HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#211 Felhasználó inaktív   Bens 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:23

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 15:26

Hali All!

Most én szeretnék kérdezni: Mégpedig azt, hogy tudja e valaki honnan lehetne Print-Rite, Ecoline és Katun termékeket nagykeráron (nem kiskereskedőn keresztül) beszerezni.

Előre is köszi minden infót...

Üdv: Zsül

Hali!

Ha dobsz egy mailt, ebben elég sokat tudok segíteni.
;)
És most következzen valami egészen más...

#212 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 16. 13:56

Dobtam mailt  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#213 Felhasználó inaktív   heckler 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 17:12

Hello !

Orink utangyartott patronokkal kapcsolatosan van valakinek tapasztalata ?
Canon i250-esbe vettem már egyet-kettőt, nekem bevált.

Hcklr

#214 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:06

:think:  Orinkről még nem is hallottam :confused:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#215 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 12:53

Tudna nekem (mondjuk priviben) küldeni valaki valami linket Canon i865-höz utángyártott patronokról (már ha van), vagy esetleg tippet adni, hogy melyik gyártó melyik utántöltőjét használjam? Terveztem már ilyesmit, de azért tartok a dologtól, a nyomtatófej miatt. Feleslegesen aggódom?

Köszi!

Ps: Patronok száma: BCI-3eBk, BCI-6Bk, BCI-6C, BCI-6M, BCI-6Y

#216 Felhasználó inaktív   Hassan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 15:54

Idézet: heckler - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 18:12

Hello !

Orink utangyartott patronokkal kapcsolatosan van valakinek tapasztalata ?
Canon i250-esbe vettem már egyet-kettőt, nekem bevált.

Hcklr

Orinket én is használtam egyszer. Probléma nem volt vele, viszont mintha kevés tinta lett volna benne.

#217 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:17

Idézet: desiderius - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 13:53

Tudna nekem (mondjuk priviben) küldeni valaki valami linket Canon i865-höz utángyártott patronokról (már ha van), vagy esetleg tippet adni, hogy melyik gyártó melyik utántöltőjét használjam? Terveztem már ilyesmit, de azért tartok a dologtól, a nyomtatófej miatt. Feleslegesen aggódom?

Köszi!

Ps: Patronok száma: BCI-3eBk, BCI-6Bk, BCI-6C, BCI-6M, BCI-6Y

privi ment
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#218 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 17:22

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 18:17

privi ment

Köszi.

#219 Felhasználó inaktív   heckler 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 18:30

Idézet: Hassan - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 16:54

Orinket én is használtam egyszer. Probléma nem volt vele, viszont mintha kevés tinta lett volna benne.

Most vettem sulinyettel egy ip2000-est és nem szeretnék gagyi utángyártottat belerakni. Ennek az orink -nak aranylag minosegi csomagolasa van/volt, es a nyomtatas minosegevel is meg voltam elegedve. A fekete kazetteaval ugy 100-120 oldal kinyomtatasa sikeredett, de inkabb kevesebb legyen benne a tenta, minthogy rossz legyen a cucc. Mindenesetre bator leszek es megprobalom majd az ip2000 -esben is ezeket.

Egyaltalan, mikor szarad be/karosodik a fej ? Figyelem mindig, hogyan nyomtat, es hetente legalabb par oldalt akkor is kinyomtatok vele, ha eppen amugy nem kellene. Van ertelme a maintenance -ban a fejtisztitasnak ? Hogyan lehet a fej elettartamat/epseget megovni ?

nememlekszem, de te is nekem irtal valaszt: googleban meg lehet talalni az orink -ot :-)

hcklr

#220 Felhasználó inaktív   Pushy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 19:22

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 14:21

Akkor jól sejtettem, de nem mertem kinyilatkoztatni. :)
A 'P' általában a photo patront jelöli, de az újaknál a photo az a BCI-6BK.
Na mindegy. Mindig tanul valami újat az ember.

Persze lehet, hogy csak nekem, de nem olyan bonyolult a logika.

Anno a BJC-8200-ashoz adták ki a BCI-5-ös tintákat. Ezek egyértelműen fotó tinták voltak, külön jelzés nélkül, hiszen kizárólag a fotó nyomtatóba volt való...
Amikor a Canon váltott az e-s tintákra, akkor updételte az 5-öst 6-osra. Aztán elkezdte 3-as helyett a 6-ost belerakni a nyomtatóiba...

Ennyi...

Pushy
"Mi neck vedelnis es't!"
Asterix (ford. Tímár György)

#221 Felhasználó inaktív   Gjaza 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 15:16

Sziasztok!

Az a bajom, hogy a HP Laserjet 1000w típusú nyomtatóm úgy nyomtat, hogy csak a nyomtatvány szélein olvasható a szöveg, a közepén nincs tinta! Ha kiszedem és megrázogatom a tonert, akkor nyomtat kb. 4 oldalt jól aztán megint rossz. Persze, már régóta használom, biztos fogyóban van benne a por. Nem vagyok szakértője ennek a kérdésnek, csak használni akarom normálisan. Szóval az lenne a kérdésem, mit lehet kezdeni vele? Hogy tudom utántölteni, újra használhatóvá tenni? Por kell bele, ha jól tudom. Milyet, hol, hogy kell beletölteni? Egy új toner 13-17 ezer forint, nehogymár újat kellene venni! Kicsit drága mulatság lenne.

