HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 19. 16:13
Egy BAR Hondástól kérdezném: miért csúszik meg mindig az utolsó kanyarban (a célegyenes előtt) a kocsi hátulja??? Tegyek még nagyobb leszorítóerőt??? Jelenleg 50-esen van!
Elküldve: 2005. 05. 19. 16:59
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 17:13
Egy BAR Hondástól kérdezném: miért csúszik meg mindig az utolsó kanyarban (a célegyenes előtt) a kocsi hátulja??? Tegyek még nagyobb leszorítóerőt??? Jelenleg 50-esen van!
akkor ne tegyél, mert az a maximum
más beállítással kell játszogatni.
első körben pl nézd meg a súlyelosztást, ha hátra van tolva a súlypont, az eléggé instabillá teheti.
ha előreállítod jobb lesz, bár némileg romlik a gyorsulásod.
aztán lehet a diff zárral is játszani...
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:15
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 10:32
No, hát térjünk vissza arra a témára, hogy minden héten legyen-e 2 állandó online edzés (vagy 1, részletkérdés), mindíg ugyanazokon a napokon és időpontban. Én sajnos egyelőre nem tudok szervernyitásilag belefolyni a dologba addig, amíg meg nem lesz a szélessávú netkapcsolatom (remélhetőleg nyár végére meglesz).
Tehát szvsz a szerda-szombat 19:00-tól 21:00-ig lenne talán jó időpontok. Ha ezt a dolgot Ti is jó ötletnek tartjátok és esetleg bevezetnénk, akkor annak csak úgy lenne értelme, ha lenne legalább 3-4 fő, akik bevállalnák a szervernyitást. Remélhetőleg valaki mindíg tudna majd edzést nyitni. Mi a véleményetek?
Tehát szvsz a szerda-szombat 19:00-tól 21:00-ig lenne talán jó időpontok. Ha ezt a dolgot Ti is jó ötletnek tartjátok és esetleg bevezetnénk, akkor annak csak úgy lenne értelme, ha lenne legalább 3-4 fő, akik bevállalnák a szervernyitást. Remélhetőleg valaki mindíg tudna majd edzést nyitni. Mi a véleményetek?
Én elképzelhetőnek tartom, hogy szerdát be tudom vállalni, hogy nyissak edzést, persze nem minden héten. Még talán 1-2 szombaton is, bár annak kisebb az esélye!
Az tényleg jó lenne, ha 3-4 ember lenne állandóan, különben nincs értelme.
Más: gokart!
Arra gondoltam, hogy mehetnénk akkor gokartozni, amikor a Magyar nagydíj lesz a valóságban, vagy előtte vagy az utána következő héten
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:20
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 17:13
Ha arra gondolsz, ahol a tengerpartról kanyarodsz jobbra fel, akkor ott valószínű azért csúszol meg, mert túl közel mész a belső palánkhoz (hozzám hasonlóan :Đ) és beakad a jobb hátsó kereked.
Ha arra a mini sikánra gondolsz, ami a boxbejárat mellett-mögött van, ott meg a kanyarbejárat előtt pont van egy hupli, amin ha ráfékezel megperdülsz. Én ott mindig úgy szoktam kigyorsítani is, hogy fékezni már ne keljen, hanem csak beleesek a kanyarba... :Đ
Más ötletem nincs...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 19. 17:22
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 10:32
[...]
Szerintem én el tudom vállalni a szombati esti edzések hostolásának egy részét... Ha nem is mindig, de többnyire itthon vagyok olyankor.
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:01
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 18:22
Szerintem én el tudom vállalni a szombati esti edzések hostolásának egy részét... Ha nem is mindig, de többnyire itthon vagyok olyankor. 
Hálás köszönet előre is
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:09
Esetleg ha ma este lenne egy kis zúzás monacoban, azt csípném...
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:31
2 perc múlva itt: 82.131.174.86
pass: hwswf1
gyertek jó sokan légyszi
gyertek jó sokan légyszi
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:32
ZSÍÍR! Én jövök... :Đ
Dispose, te sokat videozól, légyszi pakolgasd már át a sapkámat az összes mappába!
