HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#1121 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 21. 18:16

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 20:20

előre is bocs hogy "kicsit" flame indító jellegű kép lesz, lehet már láttátok, de engem úgy elkapott a röhögés, hogy nem tudtam megállni hogy ne linkeljem be :D

Ugyaaan.... Ha te nem linkeled be, akkor belinkeltem volna én!  :Đ  :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1122 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:27

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 19:16

Ugyaaan.... Ha te nem linkeled be, akkor belinkeltem volna én!  :Đ  :p

:omg:  :Đ  :Đ

hogy építő is legyek:

Idézet

Diablo 3: Mikor lesz kész?

(HW Insider) Jay Wilson, a Diablo III. fődizájnere felszólalt minap és újfent megemlítette, hogy azok akik kifogásolták a Diablo 3 grafikai stílusát, kevesen vannak, tehát marhára nem számít a véleményük. A nagytöbbségnek viszont tetszett az új tálalás. Egyébként is az előző részekben tapasztalhattuk, hogy a világ kinézete a helyzet romlásával egyenes arányban setétült pokoli színpalettába.

Jay kiemelte, hogy a Diablo 3. későbbi helyszínei sötétebbek lesznek, mert az elején megpróbáltak napsütötte, idilli állapotot bemutatni. A Diablo 2. Act I. és az Act II. gazdagon zöldellő helyszíneit ugyanilyen kritika érte a megjelenéskor: "Nem követi a Diablo 1. kinézetét."

Búcsút mondhatunk a slotos inventorynak és az összes potionnek. Életerő gömbök esnek ki a szörnyek testéből, melyeket azonnal magunkba szívunk, illetve ha elfelejtjük begyűjteni őket, eltűnnek a képernyőről. Taktikáznunk kell így majd legyengített szörnyek nagy seregével és csatába csalni őket vagy lefagyasztás szpellt alkalmazva körbesétáhatjuk a hordát a mögöttük lévő életerő gömbök megszerzéséhez. Evvel a módszerrel a dizájnerek még csökkenthetik is a monszterek sebzését. Az inventory egyetlen nagy slot lesz, szép nagyméretű ikonokkal, melyeket lényegesen nagyobbra terveznek, mint a WoW-éi.

Item kovácsolási rendszer megújul, el lehet felejteni a Horadric Cube módit. Multiplayerben gond nélkül bekapcsolódhatunk előrehaladott állapotú kalandokba, mert később visszamehetünk azokat a küldetéseket teljesíteni, amiket már barátainknál kipipált a játék.

forrás

nah, végre valamennyire körvonalazódni látszik, de az inventoryra még mindig nagyon kiváncsi vagyok, healing potion-ökköl kapcsolatban meg, hááát, érdekes lesz, biztos többet kell rafkózni mint eddig :Đ

Szerkesztette: ssanyesz 2008. 08. 21. 18:28 -kor

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#1123 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:43

Jaj az ilyen no-pot megoldasokkal mindig is az volt a gond, hogy ha egyetlen bazinagy bazieros mobbal talalod magad szembe, akkor ugyanmar hogyajofrancba eld tul egy HP csikkal hiszen nincs kismob aki dobna gyogyit.

#1124 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:47

Idézet: Cellular - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 19:43

Jaj az ilyen no-pot megoldasokkal mindig is az volt a gond, hogy ha egyetlen bazinagy bazieros mobbal talalod magad szembe, akkor ugyanmar hogyajofrancba eld tul egy HP csikkal hiszen nincs kismob aki dobna gyogyit.

lehet majd dobál ki, ahogy gyengül, vagy lesz sok minionja, és azoktól kapod :think: vagy majd lehet venni regenation scrollt potion helyett  :omg:  :Đ
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

#1125 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:47

Én nem is értem ezt az érvet a potionok ellen, hogy előnye van a játékosnak. De hát monszter ezer van, nekem meg egyedül kell végigmennem. Összesítésben hol is van az előnyöm?  :think:  Így is sok hely van, ahol potikkal is elég nehéz átjutni egyedül.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1126 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:55

Valószínűleg lesz vehető potion is, csak a száma korlátozva lesz.

