HWSW Informatikai Kerekasztal: The Godfather - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Godfather Egyszer majd mi is kérünk valamit...

#101 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 00:07

Idézet: Waczkor - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 23:03

Szal én inkább előveszem a Mafiat és végigtolom még párszor.

Igen, ez az egész arra volt jó kb. hogy a sok kiéhezett ember újratelepítse a Mafiát.  :respect:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#102 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 07:38

EA.

Ez a kiadó/studio is faszán bemutatja hogyan kell igazán mélyrepüni á la ATARI  :down:
"I have to do this..."

#103 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 09:27

Scip! Egy másik topicban már volt szó az Atari-ról, hogy ők is adnak ki kiváló játékokat (pl. Neverwinter Nights, Fahrenheit, hogy csak kettőt említsek). Most az EA néhány játékát említeném meg neked, hogy lásd, amellet, hogy lehet szidni őket pár dologért, azért mit tettek le az asztalra:
-Battlefield sorozat
-Black&White
-C&C Generals
-Armies of Exigo
-Freedom Fighters
-NFS:U 1-2, NFS:MW
-MoH:PA
-EA sportjátékok
Szóval, amint látod, tudnak ők jót is kiadni, Tehát nem kell feltétlenül őket szidni. A fejlesztő részleget kellene főként szidni. A kiadót maximum azért, mert nem ügyeltek jobban a játékra.
De én inkább várok egy demo verziót vagy a véglegeset, ha az is így néz majd ki és nem is lesz jó, akkor lehet őket szidni, mind a kettőt. De ha legalább maga a játék jó lesz, akkor már jól jártunk. Nem minden a grafika, igaz, fontos dolog, de nem a legfontosabb. Ezt ne feledjétek.

Szerkesztette: Necros 2006. 02. 01. 09:30 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#104 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:16

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 10:27

Scip! Egy másik topicban már volt szó az Atari-ról, hogy ők is adnak ki kiváló játékokat (pl. Neverwinter Nights, Fahrenheit, hogy csak kettőt említsek). Most az EA néhány játékát említeném meg neked, hogy lásd, amellet, hogy lehet szidni őket pár dologért, azért mit tettek le az asztalra:
-Battlefield sorozat
-Black&White
-C&C Generals
-Armies of Exigo
-Freedom Fighters
-EA sportjátékok
Szóval, amint látod, tudnak ők jót is kiadni, Tehát nem kell feltétlenül őket szidni. A fejlesztő részleget kellene főként szidni. A kiadót maximum azért, mert nem ügyeltek jobban a játékra.
De én inkább várok egy demo verziót vagy a véglegeset, ha az is így néz majd ki és nem is lesz jó, akkor lehet őket szidni, mind a kettőt. De ha legalább maga a játék jó lesz, akkor már jól jártunk. Nem minden a grafika, igaz, fontos dolog, de nem a legfontosabb. Ezt ne feledjétek.

A kiadás és a fejlesztés két különböző dolog.
Van pár game amit házon belül írtak. Olvastam a fejlesztési körülményekről nem véletlenül mondom amit mondok. A gamek közül amiket leírtál nem sok házi cucc. Ami meg az az olyan is ( ea sports játékok ).

Atari... a fahrenheit évekig kiadó nélkül volt szóval az atarinak szerencsére nem sikerült elbasznia.
"I have to do this..."

#105 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:21

Írhattad volna a Half-life-okat is, mert azoknak a dobozain is EA logo van már, de azzal is az a baj, mint amiket leírtál, hogy az EA-nek a dobozoláson kívül semmi köze hozzá (Hál'Istennek :D )
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#106 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:27

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 11:21

Írhattad volna a Half-life-okat is, mert azoknak a dobozain is EA logo van már, de azzal is az a baj, mint amiket leírtál, hogy az EA-nek a dobozoláson kívül semmi köze hozzá (Hál'Istennek :D )

HL2 collector's-on még sierra van. Másom meg nincsen, de biztos úgy van ahogy mondod :)
"I have to do this..."

#107 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:29

Idézet: scip - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 11:27

HL2 collector's-on még sierra van. Másom meg nincsen, de biztos úgy van ahogy mondod :)

Nekem is az van. VU-sok még. Jan1-től (ha jól rémlik) kiadója az EA a Valve-nak.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#108 Felhasználó inaktív   Waczkor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:12

Valóban van pár EA-s játék,én is tolom a sport játékokat,meg a Need for Speed sorozat valamennyi részével játszottam.

Én csak arra céloztam,hogy nekik van a legnagyobb bevételük és ezért sokszor csak picit hozzányúlnak egy játékhoz és kiadják.Nem igazán foglalkoztak azzal,hogy mire van igény.