SATOHELMET.BMP Vagy a legjobb, ha mindenhonnan kitörlöd és berakod a MAStudio-val a központi fájlba... Hagy tündököljön mindenhol az én sapim... :Đ
Mindenki aki gondolja az alap "LB BAR kit"-et le lehet tölteni innen (kocsi festés, sapek): >> KLIKK <<
Dispose, te sokat videozól, légyszi pakolgasd már át a sapkámat az összes mappába!
Mindenki aki gondolja az alap "LB BAR kit"-et le lehet tölteni innen (kocsi festés, sapek): >> KLIKK <<
Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 19. 18:41 -kor
Elküldve: 2005. 05. 19. 18:44
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 19:32
ZSÍÍR! Én jövök... :Đ
SATOHELMET.BMP Vagy a legjobb, ha mindenhonnan kitörlöd és berakod a MAStudio-val a központi fájlba... Hagy tündököljön mindenhol az én sapim... :Đ
inkabb gyere
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:13
Jó derbi volt ma este, sokan is voltunk, szal faxa volt. Legalább elkezdtem körözni én is Monacoban.
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:14
Ez nagyon zsíír volt! 
Aki az utso rajtnal belemjott, azt kikerestetem a Stewardokkal és küldök neki egy anthraxos levelet!!! :Đ
Aki az utso rajtnal belemjott, azt kikerestetem a Stewardokkal és küldök neki egy anthraxos levelet!!! :Đ
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:15
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 22:13
Legalább elkezdtem körözni én is Monacoban. 
Najah...
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:16
Idézet: Rudi - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 22:13
Jó derbi volt ma este, sokan is voltunk, szal faxa volt. Legalább elkezdtem körözni én is Monacoban. 
Csak mondom, hogy amikor üldöztelek, nagy izgalmamban gyorsításkor nem a tc override-ot nyomogattam, hanem a rajtgépet...
Aztán mikor rájöttem, hogy állat vagyok, minnyá jobban ment...
remek csata volt, thx.
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:17
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 19:31
2 perc múlva itt: 82.131.174.86
gyertek jó sokan légyszi
gyertek jó sokan légyszi
zárva
résztvett: Ligtbringer, Drummaster, vipisrac, Rudi, Flash Gordon (Csepi), Dispose
mentünk jó kis futamot is, majd jó lezs a köv videóhoz nyersanyagnak
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:18
Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 22:14
Ez nagyon zsíír volt! 
visszanéztem, és egy lánc volt
a vipi nem bírt megálni, meglökte az előtte lévő Renaultot, az meglökött téged, te pedig meglöktél engem
Elküldve: 2005. 05. 19. 21:20
azért az jó érzés, hogy ilyen sokan voltunk, és egész jól ment a gamma, nem volt egy pici lag sem, kivéve Drummastert érthető okokból
ŐŐŐ!!!
Bár pár éve én is nyomom (úgy hobbi szinten), de az a rajtolási cucc érdekelne...
Meg ha tudtok linket, ahol az autó beállításáról lehet megtudni többet, azt megköszönném!!!
Aztán legközelebb remélem bele tudok szólni az első helybe is... LOL
Teccet!
Csepi
Bár pár éve én is nyomom (úgy hobbi szinten), de az a rajtolási cucc érdekelne...
Meg ha tudtok linket, ahol az autó beállításáról lehet megtudni többet, azt megköszönném!!!
Aztán legközelebb remélem bele tudok szólni az első helybe is... LOL
Teccet!
Csepi
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 22:18
visszanéztem, és egy lánc volt
a vipi nem bírt megálni, meglökte az előtte lévő Renaultot, az meglökött téged, te pedig meglöktél engem
:Đ
Amúgy Rudi veled mi történt az utolsó előtti verseny rajtjánál?
Télleg, Dispose neked milyen neted van?
Szerkesztette: LightBringer 2005. 05. 19. 21:21 -kor

Súgó
A téma zárva.