HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések II.

#2361 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 01:09

Idézet: Salty - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 22:51

De én a RelatedLink fájlt szeretném eltávolítani, azt nem birom, vágod?  :mad2:

Akko' még1x:
Cydoor Removal
vagy...
Google Cydoor removal
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2362 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 08:40

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. jan. 30., vasárnap - 20:20

Ez sajtóhiba lehet.Billgétsz eredeti ötlete az volt, hogy ha vesz tőle valaki egy XP Home-t,akkor kap egy L.....k nyomtatót.Ez a T...o mindent elszúr! ;)

Hát biztos nem sajtóhiba, mert ott van az újságban. Szerintem ők is így gondolják, de fel kéne világosítani őket az OEM Xp vásárlásának feltételeiről... Volt olyan ember, aki tápkábellel együtt vette meg a Windows-t számtech boltban... :omg:

Még hálókártyával sem jó, mégis azt mondják egyes "szakértők" a boltokban...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2363 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 08:57

Idézet: Charles - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 8:40

Hát biztos nem sajtóhiba, mert ott van az újságban. Szerintem ők is így gondolják, de fel kéne világosítani őket az OEM Xp vásárlásának feltételeiről... Volt olyan ember, aki tápkábellel együtt vette meg a Windows-t számtech boltban... :omg:

Üdv!

Egy csomag jumperrel is jó...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2364 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 11:55

Sziasztok!

Már párszor rá@tam, most utánajárok:

Deamon(3.46)-al DVD lemezen lévő képfájlokról telepítek(játékokat), mikor a lemezt kiveszem a meghajtóból(de a Daemon-ból nem), jön egy hibaüzi: Roszz kötet, helyezze be a lemezt újra: "Tovább", "Újra", "Mégse" választási lehetőségekkel. Bármire kattintok újra visszajön, a Win működik, csak leállítani, újraindítani nem lehet, Alt+Ctrl+Del-re nem reagál, látszólag minden működik.

Először azt hittem azért, mert a Daemon-ból nem távolítom el a képfájlt, és tegnap így tettem, de így is bejött a hibaüzi, a Win leállt addig, hogy az ikonok eltűntek, csak a háttérlép maradt, negyed óra után se mozdult, semmire se regált, kikapcsoltam Reset-el és természetesen nem indult el többet... :mad:

Remélem érthető voltam :D , és nem túl triviális a kérdés... :D

#2365 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 14:47

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 11:55

Sziasztok!

Már párszor rá@tam, most utánajárok:

Deamon(3.46)-al DVD lemezen lévő képfájlokról telepítek(játékokat), mikor a lemezt kiveszem a meghajtóból(de a Daemon-ból nem), jön egy hibaüzi: Roszz kötet, helyezze be a lemezt újra: "Tovább", "Újra", "Mégse" választási lehetőségekkel. Bármire kattintok újra visszajön, a Win működik, csak leállítani, újraindítani nem lehet, Alt+Ctrl+Del-re nem reagál, látszólag minden működik.

Először azt hittem azért, mert a Daemon-ból nem távolítom el a képfájlt, és tegnap így tettem, de így is bejött a hibaüzi, a Win leállt addig, hogy az ikonok eltűntek, csak a háttérlép maradt, negyed óra után se mozdult, semmire se regált, kikapcsoltam Reset-el és természetesen nem indult el többet... :mad:

Remélem érthető voltam :D , és nem túl triviális a kérdés... :D

Egylemezes játékoknál is, vagy csak kettő vagy több lemezeseknél? Mert a többlemezeseknél elképzelhető, hogy akar még valamit, az előző lemezről.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#2366 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 15:24

Nem hiszem, hogy ez lenne a baj... :think: Telepítés már lefutott, mikor bejön...Most hadd ne próbáljam ki... :D

Nálatok nincs ilyen?? Láttem már más gépeken is...

#2367 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 15:39

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 15:24

Nem hiszem, hogy ez lenne a baj... :think: Telepítés már lefutott, mikor bejön...Most hadd ne próbáljam ki... :D

Nálatok nincs ilyen?? Láttem már más gépeken is...

Találkoztam már én is ezzel, de csak a többlemezes telepítéseknél, ott meg mindig benne volt a hibaüzenetben, hogy mi a gondja (melyik fájlt, CD-t hiányolja) és aszerint mentem tovább.

/André Gide/

#2368 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 16:00

Nem ír ki semmit...

Rossz Kötet fejcímmel
Helyeze be a lemezt...
A többit már írtam...

Este kipróbálom megint...csak nem kell kikapcsolást nyomni a winben, hanem a simán reset. ..:D Mint a jó öreg 9× sorozatnál :mad:

#2369 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 16:27

Ez a k* kib@ winfos...A Work gépet is teleítettem, találtam az SB 128-hoz eredeti lemezt, gondoltam azzal rakom fel, jól elcseszte a hangot, hiába volt uninstall, win betöltés után duplakatt akármire és egy perc várakozás... :mad:  :reklamacio:  :reklamacio: 2 nap alatt 4 telepítés..Nem rossz... :mad:

#2370 Felhasználó inaktív   eRPeti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 21:34

Idézet: Charles - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 8:40

Üdv!

