Diablo 3
Elküldve: 2010. 10. 25. 17:15
Ez ugy 60-40%ban Amazon Assassin hibrid szerintem. Amazon a fegyver miatt, de Assa a skillek java.
Elküldve: 2010. 10. 26. 07:50
Idézet: pig - Dátum: 2010. 10. 25. 13:55
Szerintem nem baj az, ha nincs olyan skillje, ami kilométere körzetben mindent kiírt, az ama mindig is taktikás karakter volt. De mintha a trailerben itt is lenne valami multiarrow féle skill. A d2 amazonja kicsit jobb csaj volt, mint ez
Összességében a d2 bowerje nekem jobban tetszik, meg a necro is hiányozni fog, de hát ettől lesz érdekes, hogy új dolgok jönnek be, van mit felfedezni, kipróbálni.
Ez igaz, nincs most bombabébi a felhozatalban
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2010. 12. 04. 17:11
Nem tudom volt-e róla szó, de a hivatalos weboldalon találtam infót a PvP-ről is: Diablo III - PvP.
Általánosságban az újítás, hogy aréna rendszerű PvP is lesz csapatokkal, olyan WoW-os módon, ez a cooperative mód a síma duel mellett, képek alapján 3 fős csapatok lehetnek.
Általánosságban az újítás, hogy aréna rendszerű PvP is lesz csapatokkal, olyan WoW-os módon, ez a cooperative mód a síma duel mellett, képek alapján 3 fős csapatok lehetnek.
Elküldve: 2010. 12. 08. 16:51
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2010. 12. 04. 17:11
Nem tudom volt-e róla szó, de a hivatalos weboldalon találtam infót a PvP-ről is: Diablo III - PvP.
Ezek szerint valami szervezett keretek között fog zajlani. Vagy legalábbis lehet úgy. Vajon mit jelent a matchmaking?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2010. 12. 08. 20:06
Nem tudom, de a leírásból nekem nagyon úgy tűnik, hogy lenyúlják a WoW aréna metódusát, szóval lesz ugyanúgy ranking és aszerint fogja összehívni a csapatokat, nagyjából hasonló pontszámúakkal lesz harc. Kíváncsi lennék, hogy lesz-e pvp gear is a játékban (ugye WoW-ban ez az emelt stamina és resilence értékes cucc). Igazából bármennyire is nem szeretek pvp-zni, de én is belátom, hogy a játék ilyen része jócskán ki tudja nyújtani a szórakozást.
Elküldve: 2010. 12. 08. 22:43
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2010. 12. 08. 20:06
Nem tudom, de a leírásból nekem nagyon úgy tűnik, hogy lenyúlják a WoW aréna metódusát, szóval lesz ugyanúgy ranking és aszerint fogja összehívni a csapatokat, nagyjából hasonló pontszámúakkal lesz harc. Kíváncsi lennék, hogy lesz-e pvp gear is a játékban (ugye WoW-ban ez az emelt stamina és resilence értékes cucc). Igazából bármennyire is nem szeretek pvp-zni, de én is belátom, hogy a játék ilyen része jócskán ki tudja nyújtani a szórakozást.
Hát én nem ismerem a WoW-t. Mi hívja össze a csapatokat? Maga a szerver szervezi a harcokat? Vagy csak adott szinten lévő csapatokat enged harcolni?
Elküldve: 2010. 12. 09. 10:21
Igen, jelentkezel arenazni egy előre összeállt csapattal és más csapatokkal random összerak 1-1 helyszínen. Egy idő után ahogy egyre jobbak vagytok csak veletek hasonló ratingen álló csapatokkal rak össze... elvben.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2011. 02. 26. 08:38
Encounters
"Hatalmas" újítások, minden szörnytipushoz más-más taktika kell majd... Az irónia amiatt van a hozzászólásomban, mert ez már a Diablo első részében is megvolt. Aki emlékszik, ugye milyen idegesítőek voltak az elszaladgáló íjász kecskeemberek, vagy a kék-piros-sárga gömböket lövöldöző succubusok, egyet le akarsz csapni, elkezd menekülni, a többi meg kilyuggat. Szóval Blizzardban is kezdek csalódni, nem igazán látom, hogy például itt valami forradalmi újítás lesz a szörnyek AI-jában...
