HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS A8V Deluxe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS A8V Deluxe tapasztalatok, velemenyek Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 15:13

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 15:54

Ez van róla az Asus honlapon...nagyon megerőltették magukat, pont a lényeget nem lehet megtudni a lapról, világosítsatok fel:

AGP v. PCI? Nforce 3 v. 4?

Képről szerintem az A8V AGP, de a A8V-E Deluxe pedig PCI-e... :think:

Katt a specifikációkra bal oldalt, vagy IDE :)

Két különböző lap, az egyik AGP VIAKT880PRO a másik PCI-E VIAKT890.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#242 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 15:30

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 16:13

Katt a specifikációkra bal oldalt, vagy IDE :)

Két különböző lap, az egyik AGP VIAKT880PRO a másik PCI-E VIAKT890.

OK, ez miért nem tudott azonnal előjönni  :think: Mindegy, már képben vagyok  :)

#243 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 17:28

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 14:54

Szerinted viccből írogatjuk a B1-es foglalatot? Talán meg kellene fogadni a tanácsokat, ha már kérsz. RTFM a dolog egyébként, szép szemléletes ábrákkal van a kézikönyvben a ram slotok feltöltésének a folyamata. :rolleyes: én is.

XP telepítéskor F6 amikor mondja és lemez bead neki megvolt? Az NV vagy a Promise kontrolleren van a winyó?

igen, végigolvastam a topik mind a 9 oldalát. (ahol pontosan 2 helyen van megemlítve hogy a B1-es foglalatot kell használni. amit én is használtam, és úgy SEM ment) és a lúzer manualt is..  :rolleyes:

igen tudom hogy F6-ozni kell, amint azt leírtam mind a 3 Promise drivert végigpróváltam.

a meoldás végül is az lett hogy az ViA oldalán talált Via Raid drivert töltöttem be modulnak, és a vezérlőt bios-ból tiltottam. így megy a Deluxe, és a másik sima A8V lapis . a 2. A8V zárlatos....... ennyi
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#244 Felhasználó inaktív   pokadave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 21:17

VIAKT880PRO kontra NForce4. Melyik a jobb?

#245 Felhasználó inaktív   pokadave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 27. 21:20

Sorry. Akartam mondani VIA K8T800Pro kontra NForce 4 ill. 3

#246 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 07:31

Idézet: latency - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 21:43

Még szép, hogy megy. Semmi érdemleges változás nincs a SATA2-ben, ami miatt ne lenne teljesen visszafele kompatibilis.

Köszönöm a választ, időközben meg is vettem. Azért valami mégis van, ugyanis az említett winchesteren külön arra célra van egy jumper, hogy visszabutítható legyen Sata1-re, ahogy a hozzáadott fecni fogalmaz: arra az esetre, ha a sebesség egyeztetése során problémák merülnek fel.
Szükség is volt rá, először csak anélkül dugtam rá a lapra, és nem is látott semmit. A jumper felrakása után viszont probléma nélkül ment.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#247 Felhasználó inaktív   Chromo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 19:17

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 18:28

igen tudom hogy F6-ozni kell, amint azt leírtam mind a 3 Promise drivert végigpróváltam.

Biosban kiválasztod, hogy raid v. onboard ide módban akarod-e használni a Promise vezérlőt. Külön van raid és sima driver, ASUS honlapról letöltöd. Megcsinálod a bootlemezt és telepíted az XP-t.
Nem igaz, hogy nem lehet valahogy összekalapálni...  :confused:

#248 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 01:32

Idézet: pokadave - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 22:20

Sorry. Akartam mondani VIA K8T800Pro kontra NForce 4 ill. 3

Igazából a 880-as az NF3 vetélytársa az agp miatt. Én nem bántam meg ezt a lapot, nagyon korrekt, csak a busmaster vezérlőt kellett hanyagolni, mert megpusztult dvd íráskor. A windows saját driverével tökéletes.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#249 Felhasználó inaktív   Gor Findalas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 12:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 2:32

Igazából a 880-as az NF3 vetélytársa az agp miatt. Én nem bántam meg ezt a lapot, nagyon korrekt, csak a busmaster vezérlőt kellett hanyagolni, mert megpusztult dvd íráskor. A windows saját driverével tökéletes.

Az AGP miatt én is ilyen lapot szeretnék, esetleg abitot, csak még bizonytalan vagyok, mert a rivális nf3-ról semmit sem tudok. Gondolom hasonló paraméterekkel rendelkezik. Ez a lap stabil ? megbízható? nem túl lassú a többi márkához képest ? Bocs a sok kérdésért de lemaradtam a socket A-nal, azóta nem nagyon vagyok képben csipszett ügyileg.
Toron Powa !