A "szmájli" azért van kitalálva, hogy a mondandó hangulatát kifejezze.Kapíse? ;)
A tudatlanság nem bűn csak hiányosság.Szándékosan tudatlanságban tartani, na az már bűn.

#2371 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 09:51

Új rendszer,formázott vinyóval, SP1, Chipset-driver install, VGA-Driver, DirectX9 megvolt és 1 percig nem lehet csinálni semmit, utána minden OK.

Mintha keresne valamit :think:

Nincs valakinek 5lete?

#2372 Felhasználó inaktív   zsber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 10:09

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 9:51

Új rendszer,formázott vinyóval, SP1, Chipset-driver install, VGA-Driver, DirectX9 megvolt és 1 percig nem lehet csinálni semmit, utána minden OK.

Mintha keresne valamit :think:

Nincs valakinek 5lete?

ADSL net? -> fix ip a hálókártyának

#2373 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 10:33

Idézet: zsber - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 11:09

ADSL net? -> fix ip a hálókártyának

Igen, valahol olvastam itt csak nem találtam meg...Próbáltam a hálókártya beállításainál, de nem találtam hasonlót. Leírnád?

Eddig soha nem állítottam ilyet és jó volt ugyanezzel a géppel, beállításokkal!

#2374 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 10:37

Helyi kapcsolatok, PPPoEt automatán hagyni, helyi kapcsolatnál tulajdonságok, TCP/IP beállítások, kézzel beadni 192.168.x.x, maszk automatikusan 255.255.255.0
Üdvözlettel:
Gabi

#2375 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 10:44

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 11:37

Helyi kapcsolatok, PPPoEt automatán hagyni, helyi kapcsolatnál tulajdonságok, TCP/IP beállítások, kézzel beadni 192.168.x.x, maszk automatikusan 255.255.255.0

:respect:

UI: egész máshol kerestem :) Nem vagyok egy nagy net-mágus :)

#2376 Felhasználó inaktív   Poni 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 01. 22:47

Azt szeretném megtudni, hogy az xp-vel létrehozott ftp és html szerveremhez ki kapcsolódik, illetve hányan. Hogyan tehetem ezt meg? :rolleyes:
nc4000; A64 X2;

#2377 Felhasználó inaktív   shrek82 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 01. 23:15

Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem:
Feltelepítettem a Windows-update biztonsági frissítéseket, és utána bármit csináltam a windowsban, nem reagált semmire..Elindítottam (volna) egy programot, az egér azt mutatta, hogy tölt, de aztán nem történt semmi..Bármit próbáltam indítani(vezérlőpult, sajátgép, tűzfal) ugyan ezt csinálta!Utána beraktam a Windows telepítő cd-jét(gondoltam majd az javít a helyzeten), aztán reinstall, de ezzel teljesen elszúrtam mindent, és ezek után már el sem indult a Windows(még csökkentett módban sem!!), aztán formáztam a c-t, és újra feltettem a Windows XP Prof SP1-et!
És most a probléma: amikor netről egy böngészővel(firefox, vagy akár ie) le akarok tölteni vmit, a letöltésem sebessége kb 80-85 bit/sec..De ha fájlcserélő progival akarok letölteni vmit(természetesen rokontól, és utána 1napon belül törlöm is:), akkor viszont minden ok, és a letöltés sebessége általában 80-85 KB/sec!!Ez vajon mitől lehet???:confused: :confused:  :confused:
Sajnos én nem vagyok egy nagy guru, de remélem van köztetek, aki tud nekem segíteni, mert nagyon idegesít már a dolog!
egyébként NAV2005+ZAP van fennt, windows tűzfal off!
Segítségeteket előre is hálásan köszönöm! :respect:  :respect:

#2378 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 09:41

Idézet: eRPeti - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 21:34

A "szmájli" azért van kitalálva, hogy a mondandó hangulatát kifejezze.Kapíse? ;)

Értem én...

LameExpert: nagyon sokat nézegettem anno hogy OEM mi stb, és az volt többek és több cég szerinti konklúzió, hogy belső főbb Hw-egységgel lehet jogtisztán Win OEM-et venni... Egy gyerek asszem itt vett pl. tápkábellel, ami "külső" dolog, de melyik az a bolt, aki el is adja neki így? :omg:

Úgy tudom, hogy bármely cég pl. hálókártyával Winxx OEM-et, nem tudom jó-e. Alaplappal, memóriával, processzorral, vinyóval, cd-dvd író/olvasóval tudom, hogy jó.

A jumpert megkérdőjelezném...!!!

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2379 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:32

Valaki okos mondja már meg, hogy mi az az "svchost.exe"??? Az előbb 99%-on járatta a CPU-t... :mad:  Ez a windows része lehet? Hogyan lehet megtudni? Újraindítással megszűnt... :think:

Utánanéztem, a feledatkezelő "hálózati szolgáltatást" ír...Pont mikor k*-ra kéne a gép...hogy én hogy utálom ezt a szemetet... :mad:  :mad:  :mad:

Szerkesztette: Oli35 2005. 02. 02. 11:39 -kor

#2380 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:01

svchost.exe néven több win folyamat is fut
ha gond van vele, az általában illegális tevékenységet sejtet
Üdvözlettel:
Gabi

Téma megosztása:

• (133 Oldal)