"Hatalmas" újítások, minden szörnytipushoz más-más taktika kell majd... Az irónia amiatt van a hozzászólásomban, mert ez már a Diablo első részében is megvolt. Aki emlékszik, ugye milyen idegesítőek voltak az elszaladgáló íjász kecskeemberek, vagy a kék-piros-sárga gömböket lövöldöző succubusok, egyet le akarsz csapni, elkezd menekülni, a többi meg kilyuggat. Szóval Blizzardban is kezdek csalódni, nem igazán látom, hogy például itt valami forradalmi újítás lesz a szörnyek AI-jában...
Elküldve: 2011. 02. 27. 11:39
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2011. 02. 26. 08:38
Encounters
Azoknak a szűre ki lett már téve akik a diablo 1-ben ezeket kitalálták, a mostani arcok meg büszkék magukra hogy újra feltalálták ezt a dolgot.. lehet azért mert a diablo 1-el nem is játszottak.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2011. 02. 28. 17:34
Idézet: Dan(td) - Dátum: 2011. 02. 27. 11:39
Azoknak a szűre ki lett már téve akik a diablo 1-ben ezeket kitalálták, a mostani arcok meg büszkék magukra hogy újra feltalálták ezt a dolgot.. lehet azért mert a diablo 1-el nem is játszottak. 
Ja, lehet, hogy még legóztak az oviban
Elküldve: 2011. 04. 26. 09:55
Május 9-én bejelentés...
Remélem minden érintett jelentkezett béta kódért a bnet oldalon.
Remélem minden érintett jelentkezett béta kódért a bnet oldalon.
Elküldve: 2011. 04. 27. 15:07
éééééééééés
:
:
:
bejelentik hogy igen, biztosak lehetünk benne hogy jól hallottuk, lesz béta! (időpont még nem ismert mert még sokat kell finomítani a játékon)
:
:
:
jobb esetben bejelentik hogy a bétát meg akarják kezdeni még idén lehetőleg, de lehet hogy csak jövőre. esetleg 2013ban ^^
kizártnak tartom hogy túl jó hírek jöjjenek
:
:
:
bejelentik hogy igen, biztosak lehetünk benne hogy jól hallottuk, lesz béta! (időpont még nem ismert mert még sokat kell finomítani a játékon)
:
:
:
jobb esetben bejelentik hogy a bétát meg akarják kezdeni még idén lehetőleg, de lehet hogy csak jövőre. esetleg 2013ban ^^
kizártnak tartom hogy túl jó hírek jöjjenek
Elküldve: 2011. 05. 04. 12:11
Véletlenül nincs valaki aki reggelt betara és Mac-et használ?
Leszedtem a config scanner toolt, elindítom, rányomok a sendre és kiírja, hogy nem tudja elküldeni, majd megnyit egy blizz faq site-ot, amin csak annyi van kiírva, hogy a cikk, amit keresel nem létezik... Google-ben keresgéltem, de megoldást nem találtam. Találkozott ilyesmivel valaki?
Leszedtem a config scanner toolt, elindítom, rányomok a sendre és kiírja, hogy nem tudja elküldeni, majd megnyit egy blizz faq site-ot, amin csak annyi van kiírva, hogy a cikk, amit keresel nem létezik... Google-ben keresgéltem, de megoldást nem találtam. Találkozott ilyesmivel valaki?
Elküldve: 2011. 05. 08. 11:56
Néhány új kép szivárgott ki a játékból, többek között egy új kaszt:

Meg egy "secret level":

Amúgy engem sose érdekelt a színvilága a játéknak, csak nincs semmi hír, gondolom kicsit poénkodok...

Meg egy "secret level":

Amúgy engem sose érdekelt a színvilága a játéknak, csak nincs semmi hír, gondolom kicsit poénkodok...
Elküldve: 2011. 05. 09. 22:43
Huhogások ellenére: béta Q3-ban lesz (bár kicsit előbbre vártam), és még idén ki akarják adni a játékot, de azért már meglebegették, hogy ha mégsem, akkor becsszó, hogy legkésőbb 2012 elején ki fogják.
SC2-nek ~5.5 hónap bétája volt, ha itt is ezzel, meg mondjuk szept 1-es bétával számolunk, akkor az én tippem: 2012.02.21.
SC2-nek ~5.5 hónap bétája volt, ha itt is ezzel, meg mondjuk szept 1-es bétával számolunk, akkor az én tippem: 2012.02.21.
Elküldve: 2011. 05. 10. 09:06
Végül tudtam regelni betara, adminként kellett futtatni csak a hülye programot... hátha beesem a szűrésen a régi macbookkal.

Súgó
A téma zárva.