media center olcsó pc-ből, ötletek? filmnézéshet, tévézéshez mindenttudó pc
Elküldve: 2007. 04. 01. 20:39
Lenne egy gyors kerdesem! Meglehet oldani, hogy az Operacios rendszer indulasa nelkul (vista) elinduljon a media center vagy power cinema? Egy dell laptopnal lattam iyet, hogy lehetett komplett a rendszert inditani vagy csak siman a media centert, ami valami cyberlinkes progi volt.
Masik kerdesem az lenne, hogy melyik hazat ajanlanatok legjobban egy ilyen media center elkeszitesehez?
termeszetesen most elkezdem az regebbi hozzaszolasokat elolvasni..
Elküldve: 2007. 04. 02. 12:16
Még egy kérdés, a media centerben hogy a fenében tudnám rávenni a tunerem, hogy a mühöldvevö egységet is be lehessen hozni a video bemeneten..
Mármindent próbáltam de semmi
a lényeg az, hogy az egyik antennabemenetén van egy kábeltv-s kábel ahol jönnek a csatornák + lenne egy müholdvevöm a video bemeneten...
valaki?
Elküldve: 2007. 04. 02. 16:53
Idézet: Gandalf - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 11:16
Még egy kérdés, a media centerben hogy a fenében tudnám rávenni a tunerem, hogy a mühöldvevö egységet is be lehessen hozni a video bemeneten..
Mármindent próbáltam de semmi
a lényeg az, hogy az egyik antennabemenetén van egy kábeltv-s kábel ahol jönnek a csatornák + lenne egy müholdvevöm a video bemeneten...
valaki?
Vagy egyik, vagy másik.
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 04. 02. 17:31
meglesem ausztriát..
na nem müxik egyik országgal sem...
Most a video bemenetén be van dugva és be is van kapcsolva a müjüldvevö..
a 2 antennabemeneten ha a felsön van a kábéltv bedugva, akkor kiirja, hogy tv signal: antenna, utána scan és semmit nem talál, ha a másik antenna bemenetbe dugom, akkor nem irja ki a tv signal: antenna cuccot, scannelek és ugyan ugy semmi..
az elején mikor kérdezi hány tunert akarok konfigolni, 2-öt mondok neki, de egyet adva se müködik..már kezd tele lenni a tököm
Szerkesztette: Gandalf 2007. 04. 02. 18:06 -kor
Elküldve: 2007. 04. 02. 21:19
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2007. 04. 02. 21:29
Idézet: VKP - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:19
de hol választasz?
Nem tudok semmit választani..bemegyek a tv signal setup-ba, megkérdi hány tunert akarok állitani 1-et vagy kettöt, rákérdez az osrszágkódra, utána töltöget a netröl, majd az epg-t löné be, majd rámegy valami service keresésre ahol nem talál semmit..ennyit tudok állitani...szerintem vagy a dvb-t akaná eröltetni vagy tv antenna signált nézhet a kábel helyett..szal ennyi...
már mindent próbáltam, de akármit akárhová dugok semmi eredmény..
hol választod te a satellitet?
Elküldve: 2007. 04. 02. 22:38
a pinnacle vista alá való cuccát a netröl töltöttem és egy exe file volt amit elinditva felnyomta magát, csak éppeg az mce updateket felejtette el felrakni..kézzel kicsomiztam a setupolót és lám volt egy mce update nevü vista alá is való cuccos..felrakván mostmár látja az analóg részt kiválóan
mondjuk még kép a képben nincs, de ez is nagy eredmény
Elküldve: 2007. 04. 03. 16:36
Köszi a választ előre is.
Üdv :szutyis
Elküldve: 2007. 04. 03. 21:17
Elküldve: 2007. 04. 04. 07:00
Hát a faszom kivan már vele.
Kifelé megent nem lát semmit, de azért odáig eljut, hogy FTP-t egy 0 bájtos fájllal felülírja az amúgy jól működő guide-t.
Újraindítom + frissítem a gájdot.
Elküldve: 2007. 04. 04. 07:45
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 7:00
Kifelé megent nem lát semmit, de azért odáig eljut, hogy FTP-t egy 0 bájtos fájllal felülírja az amúgy jól működő guide-t.
ja, feltűnt, de "reklamációról" -legalább is részemről- szó sincs, sose volt...
...hogy is lehetne, mikor itt nem egy vásárolt, hanem "csupán" egy általad nagylelkűen és önzetlenül közkinccsé tett szolgáltatásról van szó...
szóval hova is küldjük a sör árát, h. végre reklamálhassunk is egy kicsit?
Elküldve: 2007. 04. 04. 07:52
De tényleg jó lenne rájönni, miért akad le a gép.
Olyankor az Exchange sem tölti le a leveleket, szóval nem csak a gájd a probléma. HW-sen minden rendben lévőnek tűnik; a gép 2.5 éve 24/7-ben megy, betonstabil - csak a címkeresés borul meg időnként. De kívülről olyankor is meg lehet adminolni, szóval senem hálókártya, senem beállítási gond. Próbáltam a DNS/Server/Workstation/RAS/egyéb hálózati serviceket restartolni, de úgy sem ment, csak amikor a komplett masinát újraindítom.
Elküldve: 2007. 04. 04. 08:06
Idézet: szutyis - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 15:36
Köszi a választ előre is.
Üdv :szutyis
szerintem jó, csak a kábelem szarakodik, mert a rendes tv-n is eléggé látszanak interferenciás jelek..
Elküldve: 2007. 04. 04. 08:15
Idézet: VKP - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 20:17

Mint iirtam, nekem ilyet nem kérdezett mig fel nem raktam vagy a beta mceencodert vagy a pinnacle végül megtalált mce kiegészitést
Elküldve: 2007. 04. 04. 08:39
Elküldve: 2007. 04. 04. 08:43
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 7:00
Szerintem sem reklamációnak vedd, ha keresünk, hogy nem megy!
Ha jól emléxek akkor te is kérted, hogy szóljunk akár email-en is, mert nem mindig tudsz róla, ha nem jó valami...
Simpox
Elküldve: 2007. 04. 06. 18:53
Szerk.: a másik gépről, természetesen. És ott meg is tudja nézni a felvételeket.
Van hozzá Vista Sidebar applet is, onnan is lehet keresni, beállítani, estébé... nagyon profi. $18-ért még tán' meg is veszem.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Bástya elvtárs 2007. 04. 06. 18:54 -kor
Elküldve: 2007. 04. 06. 19:01
Gondolkozom, hogy lecsereljem-e a Terratec Cinergy400-at.
Elküldve: 2007. 04. 06. 19:50
Másoknál meg sokkal szarabb mint az akármelyik másik.
Nem sok van, úgyhogy a tapasztalat is kevés.

Súgó
A téma zárva.