nem is értem...
Diablo 3
Elküldve: 2012. 10. 02. 14:42
ha valaki jókat akar rötyögni:
Diablo 3 Expansion Stories Leaked!!
viszont egy másik topicban egész kellemes plotot talált ki az egyik srác:
http://us.battle.net...5173?page=9#161
ez kifejezetten jópofa!
Diablo 3 Expansion Stories Leaked!!
viszont egy másik topicban egész kellemes plotot talált ki az egyik srác:
http://us.battle.net...5173?page=9#161
Idézet
You never actually killed Baliel. Baliel had you enchanted the whole time. All the guards in Act 2? Actually not serpents. You murdered them all. Demons in act 4? Entrancement. Your hero murdered Heaven. Baliel tricked Nephalim heros into starting the Humans vs Angel war.
ez kifejezetten jópofa!
Elküldve: 2012. 10. 02. 15:47
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 10. 02. 16:34
Vegyél belőle egy kiló kenyeret.
Én viszont most hanyagolom a fenébe, unalomfaktor 110%-on van. Leszedtem a Torchlight első részét, annyira nem nyűgöz le, de legalább más, eltelik vele az idő.
Én viszont most hanyagolom a fenébe, unalomfaktor 110%-on van. Leszedtem a Torchlight első részét, annyira nem nyűgöz le, de legalább más, eltelik vele az idő.
Csak úgy árad belőled a jóindulat..
Miért játszol számítógéppel, ha ennyire unalmas számodra? Idejét nem tudom, mikor unatkoztam utoljára.
Szerkesztette: ecneB 2012. 10. 02. 16:08 -kor
Elküldve: 2012. 10. 02. 17:08
annyit odabiggyeszthetsz azért hogy kb hány elite packonként esik neked egy set...
lehet nem tűnik fel, de az átlag ember 2-3 hetente talál egyet - minimum összehasonlítási alapot kéne adnod
lehet nem tűnik fel, de az átlag ember 2-3 hetente talál egyet - minimum összehasonlítási alapot kéne adnod
Elküldve: 2012. 10. 02. 17:24
Idézet: ecneB - Dátum: 2012. 10. 02. 16:47
Csak úgy árad belőled a jóindulat..
Hm... A megérzéseid jók, ifjú padawan, de hogy igazi yeti mesterré válj, meg kell ismerkedned a sötét oldal legnagyobb fegyverével, aminek a neve szarkazmus, mert könnyen összetéveszthető a világos oldal fegyverével, az iróniával!
Na, had írjam le egy példával mi hozta ki belőlem a sötét oldalt. Van egy baráti társaság a munkahelyeden/iskoládban, ahol azonos érdeklődési körű emberek csevegnek kötetlenül szabadidejükben. Van közöttük mindenféle náció, és van közöttük egy, aki kőgazdag. A többieknek ezzel semmi problémája nincs eredetileg, mivel a közös érdeklődés elmossa az osztályellentéteket. Viszont a delikvens minden nap azzal áll oda a többiek elé, hogy megmutassa az új Rolexét, Ferrariját vagy a szifon 8-asát. Minden nap. Egy idő után valószínűleg a legtöbb ember esetében elgurulna a gyógyszer...
No offense, de mit akarsz elérni a berakott képekkel? Én például már megnézés nélül görgetem át javarészt a hozzászólásaidat, mit érdekel engem a szomszéd legújabb Ferrarija. Két, valamennyire értelmes indokot tudnék elképzelni erre. Egy, ha a fórumos játékostársaknak akarnád felajánlani eladásra a cuccokat elsősorban (bár ez meg direktmarketing, amit megintcsak kevesek szoktak szeretni). Kettő, ha az AH árképzésre akarsz ötleteket kérni, de esetedben ilyenről nem hiszem, hogy szó lenne.
Idézet: ecneB - Dátum: 2012. 10. 02. 16:47
Miért játszol számítógéppel, ha ennyire unalmas számodra? Idejét nem tudom, mikor unatkoztam utoljára.
Dehogy unatkozok, Diablo-n kívűl is van egy szép nagy világ, még a számítógépes játékok halmazán belül is, de azon kívül is. Amúgy meg én kifejezetten türelmes vagyok a D3 irányában, most is csak félreteszem (ez az első alkalom egyébként a megjelenés óta), és majd a következő patch-el előveszem.
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 10. 02. 18:08
annyit odabiggyeszthetsz azért hogy kb hány elite packonként esik neked egy set...
Érdekes ám azért, hogy az utóbbi egy hétben az esetemben esett egy féltucat legendary (mind vacak persze), és egyik se pack-ből. Szóval a fene meg nem tudja itt már határozni, mi kell egy jó dropphoz (mit kell ölni, milyen mf-el, stb...).
