HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5141 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 26. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 26. 14:07

Hétvégén nem volt sok időm, főleg act2-ben kulcsoztam. Érdekes, hogy itt nagyon sok set/legendary esik, persze mind trash (bár a wd set maszkot nem tudtam megnézni, mert pont akkor jött a szokásos DC, amikor felvettem volna). Lehet a sokak által mellőzött actok kaptak valami item drop buffot? :)

Sajna barbárral vissza kellett állnom a ww buildre, mert seismic hosszú távon megbízhatatlan és még rend-el kiegészítve sem tud akkora dps-t kinyomni magából, mint a ww-vel, na meg iszonyatosan hiányzik az embernek a mobilitás. A probléma, hogy mivel tudod a dps-ed legnagyobb százalékát "folyamatosan kihasználni", ebben meg lehetetlen megverni a sprint kis tornádóit és a ww folyamatos sebzését.

kétkezes ww build?
yooccoo#2929

#5142 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 15:27

Aha, vettem egy középszar skornt 5 milláért némi ias-al és így ez is kivitelezhető, player 6 mellett is elég ritkán halok meg vele, de oda kell figyelni.

Igazából az 501% chd-t kellene még feltornászni :) (újabb skorn ~190chd-val és egy maxos gem még + 50% lenne :D ) az 52% chc mellé ez már elég jó dps. Most 110K-nál járok.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5143 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 26. 15:27

Aha, vettem egy középszar skornt 5 milláért némi ias-al és így ez is kivitelezhető, player 6 mellett is elég ritkán halok meg vele, de oda kell figyelni.

Igazából az 501% chd-t kellene még feltornászni :) (újabb skorn ~190chd-val és egy maxos gem még + 50% lenne :D ) az 52% chc mellé ez már elég jó dps. Most 110K-nál járok.

Mondjuk, én nem nagyon játszottam mostanában, de azóta már el is adtam tank geart és átálltam ww-re én is. Szóval sikeres volt a propaganda vazz. :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5144 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 26. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 26. 15:40

Mondjuk, én nem nagyon játszottam mostanában, de azóta már el is adtam tank geart és átálltam ww-re én is. Szóval sikeres volt a propaganda vazz. :D

Engem csak egy kérdés bizgerél, ki vette meg a tank geared ha te voltál az utolsó tank? :Đ
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5145 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 26. 16:01

Engem csak egy kérdés bizgerél, ki vette meg a tank geared ha te voltál az utolsó tank? :Đ

:D :D :D

Valami láma tévedésből rákattintott...
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5146 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 16:41

Találkoztam egy furcsasággal. A karakterem lvl38-as szintjéig nem állítottam be a "Monster Power"-t, hanem az alap beállításokkal játszottam "Normal", majd "Nightmare" (még az Act I-ben tartok) nehézségi szinteken.

Aztán kipróbáltam ötös "Monster Power" mellett is a játékot, és meglehetősen gyorsan elérte a karakterem a lvl39-et. Csakhogy így nagyon nehéz volt a játék, mert elég sok ideig tartott még a normal mob-okat is lenyomni.

Ezért átkapcsoltam a "Monster Power"-t kettesre. Igaz, hogy gyorsabban haladtam, viszont mintha "elvágták" volna az XP-t. Rengeteg mob-ot lecsaptam, és alig kaptam pár ezer XP-t több pályarészen végighaladva.

Megpróbáltam hát a hármas "Monster Power"-t, de csak a mobok lettek keményebbek, XP-t viszont nem kaptam jelentősen többet.

Ezt követően kikapcsoltam a "Monster Power"-t, és ismét "ömleni" kezdett az XP.

Mire véljem mindezt? Legjobb tudomásom szerint még az első "Monster Power" is nehezebb, mint az alap beállítás. Akkor miért nem kapok több XP-t 2-es, és még több XP-t a 3-as fokozat mellett?

