HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon
Elküldve: 2005. 05. 29. 16:55
ip: 82.131.243.67
pass: hwswf1
pass: hwswf1
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2005. 05. 29. 18:39
Bocsi, kifagyott... :Đ Gyertek újra!
Elküldve: 2005. 05. 29. 19:40
zárva.
részt vett: _Balagee_, Dispose, Kovido, vipisrac, LightBringer
részt vett: _Balagee_, Dispose, Kovido, vipisrac, LightBringer
Elküldve: 2005. 05. 29. 20:21
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 17:29
ez akkor is szomorú.
lehet eltaktikázásnak is hívni, tulajdonképpen igazad van
lehet eltaktikázásnak is hívni, tulajdonképpen igazad van
jaja, ha meg lecserélik a kereket, ahogy meg is tudták volna tenni a 2. tankolásnál, akkor meg jön egy okostojás az FIA-tól és aszongya hogy mitörtént? :confused:
meg ha mondjuk Fisichella kocsiját kicsit lassabban viszik be a boxba és mennek még egy felvezetőkört az elején, akkor a cél után esett volna le az a ... kerekecske
viszont azt figyuztátok, hogy valami huzal erősen tartotta a kereket, hogy ne röpködjön el mindenfelé?
Szegény Senna idejében nem volt ilyen
Szerkesztette: kalapur 2005. 05. 29. 20:24 -kor
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta
Karotta
Elküldve: 2005. 05. 29. 20:33
Idézet: kalapur - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 21:21
jaja, ha meg lecserélik a kereket, ahogy meg is tudták volna tenni a 2. tankolásnál, akkor meg jön egy okostojás az FIA-tól és aszongya hogy mitörtént? :confused:
meg ha mondjuk Fisichella kocsiját kicsit lassabban viszik be a boxba és mennek még egy felvezetőkört az elején, akkor a cél után esett volna le az a ... kerekecske
viszont azt figyuztátok, hogy valami huzal erősen tartotta a kereket, hogy ne röpködjön el mindenfelé?
a kerékcsere külön boxkiállás lett volna, nem lehet tankolás közben beiktatni
a kereket pedig valóban rögzítik, hogy ne repkedjen a pályamunkások és mások felé...
Elküldve: 2005. 05. 29. 20:35
2 éve vezették be ezt a "láncot" amikor (ha jól emlékszem Monzában) egy lerepülő kerék megölt egy pályamunkást...
Kerékcseréről meg annyit, hogy életveszélybe sodorta a McLaren a vezetőjét, és a többi sofört a pályán. Az FIA egyértelműen engedélyezi az ilyen roncsolódott kerék cserélyét, de ők játszadoztak, és nem cserélték le, mert akkor esetleg 2. vagy 3. ok lettek volna. Szerintem felelőtlen bevállalás volt egy olyan helyen, ahol bárki megsérülhetett volna egy 300km/h nál történő balesetben.
Szerencsére nem lett katasztrófa...
Kerékcseréről meg annyit, hogy életveszélybe sodorta a McLaren a vezetőjét, és a többi sofört a pályán. Az FIA egyértelműen engedélyezi az ilyen roncsolódott kerék cserélyét, de ők játszadoztak, és nem cserélték le, mert akkor esetleg 2. vagy 3. ok lettek volna. Szerintem felelőtlen bevállalás volt egy olyan helyen, ahol bárki megsérülhetett volna egy 300km/h nál történő balesetben.
Elküldve: 2005. 05. 29. 20:36
Ez a huzalos megoldás az elhíresült pályabíros eset után lett kötelező.
Elküldve: 2005. 05. 29. 20:48
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 21:35
2 éve vezették be ezt a "láncot" amikor (ha jól emlékszem Monzában) egy lerepülő kerék megölt egy pályamunkást...
sztem ezt a ki-mivel játszott dolgot hagyjuk.
egyezzünk ki abban, hogy mindenki az életével játszik és mindenki tisztában is van vele.
valszeg 1001 olyan eset van/volt, amikor a mérnökök látják a telemetria adatokból, hogy a kocsi nem tökéletes, csak ezekről nem is tudunk...
ilyen erővel visszamehetünk megint a Senna balesetig...
ontopic:
FTL-ről töltött setupokat be tudtok tölteni? nekem mintha azóta halt volna le, hogy fent van az RH 1.05
szerk:
Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 21:48
sztem ezt a ki-mivel játszott dolgot hagyjuk.
Szerkesztette: vipisrac 2005. 05. 29. 20:50 -kor
Elküldve: 2005. 05. 29. 21:00
bibu!
esetleg tudnál küldeni valami beállítást a ferrarihoz, hogy legalább 1:20 alá tudjak menni holnap?
kalapur@atw.hu -ra
tudod a csapatérdek
esetleg tudnál küldeni valami beállítást a ferrarihoz, hogy legalább 1:20 alá tudjak menni holnap?
kalapur@atw.hu -ra
tudod a csapatérdek
"1980 óta rengeteget tanult az emberiség, én például akkor még olvasni se tudtam, most meg már írni is."
Karotta
Karotta
Elküldve: 2005. 05. 30. 03:33
Jó kis futam volt tegnap

