HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#841 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 03. 09:11

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 1:30

Kend tan vak? Ehhehh... na mind1. :Đ

Hja tessék figyuzni aztat a nextgentet  :Đ biztos megvakultam, me a mass blur effekten kívül, más hiányosságot nem véltem felfedezni...
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#842 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 09:26

Toltam sokat a TQ-t... tenyleg nem ertem mirol beszelsz. A reszletek, az effectek, a karakter reszletesseg... TQ messze levan maradva. Plusz act 1-2ben nem is talalkoztam ennyi ellenfellel egyszerre. Tq nemhogy lowpolybb, sokkal kevesebb ellenfel van egyszerre, es nezd meg a kornyezet reszletesseget. TQ-ban belsoterben mondjuk van a fal, nehol valami vilagitotest talan oszt joccakat... ittmeg tele van rakva asztalokkal, szekekkel, konyvespolc, padok, gyertyatartok meg anyamkinja mi.

Nezd meg a legvegso nagy szornyet, ahogy langol es a langok hozzatapadnak a testehez... es mas hasonlo reszleteket. Ha ezek utan sem latod a kulonbseget... (A muveszeti rendezesrol nem is beszeltem. TQ... szep meg jopofa meg minden, de egyszeru mint a faek.)

De szerintem vagy latogasd meg a szemeszed vagy ha barmi mas mondandod van, fordulj a melletted talalhato falhoz. Komolyan. Szemellenzovel meg lefele szerintem. Nem all jol.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#843 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 09:48

D2-vel igencsak sokat játszottam és egyátalán nem értem, hogy mi a problémátok...

Van egy 20? perces első verziós gameplay videónk és ebből mindenki tudni véli, hogy milyen lesz a game összes pályája és overall hangulata... lehet velem van a gond, mert még nem tudok 1-2 évre a jövőbe látni és megnézni milyen lesz a game, de azért ez nekem picit suta.

A petícióról meg annyit, hogy ha annyira zavarná a nagyközönséget a hangulat, akkor most nem 16000 hanem mondjuk 2 számjeggyel több aláírás figyelne azon a siteon. (vagy legalábbis a diablo3.com -ot eddig meglátogatók legalább 50%-nak)

A wow-ot nem kell szeretni, tényleg gyermeteg olykor a grafikája, de a játék nem erről szól. Sokkal inkább a közös erőfeszítésről és a kihívásokról. Erre rájön a nagyon jól megtervezett környezet, a lore és észre se veszed, hogy mondjuk a kisöcséd transformers figuráját gyilkolászod a játékban :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#844 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 10:00

Nem, a jatekot valoban nem tudhatjuk... de azt igen, hogy a design process a leges legelso, ami elkeszul, es amit elfogadtatnak, es ahhoz elegge ragaszkodnak a project vegeig.

Olyan, hogy milyen a minimap, vagy inventory, vagy a skillek balance-a nem is szoltam... az nagyon valtozhat meg. En az aranyokra es a szinvilagra gondoltam. Ezek a legtobb jateknal a project elejetol kobe vesett dolgok. Ezert sem hiszem, hogy valtozni fog. Marad a videokartya szineinek atallitassa oszt csokolom, ennyi.

WoW meg azert is kell olyan legyen amilyen, mert az undereighteen a fo korosztaly, meg tippre televan 11-13 eves gyerekekkel... nekik lehet artana a diablo dark-gothic vilaga. (Najo... masok gyilkolaszasa se gondolom, hogy segitene. :p )

Magarol a jatekrol azt gondolom, hogy tuti jolesz, es jocskan tobb idot fogok vele eltolteni, mint szabadna... blizzard jatek a kategoriajaban sose volt rosz.
Csak a kotozkodes miatt... majd 22ezren irtak mar ala.:p Es kb 2 napja megy a peticio, ha joltudom.

