HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS A8V Deluxe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS A8V Deluxe tapasztalatok, velemenyek Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:46

Idézet: minimize - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 20:22

hejj!
az asus update-em ne mAsus-lapnak látja az A8VDeluxe-om...ez mitől van??
frissítenék bios-t(nincs floppy-m...),erre szaraxik...tippek?
:think:

Probald frissiteni az Asus Update-et. Nalam 6.10-sel nem volt gond.
May the bastard rest in pieces ;)

#782 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:19

Idézet: Luftwaffe - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 9:46

Probald frissiteni az Asus Update-et. Nalam 6.10-sel nem volt gond.

a gond az, hogy telepítéskor sem enged tovább lépni, mondván nix Asus-alaplap, amit érzékelne...
:confused:
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio&  the Maserati 250F
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#783 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 15:02

megoldódott.
creative support jelezte, h valószínűleg az X-Fi miatt lehet gond az Asus Update-telepítéssel, szal hangkártya ki, uninstall minden ezzel kapcsolatos drivereket, aztán új program fel, bios-sütés, gép lekapcs, hangkátyú vissza, aztán telepíteni a drivereit, voilá.
nem semmi mizéria azért, és nem először bugzik a creative-szoftverrészlege...
:(

Szerkesztette: minimize 2006. 09. 30. 15:02 -kor

"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..."  -Airplane I.-ből szabadon...-
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-

#784 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 03. 11:30

Idézet: minimize - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 16:02

és nem először bugzik a creative-szoftverrészlege...

Hát ja. Elég jó hardvereket csinálnak, de drivert írni sohasem tudtak :think:
May the bastard rest in pieces ;)

#785 Felhasználó inaktív   rarobika 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 18. 15:53

Szerbusztok!
Mi lehet a baja a gépemnek ha van egy Abit AV8-as alaplapom és ha el akarom indítani a gépet akkor el kezd sipolni és az alaplapon egy 7.0. kódot ír ki és addig kell nyomnom a RESET gombot (alőfordul hogy 10szer is egymás után) még egyszer csak el nem indul.
Mitől lehet ez? :mad:  :think:

#786 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 16:59

Idézet: rarobika - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 16:53

Szerbusztok!
Mi lehet a baja a gépemnek ha van egy Abit AV8-as alaplapom és ha el akarom indítani a gépet akkor el kezd sipolni és az alaplapon egy 7.0. kódot ír ki és addig kell nyomnom a RESET gombot (alőfordul hogy 10szer is egymás után) még egyszer csak el nem indul.
Mitől lehet ez? :mad:  :think:

Nemtom, nekem Asus A8V-m van... :D  Procihűtő az alaplapra van dugva és el is indul a géppel együtt? Ha igen, akkor a BIOS-ban kapcsold ki a prociventi figyelést. Táp milyen/mekkora? Meg ilyesmik...
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#787 Felhasználó inaktív   rarobika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 18. 17:33

Idézet: bigsee - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 16:59

Nemtom, nekem Asus A8V-m van... :D  Procihűtő az alaplapra van dugva és el is indul a géppel együtt? Ha igen, akkor a BIOS-ban kapcsold ki a prociventi figyelést. Táp milyen/mekkora? Meg ilyesmik...

Procihütő elindul.
A táp 300W os.

#788 Felhasználó inaktív   Obelix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:35

Sziasztok van egy asus a8v deluxe alaplapom
ami 3 másodpercenként sipol egyet :s és nem tudok rá jönni hogy mi miatt csinálja
Van valami ötletetek ?

#789 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 12:17

Idézet: Obelix - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:35

Sziasztok van egy asus a8v deluxe alaplapom
ami 3 másodpercenként sipol egyet :s és nem tudok rá jönni hogy mi miatt csinálja
Van valami ötletetek ?

Memória. Vedd ki őket, és úgy is kell sípolnia. Egyesével rakd vissza, rakosgasd, amíg nem sípol.
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#790 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 21:49

azért ebbe a topikba kezdem az érdeklődést, mert az alaplap is gyanús részemről.
-rendszertelen időnként kép kifehéredik-megmerevedik, hang megakad, aztán restart, néha kemény bios-resettel.
-tápra gyanakodtam(terhelés alatt gyakoribb, bár tegnap 3dMark06-ot nyomott 2órán keresztül...), cseréltem egy chieftec-re(360-as, de a régi Levicom420-as volt), ma este ugyan ez a probléma, 1/2 1 nap után először.
ti még mire gyanakodnátok esetemben??
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#791 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 22:16

Idézet: minimize - Dátum: 2006. okt. 28., szombat - 22:49

azért ebbe a topikba kezdem az érdeklődést, mert az alaplap is gyanús részemről.
-rendszertelen időnként kép kifehéredik-megmerevedik, hang megakad, aztán restart, néha kemény bios-resettel.
-tápra gyanakodtam(terhelés alatt gyakoribb, bár tegnap 3dMark06-ot nyomott 2órán keresztül...), cseréltem egy chieftec-re(360-as, de a régi Levicom420-as volt), ma este ugyan ez a probléma, 1/2 1 nap után először.
ti még mire gyanakodnátok esetemben??

