HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#1381 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 08:44

Van olyan hely, ahol még lehet kapni! ;)

(x) :Đ
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#1382 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:01

Idézet: Csirke - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 9:44

Van olyan hely, ahol még lehet kapni! ;)

(x) :Đ

itt vagy P.Ü.-ben megadod?

#1383 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 05. 12:06

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 8:59

Árlistán én is tudok többszáz helyet, pl az enyémről már rég lekerült.

Az érdekelne, hol lehet még TÉNYLEGESEN kapni.

én szekszárdon vettem . mázlim volt, mert épp találtak vmi nagykeres raktárt, ahonnan elhozták az uccsó pár darabot. merhogy kinyiffant az i320-asom. és csak egy ip1000-es maradt.

erről jut eszembe:
van vkinek ötlete arra, hogyan lehetne egy canon i320-ast újra üzemre bírni? nyomtatófej tisztítás után megadta magát.
7 sárga villanás után 1 zöld >> netes keresgélés után ink tank full hibaüzenet. az összes leírt gomb így és úgy nyom, lenyit felcsuk módszert kipróbáltam, nem váltak be. megpróbáltam a service tool-jával is win98 és xp alól egyaránt, kivágtak egy hibaüzenetet, miszeretint choose port.  + i250, i350 tool-okkal is, ezek látják és azonosítják a nyomtatót (ahogy az összes többi i1xxx is), de resetelni, nézelődni nem lehet velük. az i320-as service tool-ok meg a porválasztásnál már meghalnak.
a nyomtató amúgy simán feltelepül. ha a nyomtatófejet kiveszem, akkor már ződen világít a lámpa. ezek szerint lehet, h a nyomtatófej szállt el?
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1384 Felhasználó inaktív   gibae 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 19:10

Szaisztok! Nekem egy olyan prblémám van, hogy a Canon s200-asomban csurig van festék, csak éppen a papírra nem nagyon akar kijönni! A színesből, többszörös fejtisztíítás után némi kicsit tudtam kicsalogatni, de a feketéből még egy csepp se került a papírra! Nem tudom, mikor nyomtattak vele utoljára, mert úgy kaptam! Mit tudnék vele csinálni, azon kívül hogy kidobom? Van rá valami megoldás hogy használni tudjam? Mert az üzemeltetése nagyon barátságos, ezért szeretnék életet lehelni bele valahogyan!
Köszi! Éva

#1385 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 19:52

Üdv mindenki!! Ma kaptam ajándékba páromtól egy régóta megvenni szándékozott nyomtatót egy cannon ip1500 ast (tudom már eléggé kifutott típus én nem is találtam pedig kerestem) a hozzá adott gyári patron igen szép képet produkál nagyon megvagyok vele elégedve. Nahmármost ugye én nem szándékozok hozzá gyárit venni mert az én pénztárcámhoz mérve igen drága. Ehelyett inkább utángyártottat vennék de itt felmerül a kérdés hogy vajon hozza-e majd az ilyen szép színeket mint ez amit hozzá adtak. Olyannyira megtetszett a dolog hogy már tuti hogy nem fogok fotolaborba járni képet készítettni inkább megveszem a papírt meg a festéket. Tehát légyszi osszátok meg a tapasztalatokat hogy ilyen IP1500 ba milyen utángyártott patront érdemes venni és hogy lessz-e olyan szép mint a gyári. Várom a válaszokat!

#1386 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:16

A legtöbb utángyártott patron nem jó fényképnyomtatáshoz. Ha minőséget akarsz, válaszd a gyárit, vagy kísérletezz az utángyártottakkal, hátha.

(Egyébként IP4200-hoz a saját jól bevált receptem: Canon patron, Epson papír :) )

#1387 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:27

Szóval akkor az utángyártott felejtős??? Kár mert a gyári eszméletlen drága  :confused:

#1388 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:32

Fotóra (szerintem, meg sokak szerint is) felejtős. Tortadiagramokhoz az utángyártott is jó :D

#1389 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:35

Mennyivel rosszab 10*15 ös fotónál az utángyártott??

