Látja persze mindkettő. Olyan fül van, hogy speciális, aztán beállítások. Ott felsorol egy csomó szolgáltatás: smtp, pop3, telnet stb. Itt van olyan, hogy szolgáltatás hozzáadása. Itt kéne?
Egyébként itt a problémám: https://forum.hwsw.h...showtopic=82930
2 gép hálózatban - nem megy nem látják egymást
Elküldve: 2005. 02. 23. 23:37
Idézet: Karesz - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 23:15
Látja persze mindkettő. Olyan fül van, hogy speciális, aztán beállítások. Ott felsorol egy csomó szolgáltatás: smtp, pop3, telnet stb. Itt van olyan, hogy szolgáltatás hozzáadása. Itt kéne?
Azok a port forwarding beállítások, neked nem az kell. Ki kell pipálni, hogy megengedem a hálózat felhasználóinak, hogy használják a gép internet-kapcsolatát. Mivel két hálókártya van a gépedben, ezért egyértelmű, hogy melyikre osztod meg a netet, nem kell kiválasztani semmit. Viszont a másik gépen meg kell adnod átjárónak a 192.168.0.1-et, és a DNS szervereknél is vagy ezt, vagy inkább a szolgáltatód DNS szervereit.
Elküldve: 2005. 02. 24. 14:27
hi!
volna nekem is egy problemam.
2 gep (xp sp2vel)-> 1 net (chello)
egyikben 2 halokartya.
latjak egymast frankon, de a masik gepen nem megy a net.
tuzfalak kilove, meg a windozosak is.
szal nem ertem...
otlet?
szerk.: gond megoldva!
volna nekem is egy problemam.
2 gep (xp sp2vel)-> 1 net (chello)
egyikben 2 halokartya.
latjak egymast frankon, de a masik gepen nem megy a net.
tuzfalak kilove, meg a windozosak is.
szal nem ertem...
otlet?
szerk.: gond megoldva!
Szerkesztette: kukac7 2005. 02. 24. 15:21 -kor
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2005. 02. 27. 13:09
Aki eddig izgult az en halozatos problemam miatt, most mar megnyugodhat. Kicsereltem a vga-t es mukodik...
Az osszefuggest ha nem ertitek, nem vagytok egyedul.
Az osszefuggest ha nem ertitek, nem vagytok egyedul.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

Súgó
A téma zárva.