Az utolsó 3 kanyarban rendszeresen eltévedek még. Rosszabb mint egy bevásárló üzlet árupolc hálózata
HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 19. 02:45
Én teljesen jól végigtudok már menni a pályán 15 kör után. Mostmár csak a sebességemet kell a 80 ról 160ra, majd 240re emelni 
Az utolsó 3 kanyarban rendszeresen eltévedek még. Rosszabb mint egy bevásárló üzlet árupolc hálózata
Elküldve: 2005. 05. 19. 06:07
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 23:22
no én is kimerészkedtem a pályára. futottam egy 1.15.8-at.
a vicc az, hogy ugyanolyan körnek tűnt, mint a többi 1.18-as.
kb 25 kört mehettem, semmit nem érzek. nálam nincs olyan, hogy fékezési pont, összevissza fékezek,
rontott körökben az esetek 90%-ában átpattogok fékezve a kanyaron egészen a palánkig, mint egy labda, vagy becsúszok a kanyarba - nem baj, úgyis túl éles lett volna rendesen fordulva
vicc ez a pálya. ezeken a hepehupákon egyszerűen nem tudok fékezni, kigyorsítani
képet én is csináltam:
nálatok is ilyen a pálya?
Kép1
és itt jártatok már??? :Đ
Kép2
Kép3
a vicc az, hogy ugyanolyan körnek tűnt, mint a többi 1.18-as.
kb 25 kört mehettem, semmit nem érzek. nálam nincs olyan, hogy fékezési pont, összevissza fékezek,
rontott körökben az esetek 90%-ában átpattogok fékezve a kanyaron egészen a palánkig, mint egy labda, vagy becsúszok a kanyarba - nem baj, úgyis túl éles lett volna rendesen fordulva
vicc ez a pálya. ezeken a hepehupákon egyszerűen nem tudok fékezni, kigyorsítani
képet én is csináltam:
nálatok is ilyen a pálya?
Kép1
és itt jártatok már??? :Đ
Kép2
Kép3
Kép1: Nálam is ilyen, én azt hittem, hogy a videókártya tunning miatt törik a kép, de ezekszerint nem...
Kép2-3: nagyon jó...
Elküldve: 2005. 05. 19. 06:10
Tegnap nyomtam egy 19 körös vörsönyt monacoban...19 megás a replay...köll vkinek?
Elküldve: 2005. 05. 19. 06:55
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 7:10
Tegnap nyomtam egy 19 körös vörsönyt monacoban...19 megás a replay...köll vkinek?
köll
ha gondolod mehet a yahoos mailre, de ott csak 10 mega lehet egy mail arra figyelj
Szerkesztette: Dispose 2005. 05. 19. 06:56 -kor
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 19. 09:32
No, hát térjünk vissza arra a témára, hogy minden héten legyen-e 2 állandó online edzés (vagy 1, részletkérdés), mindíg ugyanazokon a napokon és időpontban. Én sajnos egyelőre nem tudok szervernyitásilag belefolyni a dologba addig, amíg meg nem lesz a szélessávú netkapcsolatom (remélhetőleg nyár végére meglesz).
Tehát szvsz a szerda-szombat 19:00-tól 21:00-ig lenne talán jó időpontok. Ha ezt a dolgot Ti is jó ötletnek tartjátok és esetleg bevezetnénk, akkor annak csak úgy lenne értelme, ha lenne legalább 3-4 fő, akik bevállalnák a szervernyitást. Remélhetőleg valaki mindíg tudna majd edzést nyitni. Mi a véleményetek?
Tehát szvsz a szerda-szombat 19:00-tól 21:00-ig lenne talán jó időpontok. Ha ezt a dolgot Ti is jó ötletnek tartjátok és esetleg bevezetnénk, akkor annak csak úgy lenne értelme, ha lenne legalább 3-4 fő, akik bevállalnák a szervernyitást. Remélhetőleg valaki mindíg tudna majd edzést nyitni. Mi a véleményetek?
Elküldve: 2005. 05. 19. 10:24
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 7:55
köll 
ha gondolod mehet a yahoos mailre, de ott csak 10 mega lehet egy mail arra figyelj
Ha nem is a Yahoo-s emil címre, de a G-Mail-re feltoltam 3 részletben...
gmail.com
User: pitius2k5
PWD: apafej
A draftban található 3 mailben...
PS.: a yahoo-s emilről, a draftból hogyan lehet közvetlenül lekapni a csatolt cuccokat? Vagy én vagyok a béna, de nekem át kellett tolnom a gmailes címemre, hogy le tudjam tölteni...
A G-Mail-nél a draftból közvetlenül letölthető a csatolt állomány...
Elküldve: 2005. 05. 19. 12:11
Külsős is részt vehet ezeken az online edzéseken, vagy csak azoknak van, akik részt vesznek a versenyen???
Elküldve: 2005. 05. 19. 12:17
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 10:32
No, hát térjünk vissza arra a témára, hogy minden héten legyen-e 2 állandó online edzés (vagy 1, részletkérdés), mindíg ugyanazokon a napokon és időpontban. Én sajnos egyelőre nem tudok szervernyitásilag belefolyni a dologba addig, amíg meg nem lesz a szélessávú netkapcsolatom (remélhetőleg nyár végére meglesz).
Részemről mehet az online edzés. Igyexek minél többön ott lenni majd.
Elküldve: 2005. 05. 19. 13:01
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 13:11
Külsős is részt vehet ezeken az online edzéseken, vagy csak azoknak van, akik részt vesznek a versenyen???
Felőlem nyugodtan jöhetsz. Csak bírja el a szerver laggok nélkül, ha sokan leszünk :Đ
Elküldve: 2005. 05. 19. 15:39
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 11:24
Ha nem is a Yahoo-s emil címre, de a G-Mail-re feltoltam 3 részletben...
gmail.com
PS.: a yahoo-s emilről, a draftból hogyan lehet közvetlenül lekapni a csatolt cuccokat? Vagy én vagyok a béna, de nekem át kellett tolnom a gmailes címemre, hogy le tudjam tölteni...
gmail.com
le lehet szedni, csak nagyon komplkáltan csinálták meg. én is mire megtaláltam, addig lement a nap
Elküldve: 2005. 05. 19. 16:13
Egy BAR Hondástól kérdezném: miért csúszik meg mindig az utolsó kanyarban (a célegyenes előtt) a kocsi hátulja??? Tegyek még nagyobb leszorítóerőt??? Jelenleg 50-esen van!
Elküldve: 2005. 05. 19. 16:59
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 17:13
Egy BAR Hondástól kérdezném: miért csúszik meg mindig az utolsó kanyarban (a célegyenes előtt) a kocsi hátulja??? Tegyek még nagyobb leszorítóerőt??? Jelenleg 50-esen van!
akkor ne tegyél, mert az a maximum
más beállítással kell játszogatni.
első körben pl nézd meg a súlyelosztást, ha hátra van tolva a súlypont, az eléggé instabillá teheti.
ha előreállítod jobb lesz, bár némileg romlik a gyorsulásod.
aztán lehet a diff zárral is játszani...
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:15
Én elképzelhetőnek tartom, hogy szerdát be tudom vállalni, hogy nyissak edzést, persze nem minden héten. Még talán 1-2 szombaton is, bár annak kisebb az esélye!
Az tényleg jó lenne, ha 3-4 ember lenne állandóan, különben nincs értelme.
Más: gokart!
Arra gondoltam, hogy mehetnénk akkor gokartozni, amikor a Magyar nagydíj lesz a valóságban, vagy előtte vagy az utána következő héten
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:20
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 17:13
Ha arra gondolsz, ahol a tengerpartról kanyarodsz jobbra fel, akkor ott valószínű azért csúszol meg, mert túl közel mész a belső palánkhoz (hozzám hasonlóan :Đ) és beakad a jobb hátsó kereked.
Ha arra a mini sikánra gondolsz, ami a boxbejárat mellett-mögött van, ott meg a kanyarbejárat előtt pont van egy hupli, amin ha ráfékezel megperdülsz. Én ott mindig úgy szoktam kigyorsítani is, hogy fékezni már ne keljen, hanem csak beleesek a kanyarba... :Đ
Más ötletem nincs...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:22
[...]
Szerintem én el tudom vállalni a szombati esti edzések hostolásának egy részét... Ha nem is mindig, de többnyire itthon vagyok olyankor.
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:01
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 18:22
Szerintem én el tudom vállalni a szombati esti edzések hostolásának egy részét... Ha nem is mindig, de többnyire itthon vagyok olyankor. 
Hálás köszönet előre is
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:09
Esetleg ha ma este lenne egy kis zúzás monacoban, azt csípném...
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:31
2 perc múlva itt: 82.131.174.86
pass: hwswf1
gyertek jó sokan légyszi
pass: hwswf1
gyertek jó sokan légyszi
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:32
ZSÍÍR! Én jövök... :Đ
Dispose, te sokat videozól, légyszi pakolgasd már át a sapkámat az összes mappába!
SATOHELMET.BMP Vagy a legjobb, ha mindenhonnan kitörlöd és berakod a MAStudio-val a központi fájlba... Hagy tündököljön mindenhol az én sapim... :Đ
Mindenki aki gondolja az alap "LB BAR kit"-et le lehet tölteni innen (kocsi festés, sapek): >> KLIKK <<
Dispose, te sokat videozól, légyszi pakolgasd már át a sapkámat az összes mappába!
Mindenki aki gondolja az alap "LB BAR kit"-et le lehet tölteni innen (kocsi festés, sapek): >> KLIKK <<
Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 19. 18:41 -kor
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:44
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 19:32
ZSÍÍR! Én jövök... :Đ
SATOHELMET.BMP Vagy a legjobb, ha mindenhonnan kitörlöd és berakod a MAStudio-val a központi fájlba... Hagy tündököljön mindenhol az én sapim... :Đ
inkabb gyere

Súgó
A téma zárva.