HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#4981 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 03. 19:07

Tegnap este pont nekiálltam sajnálni magam, hogy nem esik semmi jó, erre kiesett egy Unity ring 161 dexel, fire ressel 3% elite dammal és 4.5 crittel (bár ez utóbb fix nem?). 2.5 bidden áll meglátjuk.

Utána esett andariels visage is, de az valami 55K-t ért volna, igy inkább brimstone lett belőle... :)

Érdekes, hogy patch óta találtam kb 8 legendary-t és egy set cuccot, mindegyiket random trash mob dobta és nem elite, rare vagy boss, ez azért elég lutri rendszer.a
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#4982 Felhasználó inaktív   diablo1983 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 03. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 03. 20:07

Érdekes, hogy patch óta találtam kb 8 legendary-t és egy set cuccot, mindegyiket random trash mob dobta és nem elite, rare vagy boss, ez azért elég lutri rendszer.a

ez feltűnt nekem is.
patch óta esett kb 20 legendary és 4 set ebből 1 legendary esett boss-ból a többi alap ellenfélből illetve ládából
a 21 millióért elkelt source is NV2-vel egy stygian crawler-ből

#4983 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 03. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 11. 03. 17:07

Fejleszteni elég egyet, a többi automatikusan szintet lép (59-ről 60-ra már csak akkor, ha veled vannak).
[..]

Köszi ismét! :respect:

Közben rájöttem, hogy valóban elég egyet fejleszteni... Összességében úgy látom, hogy eléggé "hülye-biztos" lett ez az új Diablo rész. Ennél "szájbarágósabb", és egyszerűbb nem is lehetne, ami a küldetéseket és a karakterfejlődést illeti.

Szerintem ez már hack & slash-hez mérten is egyszerű. Kész csoda, hogy a skill-ekre még nekem kell elosztanom a pontokat. :lol:

Bár lehet, hogy a Diablo4-ben már egy-egy szintlépéssel együtt fog járni a szinthez tartozó "default" skill is. Akkor aztán tényleg csak a bal gombbal kell klikkelni. :-p

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 11. 03. 18:16

:laugh: Jah ezeket én is tapasztaltam :omg: :bolond:

Én pedig azt, hogy a ~12.000 aranyam még nagyon "sovány" ahhoz, hogy akár egy alacsony szintű legendary páncél darabot is vegyek. :Đ

Egy kérdés: Nevl és DGabor "BattleTag"-jét megtaláltam. Küldtem "friend invite"-ot. A többieket hogyan tudom felvenni "friend list"-re?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4984 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 16:38

előbb találtam:

Kép

mit kérjek érte? arany és euro érdekelne.

és találtam egy bugot: összeszedtem rengeteg rare cuccot publicon, majd váltottam monster lv10re, és így azonosítottam be őket. sokkal jobb cuccok lettek, mintha alapon csináltam volna.

Szerkesztette: DGabor 2012. 11. 04. 16:38 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#4985 Felhasználó inaktív   sherex 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 04. 16:53

Hali
Próbálnék bejelentkezni , email+jelszó és azt írja hogy megváltozott a profilom. Pedig tegnap még ment rendesen , lehetséges hogy feltörték a profilom ? Ilyenkor mi a teendő?

#4986 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: sherex - Dátum: 2012. 11. 04. 16:53

Hali
Próbálnék bejelentkezni , email+jelszó és azt írja hogy megváltozott a profilom. Pedig tegnap még ment rendesen , lehetséges hogy feltörték a profilom ? Ilyenkor mi a teendő?

account recovery
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#4987 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 04. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 11. 04. 16:38

előbb találtam:

kep

mit kérjek érte? arany és euro érdekelne.

és találtam egy bugot: összeszedtem rengeteg rare cuccot publicon, majd váltottam monster lv10re, és így azonosítottam be őket. sokkal jobb cuccok lettek, mintha alapon csináltam volna.

par tiz k goldert elvihetik, rmah-n nem probalkoznek vele

amikor kiesik a cucc mar el van dontve, h mik rajta a statok, csak szerencsed volt

Szerkesztette: ecneB 2012. 11. 04. 17:49 -kor

You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#4988 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 12:07

Kiesett eddigi messze legjobb setem ma :lollypop: :wub: :cool2: :laugh: :D :bunny:
200m alatt nincs még buyouton se ah-n :p

Csatolt kép: chest.jpg

#4989 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 11. 05. 12:07

Kiesett eddigi messze legjobb setem ma :lollypop: :wub: :cool2: :laugh: :D :bunny:
200m alatt nincs még buyouton se ah-n :p

Csatolmány chest.jpg

Múlt héten elkezdted szüretelni az IK setet, erre a héten folytatod...

Gz :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#4990 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 05. 12:28

Múlt héten elkezdted szüretelni az IK setet, erre a héten folytatod...

Gz :D

Jaja :D Thx! :)

#4991 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 13:00

Ha nagyon nem kell a lé, a karakteremnek jól állna :) :p

#4992 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 13:05

én már nem nagyon hiszek ebben az egész droprate dologban, szerintem vagy totál random az egész vagy van valami rejtett módosító amiről semmit nem tudunk.

MP10-en elkezdtem egy karaktert, nemrég ért NM act2-be (lvl 42) és 1 legendary esett neki összesen (norm a3 tower of damned), egy sima mobból. mindezt úgy, hogy az MP10 kellemes lootbónuszt biztosít, valamint lowlvl szinten meg van emelve a legendary drop. legalábbis blizz állítása szerint.

szerintem meg pacifaszt...

#4993 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 05. 13:22

Gz lufi! :)
Igen durva darab :)
Márcsak a hammer kell meg a kesztyű de azokra sztem nem vágyakozol :D
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#4994 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 15:40

Ha annyi órád van benne mint itt 1-2 kínai farmbotnak (ugye plvl 30+? :D) akkor elengedhetetlenül fogsz találni olyan ütős cuccokat is, mint a fenti IK chest. Ez a nagy baj, hogy jó content helyett inkább az egységnyi jó lootra elcseszendő időt növelik...

Szerintem a gond alapvetően ott van, hogy az MF érték nem befolyásolja lényegesen a legendary/set dropratet, legalábbis nekem 80mf-el ugyan annyi esett, mint most ~280-as szinten (mp-4-6 között).

#4995 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 15:59

ezt mondom én is, hogy szerintem abszolúttökmindegy hogy mennyi MFed, paragonod, NV stacked van, a set és legendary dropot nem befolyásolja számottevően. ha belegondolok hogy az eddig talál legendary és set cuccaim közül hányat dobott pack/boss akkor olyan 10% körül lehet ez az arány.

és ha már 10%, akkor ha innen nézzük lehet, hogy teljesen feleslegesen verjük el az időt NV stackekkel meg bossokkal, sima mobokból kellene minél többet beaprítani minél gyorsabban. ha 1 csonti helyett 3t ölsz le akkor az rögtön +200% chance dropra. az NV meg MF számomra nem bizonyító erejű, konkrétan nem látom azt, hogyha belefektetek sok MF+NVbe akkor több/jobb cucc esne, már ami a lényeges oranzs/setet illeti.

az xp szerzésre ez ofc nem vonatkozik.

#4996 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 05. 13:05

én már nem nagyon hiszek ebben az egész droprate dologban, szerintem vagy totál random az egész vagy van valami rejtett módosító amiről semmit nem tudunk.

Minden eddiginél intenzívebb háromnapos act3 (mp nélkül) farmolás után védelmembe kell vennem a magicfind rendszert. A monkom eljutott abba a fázisba, hogy közel futási sebességgel, csaknem olyan hatékonyan tudok infernót farmolni, mint pár hete mikor normálon a Leoric's Signetet vadásztam. Ezrével estek a sárgák és tucatjával a legendek, szóval elég nagy mintából meglehetős biztonsággal tudom kijelenteni, hogy érezhető a drop-javulás a növekvő paragon levelből adódó mf-emelkedés miatt, és ugyanezt tudom elmondani a hordott mf-es cuccok jótékony hatásáról is. Ugyancsak javulni látszik nagy általánosságban a rollok minősége, bár a sárgák 99.5%-a még mindig vendor-trash (persze, ki hol húzza meg a határt eladásra érdemes, és nem érdemes között).

Ajánlott olvasmány, egyezik a megfigyeléseimmel.

#4997 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 05. 15:59

(...) sima mobokból kellene minél többet beaprítani minél gyorsabban (...)

Itt a lényeg. :-)

#4998 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 16:24

Ezt már pár hónapja én is írtam, amikor volt egy legendary időszakom, hogy mindegyik normál lényből esett, sose pack/boss dobta. Értelmetlenül van felépítve az egész dropp rendszer is, teljesen olyan, mintha lottózni próbálnék (nekem ott nem szokott találatom se lenni, nagy ritkán egy számot eltalálok az ötből, másoknak meg havonta van legalább egy kettese...).

#4999 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 05. 16:59

ezt mondom én is, hogy szerintem abszolúttökmindegy hogy mennyi MFed, paragonod, NV stacked van, a set és legendary dropot nem befolyásolja számottevően. ha belegondolok hogy az eddig talál legendary és set cuccaim közül hányat dobott pack/boss akkor olyan 10% körül lehet ez az arány.

MF = mázli faktor, ezt már időtlen idők óta tudjuk :)
Lehet 10% az arány, de az is nézd meg, hogy egységnyi bossra hány fehéret ölsz.

#5000 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 05. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2012. 11. 05. 18:10

MF = mázli faktor, ezt már időtlen idők óta tudjuk :)
Lehet 10% az arány, de az is nézd meg, hogy egységnyi bossra hány fehéret ölsz.

pont ez lenne a lényeg, miután a packok a sima mobhoz képest nehezebbek, jobb dropratenek kellene hozzájuk társulni. de ez nem észrevehető, legalábis nekem nem tűnt fel. nem azt mondom hogy minden pack dobjon setet, de azért 100 packból illene legalább 1-nek esni (talán van 15k elite killem, tehát összesen 150 set/oranzs cuccot kellett volna találnom packokból - összesen kb 20 jött össze). ehhez képest van hogy 3 oranzs esik 2 óra alatt mindenféle mobból és van hogy semmi, mindegy miből és mennyit ölsz. nem konzisztens a rendszer, csak egyszerűen szar :)

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.