#1127 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:55

Na ja, es nem tunt konnyunek a Trailer-ben a helyzet. Ott az elejen mikor megrohamozta par tucat mob, mi nem lattuk mennyire serult (hisz agyonturbozott karival nyomtak) de gondolom alaphelyzetben azert fajna egy odaillo karakternek.

#1128 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 18:57

tényleg, milyen karakterek tudnátok elképzelni?

lehet lesz valamilyen hasonló mint a paladin, csak épp mondjuk mittomén valami gyógyító valamennyi varázstudással (tehát vmi druida-paladin keverék), vagy gyógyítónő íjjal a kezében (amolyan varázsló-amazon keverék), vagy mondjuk vámpír, bár az volt a sacredban, úgyhogy itt nem lesz :p

#1129 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 19:04

Vampir nem, nem illik bele. Paladin fele muszaj, hogy legyen. Az ordoggel megiscsak egy szent ember szallhat szembe jo esellyel :)

Szerintem megtartjak a jol bevalt karikat (Barbi, Szorci, Amazon, Pala) es a tobbit alakitjak at mert azokban van meg lehetoseg . Azt el tudom kepzelni, hogy masfajta Skilltree-juk lesz ezeknek. Pl Szorci kap Earth es Air spelleket (ami Druidanak volt pl), az Amazon meg kepes lesz a kozelharcra ala Assassin.
>Necrobol lett egy majdnem-Necro de kicsit mas Witch Doctor.

Mivel alapbol 5 kaszt volt D2-ben szerintem itt se inditanak tobbel, lehet kevesebbel!

#1130 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 19:19

vagy amazon+pala = megszentelt nyilakat lövöldözik össze-vissza :D amazon idáig is tudott közelharcot :think: bérgyilkoscsajsziban a két karommal való védekezése/támadása, meg hűvös hangulata tetszett a legjobban  :respect2: amazon furi lenne 2 dárdával. sztem :)

#1131 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 19:19

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. aug. 20., szerda - 19:50

At kell allni THC-rol LSD-re ugy latom

:respect:
ez mekkora volt... :up:
Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#1132 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 19:22

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 19:19

vagy amazon+pala = megszentelt nyilakat lövöldözik össze-vissza :D amazon idáig is tudott közelharcot :think: bérgyilkoscsajsziban a két karommal való védekezése/támadása, meg hűvös hangulata tetszett a legjobban  :respect2: amazon furi lenne 2 dárdával. sztem :)

En az ilyen karmos/keses/kardos kozelharcra gondoltam, nem a Spear-re.
Az Amazon lehetne nindzsasabb, gyorsabb, agilisebb, stb. A Xena-ban azok voltak :lol:

#1133 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 21. 19:35

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 19:57

Egy jó kis klasszikus cleric, avagy pap karakter, amint a keresztben végződő botjával nagy tömegekben oszlatja az élőhalottak tömegeit, a nem élőhalottakat jól kupánvágja vele, mormolja az áldásokat és imákat, közben pedig gyógyítja magát (multiban pedig a csapatot).  :cool:

Mellette valamilyen varázsló biztosan lesz, mert nem merik megtenni, hogy kihagyják a játékból a fizikai kontaktust nem kedvelők kedvenc karakterét. (Ha nem lesz valamilyen - bármilyen - varázsló, akkor végig sem játszom a DiabloIII-at.)

Aztán nagy lehetőségek vannak a Hellfire rejtett és nem rejtett karaktereiben. A barbárt már megismertük, de az RPG-k gyakori szereplője a bárd karakterosztály a folytatásból kimaradt.

A szerzetes pedig magáért beszél.

Az külön jó, hogy ezeknél a karaktereknél előjöttek olyan "finomságok", mint a fegyverhasználat és a páncélok viselésének korlátjai és bónuszai. (A szerzetes például bőrpáncélban, ököllel volt a legdurvább, a bárd és a barbár pedig használhatott fegyvert mindkét kezében.)

Tekintettel arra, hogy a kiegészítőt nem a Blizzard készítette (de a Sierra elismerte, és kiadta hivatalos kiegészítőként) könnyen el tudom képzelni, hogy átemelik a karaktereket onnan.

