HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#4861 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 22. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: peti2mtag - Dátum: 2012. 10. 22. 09:29

Befigyelt 11m alá, szóval már éppen tudnál venni, de ne hamarkodd el, mint én. Tegnap úgy tűnt, stabilizálódik 13 körül (két napja nézegettem), de a jelek szerint még mindig süllyed, ki tudja hol lesz az alja.

Idézet

ok.. it's duping for sure. The prices in Asian server proves everything. 370k for radiant star emerald HAHAHA! I almost fell off my chair!

http://eu.battle.net...opic/5723623547

#4862 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 22. 21:49

Bejutottam mindhárom über-világba az infernal machine portálokon keresztül, röviden beszámolok. :-)

Realm of Chaos (Ghom + Rakanoth)
Semmi extrával nem kínálnak, alap sebzésüket kompenzálja a life steal. Ez volt a legegyszerűbb, helyben állva levertem őket egymás után.

Realm of Discord (King Leoric + Maghda)
Ez már érdekesebb, mindketten idéznek minion-öket, Magdi arcane sentry-ket is gyárt megállás nélkül. Azért nem vészes, kb. egy közepesen szívatós elitpakknak felel meg, csak kicsit tovább tart a magasabb HP-jük miatt. Leoric tűnt kisebb falatnak, vele kezdtem, közben néha kerülgettem a lézereket.

Realm of Turmoil (Kulle + Siegebraker)
Na ez viszont odabasz, nem is hasonlítható az előző kettőhöz. A két boss nagyon jól együttműködik, SB üt mint busz, felemel, megcsócsál, földhöz vág, Zoltán meg folyamatosan kontroll alatt tart a lassító buborékjával, ami majdnem mission impossible-lé tette számomra. Semmi cooldown, szórja egyfolytában, ha benne vagyok, se futás, se ütés, így nem tudom healelni magam elég gyorsan. Míg az előzőeket elsőre megöltem, ezeknek nekifutottam vagy 10-15-ször, el is múlt rólam az NV hatása, szóval fél órába biztos beletelt. MP5-ön nem is megyek oda egy darabig, legalábbis egyedül biztos nem.

#4863 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 23. 09:04

http://eu.battle.net...ic/5724133759#1
Damage nerf... mp7 lesz olyan mint most mp5.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4864 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 10:01

Mondhatni egyértelmű irányvonal, eddig mindig ez volt, minden patch csak arra volt jó, hogy farmolj.

Itt volt a négy napos hétvége, és egyszerűen nem bírtam magam rávenni, hogy belogoljak. Gyanítom, nálam már nem nagyon fognak csip-csup foltokkal célt érni, nagyobb változás meg úgy se lesz még egy ideig.

Kicsit gondolkoztam rajta, és az a véleményem, hogy játékélményben az előző rész vezet egy kicsit. A 3-asnak a nagy előnye a feljavított grafika, de ezután inkább negatívumokat tudnék sorolni.

- Miért kellett a skillrendszert így megoldani? Az első rész ugyan ebből a szempontból kifforatlan volt, de a második rész elég jó volt, főleg a synergy rendszer bevezetésével. Most meg egyszerűen gondolkozni/tervezni se kell az egészet, ott van minden készen. És perszehogy bizonyos skilleket használ mindenki, hiszen minek szenvedjen valami kisebb sebzésűvel. Most minden patch arról szol, hogy a kevésbé használt skilleket erősítik vagy a mindenki által használtakon rontanak, de az alapprobléma így nem lesz megoldva. Ráadásul az egész bolondbiztos, skilleket elrontani itt nem lehet, statokat automatikusan osztja játék, tulajdonképpen a cuccokon kívül semmin nem múlik a sebzés.

- A pályák nagy része kicsit se random. Mivel főleg Act1-ben farmoltam, volt olyan rész, ahol a szörnyek helyzetét is előre lehetett tudni. Na ez megintcsak bőven visszalépés az előző részhez képest. D2-ben csak néhány szakasz volt állandó, általában a bossoknál (Diablo terme, Baal előtti rész, Andariel terme).

- Itt van egy rakás pályaszakasz, ami teljesen lineáris (legjobb példa Act3 bridge), addig D2-ben inkább a nagy, tágas térek voltak jellemzőek (ellenpéldára mindkét játékban van persze példa).

- Nameg a dropp. 200k kill (közel 12k elite kill) után nekem még nem esett egyetlen szet darab se, legendary esett pár, de használható abból is csak egy. A sárga cuccok meg nevetségesek, egy jobb rare "ritkább" mint egy legendary. Ennyi killből D2-ben már egy rakás unique cucc összejött volna, ráadásul ugye a bossok farmolása ott haszonnal kecsegtetett, nem úgy mint itt.

