Sziasztok!
Csak egy rövid kérdésem lenne. Ismerősömnél áramszünet volt és a D-Link routere most teljesen halott. LED-ek nem égnek, elvileg semmire nem reagál.
Ez kuka vagy lehet valamit tenni vele?
Köszi!
D-Link hálózati eszközök routerek, hálókártyák, cable/dsl modemek
Elküldve: 2010. 11. 09. 15:19
Tápját meg kéne nézni.
Ha elpusztult, akkor inkább vegyen egy másik routert mint másik tápot
Ha elpusztult, akkor inkább vegyen egy másik routert mint másik tápot
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."
Elküldve: 2012. 09. 19. 20:20
Idézet: s110l - Dátum: 2010. 09. 28. 13:20
Sziasztok,
van-e valakinek valami tapasztalata a DAP-1360-as WISP Repeater üzemmódjával? Gondjaim vannak, de egyelőre megoldást nem találtam
A lényeg, hogy WiFi-n kapom a netet s eddig egy laptoppal kapcsolódtam. A WiFi nem titkosított, bárki rákapcsolódhat, de internetelérést csak PPPoE kapcsolat létrehozásával prezentál. Ez a laptoppal simán s gond nélkül működött.
....
van-e valakinek valami tapasztalata a DAP-1360-as WISP Repeater üzemmódjával? Gondjaim vannak, de egyelőre megoldást nem találtam
A lényeg, hogy WiFi-n kapom a netet s eddig egy laptoppal kapcsolódtam. A WiFi nem titkosított, bárki rákapcsolódhat, de internetelérést csak PPPoE kapcsolat létrehozásával prezentál. Ez a laptoppal simán s gond nélkül működött.
....
Üdv Mindenkinek!
Úgy látom nem vmi aktív a téma, de remélem idetalál vki.
Egy DAP-1360-as beállításával küzdök, nem bírom rávenni a WISP Repeater módra. Az idézett szitu van nálam is azzal a különbséggel, hogy sehogy nem tudom beállítani ezt a módot. Van esetleg egy szájbarágós leírás erről vhol? A kézikönyv nem igazán részletes.
Köszönöm a segítséget előre is,
Üdv,
Baalco
Elküldve: 2012. 09. 20. 08:35

Súgó
A téma zárva.