Idézet: Funthom - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 20:52
Én is most vettem akciósan egy ECS G320-as notebookot, és rátaláltam erre a fórumra is. Végigolvastam, sok mindent hasznosítottam belőle, köszönet az eddig szólóknak.
Kérdezném, hogy valaki kipróbálta-e már a C3 Power Saver Drivert. Néztem az ECS honlapján, de nem volt számomra egyértelmű, hogy ezt a funkciót a C3 Nehemiah 1,2 Ghz-es processzor támogatja-e és pontosan mit csinál, csak az órajelet csökkenti, vagy a processzor tápfeszültségét is?
Másik kérdés, amit már többen kérdezetek, lehet-e valahogy kicsit hangosítani a hangszórókon, mert leghangosabb állásban is nagyon halk (vagy én vagyok süket
Lehet-e kapni ilyen méretben nagyobb kapacitású akkumulátort, mert a benne lévő alig több mint egy óráig bírja, pedig nincs a gépen nagy fogyasztású alkatrész, vagy tévedek?
a power saver driver közvetlenül a proci szoftveres szorzóállítási funkcióját hívja meg. feszültséget csökkenteni nem tud, csak terheléstől függően állítja 500-1200MHz között (vagy ami a maximuma)...
a hangosításra egy megoldást találtam: a via controlpanelen az equalizert egyenletesen told fel, ez némileg segít. ne maxra, mert akkor már torzíthat. egyébként meglepően szép a hangja, az emberi beszéd is tisztán érthető rajta, szemben pl egy ismerős toshiba gépével, amin ott virít az xbass truesound meg mittoménmilyenparasztvakítómatrica, és dvd filmben nem lehet megérteni amit mondanak, mert úgy zizeg, nyöszörög...
az akkuja tényleg elég gyenge. nekem dvd rippeléssel 1 órát, visszaórajelezve, levett fénnyel 2 óra netezést bírt ki. esetleg vedd ki a minipci modemet, az is lehet számít... létezik 8 cellás akku is az eredeti 4 cellás helyére, de ennek utána kell járni, hogy hol lehet beszerezni...
Szerkesztette: yeahsp 2005. 09. 26. 23:08 -kor

Súgó
A téma zárva.