HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#1131 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 20. 10:42

Ha színenként cserélhető akkor mindegyikből természetesen... Ha sokallod akkor nem akarlak rábeszélni, mert nem 100% a siker, de szerintem a fejcsere nem nagyon fogja megérni...  :(
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1132 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 15:38

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:42

Ha színenként cserélhető akkor mindegyikből természetesen... Ha sokallod akkor nem akarlak rábeszélni, mert nem 100% a siker, de szerintem a fejcsere nem nagyon fogja megérni...  :(

Fejcseren nem gondolkozom...akkor mar inkabb vennek egy mai gyereket :D Viszont 900Ft/db a 3 szin...es meg nem is biztos az eredmeny...az aggaszt a legjobban, hogy amikor siman fekete szoveget nyomtatok, akkor vegigmegy a nyomtatas, de 1csepp tinta nincs a papiron (pedig a fekete uj)...akkor teljesen be van tomitodve :( .

#1133 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 12:44

XP prof-ra telepített HP 4mp, illetve sharp ar-m160 nem hajlandó nyomtatni. Többszöri eltávolítás, driver lemezről, és varázslóval telepítve sem hoz eredményt. XP home volt előtte, azon hiba nélkül működött. :think:

szerk.: papír sem jön ki, és kiírja, hogy hiba történt, de a részleteket megtartja magának. Elég sokáig vár.

Szerkesztette: Shia-ko 2006. 04. 24. 12:48 -kor

Üdvözlettel:
Gabi

#1134 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 13:13

Hát eldobom az agyam. Már másfél napja túrom a netet, de nem sikerült nyomtatót választani. Segítsen valaki! Nézegettem a canon.hu-t. Ugye i865 már rég nincs, de gondoltam, hátha akad még iP 4000, esetleg iP 5000. Ezekbe ha jól látom, ugyanaz a tinta megy, mint a 865-be, azzal meg meg vagyok elégedve, főleg az olcsó utángyártott miatt. De attól tartok, kicsi a remény ezekre is. A 4200-ashoz, meg 5200-ashoz nincs utángyártott (lehet persze, hogy lesz, de ezeket is árulják már egy ideje, és még nincs  :think: ), így meg elgondolkodtató. Sajnos a többi gyártót nem ismerem, még ennyire sem igazodom ki rajtuk. Lenne rá 30-40k, sőt, szánnék rá többet is, ha olyan lenne, amit tudok olcsón etetni. Ami tuti, hogy kell a színes (ergo marad a tintás). Ha van valakinek esetleg tippje, ne kíméljen. Köszi!

#1135 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 13:20

Fentebb már írtam, hogy még nincs hozzájuk utángyártott... Amint sikerül a chippel valamit kezdeni szerintem 1 héten belül már jön az első adag :)

A régi szériát már nem nagyon fogsz kapni Canonokból, én még 2 db IP 1500-at tudtam szerezni nemrég de most újra érdeklődtem és azt mondták már ne is várjam...  :(

#1136 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 13:32

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 13:20

Fentebb már írtam, hogy még nincs hozzájuk utángyártott... Amint sikerül a chippel valamit kezdeni szerintem 1 héten belül már jön az első adag :)

Pont emiatt ódzkodom az újabbtól, mert szívás is lehet belőle, ha nem sikerül vele kezdeni valamit...  :think:  És ezért kezdtem el Canontól különbözőben gondolkodni... Ilyenkor utálom a legjobban a fogyasztói társadalmat...  :cool:

#1137 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 21:54

Egy kis boltocskaba kene egy egyszeru nyomtatocska, amivel estenkent a kasszazarast kinyomtatnam. A Canon IP1200 es a HP 3920 kozott vacilalok. Melyiket ajanlanatok?

Zaj nem szamit, mert a boltocskaban levo mas gepek olyan zajt adnak ki, hogy orulok, ha van valami kevesbe monoton zaj :)
Lap/perc se szamit, mert csak napi 1-2 oldalt nyomtatnek.

Viszont most ahogy igy nezem az arlistakat, a HP jobban megeri, mert olcsobb a gep is, es valamivel a patron is.
Vagy rosszul latom?

Szerkesztette: ion 2006. 04. 25. 22:14 -kor

#1138 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 08:11

Idézet: ion - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 21:54

Egy kis boltocskaba kene egy egyszeru nyomtatocska, amivel estenkent a kasszazarast kinyomtatnam. A Canon IP1200 es a HP 3920 kozott vacilalok. Melyiket ajanlanatok?

Zaj nem szamit, mert a boltocskaban levo mas gepek olyan zajt adnak ki, hogy orulok, ha van valami kevesbe monoton zaj :)
Lap/perc se szamit, mert csak napi 1-2 oldalt nyomtatnek.

Viszont most ahogy igy nezem az arlistakat, a HP jobban megeri, mert olcsobb a gep is, es valamivel a patron is.
Vagy rosszul latom?

Hát elképzelhető, hogy a HP-hez olcsóbb a tinta, de szerintem a Canon lényegessen starpabíróbb nyomikat csinál ebben a kategóriában... Végül is mindkettő megfelel az igényeidnek, de csak abban az esetben ha a programod nem igényel párhuzamos nyomtatót. Win-es a pénztárprogid?

#1139 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 10:57

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 9:11

Hát elképzelhető, hogy a HP-hez olcsóbb a tinta, de szerintem a Canon lényegessen starpabíróbb nyomikat csinál ebben a kategóriában... Végül is mindkettő megfelel az igényeidnek, de csak abban az esetben ha a programod nem igényel párhuzamos nyomtatót. Win-es a pénztárprogid?

Windows-on futtatom, de parancssorban, tehat DOS-os program. Gondoltam erre, de azt hittem, ez nem lehet problema.
Megkerdezem a program fejlesztojet.