Szerkesztette: Boba 2008. 07. 03. 10:01 -kor

#845 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 10:50

Diablo 3 - színesebb, mint valaha! Ezek után kétlem, hogy bármit is el fogtok érni a petíciótokkal. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#846 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 10:54

Evvan... csak csinaljak, es jojjon ki valami demo-beta minel elobb.:)

#847 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 11:08

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 11:00

Nem, a jatekot valoban nem tudhatjuk... de azt igen, hogy a design process a leges legelso, ami elkeszul, es amit elfogadtatnak, es ahhoz elegge ragaszkodnak a project vegeig.

Olyan, hogy milyen a minimap, vagy inventory, vagy a skillek balance-a nem is szoltam... az nagyon valtozhat meg. En az aranyokra es a szinvilagra gondoltam. Ezek a legtobb jateknal a project elejetol kobe vesett dolgok. Ezert sem hiszem, hogy valtozni fog. Marad a videokartya szineinek atallitassa oszt csokolom, ennyi.

Magarol a jatekrol azt gondolom, hogy tuti jolesz, es jocskan tobb idot fogok vele eltolteni, mint szabadna... blizzard jatek a kategoriajaban sose volt rosz.
Csak a kotozkodes miatt... majd 22ezren irtak mar ala.:p Es kb 2 napja megy a peticio, ha joltudom.

:respect: igaz, de engem továbbra se zavar a mostani design :)

Idézet

WoW meg azert is kell olyan legyen amilyen, mert az undereighteen a fo korosztaly, meg tippre televan 11-13 eves gyerekekkel... nekik lehet artana a diablo dark-gothic vilaga. (Najo... masok gyilkolaszasa se gondolom, hogy segitene. :p )

Ezzel azért vitatkoznék :) Szerintem a wowosok átlag életkora simán megvan 20+ :)

#848 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 11:11

Mint mondtam, ha valakit nagyon zavar majd atallitja a szineket es kesz.

---

Ok sorry, csak en abbol tippeltem, hogy oraado tanar is voltam egy nem 4 osztalyos gimiben, es ott 7-8ikas sracok izombol wowoztak... kb a fiuk 90%a arra volt rakattanva:D

#849 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 11:35

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 11:00

Pont a Blizzard az egyik olyan cég, aki ha kell több éves munkát a kukába hajít, mert nem tetszik :)

Persze az általam írt eladási növekedésből nem arra következtetnek szvsz, hogy nem jó irányba haladnak, illetve 16e aláírás egy több milliós eladásokkal számoló termék esetén nem tartozik a meggyőző tényezők közé :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#850 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 11:49

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 10:50

Diablo 3 - színesebb, mint valaha! Ezek után kétlem, hogy bármit is el fogtok érni a petíciótokkal. :)

:) Ez a nyilatkozat már tobb napos, a WWI-rol van, a petíció megkezdése elottrol. Persze lehet hogy marad így, nem rossz ez de ne nekem kelljen már színprofilokat készítenem ha atmoszférikusabb játékot akarok.
WoW-nak jó az a bárgyú grafika, az egész játék komolytalan (dialógusok stb.), a TF2-t is felhozta valaki ami egy másik véglet, az pont úgy készult hogy minél rajzfilmesebb legyen. Annak az áll jól de a Diablo-n nem fogsz sokat mosolyogni - kivéve ha szereted amikor az ellenfelek leamortizálódnak virtuális vértócsákká, vérpermetté és cafatokra robbannak a hullák.

A Diablo-ban pont az a lényeg hogy nyomasztó hangulatot árasszon. A Diablo 1 és 2 sikere is foleg ennek koszonheto (el lehet képzelni pl. az elso részt szivárványszínekben, rendesen hazavágta volna a hangulatot és utána nem is maradt volna sok a játékból amiért érdemes lett volna vele foglalkozni. Fele ekkora siker sem lett volna).

Nézzétek meg a Mythos-t, nagyon jó rendszere van, aranyos de nem hagy mély nyomot az emberben mert nincs semmi hangulata.

DoxaM, ez állat :) Ezen még a színprofil sem segít... :D
Kép
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#851 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 11:49

Tudsz peldat mondani? En sajnos nem. :) (Igen, a blizzard eleg kivaltsagos helyzetben van... a gyengusabb jatekcegeknek eloszor a designt lekell fektetni, azt elfogadtatni a kiadoval, majd ahhoz 99.9%ban ragaszkodni. Ennek ellenere en nemhiszem, hogy az alap designba mar belenyulnanak, es valtoztatnanak. Egy Blizzard jatek sem dereng, ahol ezt megtettek. Aprobb valtoztatasok mindig is folyamatosak.)

