Azóta megoldottam. Persze miután feleslegesen megmozgattam 350GB-nyi anyagot, aminek éppenhogy csak tudtam helyet nyomorgatni.
Jumperolási probléma volt. Nem az USB-hez volt köze.
Hogyan használd a Partition Magic-et
Elküldve: 2008. 07. 06. 12:49
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”
Elküldve: 2008. 08. 23. 20:13
hy all
lennne egy olyan problémám hgy van most egy 250gb-s winyóm ami egyben van és én ezt szeretném megosztani 80gb-s particiókra
a c-re mennének a rendszer dolgai illetve egyéb programok, a d-re illetve e-re mennének zenék, játékok egyebek
az lenne a kérdésem hgy a d-e particiót ntfs-re kell csinálni? és hogy logikai meghajtó legyen?
lennne egy olyan problémám hgy van most egy 250gb-s winyóm ami egyben van és én ezt szeretném megosztani 80gb-s particiókra
a c-re mennének a rendszer dolgai illetve egyéb programok, a d-re illetve e-re mennének zenék, játékok egyebek
az lenne a kérdésem hgy a d-e particiót ntfs-re kell csinálni? és hogy logikai meghajtó legyen?
Szerkesztette: Tomix 2008. 08. 23. 20:16 -kor
Elküldve: 2008. 08. 24. 15:03
Ajánlatos ntfs-re csinálni, és lehet logikai, de lehet elsődleges is. Az a lényeg, hogy amiről a rendszer indul, az legyen elsődleges. A többinek mindegy.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!
Elküldve: 2008. 09. 24. 06:15
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2008. 10. 13. 06:55
Halihó!
Valki tudna mondani egy linket amiről le jön a Particion Magic 8, reg és kes nélkül??????
Sajna a torrentet a szolgáltatóm lefogja!
Előre is köszike! :confused:
Valki tudna mondani egy linket amiről le jön a Particion Magic 8, reg és kes nélkül??????
Sajna a torrentet a szolgáltatóm lefogja!
Előre is köszike! :confused:

Súgó
A téma zárva.