De szerencsére ez is javulóban van.A Fifa 06 pl nekem nagyon bejön,akárcsak az NBA meg a Madden  :offtopic:  ;)

Ezért mondtam,hogy az Ubisoft-ot jobban tisztelem,mert ők hiába kerestek csomó zsét a Popokkal,meg a Splinter Cell sorozattal,mindig újítanak.(de mondhatnám  Rockstar t is)

Nekem csak ez a bajom.Függetlenül attól hogy milyen lesz a Godfather,a Mafia nálam vinni fogja a pálmát.(ahogy azt már leírtam ;) )

Bye

#109 Felhasználó inaktív   Waczkor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 01. 11:23

Ja még annyit,hogy most találtam ezt az ismertetőt.Lehet,hogy már páran olvastátok,de azért beírom a linket.Sok érdekes infó van benne.

https://www.gamekapo...1/The+Godfather

#110 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 12:21

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 9:27

-Battlefield sorozat
-Black&White
-C&C Generals
-Armies of Exigo
-Freedom Fighters
-EA sportjátékok

LotR:BfME 1-2 :) Szerintem nagyon jó volt az első rész, és nagyon várom a másodikat is  ;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#111 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 12:36

Az a másik. Csináltak 20 LOTR licenszes játékot, ebből 1 lett sikeres :D

#112 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:18

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 12:36

Az a másik. Csináltak 20 LOTR licenszes játékot, ebből 1 lett sikeres :D

nem csinátak, kiadtak :p
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#113 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 13:22

Idézet: Waczkor - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 11:23

Csak egy komment ehhez a cikkhez. Ha tényleg igaz a 100 millió$ költségvetés, nem tudtak volna legalább "pár centet" a grafikára elkölteni?  :omg:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#114 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:17

Idézet: Necros - Dátum: 2006. Feb. 1., Wednesday - 9:27

-Battlefield sorozat
-Black&White
-C&C Generals
-Armies of Exigo
-Freedom Fighters
-EA sportjátékok

nezzuk mit tett le az asztalra!

battlefield - nevetseges gepigeny, irtozatosan sok bug - szerencsere a juniusban kiadott jatek mara mar jatszhato. csak eppen meg KELL venned a kiegeszitot, hogy egyenlo eselyekkel jatszhass!

black and white - unalmas, sehol sincs az 1-hez kepest. nem csak en mondom..

armies of exigo - nem  ismerem.

freedom fighters - ez nem rossz.. de nem mai

nfs andergrajund - ez viccnek is rossz..teljes szemleletvaltas. semmi koze az nfs-hez.

mohpa - ujabb bor lehuzasa.

ea sportjatekok - nem ismerem oket, de sokan mondjak hogy a fifa2k6 pcn nem nagy durranas.
JóSebesség

#115 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:36

azért egy-két esetben ez csak a te véleményed...
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#116 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:42

pl?
JóSebesség

#117 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:45

battlefieldből nem csak a 2. rész létezik, arra nem tejesen helytálló amit írtál
nfs:u esetén meg kinek a paplan ugyebár...
mohpa igaz, hogy nem volt olyan mélyreszántó, mint elődje/i, de voltak benne rendre dícséretes részek

#118 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:51

jo, de en a mostani jatekokrol beszeltem. az nfs valoban kinek a pap kinek a papne esete, DE ha elkezdenek valamit az vegig csinaljak meg. az NFS6HP2 utan ugyanis hatalmas szemleletvaltas tortent.. a Most Wanted 1 fokkal jobb ,de nem az igazi. Raadasul olyan igenytelenul lett atirva a jatek, Sli 7800on is akadozik.
JóSebesség

#119 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 14:52

mondjuk en egyet ertek turboval ...

2 comment :

nfsu mikor megjelent NEKEM nagy szam volt nagyon bejott. azota miota jelennek meg a folytatasi egyre jobban unom oket ... most wantedba 1 honap alatt eljutottam 28%-ig mert sose volt kedvem elinditani sem. unalmas a jatekmenet.

fifahoz meg annyit hogy a fifa 2000, 01 es 02 world cup volt a legjobb NEKEM a sorozat torteneteben a tobbi mind ugyanaz csak egy kissebb extraval meg nehezebb jatekmenettel azaltal hogy minden szarsag of the ball contorlt meg ilyeneket beleraknak hogy tobb billentyut kelljen nyomni ;)

ps, az ujakat mar meg se nezem (fifa)

Szerkesztette: evone 2006. 02. 01. 14:54 -kor

macbook air 2014

#120 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 15:04

Idézet: Necros - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 14:22

Csak egy komment ehhez a cikkhez. Ha tényleg igaz a 100 millió$ költségvetés, nem tudtak volna legalább "pár centet" a grafikára elkölteni?  :omg:

Sóher disznók! Ennyiért licenszelhettek volna source, doom3, ue vagy tököm tudja mit és akkor még nézne is ki valahogy ez a rakás szerencsétlenség :omg:

Persze nem egyszerű egyszerre PC-re és 2 generációs xboxra is fejelszeteni...

Amúgy azt tudja valaki, hogy az x360as is így fog-e kinézni?

Láttunk már randa konzolos átiratokat, de úgy érzem ez a játék vinni fogja a pálmát :D

Gratula EA :up:

Most látom, jön PS2re és PSP-re is :D Akkor biztos a PSP-sből portolják a többit, más magyarázatot nem vagyok képes elképzelni :D

Szerkesztette: BoGab 2006. 02. 01. 15:05 -kor

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.