Elküldve: 2012. 10. 02. 19:04
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 10. 02. 18:24
Hm... A megérzéseid jók, ifjú padawan, de hogy igazi yeti mesterré válj, meg kell ismerkedned a sötét oldal legnagyobb fegyverével, aminek a neve szarkazmus, mert könnyen összetéveszthető a világos oldal fegyverével, az iróniával!
Na, had írjam le egy példával mi hozta ki belőlem a sötét oldalt. Van egy baráti társaság a munkahelyeden/iskoládban, ahol azonos érdeklődési körű emberek csevegnek kötetlenül szabadidejükben. Van közöttük mindenféle náció, és van közöttük egy, aki kőgazdag. A többieknek ezzel semmi problémája nincs eredetileg, mivel a közös érdeklődés elmossa az osztályellentéteket. Viszont a delikvens minden nap azzal áll oda a többiek elé, hogy megmutassa az új Rolexét, Ferrariját vagy a szifon 8-asát. Minden nap. Egy idő után valószínűleg a legtöbb ember esetében elgurulna a gyógyszer...
No offense, de mit akarsz elérni a berakott képekkel? Én például már megnézés nélül görgetem át javarészt a hozzászólásaidat, mit érdekel engem a szomszéd legújabb Ferrarija. Két, valamennyire értelmes indokot tudnék elképzelni erre. Egy, ha a fórumos játékostársaknak akarnád felajánlani eladásra a cuccokat elsősorban (bár ez meg direktmarketing, amit megintcsak kevesek szoktak szeretni). Kettő, ha az AH árképzésre akarsz ötleteket kérni, de esetedben ilyenről nem hiszem, hogy szó lenne.
Dehogy unatkozok, Diablo-n kívűl is van egy szép nagy világ, még a számítógépes játékok halmazán belül is, de azon kívül is. Amúgy meg én kifejezetten türelmes vagyok a D3 irányában, most is csak félreteszem (ez az első alkalom egyébként a megjelenés óta), és majd a következő patch-el előveszem.
Érdekes ám azért, hogy az utóbbi egy hétben az esetemben esett egy féltucat legendary (mind vacak persze), és egyik se pack-ből. Szóval a fene meg nem tudja itt már határozni, mi kell egy jó dropphoz (mit kell ölni, milyen mf-el, stb...).
Bocs, mester!
Ezek szerint én értettem félre, személy szerint örömmel szoktam nézni, hogy ki, mit talált/craftolt, etc.. (megj.: én vagyok az egyedüli gazdag itt a topikban? nem hinném)
A síros postokkal én is úgy vagyok, hogy már csak görgetem, néha-néha elolvasom, de kommentet már inkább nem is fűzök hozzá.
Részemről én itt befejeztem, légy boldog, nem posztolok több képet.
Elküldve: 2012. 10. 03. 12:08
Sok kitérő után (további sikertelen gyűrűfarmolás, más kasztok 60-ra húzása, illetve belekezdtem a HC módba is) folytattam a kampányt a fő karakteremmel. SB, Cida, Azmó elsőre megvolt, sőt azzal a lendülettel A4 elején Iskatu(?) is, aztán az első kék opressor gang 0.6 másodperc alatt a parkettába döngölt.
Amúgy egyre kevésbé értem a koncepciót a bossok képességeiről, különleges támadásairól, összehasonlítva mezei elitek affixeivel, legalábbis A3 boss vs. elit-nehézsége elég balanszolatlannak tűnik az utóbbiak javára. Vagy úgy is mondhatnám, a ge<iségfaktoruk sokkal magasabb.
Azért valahol az is bosszantó, mennyire nem skillhasználat-függő a nehézség, 98%-ban a rajtad lévő felszerelés dönti el, meddig merészkedhetsz el. Ezt végig tapasztaltam inferno előrehaladásom közben, és most ACT4 elején megint ilyen falba ütköztem, azt hiszem. Kellene a jobb cucc, érdekel a játék AH-zós része is, de sajnos nincs tehetségem a pénz forgatásához, pedig a hajlandóságom megvolna, és némi alaptőke is maradt... még... ugyanis a Leoric's Signetből befolyt della harmadának már seggére vertem, és fogalmam sincs mire ment el. Na jó, ez nem teljesen igaz, követhető a könyvelésben a bukások sorozata.
Adhatnátok befektetési tanácsot, mivel lehetne a goldot fialtatni, mit érdemes flipelni, vagy esetleg pozitív mérleggel craftolni.
Azért valahol az is bosszantó, mennyire nem skillhasználat-függő a nehézség, 98%-ban a rajtad lévő felszerelés dönti el, meddig merészkedhetsz el. Ezt végig tapasztaltam inferno előrehaladásom közben, és most ACT4 elején megint ilyen falba ütköztem, azt hiszem. Kellene a jobb cucc, érdekel a játék AH-zós része is, de sajnos nincs tehetségem a pénz forgatásához, pedig a hajlandóságom megvolna, és némi alaptőke is maradt... még... ugyanis a Leoric's Signetből befolyt della harmadának már seggére vertem, és fogalmam sincs mire ment el. Na jó, ez nem teljesen igaz, követhető a könyvelésben a bukások sorozata.