(ez most tolem csak kotozkodes... 22 ezer van, es 3 napja van fent az alairas... majd ha 2 het mulva nemlesz novekedes, akkor majd megnezhetjuk. Sok akkor se lesz, de azert az valamit csak jelent, hogy ennyi ember veszi a faradtsagot... megkellene hirdetni battle neten, kivancsi lennek onnan hanyan irnak ala.)

#852 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 12:07

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 12:49

Tudsz peldat mondani? En sajnos nem. :) (Igen, a blizzard eleg kivaltsagos helyzetben van... a gyengusabb jatekcegeknek eloszor a designt lekell fektetni, azt elfogadtatni a kiadoval, majd ahhoz 99.9%ban ragaszkodni. Ennek ellenere en nemhiszem, hogy az alap designba mar belenyulnanak, es valtoztatnanak. Egy Blizzard jatek sem dereng, ahol ezt megtettek. Aprobb valtoztatasok mindig is folyamatosak.)

(ez most tolem csak kotozkodes... 22 ezer van, es 3 napja van fent az alairas... majd ha 2 het mulva nemlesz novekedes, akkor majd megnezhetjuk. Sok akkor se lesz, de azert az valamit csak jelent, hogy ennyi ember veszi a faradtsagot... megkellene hirdetni battle neten, kivancsi lennek onnan hanyan irnak ala.)

Én olyan hihetetlen mértékben nem követtem a blizzard munkáit, a wc3 is elég mókásan tudatosult, megláttam az egyik bolt honlapján, jééé ilyen is van? :D

Ellenben ugye hangoztatják, hogy addig csiszolnak valamit, amíg nem tökéletes. Arra is mérget merek venni, hogy 4-5 év alatt nem csak ezt a pár artworköt, 2 herot, 10 ellenfelet és 2 pályát sikerült összehozni, hanem van egy csomó félkész cuccuk, amiknek a fele a kukában fog kikötni, mert amikor megjelent a pályán a monszta nem tetszett...

A legnagyobb kukába dobásuk pedig ugye a ghost project volt, amit hivatalosan jegeltek, de én meglepődnék, ha abból bármit is látnánk... Szerintem az tipikusan az ennyi volt esete, talán majd egy sc mmo, de én még azt is nagyon erősen megkérdőjelezem.

22e? És? :D

100 is kevés, hogy súlya legyen. Szerintem a bneten már tudnak róla. Csak ugye vagy leszarják vagy nem tetszik az ötlet. Őszintén szólva szerintem az igazi megoldás valahol a kettő közt van :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#853 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:08

Mas a csiszolas es mas a baseconcept es design megvaltoztatas. Mig az elobbi az folyamatosan tortenik, az utobbi az alfa valtozattol kezdve nem. A kisebb cegeknel pedig mint mondtam, a kiadoval elfogadtatas utan nem valtozhat.

Felkesz cuccok persze, hogy vannak... egy karaktert vagy 10szer atdolgoznak, mire jolesz. De ezek a finomhangolas temakorebe tartoznak.

SC munkafolyamatait meglehet nezni a nagyon kezdetektol... kb ugyan az maradt nagyvonalakban. Keszitettem mar nextgen ingame es cutscene karaktert is unreal engine 3 ala.

Emiatt lehet jo, ha demot adnak ki es vegleges jatekot. Nem kezdenek el gondolkodni a HC fanok, hogy lehetne jobb.

Tobbszor nem szeretnem leirni, ezert vegszonak csak ennyit irnek. Jo a grafika, szep es nagyon hangulatos... kar, hogy a diablo trilogia harmadik reszenek a nevet viseli. Ha Warcraft singleplayer lenne egy szavam se lenne. :)

#854 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:09

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 12:11

Mint mondtam, ha valakit nagyon zavar majd atallitja a szineket es kesz.

