HWSW Informatikai Kerekasztal: jana proxy + sockscape, vagy winroute 4.2.5 pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

jana proxy + sockscape, vagy winroute 4.2.5 pro konfiguralas

#1 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 16:40

Win98se, win xp netmegosztas. Siman nem mukodik termeszetesen. Jana proxy-val sikerult megoldani a problemat. Viszont csak ugy onmagaban nem engedi a chat-et, icq-t, irc-t a win98-as gepen. Utannaneztem a dolgoknak, sockscape nevu programmal megoldhato a problema. Viszont nem tudom, hogy pl. a chat.hu-t hogyan kellene "felvenni". Leirasokban altalaban az szerepel, hogy pl. hogyan tud frankon mukodni az outlook express. Fel kell venni az .exe-t a sockscape-en belul. Viszont a chat.hu-t hogyan vegyem fel, mikor egy webes alkalmazas?

Kaptam javaslatot, hogy hasznaljam a winroute programot. Ebbol letoltottem a 4.2.5-os PRO verziot. Kulon tuzfalam van (kerio 2.1.5), ennel szepen engedelyeztem, hogy a winroute kommunikalhasson. A lenyeg, hogy a winroute beallitasa nagyon nem megy! Connectolok a programon belul, aztan az internet forgalom se ki, se be. Ha nem csatlakozok, akkor szintugy, de ez ertheto.

Egy korrekt magyar leiras, vagy akarmi amit megertek jol jonne! Nem erdekel, hogy melyik verzio, csak mukodjon vegre. Koszonom!
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#2 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 18:13

A winroute pro az maga tűzfal is egyben, ilyenkor Keriot el kellene feledni, debből meg van valami Winroute firewall verzió. Magyar leírásokat minnyá túrhatok, de ha winroute cuccal nem bírsz el alapban, akkor ott csak baj lehet, 1 képernyője van összesen.

Vagy ha estefelé taláxunk MSN-en/ICQ-n, akkor megbuzizzuk simán.
Make love not Wor.

#3 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 18:29

Magyar leírás nálunk csak a sima Kerio firewallhoz van, azt is csak éppen megérte lefordítani. Itt a Winroute, ez menni fog:

http://www.rettesoft.hu/download/kerio/win...ite/wrl42en.exe
Make love not Wor.

#4 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 19:49

Tudom, hogy bena vagyok, de azert a lite es a pro kezelofelulete kozott van nemi elteres! Most latom eletemben eloszor ezt a programot...

Jelentem a dolog nem mukodik, de legalabb a winroute futasa kozben a szerverrol tudok netezni.  :smoker:
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#5 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 10:38

up

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó