HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés.... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés.... Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:24

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:21

Most nem érek rá kisfiam veled játszani, de holnap elmondom, hogy az egekig magasztalt, körberecskázott sz*ros kis UP tápodat jó mélyen hova dugdosd be magadnak.
Amugy, ilyenkor az a baj, hogy abba a hibába esek, hogy leállok ilyen korlátolt, "láttamahaveromat600k-keresni" fajta töpörödött farkú, retardált bevándorló, lúdért zöldkártyát vett, gyomorigtoszott portásivadékokkal vitázni, és a maguk alacsony szintjén sajnok legyűrnek a rutinjukkal.
Még annyit, hogy tudom hogy ezért repülni fog vagy 10% figyu a becsületsértés okán, de ha már kövér a lúd, legyen még kövérebb: mielőtt mégegyszer okoskodsz tápkérdésben kisfiam, először a bábolnai hidegvérűt deeptroathold le atomkeményed, és jól öblögesd át veled a szádat, akkor talán nem ömlenek majd ennyire belőle a marhaságok.

nem tudom mit írsz ebben a röffenésedben, de gondolom rólam szól, szerencsére arra se méltatlak hogy elolvassam a szenvedésedet, de azért jó próbálkozás volt egy ilyentől mint te...

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:26

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:13

Igen így értem, mondjuk nem sípol annyira, hogy nemtudnék aludni tőle, csak ha akarom akkor hallom, és ez az első táp aminél hallom. Lehet menet közben is sípol csak elnyomja a ventilátorzaj.

kondik szoktak sípolni, chieftec vagy fsp bluestorm tápnál hallottam ilyent, neked mid van?

#2943 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:26

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 10:16

Chieftec delta beles, 360W elég Neked, vagy esetleg kicsivel erősebb 12V-al hasonló táp.

A kicsivel erősebb 12V alatt mennyit értettél?350-es FSP-vel jobban járnék?
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#2944 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:30

Szerencsére most nekem is mennem kell, majd ráérő időmben forditok egy kis figyelmet az okosságaidra még, mert annak ellenére, hogy a vizibolhafingnál kevesebb vagy valamivel, a kései időpont okán lecsökkent toleranciahatáromnak köszönhetően azért kicsit felemelted a vérnyomásomat.

#2945 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:33

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 20:21

Most nem érek rá kisfiam veled játszani, de holnap elmondom, hogy az egekig magasztalt, körberecskázott sz*ros kis UP tápodat jó mélyen hova dugdosd be magadnak.
Amugy, ilyenkor az a baj, hogy abba a hibába esek, hogy leállok ilyen korlátolt, "láttamahaveromat600k-keresni" fajta töpörödött farkú, retardált bevándorló, lúdért zöldkártyát vett, gyomorigtoszott portásivadékokkal vitázni, és a maguk alacsony szintjén sajnok legyűrnek a rutinjukkal.
Még annyit, hogy tudom hogy ezért repülni fog vagy 10% figyu a becsületsértés okán, de ha már kövér a lúd, legyen még kövérebb: mielőtt mégegyszer okoskodsz tápkérdésben kisfiam, először a bábolnai hidegvérűt deeptroathold le atomkeményed, és jól öblögesd át veled a szádat, akkor talán nem ömlenek majd ennyire belőle a marhaságok.

:reklamacio:

Tényleg be kéne már fejezni nem? :grrr:
:boa: kell ettől a vitától, de csak azért, mert mi is szopóztunk emiatt anno :D

#2946 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:35

Idézet: diegho - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:26

kondik szoktak sípolni, chieftec vagy fsp bluestorm tápnál hallottam ilyent, neked mid van?

UltraPower, tiszta új
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

Elküldve: 2005. 08. 01. 20:41

Idézet: stol - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:33

:reklamacio:

Tényleg be kéne már fejezni nem? :grrr:
:boa: kell ettől a vitától, de csak azért, mert mi is szopóztunk emiatt anno :D

én már abbahagytam csak tumor kapar itt, valamit biztos be akar bizonyítani, vagy nem tudom.

Elküldve: 2005. 08. 01. 21:09

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:35

UltraPower, tiszta új

kondi sípolhat szerintem, hát ha olyan helyen vetted ahol jóban vagy a szervízesekkel akkor kicserélik.

#2949 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 01. 21:23

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 21:07

Pár napja már kérdeztem, de egyértelmű választ nem kaptam  :) Nos, ha a tápom csak egy kicsit is sípol, (halkan, készenléti állapotban) akkor az már valami hibát jelent? Garancia van ilyen helyzetre?

Száradó kondi szokott, de első körben nem hiba. Ha erősödik-erősödött, akkor lehet gyanús.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2950 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 08. 01. 21:27

Srácok! A téma itt: https://forum.hwsw.h...ST&f=20&t=93511 folytatódik (100 oldal miatt)
Jelzek, majd ki lesz emelve.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó