The Godfather Egyszer majd mi is kérünk valamit...
Elküldve: 2006. 03. 27. 13:48
Az én tanácsomat meg mindenki fogadja meg: csúnya bannokat fogok osztogatni, ha tovább megy a burkolt warez. Ne tegyétek.
Elküldve: 2006. 03. 27. 14:28
Bocsánat, én lemaradtam valamiről...
Mi ez az új no warez divathullám? Ha nem lehet(ne) ilyen dolgokról beszélni egy fórumon, kihalna minden fórum. Az emberek szerintem 90%-a warez cuccokon él: oprendszer, utils, játékok, iroda, miegymás. Aki ezt vitatja, az homokba dugja a fejét.. Persze rekámozni nem kell, ezzel egyetértek, csak nekem furcsa az, hogy ki ne ejtsd azt a szót, hogy krekk, mert kitiltalak..

NEM VÁSÁROLOK A MISTRALNAL, MERT NEKEM FONTOS A GARANCIA!!!
Elküldve: 2006. 03. 27. 14:40
Idézet: Victorius - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 14:28
Mi ez az új no warez divathullám? Ha nem lehet(ne) ilyen dolgokról beszélni egy fórumon, kihalna minden fórum. Az emberek szerintem 90%-a warez cuccokon él: oprendszer, utils, játékok, iroda, miegymás. Aki ezt vitatja, az homokba dugja a fejét.. Persze rekámozni nem kell, ezzel egyetértek, csak nekem furcsa az, hogy ki ne ejtsd azt a szót, hogy krekk, mert kitiltalak..

Minden fórumnak vannak szabályai, ennek ez.

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:41
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 18:41
a koporsohoz kell huzni es beledongolni a fejet.
Köszi !

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:52
Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 15:40
Minden fórumnak vannak szabályai, ennek ez. 

Oké, ez tiszta, de ez mindig így volt?
Elküldve: 2006. 03. 27. 14:59
Idézet: Victorius - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 14:28

Engem meg nem érdekel a véleményed ezügyben, tudniillik a fórumszabályzat a mérvadó, amit regisztráláskor elfogadtál. Persze el is kellett volna olvasni. Ha nem tetted meg, sürgősen pótold, mert tudod: A szabály nem ismerete nem mentesít a semmibe vételük következménye alól.
Ez van, ha így szívesen fórumozol itt a hwsw-n tovább, akkor örömmel látunk és további kellemes időtöltést kivánok.
PS.: Igen, mindíg így volt.
Elküldve: 2006. 03. 27. 19:00
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 15:59
Engem meg nem érdekel a véleményed ezügyben, tudniillik a fórumszabályzat a mérvadó, amit regisztráláskor elfogadtál. Persze el is kellett volna olvasni. Ha nem tetted meg, sürgősen pótold, mert tudod: A szabály nem ismerete nem mentesít a semmibe vételük következménye alól.
Ez van, ha így szívesen fórumozol itt a hwsw-n tovább, akkor örömmel látunk és további kellemes időtöltést kivánok.
Kösz, de nem kioktatást kértem, hanem egy egyszerű kérdést tettem fel. Lehet erre válaszolni enélkül is..
Mellesleg attól, mert szabályzat van,az embernek még lehet véleménye..
Szerkesztette: Victorius 2006. 03. 27. 19:01 -kor
Elküldve: 2006. 03. 27. 21:19
Idézet: Victorius - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 20:00
Kösz, de nem kioktatást kértem, hanem egy egyszerű kérdést tettem fel. Lehet erre válaszolni enélkül is..
Nem kioktattalak, hanem tájékoztattalak.
Véleményed az lehet, mint ahogy nekem is. Miután és eképpen kvittek vagyunk ,be is fejezhetjük itt az offolást. További kérdéseidet - ha vannak - privát formában tedd fel.
Elküldve: 2006. 03. 28. 07:21
Idézet: Warton - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 21:04
Mob war esetén mit kell tenni? Valahol elhagytam a manualom...

Aha, manualom..

Elküldve: 2006. 03. 28. 15:18
Idézet: Warton - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 19:04
Mob war esetén mit kell tenni? Valahol elhagytam a manualom...

Vagy felrobbantod az éppen mob warban lévő ellenfeled vmelyik helyét (térképen látható), vagy keresel egy fbi ügynököt. Én mindig az elsőt választom!!!!

Ha viszont végleg meg akarsz szabadulni az ellenséges bandáktól elvileg el lehet őket távolítani úgy, hogy visszarobbantod párszáz évvel a családjuk központját

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:29
A valamelyik hely alatt a fodrászt, hentest stb. érted, ami mondjuk a Tatajja család birtokában van??

Elküldve: 2006. 03. 31. 11:58
Nehéz a felfogásom, de mit is kell pontosan felrobbantani, mert én vagyok a Molotov koktélok királya, meg mindenfelé dobálom a dinamitokat odabent és semmi sem történik..

Elküldve: 2006. 03. 31. 16:46
Idézet: Warton - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 12:58
Nehéz a felfogásom, de mit is kell pontosan felrobbantani, mert én vagyok a Molotov koktélok királya, meg mindenfelé dobálom a dinamitokat odabent és semmi sem történik.. 

A másik meg, hol lehet Dinamitot venni?

Kicsit idegölő a gáme!!

Elküldve: 2006. 03. 31. 23:55
Lenneegy kérdésem. Most már nagyon a végén járok de a térképen nincs semmilyen hely ahová mehetnék, se kék, se sárga pötty. Csak ezt írja ki "Take down WAREHOUSES - Start with the Tattaglias"
Mit csináljak?
Mit csináljak?
Elküldve: 2006. 04. 01. 00:18
Idézet: MáyerApu - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 0:55
Lenneegy kérdésem. Most már nagyon a végén járok de a térképen nincs semmilyen hely ahová mehetnék, se kék, se sárga pötty. Csak ezt írja ki "Take down WAREHOUSES - Start with the Tattaglias"
Mit csináljak?
Mit csináljak?
A telefon se csöng?