#1390 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:38

Annyiban, hogy mivel a gyári festék receptje hétpecsétes titok, búcsút inthetsz a színhűségnek. Ami - véleményem szerint - alapkövetelmény egy fotónál. Nem szeretek narancsszínre fakuló vörösöket meg hónapok alatt zöldbe/lilába hajló arcokat nézegetni. :)

Szerkesztette: debaj 2006. 09. 06. 20:39 -kor

#1391 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:46

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 21:38

Nem szeretek narancsszínre fakuló vörösöket meg hónapok alatt zöldbe/lilába hajló arcokat nézegetni. :)

Valamint nem is occsóbb az így gyártott fotó, mint amit az első sarkon előhívnak rendesen.
Make love not Wor.

#1392 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 20:52

Hát... én az igazán "jó" képeimet nem bízom a fotólaborokra, kaptam már vissza elég fura színvilágú képeket. A száz darab nyaralásos fényképet én is bedobom a DM-be (ami továbbra is fél óra túra oda, fél óra vissza), de azt a párat, ami valahogy néz is ki, inkább itthon nyomtatom a saját szám íze szerint. A legtöbb mai fotónyomtató jól beállítva lenyomja minőségben a tucatlevilágító műhelyeket. :)

Nagy tételben nyomtatni még sehogy sem éri meg, már szinte a papír árából kijön egy kész kép a fotósoppokban. Erre még rájön a fösték, az áram meg az idő.

Szerkesztette: debaj 2006. 09. 06. 20:54 -kor

#1393 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 21:18

Hát akkor be kell látnom hogy amíg ez patron tart addig van "gyereknap" utána meg jön a sötét igazság :( Pedig már mennyire kezdtem örülni hogy milyen jóóóó lesz nekem.

#1394 Felhasználó inaktív   band2005 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 07. 07:23

Sziasztok!

két napja vettem egy hp psc 1410 multifunkcionális nyomtatót. örültem mint majoma a ..., telepítek, már a tesztoldalton a színes patronból keverte a feketét. Beállítások: a kívánt "színes és!!! fekete" patronok helyett módosíthatatlanul "egy háromszínű patron" van  :confused: kb 2 órát még ültem előtte, nem sikerült hibát kiküszöbölni.  :( tegnap visszavittem az üzletbe :reklamacio: , kicserélték, hazahoztam, ugyanez!!! érdekes módon csak a színes patront érzékeli a kis drága, viszont textet nyomtat a feketéből! képet meg csakis és kizárólag a színesből!!! ugyanazon az oldalon!!! :think: az meg hogy néz ki?

tud nekem esetleg valaki segíteni, hogy miért is van ez? esetleg valami ötlet?

előre is köszi!

#1395 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 07:44

Pár hónapja beszélgettünk erről a Pixma topicban, a legtöbb nyomtató a színesekből keveri a feketét, ha képet nyomtat. Pedig az én nyomtatómban még egy fotófekete elnevezésű tartály is van (ezt használja képekhez), de csak a tónusokat sötétíti ezzel, magát a fekete "színt" a színes patronokból keveri.

#1396 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 14:33

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 20:52

Tehát légyszi osszátok meg a tapasztalatokat hogy ilyen IP1500 ba milyen utángyártott patront érdemes venni és hogy lessz-e olyan szép mint a gyári. Várom a válaszokat!

a qink és a g&g felejtős. meglepően jó képeket produkál a print-rite színese, főleg annyi pénzért. az említett 2-nél jóval jobb. a handsome patronokat ajánlották nemrég, majd kipróbálom. az utángyártottakból ez egyébként a legdrágább. amúgy jobban jársz ha beviszed egy jobb fotólaborba és ott dolgoztatod ki mert minőségben, színhűségben és tartósságban még mindig felülmúlhatatlan a profibb cucc. főleg, ha 40-50 pézért csinálnak mostanság egy 10x15-ös képet.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1397 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 11:17

Az én szememmel, vagy igényszintemmel is probléma lehet. Nekem megfelel a Qink patronjának színhűsége. Talán egy kicsit élénkebbek a színek, de szerintem közel sincs olyan eltérés az eredetihez képest, mint amilyet a tft monitorokon lehet tapasztalni egy crt-hez képest.
i350, illetve iP4000-es nyomtatókban használok Qink patronokat (az i350-ben már közel 100 patron elfogyott, amiből csak az első széria volt eredeti), és nem fogok váltani.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy nem ipari mennyiségben nyomtatom a fényképeket, nem profi előhívó stúdiót üzemeltetek. ;)

szerk.: még annyit, hogy ez a két nyomtató itt van nálam Qink patronokkal. Ha valaki ki akarja próbálni, akkor keressen meg! Hoz papírt meg minta jpg-t, aztán meglátja, hogy érdemes-e vagy sem.

Szerkesztette: Csirke 2006. 09. 11. 11:31 -kor

"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#1398 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 12:03

Idézet: Csirke - Dátum: 2006. szept. 11., hétfő - 12:17

Az én szememmel, vagy igényszintemmel is probléma lehet. Nekem megfelel a Qink patronjának színhűsége. Talán egy kicsit élénkebbek a színek, de szerintem közel sincs olyan eltérés az eredetihez képest, mint amilyet a tft monitorokon lehet tapasztalni egy crt-hez képest.
i350, illetve iP4000-es nyomtatókban használok Qink patronokat (az i350-ben már közel 100 patron elfogyott, amiből csak az első széria volt eredeti), és nem fogok váltani.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy nem ipari mennyiségben nyomtatom a fényképeket, nem profi előhívó stúdiót üzemeltetek. ;)

szerk.: még annyit, hogy ez a két nyomtató itt van nálam Qink patronokkal. Ha valaki ki akarja próbálni, akkor keressen meg! Hoz papírt meg minta jpg-t, aztán meglátja, hogy érdemes-e vagy sem.

én sem hasra mondtam. most vágtam ki egy i320-as nyomtatót 13e feletti oldalszámmal (jobban mondva kiderült csak a fej szállt el). előtte volt cserélve egy i320 illetve i350-es garisba (i320-ra illetve ip1000-re, 7e ill 10e oldallal).
idéznék a legutóbbi canon szervizlapról: méltányossági csere, a továbbiakban 4e oldal felett garanciálisan nem tudunk cserélni nyomtatót- vagy vmi hasonló. :D.
mondjuk ez az ip1500-ös az első, amivel számomra arállag elfogadható képeket lehet nyomtatni (első felindulásban szénnéteszteltem az itthon fellelhető összes patronnal, de a továbbiakban h vmi értelmes minőséget akarok a helyi fujilaborba viszem 39 hufért) de tény s való, h 6-8x annyit nem ér a gyári színes (mellesleg a garis nyomtatóváltásokból még mindig van 2 készlet eredeti canon patronom).
a qink nálam ott vérzett el, ha sok fekete volt az oldalon illetve ha több árnyalatú zöldet kellett kikeverni. ez utóbbiban a print-rite sem jeleskedik, a kékje pedig elég gáz. 
de g@g feketéjét eddig minden alázta :D, mondjuk fél éve volt utoljára nálam, ha lehet kerülöm.

#1399 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 13:30

Üdv!

Most vettem IP5200-ba patronokat, és kapásból ajánlották az utángyártottat. Megnéztem, valami Hyxon fedőnevű cucc, chipet eredetiről lepattintod, és ráteszed az utángyártottra. Próbálta már valaki az eljárást? Lévén, hogy nem fotólabor minőségű színes nyomatokra pályázom, mindössze annyi kell, hogy tudjon színesül, talán jó megoldás lenne...

#1400 Felhasználó inaktív   heaven 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 11. 13:32

Van itt egy Canon i455 színes tintasugaras nyomtató.
Az a gondom vele, hogy a fekete patronból csíkozva nyomtat.

Többször végeztem már fejtisztítást a windows-ból, de nem akar jobb lenni a helyzet.

Mi a teendő?

Szerkesztette: heaven 2006. 09. 11. 13:34 -kor

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »