :omg:  :reklamacio:

Még egy idegesítő tény, ez volt az alapátékban is: bizonyos űrcsatákból nem lehet 'lelépni'. Lemegy az a tíz mp és utána nem lesz aktív az ikonja...és azért van pár csata amit kihagynék...Bosszantó, és nem tudom miért van.. :think: Persze az auo-save nem ér semmit, mert nem a csata előtti állapotot menti, hanem a csata kezdeténél...

#182 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 15:08

A kiegészitöben a második il pontosabban a 3. missiont hogy kell megcsinálni?Elsö mikor kiszabadul a börtönböl az oké.Második mikor a birodalmi bolygot szabotálom. A 3. is ilyen akcio lenne de hiába küldöm oda a szabotáló unitot nem csinál ott semmit.Pénzem van elég de mégsem csiálja meg,miért?

#183 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 15:20

Sajnos én még nem csinálom a kampányt... :(

#184 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 20:11

Áááá mit találtam :]

Ebben Death Star II-t lehet építeni(és pont olyan félkész, mint a filmben) és lehet vele lőni a hajókat :] :] Kb percenként lehet vele tüzelni, nincs ami megállítaná, és a két Victory mellett egy Csillagromboló is jár hozzá csata közben  :smoker:

#185 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 20:31

Sikerült összehoznom a Executor-t :] Az Uralkodót és Datrh Vadert együtt kell vinni és meg is jelenik, nem kell megcsinálni külön  :smoker: Állati jó :]

Érdekli egyáltalán valakit?  :think:  :D

#186 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 09:01

Én az elején nem tudok már továbbmenni pls help vki..

#187 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 09:30

Idézet: =Oli= - Dátum: 2006. nov. 7., kedd - 20:31

Sikerült összehoznom a Executor-t :] Az Uralkodót és Datrh Vadert együtt kell vinni és meg is jelenik, nem kell megcsinálni külön  :smoker: Állati jó :]

Érdekli egyáltalán valakit?  :think:  :D

Linkelj egy képet :smoker:
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#188 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 12:28

Idézet: Nirak - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 9:30

Linkelj egy képet :smoker:

Akartam, de akkor éppen sz*rakott a tar.hu...este megpróbálom  :cool: Brutálisan jó :]

#189 Felhasználó inaktív   BandiTar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 15:08

Na vazze tesóm sikerült elindítani a kieget és nagyon teccik.És az a durva hogy valamit nagyon optimalizáltak,mert most sokkal jobban fut.Az hittem az alapjáték nálam azért nem megy olyan szépen mert nem tudja a vga-m az SM3-at.Ez viszon nagyon szépen megy minden maxon élsimogatás mellett.

Valaki irt hogy odamegy a bolygót korrumpálni,van elég pénze stb és nem csinál semmit.Ilyen nekem is volt, és jo sokszor odavittem a korrumpáló-csávot aztán jo lett egy idö után.valami bug lehet  ez még szereintem.Remélem kijavítják.
Egy nagy :up: a gaménak! :D
KONFIG: Asus A8N-E, X2 4200+, ASUS 1950Pro, 2 GB A-Data, Maxtor 300Gb,WD 320Gb, Hyundai Imagequest L72D, Logitech Mx 518, Genius Slim Star Pro, Audigy2, Genius SW-5.1 Home Theatre, FSP Bluestorm 500, Vízhűtés(Alphacool+házibarkács)

#190 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 15:35

Idézet: BandiTar - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 15:08

Na vazze tesóm sikerült elindítani a kieget és nagyon teccik.És az a durva hogy valamit nagyon optimalizáltak,mert most sokkal jobban fut.Az hittem az alapjáték nálam azért nem megy olyan szépen mert nem tudja a vga-m az SM3-at.Ez viszon nagyon szépen megy minden maxon élsimogatás mellett.

Valaki irt hogy odamegy a bolygót korrumpálni,van elég pénze stb és nem csinál semmit.Ilyen nekem is volt, és jo sokszor odavittem a korrumpáló-csávot aztán jo lett egy idö után.valami bug lehet  ez még szereintem.Remélem kijavítják.
Egy nagy :up: a gaménak! :D

Ha jól emlékszem peccsel is telepítéskor, talán azért fut jobban  :think:

Örülök, hogy végül megy láma :D

#191 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 18:42

Ez a korrumpálódás nem nagyon megy...gyakorlatilag egy kukkot se értettem a tutorialból...

Most egy bolygón tudnék korrumpálódni, ott ez van:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Most mia' f* van? Földi egységgel nem enged támadni, űrhajót nem tudok csinálni, mert csak egy bolygóm van, kevés az emberhely...

Jobb volt, a 'termeljünk, osz' osszuk le őket bazinagy hajókkal' szisztéma szvsz... :think:  :Đ

#192 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 19:43

Itt vagyok én is elakadva a 2. missionnál, én se tudok semmit csinálni.Megoldás?

#193 Felhasználó inaktív   BandiTar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 13:32

Mondom ez egy BUG, nyomjatok cacelt,és próbáljátok korrumpálni amitg rá nem enged kattintani a képre.Nekem is ez volt már majdnem feladtam(mondom faxom bele mást nem lehet csinálni),aztán egyszercsak megengedte... :reklamacio:
KONFIG: Asus A8N-E, X2 4200+, ASUS 1950Pro, 2 GB A-Data, Maxtor 300Gb,WD 320Gb, Hyundai Imagequest L72D, Logitech Mx 518, Genius Slim Star Pro, Audigy2, Genius SW-5.1 Home Theatre, FSP Bluestorm 500, Vízhűtés(Alphacool+házibarkács)

#194 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 19:25

1.05ös patchet nem rakta fel senki?

#195 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 20:43

Idézet: BandiTar - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 13:32

Mondom ez egy BUG, nyomjatok cacelt,és próbáljátok korrumpálni amitg rá nem enged kattintani a képre.Nekem is ez volt már majdnem feladtam(mondom faxom bele mást nem lehet csinálni),aztán egyszercsak megengedte... :reklamacio:

Én láma :lama: :omg: Ez nem bug, hanem nem teljesült egyfeltétel, jelen esetben 3 assault sqad kell hozzá. Ott is van, hogy 0/3  :omg:

Most már megy :Đ

#196 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 18:22

Végigvittem a kampányt  :smoker: Iszonyat jó volt, bár a mászkálós pályák megizzasztottak, éredmes sűrűn menteni :)

Az utolsó űrcsata hatalmas volt, lehetett lőni az Eclipse sziperlézerével, majd megjött az Executor is...itt van néhány kép, hátha kedvet kap valaki :)

Az ütközet:

Kép

Viszlát Executor  :D

Kép

#197 Felhasználó inaktív   BandiTar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 14:46

Nekem nem volt idöm a print screent nyomkodni inkább az ürcsatára koncentráltam... :D Grat a jo képekhez! :respect:

#198 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 15:24

Idézet: BandiTar - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 14:46

Nekem nem volt idöm a print screent nyomkodni inkább az ürcsatára koncentráltam... :D Grat a jo képekhez! :respect:

Tegnap este volt egy védekező-csatám conqest módban(kicsit izgibb, mint a kampány), szegény birodalom elveszett vagy 10 victory-t, 4 csillagrombolót, stb, stb...és én csak pár anti-vadász hajót és egy bazikrúzert írhatok a veszteséglistára  :smoker:

Szerkesztette: =Oli= 2006. 11. 30. 15:25 -kor

#199 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 09:00

Hmm, Galatic Conqest-et megpróbáltam a Lázadókkal is, de se B-Winge-em, se új hajóm(kicsi hosszúkás, torpedókkal tüzel  :confused: ), se pedig Luke Skywalker-em nincs. R2-val már nincs több 'lopnivaló', minden épület fel van húzva...Pedig amikor a Birodalommal voltam, elég erősnek nézett ki az új hajó és a B-Wing-ek is sok hajómat kilőtték... :think:  :(

#200 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 09:04

Ja és az a hősöm sincs, aki annyiszor megszopatott. Földi csatában egy bazi nagy lebegő tankkal közlekedik...Sajnos a Zann ellen a Lázadók sz*rt se érnek a földön, a Mass Driver-es tankok simán leszedik a siklókat, és más erős támadó erő nem igazán van.. :omg: Viszont Yoda marha jól nyomja, ugrál, mint a filmben, simán szétkaszabol 2 gyengébb tankot is egyszerre :]  :smoker:

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó