HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések II.

#2541 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 28. 23:05

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 12:35

A tulajdoos tudta nélkül... :think:

:offtopic:
na most látom milyen lavina indult el itt  :rolleyes:,
a tulajdonos tudta ismétlem tudta hogy elhozza a barátom a laptopot, szal nem értem hogy nem ismeritek teljes mértékben a helyzetet és egyből gyanusítgatásokba estek  :(

szvsz semmi értelme az ilyen beszólásoknak ezen a fórumon:

Idézet

Vegyetek egy laptopot magatoknak.
(mégha egy szmájli lett volna mellette elfogadnám, de így ehhhh)
akkor minden problémára válaszoljuk ezt: vegyél új gépet magadnak, letört rajta egy pöcök? vegyél egy teljesen új készüléket, Éljen a fogyasztói társadalom, előreeee

:mad:

szerk: ja lame te meg magadba is nézhetnél mert mások szemében a szálkát meglátod, a sajátodban meg ott a gerenda

Szerkesztette: Fresi 2005. 02. 28. 23:11 -kor

#2542 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 01. 07:30

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 23:05

:offtopic:
na most látom milyen lavina indult el itt  :rolleyes:,
a tulajdonos tudta ismétlem tudta hogy elhozza a barátom a laptopot, szal nem értem hogy nem ismeritek teljes mértékben a helyzetet és egyből gyanusítgatásokba estek  :(

szvsz semmi értelme az ilyen beszólásoknak ezen a fórumon:  (mégha egy szmájli lett volna mellette elfogadnám, de így ehhhh)
akkor minden problémára válaszoljuk ezt: vegyél új gépet magadnak, letört rajta egy pöcök? vegyél egy teljesen új készüléket, Éljen a fogyasztói társadalom, előreeee

:mad:

szerk: ja lame te meg magadba is nézhetnél mert mások szemében a szálkát meglátod, a sajátodban meg ott a gerenda

Kösz az üzenetet, vettem...  na most ezért az egyetlen buta mondatért érdemes volt ekkora feneket kerítened az egész helyzetnek, amit  teljes iskolai szellemiségedben még mindig nem értesz?

Szóval a tulajdonos tudta, hmm...

Idézet

szóval van valami ötletetek hogy hogy lehetne rendszergarázdálkodni? anélkül hogy a sráccal kéne beszélni?

akkor miért nem is kérdezted meg tőle?

Szóval erkölcsi magaslatokról szónokolsz....  miről is?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2543 Felhasználó inaktív   WAUZZZJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 08:14

Eeeeee....lnézést, de ez itt most lelkizős topic?  :omg:

Napok óta várok valami építő hozászólásra a swap-file eltűnése miatt, erre csak értlmetlen vitatkozást olvasok. Kezd video.racinge.hu-s érzése lenni, mikor a BMW-sek győzködik a Hondásokat és viszont, hogy de az a verda hűdef@sza  :omg:  :omg:  :omg: :D

#2544 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 01. 09:28

Idézet: WAUZZZJ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 8:14

Eeeeee....lnézést, de ez itt most lelkizős topic?  :omg:

Napok óta várok valami építő hozászólásra a swap-file eltűnése miatt, erre csak értlmetlen vitatkozást olvasok. Kezd video.racinge.hu-s érzése lenni, mikor a BMW-sek győzködik a Hondásokat és viszont, hogy de az a verda hűdef@sza  :omg:  :omg:  :omg: :D

Tudjuk, hogy a világ tele van nagy problémákkal.  Azt hiszem, speciel mi úgy vagyunk a tiéddel, mint te a miénkkel...  lényegtelen. :)
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#2545 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 01. 11:59

Idézet

hétvégén lanparty volt barátom elhozta a faterja céges laptopját, mer az bikaaa
nah indít indításnál kér egy jelszót (ezt tudjuk) kék képernyőn, majd betölt a windows bejelentkezünk először jobb gomb sajátgépre de nem veszi be nem nyilik le a menü, oké be vezérlőpult rendszer az se megy rendszergarázda levédte nem lehet semmitse telepíteni gamék nem mennek és igy nehéz játszani

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de egy céges munkaeszköz nem azért van, hogy játszon rajta az ember :think: Az pedig teljesen jogos, hogy nem lehet rá telepíteni, nyilván a cég (rendszergazda) úgy ítélte jónak. Hozzáteszem, igazuk van.

#2546 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 17:30

off:

Idézet

még mindig nem értesz?

szerintem te nem értesz valamit, de nem vitatkozom, nem érdekel hogy mit gondolsz  ;)
részemről befejeztem

on:
WAUZZZJ: milyen oprendszert használsz?

#2547 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 19:04

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 17:30

szerintem te nem értesz valamit, de nem vitatkozom, nem érdekel hogy mit gondolsz  ;)

De ha tudtatok a bootjelszot, akkor miert nem raktatok a gepre egy masik windows-t, amire aztan barmilyen szemetet felrakhattok?

#2548 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 22:09

hol tudom azt kikapcsolni hogy  standbybol ne jojjon vissza billentyunyomasra meg egermozdulasra?
Ugyani radiosak a dragaim es valami bezavar mert hozzajuk nem erek de felebred a gep alandoan:o(
Mondjuk a ki/be kapcsologomb nyomkodasra menne standbayba meg vissza.
Lehetseges ez?

#2549 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 22:28

Idézet: qqcs - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 22:09

hol tudom azt kikapcsolni hogy  standbybol ne jojjon vissza billentyunyomasra meg egermozdulasra?
Ugyani radiosak a dragaim es valami bezavar mert hozzajuk nem erek de felebred a gep alandoan:o(
Mondjuk a ki/be kapcsologomb nyomkodasra menne standbayba meg vissza.
Lehetseges ez?

Sztem ezt a BIOS-ban kell allitani, nem az oprendszerben.

#2550 Felhasználó inaktív   WAUZZZJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 23:23

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 18:30

on:
WAUZZZJ: milyen oprendszert használsz?

XP sp2

#2551 Felhasználó inaktív   WAUZZZJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 01. 23:27

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 10:28

Tudjuk, hogy a világ tele van nagy problémákkal.  Azt hiszem, speciel mi úgy vagyunk a tiéddel, mint te a miénkkel...  lényegtelen. :)

:omg:  A baj az, hogy ez a topic tudtommal azért van, hogy az olyan problémákat vitassuk meg benne mint az enyém! Nyiss egy "tolvajeasrác" topicot például, és abban lehet sártdobálni értelmetlenül.

Peace...

#2552 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 00:26

Idézet: Jetpilot - Dátum: 2005. febr. 25., péntek - 21:04

Heló!

Azt csinálja újabban böngészőm hogy kattintok egy média file linkjére (pl. mpg-re) akkor bejön egy háromezer soros:
"»ZĂ›Căi’9A#HÚČĄš‹˘ü8ZÎsZůŻš ˝aNqgćĎÍ}I‚`Šě€čľ Öµ¶µvĄ#ZýĘë§í ŞV_—ŘvÍČ…JsN C$µ©O›ÂÍT8.Źź4Ě™™5í*F‘¤*,Kg®E¦ĄWmş˘ś=¦tčtŚ“hšQ¸Ţ Í)\µ«]•rĘĐ6ąS‹q+X•1*YVYŇt_ĺŤ"ÄŮľK)vµČDŤšá‰{ 5ĆŚ$ä9+?}U?†ů˝N›[kC*›Ş­´¶! l4q ăEÍsƒ ăDĂk9 łç´Ą{Ş$›ě¶=§65Ěkź×ö¸®}­A©)JT @ń–ĎjĆć ¶ÁmČ=ľƒSł™˛gđŕŐ©V°ÂCŽ2±­íu0˙ő‚fDDB%´‰$”eg¤ިę©b«ę‰VY×^y÷}Çyç]q–Ůq÷!yçß~7ă…řa~'á| řAłlĎ‚˝~7‹[ʶc›}@vúµ]33o|«¸Wp›VÔ3 ÍD®snŰ={1?‚٤‚šŤłEâ>ę}"
krix-krax szöveg  :mad:
namost, úgy kéne működnie hogy megnyitja az alapértelmezett lejátszómban (jobb esetben még meg is kérdezi mit szeretnék) ;)
nemtudom van e köze hozzá , de azóta van amióta uninstalláltam MS Antispyware-t.  :reklamacio:
próbálkoztam az Internetbeállításokban mindent Defaultra tenni, az sem tett jót neki.  :reklamacio:

micsináljak?  :smoker:

(köszi)

engedélyezd az internet-beállításoknál a videók lejátszását, ha még nem tetted volna

Szerkesztette: csapdani 2005. 03. 02. 00:27 -kor

Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#2553 Felhasználó inaktív   raszkolnyikov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 02. 01:17

Sziasztok!

Egy kis segitseget szeretnek kérni. Már eleg regota megvan a gond, de most mar nagyon zavar. Szoval Xp SP" telepitve, IE6. Az a gondom, bejon egy kép, .jpg és szeretnem ezt szépen lementeni. Na ugye nyomok rajta egy jobb klikk, Kép mentése más néven és a felpattanó ablakban ez történik: Kép ITT (Kicsit elronottam screenshotot de azert látszik)
Vagyis vmiért mindig névtelen.bmp néven akarja elmenteni a képeket. csakis kizarolag .bmp ként hiába a menteni kivant kép .jpg Tudnatok ebben segiteni hogy mitol lehet, és hogyan csinalhatnam meg? Hogy a kép eredeti nevén és eredeti kiterjeszteseben mentse el. Köszönöm szépen!

#2554 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 01:32

Idézet: lancsihh - Dátum: 2005. Jan. 20., Thursday - 12:08

Sziasztok!

Hogyan lehet ravenni az xp-t, hogy ne a hasznalhatatlan win logoval bootoljon, hanem ugy mint egy linux, irja ki mit csinal eppen. Vagy ugy mint safe modban, de annal azert reszetesebben.

ugyan mar regen volt (76. oldal) de hatha olvasod :D meg masoknak is jol johet!

boot.ini -ben:
ezt rakd a vegere: /sos
tehat igy:
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /sos

ez ugyan nem teljesen olyan mint linuxnal de hasonlo.. es sztem jobb mint az a szokasos win boot kepernyo! ;)  :)  :cool:  :o  :p
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2555 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 01:37

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 19:04

De ha tudtatok a bootjelszot, akkor miert nem raktatok a gepre egy masik windows-t, amire aztan barmilyen szemetet felrakhattok?

Nah ennek aztán marha sok értelme lett volna :D

Üdv

#2556 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 01:45

Idézet: Xero - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 1:37

Nah ennek aztán marha sok értelme lett volna :D

Sok bizony - tobb, mint idejonni es hulyesegeket kerdezni.

#2557 Felhasználó inaktív   raszkolnyikov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 02. 02:50

Hopp, google a barátom! kép mentése hiba megoldása

#2558 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 08:15

Idézet: ion - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 1:45

Sok bizony - tobb, mint idejonni es hulyesegeket kerdezni.

szerintem Te is tudod hogyha egy partíción két win van akkor összeakadhatnak azt meg nem jó, szal nem én kérdeztem hülyeséget hanem Te írtál azt

#2559 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 08:23

Idézet: WAUZZZJ - Dátum: 2005. márc. 1., kedd - 23:23

XP sp2

sztem:
1. megformázod a winyót majd xp-t (integrált sp2vel) telepited és ugy jónak kell lennie (ntfs lassu formázással)
vagy
2. nem ismerem a windows swap file létrehozásának rendszerét, de mivel hibásat hoz létre mi lenne ha betennéd egy másik gépbe és törölnéd a swap filet a winyóról?

szerk: ezt is megnézheted hátha

Szerkesztette: Fresi 2005. 03. 02. 08:28 -kor

#2560 Felhasználó inaktív   WAUZZZJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 02. 08:54

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. márc. 2., szerda - 9:23

sztem:
1. megformázod a winyót majd xp-t (integrált sp2vel) telepited és ugy jónak kell lennie (ntfs lassu formázással)
vagy
2. nem ismerem a windows swap file létrehozásának rendszerét, de mivel hibásat hoz létre mi lenne ha betennéd egy másik gépbe és törölnéd a swap filet a winyóról?

szerk: ezt is megnézheted hátha

1. - Már sajnos kétszer eljátszottam.  :(
2. - Ez nagyon nehezen lenne megoldható. (idő, utazás)

A linket most böngészem, hátha ott a megoldás! :)

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.