- Hova tűnt a Horadric Cube? Mennyi jó cuccot lehetett vele csinálni (gondoljunk csak a crafted itemekre), ez nagyon hiányzik most.

- A gold nevetséges a játékban. Egy módon juthatsz goldhoz nagy mennyiségben, AH-n keresztül. Ha valaki nem túl szerencsés, és nem esnek neki olyan cuccok, amik drágán eladhatóak, akkor az megszívta (nameg persze mehet RMAHba, ami ismét csak gusztustalan lehúzás Blizzard részéről). A cuccok eladása vendornak és a gold dropp nevetségesen kevés, eddig ha jól sejtem, olyan 10-12 millió jöhetett nekem össze ebből, és hasonlítsuk össze ezt az értéket egy jobb cucc AH-s árával (100m+) naugye...

Sajnos ezek olyan problémák, amik szinte biztosan nem lesznek javítva, így a monoton farmoláson kívül itt nem lesz más. Volt tapasztalatom pár online játékkal (MMO téren), és mindegyiknek a high-end része volt elb@szva azzal, hogy a farmoláson kívül mást már nem tudott nyújtani. A WoW ugye más, ott folyamatos content fejlődés van, talán éppen az hiányzik innen is.

#4865 Felhasználó inaktív   diablo1983 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 11:52

Hosszú idő után játszottam most a 4 nap alatt kb 12 órát megnézvén mit ad az 1.0.5

Esett:
5 legendary igaz egyik se értékes.
2 set: Tal rasha amulet + inna daibo (e kettő 5 percen belül)
egy jó rare amulet.. türelmetlen voltam így csak 5 millióért ment el
első designom a játék alatt, egy Perfect Star Emerald.. 2 millióért ez se volt rossz

remélem folytatódik legalább ez a tendencia

Mindez paragon lvl 16-17, MF 170, MP 2

Ezelőtt 190 óra játék alatt esett 4 legendary és 1 set.

Hol érdemes mostanában xp-t gyűjteni?

Szerkesztette: diablo1983 2012. 10. 23. 11:54 -kor

#4866 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: diablo1983 - Dátum: 2012. 10. 23. 12:52

Hosszú idő után játszottam most a 4 nap alatt kb 12 órát megnézvén mit ad az 1.0.5

Esett:
5 legendary igaz egyik se értékes.
2 set: Tal rasha amulet + inna daibo (e kettő 5 percen belül)
egy jó rare amulet.. türelmetlen voltam így csak 5 millióért ment el
első designom a játék alatt, egy Perfect Star Emerald.. 2 millióért ez se volt rossz

remélem folytatódik legalább ez a tendencia

Mindez paragon lvl 16-17, MF 170, MP 2

Ezelőtt 190 óra játék alatt esett 4 legendary és 1 set.

Hol érdemes mostanában xp-t gyűjteni?

a3
core
damned lvl1
bridge
rakkis
keep2
crater2

nekem igy egy ora 30m xp
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#4867 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 10. 23. 11:01

- Hova tűnt a Horadric Cube? Mennyi jó cuccot lehetett vele csinálni (gondoljunk csak a crafted itemekre), ez nagyon hiányzik most.

Ha megnézed minden actben van egy hely, ahova a 3. artisan fog kerülni, ami nagy valószinüséggel egy craftingos vagy enchantos lesz. Bár ha jól rémlik írta valaki, hogy egy következő patchben beraknak egy artisant. Lehet kiegészítőre tartogatták, csak látva mennyire elment mindenki, inkább patchben újítják be.

Én az arany része miatt hagytam abba. Semmi értelmes cucc nem esett, AH-n minden, ami kéne x csillióba kerül. Farm: botokkal nem fogom tudni soha felvenni a versenyt, úgy hogy már a játék megjelenése előtt be lehetett szerezni a működő farm botokat.

A gemcraft meg förtelem. Nem tudom miért nem lehetett megcsinálni, hogy megnézi mennyi gem van az inventoryban, és abból magától kiszámolja, hogy hova tudod fejleszteni. Nem pedig szépen egyesével kattintgatni és várni, hogy elkészüljön.

Szerkesztette: Daihelyon 2012. 10. 23. 13:48 -kor

Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#4868 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 21:30

ma valami hiba volt a mátrixban mert 3 középszar oranzs is esett.

#4869 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 10. 23. 22:30

ma valami hiba volt a mátrixban mert 3 középszar oranzs is esett.

:cool2: gz!

#4870 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 23. 23:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 10. 23. 10:04

http://eu.battle.net...ic/5724133759#1
Damage nerf... mp7 lesz olyan mint most mp5.