Sajnáltam kimit, de tegnap túl sokat hibázott. Alonso kicsúszásán nagyon ideges lettem. Ha az nincs, akkor nem kellett volna a műszaki hibára várni. Nekem sem tetszik az, ahogy Alonso a futamgyőzelmeinek számát mutogatja a győzelmei után. Miért nem tud csak simán integetni ? :confused: Nah mind1, ezzel óriási lépést tett előre, bár még igen hosszú az idény. Fisico szépen feljött a boxból a 6. helyre.
Sajnáltam kimit, de tegnap túl sokat hibázott. Alonso kicsúszásán nagyon ideges lettem. Ha az nincs, akkor nem kellett volna a műszaki hibára várni. Nekem sem tetszik az, ahogy Alonso a futamgyőzelmeinek számát mutogatja a győzelmei után. Miért nem tud csak simán integetni ? :confused: Nah mind1, ezzel óriási lépést tett előre, bár még igen hosszú az idény. Fisico szépen feljött a boxból a 6. helyre.
Elküldve: 2005. 05. 30. 07:14
Idézet: kalapur - Dátum: 2005. máj. 29., vasárnap - 22:00
hogy legalább 1:20 alá tudjak menni holnap?
Höjj, akkor még én is gyakorlok egy picit ma ha lesz hozzá türelmem
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2005. 05. 30. 08:12
Nekem is nagyon tetszett a tegapi futam
Mondjuk már az elején felszökött a vérnyomásom de sikerült lenyugtatni magam
Ezt a Montoya gyereket meg elkéne már zavarni a sunyiba, menjen inkább teniszezni mert ott csak magában tesz kárt
Most tényleg sajnáltam szerencsétlen Kimi-t, ha bejött volna neki akkor vitt volna mindent mint Kamaz a kereszteződésben
Mondjuk majdnem így is lett, éphogy elkerülte Gomb kollégát
Én megértem, hogy kockáztattak, bár szerintem ha bármelyik mérnököt megkérdezték volna az utsó körökben, mindegyik azt mondta volna, hogy le kell cserélni annyira előre látható volt a dolog. Lehet, hogy így is volt csak nem hallgattak rájuk, nagy kár... mert nagyon nem bírom a pökhendi embereket, legszivesebben "felnégyelném" őket
Most tényleg sajnáltam szerencsétlen Kimi-t, ha bejött volna neki akkor vitt volna mindent mint Kamaz a kereszteződésben
Én megértem, hogy kockáztattak, bár szerintem ha bármelyik mérnököt megkérdezték volna az utsó körökben, mindegyik azt mondta volna, hogy le kell cserélni annyira előre látható volt a dolog. Lehet, hogy így is volt csak nem hallgattak rájuk, nagy kár... mert nagyon nem bírom a pökhendi embereket, legszivesebben "felnégyelném" őket
Szerkesztette: Bibu 2005. 05. 30. 08:12 -kor
Elküldve: 2005. 05. 30. 08:31
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:12
Ezt a Montoya gyereket meg elkéne már zavarni a sunyiba, menjen inkább teniszezni mert ott csak magában tesz kárt

Az nem csak az uccsó pár körben látszott, hanem 10-15 körrel a vége elött, hogy ott komoly gondok lesznek. Az is csoda, hogy addig kibírta a futómű. +2 pontért túl sokat kockáztattak, ha időben kijönnek kereketcserélni, akkor a 2. hely tuti meg lett volna, de talán az első is. Mind1, így most nagyon drágán megfizettek ezért, nagyon ellépett Alonso (ami az én szemszögemből nem olyan nagy baj
Elküldve: 2005. 05. 30. 09:21
Kisebb lakásfelújítás miatt nem lesz időm körözni a monaco-i pályán, érvényes időm sajnos nincsen!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2005. 05. 30. 10:13
Idézet: Bibu - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 9:12

A nagypofájúénvagyokazelsőszámúpilótaabmwnélnicknemcsinálsemmitcsakvanéshéderezikésnemisgyorsabbmertazénlehetekcsakmegkülönbenismegmondtamaversnyelötthogyazelső3kanyartkelltúlélni Webbert kéne megrendszabályozni már...Szinte minden versenyen csinálja a feszkót...
Elküldve: 2005. 05. 30. 12:37
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:13
A nagypofájúénvagyokazelsőszámúpilótaabmwnélnicknemcsinálsemmitcsakvanéshéderezikésnemisgyorsabbmertazénlehetekcsakmegkülönbenismegmondtamaversnyelötthogyazelső3kanyartkelltúlélni Webbert kéne megrendszabályozni már...
Elküldve: 2005. 05. 30. 12:44
Idézet: Atti - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 8:14
Höjj, akkor még én is gyakorlok egy picit ma ha lesz hozzá türelmem 
te szoktál jönni online edzésekre?
válaszoltam a másik fórumban neked
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."
Elküldve: 2005. 05. 30. 12:46
Idézet: pitius - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 11:13
A nagypofájúénvagyokazelsőszámúpilótaabmwnélnicknemcsinálsemmitcsakvanéshéderezikésnemisgyorsabbmertazénlehetekcsakmegkülönbenismegmondtamaversnyelötthogyazelső3kanyartkelltúlélni Webbert kéne megrendszabályozni már...Szinte minden versenyen csinálja a feszkót... 
mire elolvastam
Elküldve: 2005. 05. 30. 12:47
Idézet: Dispose - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:44
te szoktál jönni online edzésekre? 
Láttam
Hát, 33,6-os modemmel nem túl gyakran, eddig 1x voltam
Monacot utálom, a Nürnburgringet pedig még meg kell tanulnom, úgyhogy mostanában ne nagyon számítsatok rám
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2005. 05. 30. 12:48
Idézet: Atti - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 13:47
Láttam
Monacot utálom, a Nürnburgringet pedig még meg kell tanulnom, úgyhogy mostanában ne nagyon számítsatok rám
nem tudsz, vagy nem akarsz gyorsabb netre befizetni?

Súgó
A téma zárva.