HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A8N-E - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (93 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A8N-E nForce 4 Ultra Értékeld a témát: -----

#1361 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 16. 22:12

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 22:46

Te melyik verziószámú chipset drivert használod nyunyu?

Mit tudom en.
Novemberben felraktam az akkori legfrissebbet, aztan mukodik.

WinXP 64bit ala meg a 2 hete legfrissebbet, az is koszoni, jol van.
[szerk:]
XP 32 bit: 6.65
XP 64 bit: 6.69

Szerkesztette: nyunyu 2006. 06. 16. 22:23 -kor

#1362 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 22:39

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 23:12

Mit tudom en.
Novemberben felraktam az akkori legfrissebbet, aztan mukodik.

WinXP 64bit ala meg a 2 hete legfrissebbet, az is koszoni, jol van.
[szerk:]
XP 32 bit: 6.65
XP 64 bit: 6.69

Köszi szépen. Én kettővel is próbálkoztam de egyikse vált be /6.70 6.85/ Most egy régit raktam fel /6.39/ és sokkal gyorsabb a gép. Úgylátszik a 6.65 még jó.

Szerk: Az elején még jó volt aztán egyre gyakrabban szórakozott a gép. Nemtudom a BIOS frissítésnek lehet-e valami köze ehhez mert kettő is volt.  :confused:

Szerkesztette: Razor 2 2006. 06. 16. 22:42 -kor

#1363 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 18:41

Lenne egy kérdésem. Ma végre hozzám került egy ilyen lap. Az asus K8N NF3 lapomat váltaná le. Ha: - azért esett ilyen asusra a választásom mert nagyon tetszett a régebbiben lévő Q-fan megoldás, amivel be tudtam állítani, hogy pl.: 34 fok alatt áll a venti, 34-45-igy közepesen forog, majd 45 foktól full sebességgel. ( a hőfokokat én állíthattam be)
Mivel az asus lapok tudnak ilyet azért vettem ezt is. viszont úgy veszem észre, ez a lap nem tud ilyet. hiába kapcsolom be a Q-fan opciót a biosban, nem jelenik meg sehol az állítási lehetőség. jól látom? Tényleg nem tud ilyet a lap? Mert ha nem akkor sajna mennie kell, a csend lenne a legfontosabb.

Fontos lenne a válasz, mindenképpen olyan lapra van szükségem, ami tudja ezt.

#1364 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:05

Azt állítod be, hogy mekkora hőnél legyen max fordulat. Onnantól kezdve arányosan szabályozza. Legalábbis az a8n sli-nél.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1365 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:11

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 20:05

Azt állítod be, hogy mekkora hőnél legyen max fordulat. Onnantól kezdve arányosan szabályozza. Legalábbis az a8n sli-nél.

Köszi. Tehát nem lehet neki beállítani, hogy ki is kapcsolja a ventit. Egyszerűen nem értem, hogy néhány jól bevált dolgot miért kell elrontani vmi "klassz" újítással.

#1366 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:22

Idézet: mexel - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 20:11

Köszi. Tehát nem lehet neki beállítani, hogy ki is kapcsolja a ventit. Egyszerűen nem értem, hogy néhány jól bevált dolgot miért kell elrontani vmi "klassz" újítással.

Nekem bekapcsolt Q-fannal alapon 900 körül pörög és max tehernél is csak 1300-1400-ig megy fel a venti az AC freezer 64 pro hűtőn. Szvsz teljesen hangtalan. Ha jól tudom ezen a lapon nem lehet beállítani, hogy mikor pörögjön teljes gázzal a venti.

#1367 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:35

Idézet: mexel - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 20:11

Beállítod 72 fokra, és ha nincs szénné tuningolva a gép, akkor végig baromi lassan fog forogni, nem fogod hallani.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1368 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:44

Azt lehet allitani, hany fokon igyekezzen tartani a procit.
Ha eleri azt a hofokot, akkor maximumra porgeti a ventit, hogy le tudjon hulni a megadott hatar ala.

#1369 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 19:57

De akkor azt nem tudja sajnos, hogy teljesen leállítja a ventit. Mindig utólag derülnek ki az ilyen dolgok. Komplett gépet megvettem, mert ilyen lap volt benne, erre adhatom el a lapot és keresgélhetek tovább úgy néz ki. Pedig ez gondolom csak biosfüggő lenne.

#1370 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 20:14

Mondjuk nem tom milyen a64-en állt neked a venti, nem tudom elképzelni, hogy az huzamosabb ideig álljon.

Idézet

#1371 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 20:46

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 21:14

Mondjuk nem tom milyen a64-en állt neked a venti, nem tudom elképzelni, hogy az huzamosabb ideig álljon.

Asus k8n 754-es. Kaptam már infot, hogy abit uguru chipje is tudja ezt, dfi nf4 ultra-d lapja is.
Az, hogy mennyi ideig áll a venti, eléggé beállításfüggő. Nekem mindenesetre tetszik a dolog.