#222 Felhasználó inaktív   Hassan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 18. 19:46

Idézet: heckler - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 19:30

Most vettem sulinyettel egy ip2000-est és nem szeretnék gagyi utángyártottat belerakni. Ennek az orink -nak aranylag minosegi csomagolasa van/volt, es a nyomtatas minosegevel is meg voltam elegedve. A fekete kazetteaval ugy 100-120 oldal kinyomtatasa sikeredett, de inkabb kevesebb legyen benne a tenta, minthogy rossz legyen a cucc. Mindenesetre bator leszek es megprobalom majd az ip2000 -esben is ezeket.

Egyaltalan, mikor szarad be/karosodik a fej ? Figyelem mindig, hogyan nyomtat, es hetente legalabb par oldalt akkor is kinyomtatok vele, ha eppen amugy nem kellene. Van ertelme a maintenance -ban a fejtisztitasnak ? Hogyan lehet a fej elettartamat/epseget megovni ?

nememlekszem, de te is nekem irtal valaszt: googleban meg lehet talalni az orink -ot :-)

hcklr

Fej beszáradásáról annyit, hogy a múlkor kifogyott a fekete (éppen egy orink volt), mivel nem voltam otthon mondtam Öcsémnek, hogy vegyen bele. A kis butus meg kivette a feketét, hogy megnézze milyen kell bele. Nem mintha nem lenne ráírva... Viszont elfelejtette visszatenni és nem is vett bele. Én csak 3 hét múlva mentem haza és vittem néhány garnitúra patront. Este szerettem volna nyomtatni és panaszkodott a nyomtató, hogy nincs benne patron. Megnéztem és kicsit meghűlt az ereimben a vér mikor megláttam, hogy nincs benne patron. Tettem bele feketét és fej tisztitás után remekül működött, úgy hogy 3 hétig nem volt benne patron. Persze ez egyedi eset, bár az előző Epsonon úgy beszáradt a fej, hogy az áztatás sem segített rajta.

#223 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 19. 13:47

Idézet: Gjaza - Dátum: 2005. jún. 18., szombat - 16:16

Sziasztok!

Az a bajom, hogy a HP Laserjet 1000w típusú nyomtatóm úgy nyomtat, hogy csak a nyomtatvány szélein olvasható a szöveg, a közepén nincs tinta! Ha kiszedem és megrázogatom a tonert, akkor nyomtat kb. 4 oldalt jól aztán megint rossz. Persze, már régóta használom, biztos fogyóban van benne a por. Nem vagyok szakértője ennek a kérdésnek, csak használni akarom normálisan. Szóval az lenne a kérdésem, mit lehet kezdeni vele? Hogy tudom utántölteni, újra használhatóvá tenni? Por kell bele, ha jól tudom. Milyet, hol, hogy kell beletölteni? Egy új toner 13-17 ezer forint, nehogymár újat kellene venni! Kicsit drága mulatság lenne.

7115A, vagy 7115X kell bele.
Ez újonnan 11.5eFt, ill. 14.5eFt bruttó nálunk.
Létezik Ecoline br. 8.2eFt ért.
Ezen kívül lehet port venni bele, ami kb. 3eFt.
Ha érdekel, keress meg!

Üdv,
Csirke

#224 Felhasználó inaktív   masterful 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 09:10

Találkozott már valaki RiDisc gyártmányú tintapatronokkal?
Érdekelne hogy egyáltalán meg szabad venni?
Tapasztalatokat is szívesen várom!
Kösz!

#225 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 10:41

HI!
Datawrite utángyártott patronokkal van valakinek tapasztalata?

#226 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 23. 17:26

Mi érv szól a szinte sosem hallott nevű, de legalábbis felhasználási tapasztalat nélküli patronok mellett?
Azt kell megvenni, amiről már van pozitív tapasztalat.

#227 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 07:56

Idézet: Csirke - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 18:26

Mi érv szól a szinte sosem hallott nevű, de legalábbis felhasználási tapasztalat nélküli patronok mellett?
Azt kell megvenni, amiről már van pozitív tapasztalat.

hi!
Nem tudom pontosan kinek szólt a postod, de én, és szerintem az előttem szóló is arra kiváncsi, hogy van-e valakinek esetleg 0.5-1 éves felhasználási tapasztalata ama bizonyos, általunk még nem ismert márkát illetően. Nem vagyok annyira szűk látkörú, hogy ha valamiről én nem hallottam, az biztos szar. Mert ha neked lenne 100%-ban igazad, akkor mindenki csak eredetit vegyen, mert a gyártók mérnökei csak nem hülyék, és nem véletlenül mondják az utángyártottakra, hogy szar. Ha te is utángyártottat használsz, akkor rád is vonatkozik a saját postod.

#228 Felhasználó inaktív   Kham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 11:37

Tudna valaki ajánlani egy budapesti, megbízható, olcsó, hp nyomtató szervízt? Nem árt, ha garanciát vállalnak a munkájukra és nem is bújnak ki alóla! Előre is köszi.
"Whatever I've done I've been staring down the barrel of a gun" DEPECHE MODE § Songwriter: Martin L. Gore § Lead singer: David Gahan § Appears on: "Ultra" album

#229 Felhasználó inaktív   Bens 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 12:10

Idézet: Kham - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 12:37

Tudna valaki ajánlani egy budapesti, megbízható, olcsó, hp nyomtató szervízt? Nem árt, ha garanciát vállalnak a munkájukra és nem is bújnak ki alóla! Előre is köszi.

Lézer?
És most következzen valami egészen más...

#230 Felhasználó inaktív   Kham 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 12:13

Igen. Ezt az apróságot elfelejtettem közölni...  :think:
"Whatever I've done I've been staring down the barrel of a gun" DEPECHE MODE § Songwriter: Martin L. Gore § Lead singer: David Gahan § Appears on: "Ultra" album

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.