Hiszen a hivatalos közlemény úgy szólt, hogy a Diablo és DiabloII és Lord of Destruction karaktereit nem látjuk viszont. A Hellfire nem került szóba.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1134 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 20:11

Mondjuk én más alapokra helyezném az egész karakterügyletet, a legfontosabb, hogy multiban egymást erősítsék, kisegítség a nehezebb fokozatokon a játékosok, mint most a D2-ben.

Szóval ha öt karakterben gondolkozunk akkor az nálam a következő lenne:

1. Barbár (mert ez adott): a fizikai erő megtestesítője, viszont talán megkavarnám a dolgokat azzal, hogy a fémpáncélokat ne tudja használni vagy legyen kisebb hatásfoka nála, hiszen hogy néz már ki egy konzervdoboz barbár. A harci kiáltások (warcries) talán most is lesznek, amivel tudja a jövőben is a csapattagokat támogatni.

2. Witch doctor (a mási adott karakter): hullatámasztás, hullákkal való manipulációk, kisebb mértékű elementál varázslatok. Esetleg bővíthető lenne a repertoárja natural magic spellekkel (D2 druida szerűen). Amúgy nekem ez a karakter nem igazán tetszik a látottak alapján, inkább maradtak volna a Rathma-papoknál (a D2 nekrói ugyebár).

3. Zakarum lovag: az eddigi paladin megfelelője, elsősorban a pajzs és a legnagyobb védelmű páncélok használata miatt mint tank lenne a szerepe (tehát magára vonja a bossok "figyelmét" és amíg azok vele foglalkoznak, a többiek lecsapják). Jó lenne ha megmaradnának az aurái, esetleg mondjuk imákat használhatna, amelyek bizonyos tulajdonságokat erősítenek meg a célszemélyen vagy saját magán (buff). Talán jöhetne hozzá néhány hazznos gyógyító varázslat, valljuk be, a paladin gyógyító auráját senki se használta, de a Holy Boltot se láttam soha, hogy valaki csapattagon használta volna.

4. Vizjerei mágus (az eddigi sorceress): elementál mágia segítségével tudja írtani az ellent. Itt bővíthető lenne a skilljei a csapattagokra ható erősítő varázslatokkal (elemental resist, elemental sebzés.

5. A kakukktojás karakter, valami távolsági fegyveresnek kellene lennie, az mindig is volt a sorozatban. Amazon kilőve, hiszen minden karakterből lehet férfi és női változat is. :) Szerintem ide jöhetne valami druida szerű erdőjáró (ranger) karakter, lennének állati segítői mindemellett íjjal vagy dárdával tudná távolról leszedni a mobokat.

#1135 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 21:10

Piftuka:
sztem a hellfire kiegészítő valamennyire hajaz a dnd szabály rendszerre, vagy fordítva, nemtudom, de behozhatnának pár "komplikációt", szigorítást ide is
a cleric/pap/paladin is jó lenne, vagy valami sacred szeráf, vagy dnd celestial szerű fél-isteni teremtmény papi és/vagy harci tulajdonságokkal
vagy akár fél alvilági/félördögi :evil2:   karakter aki küzd az emberségéért, tiefling akiből kiváló bérgyilkos szerűség lehetne :ph34r:
a monk az tuti elmenne warriornak, ököllel vagy kesztyűvel   :box:  :box2:

SuMMeR:
egy jó kis ranger-ért nem haragudnék meg, amolyan dnd-s féléért. vagy dual-wield fegyverzet, vagy íjászat, és ehhez még egy állat, vagy több, de egy is elég lenne, és azt feltápolni, és már meg is lenne a 3 skill tree,  mondjuk gyilkos :bunny: -akkal   :Đ 

szerk: vagy a számukra legegyszerűbb megoldás: átemelnek még egy pár kasztot a wow-ból :omg:  :Đ

Szerkesztette: ssanyesz 2008. 08. 21. 21:12 -kor

#1136 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 00:12

Leipzig 2008 GC - Diablo 3 Roundup

Idézet

Jay Wilson reveals his vision for the future of the next action-dripping Diablo 3 game's boss mechanics ... you won't be fighting a lonely boss. You will fight a boss and a horde of mobs. The boss and the mobs won't do crazy damage, but lower your health at different paces. They are designed to do that with different abilities -- however, these mobs that help the boss engage you are there to supply you with health orbs to continue battling the boss.

gondoltam, hogy valami ilyesmi lesz :rolleyes:  :Đ

#1137 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 05:27

Ez tok benan hangzik. Direkt odaraknak kis mobokat, hogy az uj hulye gameplay-t eroltessek. Wow. Tok eredeti. :omg:
Es mi az, hogy egy 20 emeletes demon "won't do crazy damage"? Elment az eszuk? Persze majd biztos plusmacikat fog felenk dobalni.
Kezd olyan erzesem lenni, hogy ez setagalopp lesz, plane csoportosan.