Adhatnátok befektetési tanácsot, mivel lehetne a goldot fialtatni, mit érdemes flipelni, vagy esetleg pozitív mérleggel craftolni.
Elküldve: 2012. 10. 04. 08:24
Idézet: ecneB - Dátum: 2012. 10. 02. 16:28
eddig 5 legendary
2 salvage
1 goldskin
[img9]http://2.imgland.net/j9BlHKQ.png[/img]
[img9]http://1.imgland.net/EeEt7kR.png[/img]
Utobbibol kozel megduplazom a jelenlegi penzmagom szvsz
2 salvage
1 goldskin
[img9]http://2.imgland.net/j9BlHKQ.png[/img]
[img9]http://1.imgland.net/EeEt7kR.png[/img]
Utobbibol kozel megduplazom a jelenlegi penzmagom szvsz
Húú grat! Az a gyűrű nagyon durva... Övem hasonló mint ez. Nekem tegnap egy Legend shoulders esett str, allres stb.. a szokásos meg egy brutális rare öv, 215str,165vit,70allres.
Set már nem is tudom mióta nem esett
Elküldve: 2012. 10. 04. 08:54
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 10. 04. 09:24
Húú grat! Az a gyűrű nagyon durva... Övem hasonló mint ez. Nekem tegnap egy Legend shoulders esett str, allres stb.. a szokásos meg egy brutális rare öv, 215str,165vit,70allres.
Csak a legendek potyognak.
Tegnap végre nekem is esett valami nem annyira kaki:
Hellcat Waistguard
Persze igazi amatőr módjára képet nem lőttem.
Valami 210+ dex és 130+ vit van rajta, meglátjuk, mennyire népszerűek ezek a cuccok.
Magát meg vártuk vissza, de egy idő után rájöttünk, hogy bnet másképp gondolja...
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."
Elküldve: 2012. 10. 04. 10:06
ty, el is ment egy ora alatt, inna meg tegnap.
Ovhoz gratula, imo nagyon sokat er.
Elküldve: 2012. 10. 04. 10:12
ez az az öv, amit nekem szeretnél adni?
yooccoo#2929
Elküldve: 2012. 10. 04. 10:28
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 10. 04. 09:19
Nekem meg amikor kiestem elment a net (B-tel) és most jött csak vissza reggel 9-kor.... 
Avatarod egész végig ott figyelt a ghom quest pipával
abban a partiban Cagenek is esett egy leg, egyedül a haverodnak nem. Am. azért nem rossz az a keep, 4 fős partiból 3 embernek esett ott 1 run alatt leg.
Cage az az öv annyi stattal jó pár millát ér sztem.
Szerkesztette: Dan(td) 2012. 10. 04. 10:31 -kor
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2012. 10. 04. 11:08
Idézet: ecneB - Dátum: 2012. 10. 04. 11:06
ty, el is ment egy ora alatt, inna meg tegnap.
igazabol meg is tartottam volna, de sajnos 22k hp-val nem rohangalnek inkabb. masik ringem ad 80 vitat, ami nem elhanyagolhato, resem meg igy is van mar 4-500. tegnap esett ik belt (pedig ossz. ket run toltam este), en egy pennyt nem adtam volna erte statok alapjan, de azt is elvittek szep aron. havernak mellettem tal armor esett az ik belt utan ket perccel.
Skorn vegul mennyibe ment el? (szamokat inkabb pm-ben, nehogy Summer kisebbsegnek erezze a topicban magat)
Még nem ment el sajna a Skorn, lejjebb vittem az árát kicsit.... hátha.
Elküldve: 2012. 10. 04. 11:09
Idézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 10. 04. 11:28
Avatarod egész végig ott figyelt a ghom quest pipával
ebből sejtettük hogy nem tudsz visszajönni. 
abban a partiban Cagenek is esett egy leg, egyedül a haverodnak nem. Am. azért nem rossz az a keep, 4 fős partiból 3 embernek esett ott 1 run alatt leg.
Elküldve: 2012. 10. 04. 11:19
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 10. 04. 12:09
Rendes szolgáltató nincs is a közelben?
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."
Elküldve: 2012. 10. 04. 12:04
T-Home - lekopogom - nálam most egész jó, de voltak vele kínjaim régebben. Állandóan kifagyott a játék, végül modemcsere megoldotta.
Elküldve: 2012. 10. 04. 12:15
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 10. 04. 12:09
Nehogy válts én t-nél vagyok és fele annyi legend esik mint neked!
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)

Súgó
A téma zárva.