#250 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:15

Need Help:

szereltem a gepem otthon ...es az agps kartyat kivettem... majd ..vissza de a huje bios ugy volt beallitva hogy aramszunet eseten elindul es bedugtam a vga-t erre elindult a gep. gyorsan kikapcs..beszerel vga minden okes ill a win osszeomlott.. na mondom win install felmegy szepen miden ..de mikor az integralt lan vezerlo driveret tennem fel out of frequencyvel a moncsi elszall.. mondom biztos vga hiba ..tesztek ezerrel vga okes..akkor ismet enable lan fagyas..visszaraktam a regebbi 13s biost elotte 14es volt ua a hiba...Mondom masik lan kartya akokr ha mar az integralt szarakodik. masik pci-os lant win felismeri drivert telepiti ..de mikor osszekotom akkkr networtk cable unplugged.. lehet hogy vmi elszalt a lapon? ill csak a lan v a pci vezerlo? ha berakok 1 lant akor hatul a ledeknek vilagitania kell alapbol v csak ka mar driver fentvan es ossze van kotve? De ha meg a pci vezerlo halott akor a kartyakat nem kellene felismernie nem?

#251 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:15

Persze masik vgaval is teszteltem azzal is hasonlo eredmenyre jutottam :(

#252 Felhasználó inaktív   tariz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 19:46

áá basszus szívok énis egy ilyen lappal
havernak is vvettünk egy sima a8v lapot, 3000+os veniccel meg fortron 350 es táppal és bekapcsolásnál nem áll fel rendesen a rendszer, a monitort be se kapcsolja néha
mondjatok valami tippet pls
ha az számit a táp eredetileg 24 tűs és átalakítóval van csatlakoztatva

#253 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:12

tariz: ebből nem sok derült ki. load bios default, memóriateszt. no meg egy másik táppal is nézzétek meg.

ttt1: már ne haragudj, de ha jól értem, akkor Te ugyan kikapcsolt, de áram alatt lévő gépben szereltél. Ilyenkor elég szépen el szoktak hullani az alkatrészek. Ha ez így történt, akkor ez van, legközelebb ne felejtsd el kihúzni a 230V-ot a tápból, és várni egy-két percet, mielőtt hozzányúlsz.
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#254 Felhasználó inaktív   tariz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 20:26

oké megnézem holnapa tápcserét, elképzelhető hogy ezt a konfigot (a64 3000+ 9600xt 2vinyó1gb ram) nem birná el egy Fortron táp?

#255 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 11:25

Idézet: PeC - Dátum: 2005. aug. 10., szerda - 19:12

ttt1: már ne haragudj, de ha jól értem, akkor Te ugyan kikapcsolt, de áram alatt lévő gépben szereltél. Ilyenkor elég szépen el szoktak hullani az alkatrészek. Ha ez így történt, akkor ez van, legközelebb ne felejtsd el kihúzni a 230V-ot a tápból, és várni egy-két percet, mielőtt hozzányúlsz.

Nem az volt a gaz. hanem hogy a huje biosnak az a defaultja hogy aramszunet eseten ujrainduljon e a gep es vmiert annak vette.. Mind1 mondjuk garis csak most 1 het mire kicserelik:).

#256 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:11

Idézet: ttt1 - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 12:25

Nem az volt a gaz. hanem hogy a huje biosnak az a defaultja hogy aramszunet eseten ujrainduljon e a gep es vmiert annak vette.. Mind1 mondjuk garis csak most 1 het mire kicserelik:).

Nem érted. Ha be van dugva a gép, és ki van kapcsolva, akkor is áram alatt van az alaplap egy része. Ilyenkor tilos bármit is ki-be tenni a gépben. Ez független a bios beállításától.
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#257 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:17

Segítség!!!
a haverom winyojára szeretnék cuccost másolni,de amikor bekötöm és elindítom a gépet
ezt írja ki:hiányzo:NTDL fálj
ujrainditás crtl+alt+delete
mit tenyek?
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#258 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:53

Idézet: Devyd - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 13:17

Segítség!!!
a haverom winyojára szeretnék cuccost másolni,de amikor bekötöm és elindítom a gépet
ezt írja ki:hiányzo:NTDL fálj
ujrainditás crtl+alt+delete
mit tenyek?

Boot sorrend beállítás? Vagy kapcsold ki az autodetect-et a biosban, az oprendszer úgyis felismeri a vinyót majd.
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#259 Felhasználó inaktív   Chromo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 12:58

Idézet: PeC - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 13:11

Nem érted. Ha be van dugva a gép, és ki van kapcsolva, akkor is áram alatt van az alaplap egy része. Ilyenkor tilos bármit is ki-be tenni a gépben. Ez független a bios beállításától.

Így van. Mer' ugye ATX...
Nem véletlenül van ott az alsó sarokban a zöld led.

#260 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 14:00

már sikerült + oldanom,leformáztam!azé köce
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.