#1138 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 22. 06:48

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 19:57

melee, ranged, summon, caster  :D Ebben nagy csoda nem lesz.

Szerintem igen fontos momentum, amiről egyébként nem sok szó esik, az eltérés az 5 alap és a 2 kieg kari skillek között. Az alap karaktereknél (nem mindig de általában) gyengébb skillektől haladtunk az erősebbek felé, a kieg karaktereknél ez kevésbé jellemző, sőt erre még egy lapáttal rátett a synergy rendszer is. Szerintem ebbe az irányba mennek tovább.

#1139 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 22. 07:34

Ranger sztem biztos lesz, hisz a GPT-ben a barbár mellé szegődik 3 db ranger segítő. Azt hogy nem lesz poti, nem tudjuk biztosan, hisz GPT-ben pottyan egy healing poti.
Sztem úgy értik, hogy a harc hevében nem lesz időd a potikat tolni arcodba és az orbok azért lesznek hogy inkább azt használd mert gyorsabb megoldás és a parti tagokat is gyógyítja. Ha mégsem lesznek potik az szar lesz, de tényleg, ugyanis akkor a partiba mindig kell egy healer karakter is akinek más dolga se lesz mint a többieket gyógyítgatni.
GW-ben a Monk-ok(healer kaszt) gyakorlatilag mást se látnak a játékból mint életerő csíkokat amik ha lemennek nekik fel kell nyomatniuk, ha meg behal vki leordítják az arcát... ilyet én nem látnék szívesen D3-ban.

szerk: karik: dio2-ben lévő siker karikat sztem át fogják vinni, a paladin a legsikeresebb mindközül, bár gyanítom a hammerdin megmarad d2 kuriózumnak.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2008. 08. 22. 07:36 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1140 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 22. 07:46

NA itt filozofálok amikor:
"A Diablo 3-ban nem lehet majd gyógyitalokat venni az árusoktól, ehelyett a lények dobnak piros gömböket, melyekkel - ha időben felvesszük őket - vissza tudjuk állítani az életerőnket. Wilson elárulta, hogy mi áll a döntés hátterében.

Jay Wilson: Sokan, szerintem, úgy gondolják, hogy a potion rendszer a Diablo sorozat egyik sarokköve. Mi meg átgondoltuk, és azt mondtuk: »Nem, ez árt a játéknak.« Ettől nem lesz izgalmasabb az akció, csak a játékos kap korlátlan életerőt. Ez valójában egy igen rossz megoldás a gyógyulásra, mert arra kényszeríti a fejlesztőt, hogy olyan lényeket találjon ki, amelyek képesek elbánni egy végtelen életű játékossal. Az egyetlen dolog, amit ilyen esetben tenni lehet, ha a szörnyek egy ütéssel leverik a játékost. Ez pedig nem túl érdekes. Sőt, ez rettenetes. De az egyetlen lehetőség. A játékrendszer rákényszerítette a fejlesztőket arra, hogy ilyen lényeket tervezzenek. Így aztán mi olyan életerőrendszert dolgoztunk ki, ahol a gyógyulás taktikai helyezkedést igényel a játékostól, és ahol olyan helyzetbe kerül, hogy akkor is harcolnia kell, ha kevés az élete. Ettől nem csak maga a harc lesz izgalmasabb, de a a lények kidolgozása terén is érdekesebb lehetőségek nyílnak meg. A szörnyek kevesebbet fognak sebezni, mert az a célunk, hogy apránként győzzék le a karaktert, és eltérő viselkedésük révén jelentsenek kihívást a játékos számára.”

forrás: diablo.hu

Mondjuk az tény hogy egy tápos karival szinte nem is kell potit inni dio2-ben sem.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2008. 08. 22. 07:47 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.