Idézet: Dan(td) - Dátum: 2014. 06. 23. 08:36
Van belőle digitális verzió én is azt vettem meg és sztem sokan mások is ezért lehet ez.
Az alapjátékból is van/volt digitális változat, mégis pillanatok alatt elkapkodták a Collector's Edition változatot. (A "kufárok" is több példányt felvásároltak.)
Egész egyszerűen a kiegészítő lemezt nem övezte már olyan érdeklődés, az pedig ismételten sokat mondó, hogy DOOMER és a hozzá hasonló Diablo "veteránok" ideig-óráig találták ezt is érdekesnek.
Egyébként én is beloggoltam még az Aukciós Ház megszüntetésével kapcsolatos értesítés miatt, és mindjárt szomorúan tapasztaltam, hogy egyetlen feltöltött tárgyat sem tudtam eladni.
Azonban az elképedésem akkor volt igazán nagy, amikor Torment I. fokozaton, a játék legelejétől kezdve egy gyors próbajátékot indítottam. Az egy dolog, hogy a skillek zöme a "NEW" felirat kíséretében "villogott".
A gond ott volt, amikor átnéztem, újraosztottam mindent, elkezdtem játszani, majd furcsa módon a Diamond Skin-Explosing Blast-Frost Nova kombó igen lassan töltött vissza, és viszonylag gyorsan elfeküdt a varázslónőm az első elit csapatnak köszönhetően.
Először nem is értettem, aztán rájöttem:
a "Critical Mass" skill-t kivették a játékból!
Ez kisebb sokként ért engem, mert a varázslónő a fő karakterem, és az egész build-je, a felszerelése a fenti skillek és a Critical Mass kombinációjára épült.
Az eset most el is vette a kedvemet attól, hogy a kiegészítő lemezt végigjátsszam.
Fontos megjegyeznem, hogy az ilyen események miatt mondom azt, mennyire felháborító, hogy egy single player játékot teljes mértékben internetes használathoz kötnek, és ez által éppen olyan szabadon "garázdálkodhatnak" vele, mintha egy MMO lenne. (Amely esetében a fentihez hasonló példa nem kevésbé bosszantó - ott voltam szinte végig az SWG-ben, szóval tudom, miről beszélek -, viszont ott kénytelen-kelletlen legalább elfogadja az ember, hogy a rendszer megvalósítása miatt ez ellen nem tehet semmit.)