Bar az LPT port eleve kizarva, mert egy vezerloprogramrol van szo, ami a nyomtatoporton keresztul iranyit mas gepeket, a szamitogep pedig egy laptop. Ugyhogy lehet, hogy szivas az egesz :)

Szerkesztette: ion 2006. 04. 26. 11:04 -kor

#1140 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 12:58

Nem feltétlenül zárja ki a LPT-s nyomtatást.... Végül is nem nagy összeg egy plusz párhuzamos port...

Viszont ha dos-os a program akkor az USB-s nyomit nem anyira fogja szeretni, de van egy DOSprnt (ha jól emlékszem) nevű program ami elég szépen átviszi a nyomatatást... Természetesen nem mindig tökéletes az eredmény, de nálam eddig ez a nyerő amikor nincs más megoldás...

#1141 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:20

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 13:58

Nem feltétlenül zárja ki a LPT-s nyomtatást.... Végül is nem nagy összeg egy plusz párhuzamos port...

Valoban nem nagy osszeg, csak laptopba nem lehet rakni. :)

#1142 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:27

Ehh, van akinek semmi sem jó :) ... Ezt egyébként elfelejtetted mondani...  :reklamacio:

Akkor marad a DOSprnt progival való nyomtatás... Könyvelőm DOS-os progijával jól ment, de a helyedben azért kipróbálnék egy USB-s nyomtatót mielőtt beruházol...

#1143 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:33

De pedig irtam, hogy laptop, negy hozzaszolassal feljebb.

#1144 Felhasználó inaktív   nate82 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 27. 19:28

szia zsul
Megtudnád mondani hogyha feltöltöttem a patronokat egy canon mp 150-es nyomtatoban akkor h lehet megcsinálni hogy a nyomi ne kiabáljon hogy üresek?ha valaki más tudja az se tartsa magában!

Ja ha valakit érdekel akkor ezzel http://www.jrinkjet....p?product_id=KS  a tintával töltöttem fel és szerintem szép szinei vannak.

válaszodat,válaszaitokat elöre is köszönöm

#1145 Felhasználó inaktív   ferrum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 20:10

Sziasztok

HP Laserjet nyomtatót kellene hálózatba rakni valamilyen külső nyomtatószerverrel. Megosztanátok tapasztalataitokat, hogy kinek milyen vált be? Márka, tipus érdekel csak lehessen kapni. Ár nem viszont a megbízhatóság lényeges, de azért ne HP Jetdirect árban legyen. Előre is köszönöm.

#1146 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 20:07

Még nincs vele sok tapasztalatom, de ezúton adnék egy pluszpontot a Canon iP 5200-nak: nem kerestem beépített duplexet, úgyhogy nagyon meglepett, hogy egy br. 33k-s nyomtatóban van ilyen... Ha lesz hozzá utángyártott cucc, azt hiszem, bolondulni fogok érte...  ;)

#1147 Felhasználó inaktív   uborka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 04. 07:39

Ha most akartok nyomtatot-scannert cserelni, az iPon-nal eleg nagy akciok vannak, erdemes megnezni. Biztos keszulnek a nyarra :-).

#1148 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 16:54

Már kb. hat éve, hogy van számítógépünk, de csak most vettünk először nyomtatót...ráadásul multifunkicionálist. ;) Epson Stylus DX3850, a Photo Hallban 23ért:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1149 Felhasználó inaktív   bali0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:48

Ha valakinek van ötlete színes, max. 30eFt körüli tintasugaras nyomtatóra, ami jó minőségű, az légyszi adjon egy tippet, mert nem találok semmi normális nyomtatót (érték/ár arány)... Színes képet nyomtatnék vele, és fekete-fehér doksikat, a DVD nyomtatás nem szempont, mondjuk a duplex nyomtatás hízelgő... Szóval valami "alsó-közép kategóriás" nyomi kellene, ami hosszabb ideig megállja a helyét!

A jelenlegi kínálatból:

-A Canon az új chip-es patronjaival a fekete-fehér nyomtatás árát feltolta 20Ft/lapra, a teljes színes patron garnitúra 10eFt bele. (Fekete 3eFt/150-200lap). Tehát a Canon jó márka+minőség, de chip nélkülit már nem árulnak, a chipesnek meg piszok drágák a nyomtatási költségei(IP1600,IP4200,IP5200), így őrültség ilyet venni, mert piszok drága a fenntartása...! (nincsen utángyártott patron hozzá...:)

-Az Epsonnak nem látok semmilyen értelmes nyomtatóját, amit most árulnának, kicsi a kínálatuk, viszont egy-két nyomtató-firmware bug-os hozzászólást igen... mondjuk van egy csomó utángyártott olcsó patronjuk, némelyik szintén chipes... :)

-A HP meg szintén a drága kategóriába tartozik, nem túl jó szoftverekkel. (habár van ''olcsó'' utángyártott patron hozzá, a minőségük persze szar, mert fejjel együtt utángyártott...)

Szóval nem találok olyan tintás színes ''megbízható'' nyomtatót, amit érdemes lenne megvenni, és viszonylag költséghatékony lenne a nyomtatás vele... (szumma nyomtató ára+festékkazetták ára/utángyártott fesékkazetta+ minőségm + érték) Akinek van valami tippje szóljon! Ezek szerint leáldozott a színes tintás nyomtatóknak? ..a lézerek meg még piszok drágák... Idei -5%-os ÁFA csökkentés, és olcsóbb lesz minden? HeHe...

#1150 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 05. 09. 20:06

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 17:54

Epson Stylus DX3850, a Photo Hallban 23ért:

Ja, kisebb testvérébe most vittem usernek patront, volt vagy 12ezer...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.