Elküldve: 2006. 05. 02. 17:35
Idézet: Kerbenog - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 7:42
Üdv mindenkinek
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok.
Nemrég vettem egy x2-3800+ processzort, és most alaplapot keresek hozzá.
Találtam egx A8v deluxot, jó áron, de azt hallottam, hogy a Viás chipszet nem szereti az x2-es procikat.
Érdemes-e vele foglalkoznom? (bios, patch, stb) (sima 800pro chipkészletes)
A tuningot hogy bírja? (nekem 250-es fsb elég, a procim alapfeszen 240-et tud
Persze ha majd ráérek körülnézek a topikban is, de most az alkudozáshoz gyors választ szeretnék, ha egy mód van rá!

Szerintem hulyeseg. Nekem egy X2 4200+-os ul ebben az alaplapban es az eg vilagon semmi problemam nincs (a 1014-es Bios-t hasznalom). 24 oraban megy a gepem, kabeles interneten keresztul allandoan on-line vagyok. Video-t es DVD-t szerkesztek, a legujabb jatekokkal jatszok, TV- DVD-t nezek, szoval komplett multimedia. Az eddigi legtobb dolog amit csinaltam vele, (csak hogy teszteljem az X2 kepessegeit

): DVD-t masoltam a CloneDVD2-vel, a hatterben ment a TV, mikozben internetrol radiot hallgattam, toltottem valamelyik jatek demojat es film trailereket neztem a quicktime oldalarol. Szoval en 100%-ig meg vagyok elegedve vele. Az egyetlen problema, hogy AGP-s igy videokartya bovitese eseten kenytelen leszek lecserelni. Egyenlore azonban meg evvel a procival es VGA+memoria(X850XT PE+2giga dualban) kombinacioval meg nem akadt ellenfele jatekokban.(FEAR, Quake4, Tomb Raider Legend, Ghost Recon:A.W. 1024x768-as felbontas mellett minden maximumon).
ASUS P5W DH DELUXE, Intel Core 2 Duo E6700, G.SKILL 4GB (4x 1GB)DDR2 800,SAPPHIRE HD 4670, Sapphire Theathrix 550, ENERMAX Liberty ELT620AWT ATX12V, COOLER MASTER CM Stacker STC-T01-UWK, ViewSonic VX2025WM, Klipsch Pro Ultra 5.1