#1372 Felhasználó inaktív   Forresty 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 19. 21:19

Sziasztok!

Valaki írja meg legyen szíves, hogy melyik Bios verziót érdemes telepíteni az topicban szereplő laphoz?

Köszi: Forr

#1373 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 21:30

Idézet: mexel - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 20:57

De akkor azt nem tudja sajnos, hogy teljesen leállítja a ventit. Mindig utólag derülnek ki az ilyen dolgok. Komplett gépet megvettem, mert ilyen lap volt benne, erre adhatom el a lapot és keresgélhetek tovább úgy néz ki. Pedig ez gondolom csak biosfüggő lenne.

Ezt teljesen hüjeségnek tartom. Miért kell állnia annak a ventinek. Hány venti is van még abban a gépben? Tehát nem annak a hangját fogod hallani. Ha bekapcsolod a Q-fant és egy jobb hűtőd van teljesen néma. Ezért eladni a lapot tök felesleges pláne, hogy buksz is rajta.

Idézet

Sziasztok!

Valaki írja meg legyen szíves, hogy melyik Bios verziót érdemes telepíteni az topicban szereplő laphoz?

Köszi: Forr

Ha nincs semmi bajod a géppel akkor ne frissíts, de egyébként 1013.

Szerkesztette: Razor 2 2006. 06. 19. 21:32 -kor

#1374 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 21:51

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 22:30

Ezt teljesen hüjeségnek tartom. Miért kell állnia annak a ventinek. Hány venti is van még abban a gépben? Tehát nem annak a hangját fogod hallani. Ha bekapcsolod a Q-fant és egy jobb hűtőd van teljesen néma. Ezért eladni a lapot tök felesleges pláne, hogy buksz is rajta.

Igen, lehet hogy nem is az a lényeg hogy megálljon, de ebben a lapban a legkisebb fordulaton is 1700 körül forog a venti. A másikban 8-900-at fordult ugyanez. Az már lényeges különbség volt. Ezen kívül csak a tápventi ketyeg kb 7-800-on, hangtalanul. Azért vettem Yesico OpenAir házat, hogy ne kelljen ventiket pörgetnem.

#1375 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:12

Milyen hűtőd van? Procc? A CnQ-t használod?

Szerkesztette: Razor 2 2006. 06. 19. 22:15 -kor

#1376 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 21:14

Esetleg, ha a Cool and Quiet be van kapcsolva, de ilyen gatyarohasztó melegben úgy is kizárt.

#1377 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:28

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 23:12

Milyen hűtőd van? Procc? A CnQ-t használod?

Newcasle magos csak (fél éve keresek 2 fórumon is Venice magosat) 3000-es. jelenleg a gyári hűtő van rajta. Volt 1 napig ACfreezer 64 pro is, de semmivel nem volt jobb ebben a felállásban így azonnal el is adtam. ( mivel úgy van beállítva ha jól emléxem, hogy 42 fok körül kapcsol be a venti, 48-ig kis fordulaton. Így elég sokat áll, akkor meg egyformán halk minden hűtő :)  Tény, hogy a Heatpipe hűtő később érte el a bekapcsolási küszöböt, de nem számított sokat hangban)

#1378 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 22:29

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 23:21

Esetleg, ha a Cool and Quiet be van kapcsolva, de ilyen gatyarohasztó melegben úgy is kizárt.

majd megmérem holnap, hány percig áll a venti, és hány percet forog alapon. Mondjuk nekem egész nap megy a klíma itthon így nincs túl meleg.  :)

#1379 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 09:17

beírom ide ism, hátha vmi alaplapi chipset driver függő a dolog:

Idézet

lenne egy érdekes, és eléggé zavaró problémám! frown.gif
a következő a helyzet CSS-ben. (szvsz vmi windowsos, account függő dolog lesz a ludas)
ha én jáccom, admin accról, akkor minden klappol, 100 fps megvan (majd tolok fraps logot smile2.gif ) hurrá.
DE, ha unokatesóm jáccik, az ő LIMITED accountjáról, akkor vmiért nincs, csak 40-60 fps, sőt néha ez alá is be-be zuhan  confused.gif  frown.gif
ha átállítóm accát adminra, akkor láss csodát, ott s megy 100fps-el! eek.gif
na ez mi a francért van?! icon_reclamao.gif
vmi olyasmire gondolok, hogy limited acc miatt vmi nem úgy megy mint kéne, esetleg vga üzemel alacsonyabb órajelen vagy én nem tudom, elvileg itt 7600gt-nél már nincs dinamikus órajel váltás 2D/3D között, nem?
nem értem, vki vmi 5let?

u.i.: és nem, NEM lesz neki is admin acca, mert csak elbaxxa a jól felépített rendszert, szal ez nem megoldás.

:think:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#1380 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 16:39

A8N-E overclock
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (93 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.