Idézet: Kuruc - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 10:45
Hali !
Thx a helpért...
Crystal süvít, BIOS frissétés megvolt ( a cég honlapjáról letöltött exe, win98, csak parancssor )
Jó hír, hogy az új BIOS-al nem rángatja a prociventit... Igy a speedfan betöltéséig is viszonylag csendes...
qestion:
1:Esetleg nincs valakinek tapasztalata FSB overclock ügyben ? Mert az az igazság, hogy nekem igencsak halódik... Már 135-ön se igazán akar ketyegni. Igaz a PCI clockot egy kicsit hagyja húzni...
2: Láttam a fórumon egy miniPCI-s Tv tunert a cuccba... Esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata ? Vagy ehez kevés a "mi" type I-es (állítólag), foglalatunk ?
3: vinyó hőfok nektek is 40-50 fok között van ? Esetleges sülésre isjó a gari ?
Üdv : Kuruc
az addig ok, hogy win98 parancssor, de ahhoz hogyan jutottál le?

pendrive vagy memkártyáról bútolva? vagy 98 telepítő CD?
nekem 150-ig stabil, felette a PCI osztó váltástól megfekszik azonnal... nézd meg a memória modult, hogy hány MHz-es... nekem 256/DDR333 van benne, de lehet abba DDR266-os került, és nem bírja a tuningot...
nem hinném, hogy lenne infó arról a kariról, piacra nem is dobják, csak OEM-eknek árulják...
az a vinyó elég meleg! nekem Hitachi Travelstar 40/5400/8 van benne, és 35 fok fölé nem nagyon megy... mondjuk ne rakd puha felületre, tegyél alá valami táblát, mert az sokat számít! elvileg a gari úgy egyben az egész gépre szól, szóval ha megfekszik 1 éven belül a vinyó, akkor csere... de inkább hagyd hülni, mert ha 13 hónaposan áll le, akkor szívás van...