---

Ok sorry, csak en abbol tippeltem, hogy oraado tanar is voltam egy nem 4 osztalyos gimiben, es ott 7-8ikas sracok izombol wowoztak... kb a fiuk 90%a arra volt rakattanva:D

Oucs... ilyen korban inkább a lányok iránt kéne érdeklődni mint a wow iránt :D :p

#855 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:15

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 9:26

Toltam sokat a TQ-t... tenyleg nem ertem mirol beszelsz. A reszletek, az effectek, a karakter reszletesseg... TQ messze levan maradva. Plusz act 1-2ben nem is talalkoztam ennyi ellenfellel egyszerre. Tq nemhogy lowpolybb, sokkal kevesebb ellenfel van egyszerre, es nezd meg a kornyezet reszletesseget. TQ-ban belsoterben mondjuk van a fal, nehol valami vilagitotest talan oszt joccakat... ittmeg tele van rakva asztalokkal, szekekkel, konyvespolc, padok, gyertyatartok meg anyamkinja mi.

Nezd meg a legvegso nagy szornyet, ahogy langol es a langok hozzatapadnak a testehez... es mas hasonlo reszleteket. Ha ezek utan sem latod a kulonbseget... (A muveszeti rendezesrol nem is beszeltem. TQ... szep meg jopofa meg minden, de egyszeru mint a faek.)

De szerintem vagy latogasd meg a szemeszed vagy ha barmi mas mondandod van, fordulj a melletted talalhato falhoz. Komolyan. Szemellenzovel meg lefele szerintem. Nem all jol.

Ejnye no, ki beszél itten faékekrő: "A reszletek, az effectek, a karakter reszletesseg... TQ messze levan maradva" ez elég nagy lódítás ecsém :a fele táj szépen megrajzolt festmény és nincs lerenderelve, még a fák nagy része is csak egy 2d-s lapka
  ellenben ez így van :Đ  arról nem is beszélve, hogy a dioban 5 karakterről van szó, a tq ban meg 9 ről, amiket ráadásul tudsz egymással kombinálni, 45 féle build ed lehet!! A lényeg az eszetlen hentelésen kívül, egy hns ben a build és a tápolás, ettől lessz komplikált és nem faék, nos a dio itt már eleve labdába sem rúghat akkor  :D , a mob mennyiség meg baromság, ha kevesled ott van neked erre a x3 mod ...és ez már két éve megjelent, míg a másikra még 2 évet kell várni...a többire nem reagálnék itten  :Đ
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#856 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:15

Milyen franko nekunk, hogy amikor en gimnazista voltam WoW sehol se volt. :Đ

#857 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:18

Romoto... igen... TQ annyira jo, hogy ma is a penzben fetrengenek a keszitoi, elnek es virulnak... es a Battlenet halt meg a Blizzard stabja pedig letszamleepitest tart. ;) 

De mondom... inkabb a fal mint a forum.

#858 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:21

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 14:15

Milyen franko nekunk, hogy amikor en gimnazista voltam WoW sehol se volt. :Đ

:respect:

#859 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:25

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 3., csütörtök - 13:18

Romoto... igen... TQ annyira jo, hogy ma is a penzben fetrengenek a keszitoi, elnek es virulnak... es a Battlenet halt meg a Blizzard stabja pedig letszamleepitest tart. ;) 

De mondom... inkabb a fal mint a forum.

Nna itt vónánk, amikó érvelni kellene, gyüvell a süket mantra... :p

#860 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 13:28

Nezd, erveltem. Nem ertesz a szobol. Ertheto, hogy unlak es a hatam kozepere kivanlak. De mivel innentol szemelyeskedes lenne, marad az ignore. Majd ha kijosz az altalanos iskolabol, esetleg megnezed, hogy milyen a diablo1-2, es ezek utan lesz produkcios tapasztalatod egy 50 fos jatekfejleszto cegnel akkor majd kvittek leszunk es beszelhetunk. Addig Te csak vauvau, en meg  :nevet2: . Na bye.

Szerkesztette: Boba 2008. 07. 03. 13:30 -kor

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.