Íme a jelenlegi karakterem

Van bármilyen ötletetek?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5147 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 16:44

Komolyan... vesz az ember juróért pár goldot és egyből investigate alá tolják. Amúgy eddig tetszenek a változások, 2 hónapja nem logoltam be, de határozottan jobb lett.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#5148 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 17:19

Alapból elhibázott volt, hogy rákényszerítették a babát, hogy tankolnia kelljen (pre 1.04), nem lett volna ez gond, ha van értelme a tank fogalomnak, de mivel itt nincs aggro inkább csak szivatták a karkert. Aztán 1.04-el jött a ww őrület és most csak ez van kb.

Persze lehet játszani a seizmic slammel, hammer of the ancientsel ill. a tiszta rend kombinációval, de egyikkel sem tudsz olyan jól haladni majd mint a WW-vel (ami egyébként én is szívesen bevallom nagyon OP) sőt, van amelyikhez még jobb gear is kell mint az epilepsziarohamoshoz. Szerintem valami ilyesmit kellene csinálniuk a karival.

- Seismic - damage-t 25-30%-al növelni,
- rend: a DOT hatás crittelhessen, de csökkentett eséllyel (pl. chc%/2)
- Hota: nem tudom ez így jónak tűnik
- battle rage into the fray kuka,
- bash, cleave, frenzy: mindegyik megkapja az into the fray rúnát
- animosity: 20% incr. fury gen megmarad, megnövelt pool kuka, de minden 10+ fury után kapsz valamilyen life regent (pl 500 health/10 fury)
- sprint run like the wind: dam vissza 30%-ra, vagy duplázzák meg a "Dot"-k közötti időt
- weapons master: mace-ek kapjanak stun chance-t, axe pedig bleed chance-t 20% weapon dammal
- brawler: 30% több dam ha 8 yardon belül sok mob van, vagy 1 db boss/elite mob van a közelben
- call of the ancients: dam megduplázva minden követőnek, folyamatos life regent biztosítanak, míg aktívak
- earthquake: passz, ez így is vicces dolgokra képes WOTB+instanity-vel, de önmagában használhatatlan

Ami szerintem úgy általánosságban a skill rendszerből hiányzik az a szinergia. Pl. ha basht és rend-et együtt használod kapsz valami bónuszt mindkét skillhez. Erre felfűzhetsz szabadon egy hamradik képességet is pl. battle rage, amiért kapsz még valamit, de pl. bash knockback effektjét elbukod. Ez nagyon sok lehetőséget adna minden kasztra és még egy perszonalizálási opció.

#5149 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 26. 16:41

Van bármilyen ötletetek?

Minden mp lvl-el kapsz valamennyi bónusz xp-t is, detailed karilap alján írja, így azt nehezen képzelem el, hogy "kevesebb" xp-t kaptál volna a nagyobb MP mellett. Szimplán csak azért csökkent a bejövő tapasztalat mennyisége, mert a lassabb haladást nem tudta ellensúlyozni a megnövekedett tapasztalati pont mennyisége/mob.
Fatum végig mp10-en vitte fel a második WD-t, szal ha sokat Ah-zol és jó cuccokban van a karakter símán teljesíthető, az más kérdés, hogy megéri-e.

#5150 Felhasználó inaktív   TNTmax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 26. 16:41

Van bármilyen ötletetek?

Az elsődleges szempont a kapott XP-ben az az hogy milyen szintűek a mobok. A Monster Power nem befolyásolja a mobok szintjét csak pár egyéb paramétert.
Haladj tovább a következő Act-ra illetve nehézségi fokozatra, és beindul ismét.

MP hatása az XP-re (lehet hogy már elavult ez a táblázat):

Kép

Monsterek szintje Actonként és nehézségi szintenként lebontva, alapvetően ehez igazodj:

- https://docs.google....E0Qm5LR3c#gid=0

40-es szinten kb Nightmare Act 3 vége felé kéne hogy járj.

Szerkesztette: TNTmax 2012. 11. 26. 17:43 -kor

If your mind can conceive it, you will achieve it.

#5151 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 26. 17:23

Minden mp lvl-el kapsz valamennyi bónusz xp-t is, detailed karilap alján írja, így azt nehezen képzelem el, hogy "kevesebb" xp-t kaptál volna a nagyobb MP mellett. Szimplán csak azért csökkent a bejövő tapasztalat mennyisége, mert a lassabb haladást nem tudta ellensúlyozni a megnövekedett tapasztalati pont mennyisége/mob.
Fatum végig mp10-en vitte fel a második WD-t, szal ha sokat Ah-zol és jó cuccokban van a karakter símán teljesíthető, az más kérdés, hogy megéri-e.

Távol álljon tőlem, hogy "tamáskodjak", de mp3-ason tényleg olybá tűnt, hogy szinte csak 1-2 XP-t kaptam mob-onként. Direkt figyeltem... mondjuk 5246 XP-m volt, majd tucatjával öltem le a mob-okat, köztük több elit csapatot (Fields of Misery, Khazra Den, stb. az Act I területen), és még mindig 5400 körül járt az XP mutató.

Előtte, azt mp5-el nagyon jött az XP, és az "mp level"-t kikapcsolva is.

Ha nem tartottam volna furcsának, nem tettem volna fel az erre vonatkozó kérdést.

Egyébként, ha időm engedi AH-zom, de az a helyzet, hogy az a 200.000-500.000 között járó "forgó tőkém" már édeskevés a jobb cuccokhoz. Nem egy, nem két cucc - ami jó lett volna - minimum 1-2 milliós áron ment az AH-ban.

Ha megnézed a karakteremet, akkor láthatod, hogy az "Armor" értéke azért nem rossz, de például a Bracer-em (éppen tegnap cseréltem le) még így is elég gyengécske.

Plusz szerintem a fegyverem alap sebzése sem a legjobb. Olyan jó "közepesnek" ítélem meg az eddigi tapasztalataim alapján.

(Tudom, nyilván tehetnék bele legjobb minőségű ékkövet, de az sok-sok millióba kerül szintén.)

De alapvetően nem baj, ha nem könnyű a játék. Szeretem a kihívásokat. Szóval az mp2-3 a jelenlegi felszerelés mellett ideális lenne, ha adna annyi XP-t, amennyit várok. Tulajdonképpen az 5-ös is jó lenne, csak ott az idő/szerzett XP aránya nem olyan jó, mert sok esetben a mob-ok ártani nem nagyon tudtak, csak éppen 2-3 meteor kellett egy átlagos mob-nak, egy erősebbet pedig akár 8-10 Chain Lightning lövés intézett el. Az "Elite" mobok esetében még rosszabb volt a helyzet, ráadásul többször csak az mentette meg a karakteremet, hogy rendkívül magas a Life pontja, és a Templar gyógyítja is.

Üzenet megtekintéseIdézet: TNTmax - Dátum: 2012. 11. 26. 17:35

Az elsődleges szempont a kapott XP-ben az az hogy milyen szintűek a mobok. A Monster Power nem befolyásolja a mobok szintjét csak pár egyéb paramétert.
Haladj tovább a következő Act-ra illetve nehézségi fokozatra, és beindul ismét.

Rendben. Eddig "Nigthmare"-en is az Act I-el "szöszöltem" sokat.

MP hatása az XP-re (lehet hogy már elavult ez a táblázat):

Azért jó ez. Köszi az info-t!

40-es szinten kb Nightmare Act 3 vége felé kéne hogy járj.

Ez valami "szentírás"? :-)

A helyzet az, hogy nem vagyok egy "grinder" típusú játékos, aki végigrohan az egyes szinteken.

Elég sok időt töltöttem el azzal "Normal" és "Nightmare" fokozaton is, hogy a Leoric féle küldetést újra és újra végigvigyem. Ezzel XP-ztem (hatékonyan), és próbáltam valami ritka loot-ot szerezni. (Sikertelenül.)