Amúgy nem értem miért kellett nerfelni.... :(

#4871 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 23. 23:49

Hosszú hétvége szerintem használható dropjai:
mindennel együtt kb. 160-170 MF, de van ami az 5 valor nélkül esett. paragon lvl 23-25

Kép Kép Kép

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy az MF értéke már nem átlagolódik. Ezzel szembe értelmes dolgot csak akkor sikerült találnom ha egyedül mentem.
Nektek mik a tapasztalatok ezen a téren?
A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart.
D3 Battle Tag: PoHoS#2375

#4872 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 24. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: PoHoS - Dátum: 2012. 10. 24. 00:49

...

RNG is RNG
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4873 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 09:10

PoHoS, ha a skorn nem kell senkinek, felajánlok érte 1 mill goldot :D :p :respect:
Egyébkétn GZ hozzá szép darabok.

Tegnap este nerfelt MP7-et kipróbáltunk Dannal, hát érdekes volt. Damage kb ott van, mint korábban MP4, viszont beteg mennyiségű HP-ja van a moboknak, két player mellett az átlagos rare pack ~30 mill HP-t kap és akkor még nincs extra health. Mindent le tudtunk gyűrni, kivéve Ghomot, kb 30%-nál nekiállt folyamatosan felhőket eregetni, ezt már nem tudtam sokáig tartani, minden CD-t kitartva is meghaltunk úgy 12 perc után.

Szereztem 600K-ért 1000 dps-es, 200 str+vita+1700 lifesteal+5% life leach+130% critdam axe-t, ezzel már brutál jó tanknak is a kari. Normál mobok hozzám se érnek seizmic knockback miatt, 1 ütés 3-4K életet tölt vissza crit még többet is, így a rarekkel sincs gond, egyetlen bibi vele, hogy kellene még crit (most 37.5%), akár Chc kárára (abból 292 van), csak minden upgrade több 10 mill én pedig továbbra sem vagyok szerencsés az itemekkel. A berserker rage új thrive on chaos rúnája vicces lett, jelen buildemmel 90 mp-t is fenn tudom tartani a skillt, szal 30 mp után újra használhatom is, így bukom a dupla damage-t, viszont minden ütésem crit és 1.7 körül van az AS-em :D Azért az pozitívum számomra, hogy a fentiek kb 10-13 mill befektetett goldból megoldhatóak voltak úgy, hogy a buildemet szinte senki sem használja patch óta és az előtt is csak kevesen.

Dan wizzje a beteg karatker, kb halhatatlan, ha folyamatosan tud sebezni, minek így tank karakter a játékba? :)

Összességében kezd alakulni a game, de még sok hiányzik ahhoz, hogy évekig ellegyen vele az ember...

Szerkesztette: Nevl 2012. 10. 24. 09:12 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#4874 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: PoHoS - Dátum: 2012. 10. 24. 00:49

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy az MF értéke már nem átlagolódik. Ezzel szembe értelmes dolgot csak akkor sikerült találnom ha egyedül mentem.

Sokszáz óra szóló, és ugyanannyi csapatban eltöltött játékkal mernék csak ilyet kijelenteni. Ha elegendően nagy mintát nézel, a drop egyenes arányban van a megölt ellenfelek számával, vagy a játékban eltöltött idővel ha úgy tetszik. Korábban én is agyaltam mindenféle rejtett összefüggéseken, de végül is arra jutottam, hogy az rng tényleg random, ahogy Dan is írja.

Az a Skorn pont jó lett volna a monkomnak, ha str helyett dex van rajta, illetve ha nem épp ma reggel nem találtam volna egy gyöngyszemet a százmilliós Skornok között. A csatolt képen látható staffot most lőttem 41-ért biddel, előtte eladtam a házat meg a kocsit. :Đ Ezzel a csuhásom elérte a 100k unbuffed dps-t.

Nem értem amúgy a daibo mit keres a játékban, semmi pluszt nem ad a 2h kardhoz, baltához, staffhoz képest. Az egyetlen hasznos dolog a masszív spirit regen lenne, de kizárólag akkor lenne értelme, ha alapból járna a daibo mellé (vagy esetleg spirit stone + daibo kombó esetén járhatna). De mivel így elfoglal egy plusz stat slotot, teljesen kizárt (elképzelhetetlenül kicsi az esélye), hogy a megfelelő roll kijöjjön vele: elemental dmg + dmg% + dex + ls + cd + socket mellett már csak hetedik statnak fér be a spirit regen vagy az lpss. Az előző hat is csak a Skorn-on "gyakori", de az meg iszonyú drága, sárgán nagyon nehéz kifogni (most azért sikerült :cool:).

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: Arcane_Legacy.png

#4875 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 10. 24. 00:08

:cool2: gz!

szar az nálunk is esik, nem? :D
yooccoo#2929

#4876 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 10. 24. 10:10

Dan wizzje a beteg karatker, kb halhatatlan, ha folyamatosan tud sebezni, minek így tank karakter a játékba? :)

tegnapi run után én nem így emléxem... :)

igaz, volt pár érdekes szitu, két pack egyszerre, chatben ment a slained by spam, stb ^^

#4877 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 24. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 10. 24. 12:02

tegnapi run után én nem így emléxem... :)

igaz, volt pár érdekes szitu, két pack egyszerre, chatben ment a slained by spam, stb ^^

Tegnap laptopról tudtam csak gamelni onnan meg sokkal bénább vagyok a kb borsószemnyi egérrel :)

De igaz hogy nem csak azon múlt sokszor van hogy csak épphogy megúszom ha jól jön ki a lépés. Ha meg nem akkor cumi. Sajnos a wizz CM skilljét úgy nerfelték hogy a támadó skillek kisebb esélyel proccolnak így a CD-k lassabban járnak le hiába critelek ezerrel, így van hogy az a bizonyos lépés nem jön ki. De mit csináljak ettől még nem fogok delete-t nyomni a karin, megpróbálom kihozni belőle a legjobbat.
A folyamatos sebzés rész meg igaz, de nem vagyok halhatatlan csak kb. :) ha sebzek 4-5k hpkat healelek magamon.(spectral bladere igaz ez)
Az meg hogy behalok az cseppet se izgat inkább berongyolok bármilyen durva szituba csakhogy meg lehessen oldani. :)

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 10. 24. 11:16 -kor

Kép

#4878 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 10. 24. 10:31

szar az nálunk is esik, nem? :D

Egyelőre parkolópályára küldtem a wizemet, szóval nézd meg, hogy mi kell róla mester és viheted. :)
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4879 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 24. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 10. 24. 12:13

Egyelőre parkolópályára küldtem a wizemet, szóval nézd meg, hogy mi kell róla mester és viheted. :)

nem játszok sokat, úgyhogy majd meglátom még
yooccoo#2929

#4880 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 10. 24. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 10. 24. 10:10

PoHoS, ha a skorn nem kell senkinek, felajánlok érte 1 mill goldot :D :p :respect:
Egyébkétn GZ hozzá szép darabok.

Tegnap este nerfelt MP7-et kipróbáltunk Dannal, hát érdekes volt. Damage kb ott van, mint korábban MP4, viszont beteg mennyiségű HP-ja van a moboknak, két player mellett az átlagos rare pack ~30 mill HP-t kap és akkor még nincs extra health. Mindent le tudtunk gyűrni, kivéve Ghomot, kb 30%-nál nekiállt folyamatosan felhőket eregetni, ezt már nem tudtam sokáig tartani, minden CD-t kitartva is meghaltunk úgy 12 perc után.

Szereztem 600K-ért 1000 dps-es, 200 str+vita+1700 lifesteal+5% life leach+130% critdam axe-t, ezzel már brutál jó tanknak is a kari. Normál mobok hozzám se érnek seizmic knockback miatt, 1 ütés 3-4K életet tölt vissza crit még többet is, így a rarekkel sincs gond, egyetlen bibi vele, hogy kellene még crit (most 37.5%), akár Chc kárára (abból 292 van), csak minden upgrade több 10 mill én pedig továbbra sem vagyok szerencsés az itemekkel. A berserker rage új thrive on chaos rúnája vicces lett, jelen buildemmel 90 mp-t is fenn tudom tartani a skillt, szal 30 mp után újra használhatom is, így bukom a dupla damage-t, viszont minden ütésem crit és 1.7 körül van az AS-em :D Azért az pozitívum számomra, hogy a fentiek kb 10-13 mill befektetett goldból megoldhatóak voltak úgy, hogy a buildemet szinte senki sem használja patch óta és az előtt is csak kevesen.

Összességében kezd alakulni a game, de még sok hiányzik ahhoz, hogy évekig ellegyen vele az ember...

:) sztem jó kis barbod van, főleg ahhoz képest mennyibe volt. Jópár olyan barb van aki ráköltött majd 100 millát a karijára és kevésbé haladós mint a tied. Pl. most flistemben van egy új tag ő konkrétan 80 millát költött a barbjára, de max mp3-as szintre merészkedik, feljebb esik kell, nerf óta meg max4.

A wizemnek több fire res kéne, egyértelműen érzem hogyha fire alapú sebzést kapok akkor azt nagyon megsínylem. Ezen még dolgoznom kell.
A gémben most úgy érzem a tűz alapú sebzések op-k ~600 fireressel. Nemtom vmi barb erről nyilatkozhatna akinek sok firerese van, nem túl overpowerek a tűz alapú sebzések?
Kép

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.