Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 21:59
2005 elején indítottam a topikot, a Dio2 óta eddig még "csak" 10 évet vártunk rá... , és ahogy látom, innentől számítva még + 2 év...
Asszem' inkább játszom a Sacred 2-vel, mert az már kint van fél éve, meg most jön a kiegészítője, ráadásul most jelentették be a Sacred 3-at is. És a patch-ekkel meg a kieggel + az erős multiplayer résszel szvsz egyáltalán nem egyértelműen gyengébb a Dio3-nál, max a Dio nagyobb név. De a Sacred-nak már az első része is top eladásokat csinált a maga idejében, 2004-ben, ez a második rész meg szerintem nagyon el lett találva. Hack 'n' Slash-ből még ott a Legend: Hand of God, a Dawn of Magic 2, de ezek nem tudják megfogni / beérni az előbb említett két nagy nevet.
Na meg ott van még a Titan Quest (+ Immortal Throne kieg), ami hack n slash RPG fronton nem kicsit szólt, és a mai napig az egyik legnagyobb név szerintem még a Diablo mellett, és még mindig rengetegen nyomják a TQ-t is. Ami a TQ mellett szól, hogy az elvarázsoló környezet, változatos ellenfelek, plusz érdekes helyszínek + történelmi háttér olyan löketet ad a játékosnak, hogy egymás után akár harmicszor is végig tudja nyomni a gémet, no persze mondjuk mindig nagyobb nehézségi fokon, vagy más-más karakterrel. A rengeteg karakter, fegyver, + összetett skillrendszer is a TQ nagy erőssége, a MOD-olhatóság pedig már csak hab a tortán, a Mastery MOD + MAX MOD-al még élvezetesebb lesz az amúgy is a számítógép elé bilincselő TQ. Tehát a Dio3 meg a Sacred1/2/3 mellett ott van még a TQ/TQ:IT is.