A memóriát még írd be milyen, illetve, hogy van-e tuningolva a szerkezet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#792 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 09:10

4x512 MB Hynix modul, mind a négy darab(párban értelemszerűen)
a proci pedig 2hete egy 3800+ X2-es AMD, előtte 3000+-os A64volt, szintén ezekkel a problémákkal, a friss proci miatt az 1.07-es újab bios-t frissítettem, plusz az amd oldaláról telepítettem a szoftvereket tegnap este.
x-fi nem zavarhat be vajon?? :(

upsz, majdnem kimaradt, nem tuningolom a gépet, eddig sem-ezután sem fogom,alapon minden!

Szerkesztette: minimize 2006. 10. 29. 09:11 -kor

Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#793 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 13:08

az imént 4x-5x lekapcsolta a gépet a "túlmelegedés", a tápventi nem ment, tűzforró lett, gép kikapcs.
tápventi vezérlő az alaplapról megy, ha jól sejtem??!
ezek szerint lehet, h az alaplap adja meg magát lassanként?
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#794 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 13:14

Idézet: minimize - Dátum: 2006. okt. 29., vasárnap - 13:08

az imént 4x-5x lekapcsolta a gépet a "túlmelegedés", a tápventi nem ment, tűzforró lett, gép kikapcs.
tápventi vezérlő az alaplapról megy, ha jól sejtem??!
ezek szerint lehet, h az alaplap adja meg magát lassanként?

Tápventit nem az alaplap vezérli. Ki kell cserélni a ventit a tápban.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#795 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 29. 13:17

2napos Chieftec, csak tesztre kaptam pénteken, tegnap még ment is a ventije....nem a lap nyír6ja ki?
vagy mi a ***om lehet?
belefecceltem +70ezret, és nem javult semmit, sőt.... :reklamacio:

"megbirizgáltam" , most elindult.....

Szerkesztette: minimize 2006. 10. 29. 13:19 -kor

Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#796 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 08:33

amióta megy a Chieftec-ventije(persze rá kell "segítenem"...), azóta sem fagyás, sem restart nem volt, kivéve amikor leállt a tápventi, és túlmelegedett a táp, ekkor kikapcsolt a gép természetesen.
valószínűsíthető a táp hibája akkor szerintetek??
:)

(Chieftec hpc360-202-es, 360w-os a táp, ehelyett veszek valami 430-450w környéki tápot.
Thermaltake 470w-os tápja még kapható vajh'??)

Szerkesztette: minimize 2006. 10. 30. 08:34 -kor

Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#797 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 09:01

Mondom mégegyszer: lapnak köze nincs a táp ventijéhez. Ki kell cserélni a táp ventit azt hali.

Idézet

#798 Felhasználó inaktív   minimize 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:18

ezt vágom, Én is mondom még1x: ez csak egy teszt-táp nálam, max. a boltban megmondom, hogy ha ez új, gyári, akkor vissza garban, mert a ventije nem okés.
saját 420-as Levicom-om viszont ezek szerint rossz(??), e helyett rendelnem kell valamit a héten, mert nem akarom, hogy tönkremenjen nálam a kölcsöntáp.
15-18között valahol Thermaltake, vagy Enermax táp van-e javasolt részemre, esetleg Chieftec 400-450w-ig?
köszönöm. :)
procit nem írtam a konfighoz, 3800+ X2-es, szeretném emiatt(is) mindenképpen inkább "túlméretezni" a tápot kicsit.
Pagani Zonda F.

Scuderia FERRARI

#799 Felhasználó inaktív   iDomonkos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 10:43

Esetleg még gyanakodhatnál a 4 db memóriára. Voltak másnak is vele gondok. Esetleg próbálkozz átmenetileg csak 2-vel, hogy úgyis elő jönnek-e a bajok.

#800 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:12

Inkább enermax mint thermaltake.

Idézet

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.