Ráadásul az eltelt idő nagy részében csupa olyan tárgyat hordott a karakterem, ami egy rakás bónuszt adott az XP-re. Emiatt jutottam el úgy a 40-es szintre, hogy még "csak" az Act I végén járok "Nightmare" fokozaton is.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5152 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 26. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 26. 20:21

Elég sok időt töltöttem el azzal "Normal" és "Nightmare" fokozaton is, hogy a Leoric féle küldetést újra és újra végigvigyem. Ezzel XP-ztem (hatékonyan), és próbáltam valami ritka loot-ot szerezni. (Sikertelenül.)

teljesen felesleges egy adott küldetést többször megcsinálni, ha tudsz haladni előre - a későbbi mobok mindenben jobbak (xp, loot).

#5153 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 00:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 26. 16:01

:Đ

#5154 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 00:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 26. 16:23

:D :D :D

Valami láma tévedésből rákattintott...

Cage kivel fogok most kulcsozni? :D Már csak péntekig érek rá szal igyekezz :D

#5155 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 00:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 26. 21:21

Távol álljon tőlem, hogy "tamáskodjak", de mp3-ason tényleg olybá tűnt, hogy szinte csak 1-2 XP-t kaptam mob-onként. Direkt figyeltem... mondjuk 5246 XP-m volt, majd tucatjával öltem le a mob-okat, köztük több elit csapatot (Fields of Misery, Khazra Den, stb. az Act I területen), és még mindig 5400 körül járt az XP mutató.

Előtte, azt mp5-el nagyon jött az XP, és az "mp level"-t kikapcsolva is.

Lehet, hogy véletlen normalt indítottal nightmare helyett.

#5156 Felhasználó inaktív   Never79 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 11. 27. 00:22

Cage kivel fogok most kulcsozni? :D Már csak péntekig érek rá szal igyekezz :D

Na végre, nem fogod lenyúlni a dropjainak :D

#5157 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 26. 15:27

igazából rosszul tettem fel a kérdést
azt szerettem volna megtudni, hogy mivel jobb, mint két egykezes
yooccoo#2929

#5158 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 09:25

Ezt sikerült összedobni a keretből az elmúlt napokban.
Linkjeim

Satyin még gondolkodom egy zunimassára, kicsit kevesebb dps, de jóval több hp, +kesztyű csere ugyanilyenre, csak 140int körülire. Igy harvest(nem használom) nélkül van 140k dps. Próbáltam 900dps -es manajuma tőr +béka offhand, de majd -20k dps. Jelenleg mp4-5 körül szoktam mászkálni, elég jól haladni, egyedül a reflectes pakkokon vagyok képes agyonlőni magam + jailer+desecrate+sentry is szokott fájni :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#5159 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 27. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Never79 - Dátum: 2012. 11. 27. 07:03

Na végre, nem fogod lenyúlni a dropjainak :D

Na erre megítélem a 2 pontot. :D

@Tibe: Szerintem csütörtök biztosan ok. De még nem próbáltam a jelenlegi buildemet mp6-7en, szóval lehet fosch lesz...

#5160 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 27. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Evil. - Dátum: 2012. 11. 27. 09:25

Ezt sikerült összedobni a keretből az elmúlt napokban.
Linkjeim

Satyin még gondolkodom egy zunimassára, kicsit kevesebb dps, de jóval több hp, +kesztyű csere ugyanilyenre, csak 140int körülire. Igy harvest(nem használom) nélkül van 140k dps. Próbáltam 900dps -es manajuma tőr +béka offhand, de majd -20k dps. Jelenleg mp4-5 körül szoktam mászkálni, elég jól haladni, egyedül a reflectes pakkokon vagyok képes agyonlőni magam + jailer+desecrate+sentry is szokott fájni :)

gz :) de nemcsoda hogy fáj 21%-os andy-ban :D (FYI: a 21% az azt jelenti 21%-al többet sebződsz fire alapú sebzésektől)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.