HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1061 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 05. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: őrült - Dátum: 2010. 12. 04. 22:00

Ha jol tudom a wpa -hoz már kell valami szótár féle cuuc azt honnan vagy hogyan lehet beszerezni ?

ha rákeresel a wpa hack témakörre, akkor youtube-on rakat demo videót ki fog dobni - és ott a legtöbb helyen leírják(kvázi kommentben ott van a link), hogy milyen dict volt a törés alapja.

-C0pp3rM!n3-

#1062 Felhasználó inaktív   őrült 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 18. 21:21

Én nem találtam egy linket sem a videok alatt :unsure:

#1063 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: őrült - Dátum: 2010. 12. 18. 22:21

Én nem találtam egy linket sem a videok alatt :unsure:

Top 1000 essids for WPA PSK
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#1064 Felhasználó inaktív   őrült 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 01. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: dash - Dátum: 2010. 12. 19. 16:25

<br /><a href='http://rainbowtables.shmoo.com/' class='bbc_url' title='Külső link' rel='nofollow external'>Top 1000 essids for WPA PSK</a><br />
<br /><br /><br />

huha ez nekem kinai.

#1065 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 05. 14:45

Üdv fórumosok. Én WPA/WPA2 -es netet akarok crackelni. Az alap már megvan. Van egy 64 millió szóból álló worldlistám. Van Backtrack4 R2-es bootolható képfájl. http://www.backtrack....org/downloads/ Itt az első. Ki is írtam 1 DVD-re bemountoltam és működik is. A következő lenne a kérdés: beírom a BT4 konzoljába hogy airmon-ng. Ki is dobja az adatokat. Utána airmon-ng start eth1 -----> eth1 az interfészem , NEM WLAN0.

Erre a parancsra kiírja hogy wl (monitor mod enabled), kezdtem örülni amikor a következő lépésnél elakadtam. Tehát a monitor módba raktam. Utána beírom hogy airodump-ng eth1 és kiír valami hülyeséget a monitorozás helyett. Mi lehet a probléma ??? És még valami. Bebootolom a BT4-et és csak az megy. Bedugom a pendrive-om de nem érzékeli, lehet hogy én vagyok hülye a BT4-hez de nem találtam a Sajátgéped vagy valami olyasmit. Jó lenne ha segítene az aki ért hozzá, megköszönném.

#1066 Felhasználó inaktív   fassenkugel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 02. 05. 14:45

Üdv fórumosok. Én WPA/WPA2 -es netet akarok crackelni. Az alap már megvan. Van egy 64 millió szóból álló worldlistám. Van Backtrack4 R2-es bootolható képfájl. http://www.backtrack....org/downloads/ Itt az első. Ki is írtam 1 DVD-re bemountoltam és működik is. A következő lenne a kérdés: beírom a BT4 konzoljába hogy airmon-ng. Ki is dobja az adatokat. Utána airmon-ng start eth1 -----> eth1 az interfészem , NEM WLAN0.

Erre a parancsra kiírja hogy wl (monitor mod enabled), kezdtem örülni amikor a következő lépésnél elakadtam. Tehát a monitor módba raktam. Utána beírom hogy airodump-ng eth1 és kiír valami hülyeséget a monitorozás helyett. Mi lehet a probléma ??? És még valami. Bebootolom a BT4-et és csak az megy. Bedugom a pendrive-om de nem érzékeli, lehet hogy én vagyok hülye a BT4-hez de nem találtam a Sajátgéped vagy valami olyasmit. Jó lenne ha segítene az aki ért hozzá, megköszönném.

hát ha azt írtad volna, hogy tesztelni akarod a saját hálózatod biztonságát talán segítene is valaki, de ez így bűncselekmény. ahogy a segítségnyújtás is az lenne. bár ha neked "valami hülyeséget" ír ki akkor az se lenne egyszerű ha nem lenne az.

#1067 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: fassenkugel - Dátum: 2011. 02. 07. 07:03

hát ha azt írtad volna, hogy tesztelni akarod a saját hálózatod biztonságát talán segítene is valaki, de ez így bűncselekmény. ahogy a segítségnyújtás is az lenne. bár ha neked "valami hülyeséget" ír ki akkor az se lenne egyszerű ha nem lenne az.

nem azért mondom, de a neten szarásig vannak a BT wpa/tkip alapú törések, manuallal, videóval.

Idézet

Bebootolom a BT4-et és csak az megy. Bedugom a pendrive-om de nem érzékeli, lehet hogy én vagyok hülye a BT4-hez de nem találtam a Sajátgéped vagy valami olyasmit

ha meg ennyire "ismered" a linux rendszereket, akkor szerintem ne erőlködj, előbb próbáld megismerni, hogy egyáltalán mit használsz. addig csak kvázi sorok irkálsz be, de a lényegi hátteret meg nem érted.

ahogy egy jó mondás tartja: RTFM!

-C0pp3rM!n3-

#1068 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 07. 17:07

Helósztok ismét. Változott az álláspontom, mostmár a saját hálózatomat akarom tesztelni mert ez érdekel. Igen számtalan videót néztem youtubon wpa/wpa2 crack-ről. Azért írtam ide hogy valaki hátha segíthet a problémámon. Na tehát a probléma: csak ennyit ír ki hogy wl(monitor mod enabeld) az airmon-ng és az iwconfig parancsra is. Csak az hiányzik hogy kiírja hogy monitor mod enabled on pl: wlan0 , mon0 vagy falami interfész amit NEKEM NEM ÍR KI. Ezért kérek segítséget. Ha tudtok más fórumot ami hasonló ezzel a témával akkor leírjatjátok.

#1069 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 08. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 02. 07. 17:07

Helósztok ismét. Változott az álláspontom, mostmár a saját hálózatomat akarom tesztelni mert ez érdekel. Igen számtalan videót néztem youtubon wpa/wpa2 crack-ről.

Most tekintsünk el attól, hogy elhisszük-e, amit írsz.

Az viszont tény, hogy a WPA és WPA2 nem törhető a jelenleg ismert technikákkal.
Ha EAS-t használ az általad "tesztelendő" hálózat, akkor hiába is próbálkozol.

#1070 Felhasználó inaktív   Doky586 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 10:34

Idézet: sajtattila

Van egy 64 millió szóból álló worldlistám. ...
Változott az álláspontom, mostmár a saját hálózatomat akarom tesztelni mert ez érdekel.
Látod így már van esélyed. :-)
Olyan jelszót adj a routernek ami szerepel a worldlistában. Nem kell ide milliós worldlista, elég egy 10kB -os csak ugyanazt a szót írd bele mint amit a routerbe (lehetőleg ne a legelejére, mert akkor mások észrevennék hogy gyanusan hamar megtalálta), esetleg használj rövid jelszót a routeren, lehetőleg 3 karakternél nem hosszabbat... így lessz esélyed, máskülönben kell várnod az eredményre párezer évet..

Idézet

számtalan videót néztem youtubon
Így Te is készíthetsz ilyen (ál)sikeres törésről videót..

Szerkesztette: Doky586 2011. 02. 09. 10:49 -kor

#1071 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 16:43

Üdv ismét. Kössz a hozzászólásokat. Doky Én Nem akarok teszt videót csinálni. A másik, a törésig még nem jutok el és így eddig tök mind1 hogy milyen jelszó van. Tehát elsősorban a monitor módban van de csak ennyit ír wl(monitor mod enabled) az airmon-ng és az iwconfig parancsra is csak az hiányzik hogy kiírja hogy monitor mod enabled on pl: wlan0 , mon0 vagy valami interfész amit NEKEM NEM ÍR KI. Először erre kellen megoldást találni utána a többit.

#1072 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 02. 09. 15:43

Üdv ismét. Kössz a hozzászólásokat. Doky Én Nem akarok teszt videót csinálni. A másik, a törésig még nem jutok el és így eddig tök mind1 hogy milyen jelszó van. Tehát elsősorban a monitor módban van de csak ennyit ír wl(monitor mod enabled) az airmon-ng és az iwconfig parancsra is csak az hiányzik hogy kiírja hogy monitor mod enabled on pl: wlan0 , mon0 vagy valami interfész amit NEKEM NEM ÍR KI. Először erre kellen megoldást találni utána a többit.

szerezz be olyan eszközt amivel kompatibilis, vagy moddold a driveredet :D
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1073 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Immy - Dátum: 2011. 02. 09. 19:45

szerezz be olyan eszközt amivel kompatibilis, vagy moddold a driveredet :D

Modddold ???

#1074 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 02. 09. 19:56

Modddold ???

Persze.
A linuxos driverek nyílt forráskódúak, ergo belenézhetsz, megmódosíthatod.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1075 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 12. 03:22

Sziasztok! Feltettem a vmWare workstationt de egyszerüen nem tetszik neki a külső wifi cuccom.TL-WN321 es.Nem tudom hogy a suport oldalról melyik program kell(mert a BT3 szerint az a hiba)Vagy szerinte nincs driver csatlakoztatva vagy nem jó a driver.Lehet hogy valahol rosszul állítottam be?Az egér is pontatlanul viselkedik.Lehet hogy alapba a progival van baj?Köszi a válaszokat előre is.A wifi-usb-m jó tökéletesen müködik.

#1076 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: macskajaj - Dátum: 2011. 02. 12. 03:22

Sziasztok! Feltettem a vmWare workstationt de egyszerüen nem tetszik neki a külső wifi cuccom.TL-WN321 es.Nem tudom hogy a suport oldalról melyik program kell(mert a BT3 szerint az a hiba)Vagy szerinte nincs driver csatlakoztatva vagy nem jó a driver.Lehet hogy valahol rosszul állítottam be?Az egér is pontatlanul viselkedik.Lehet hogy alapba a progival van baj?Köszi a válaszokat előre is.A wifi-usb-m jó tökéletesen müködik.

wmware workstation csak egy hardware szintű virtualizáció. erre gondolom valamilyen virtualizált BT-t próbáltál felhúzni. BT3 helyett meg kellene próbálni a BT4-et, viszont ha nincs a supported kártyák közt a kártyád, akkor BT-vel is csak modprobe-vel tudsz szórakozni, és az nagy lutri, hogy azzal tudsz-e normális drivert betölteni, vagy sem.

ha ilyennel akarsz foglalkozni, akkor érdemes supportált kártyát venni hozzá, mert úgy nem fogsz annyit szívni vele.

-C0pp3rM!n3-

#1077 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 18:08

Ha kivan kapcsolva a WLAN AutoConfig Service (WLAN hálózat automatikus beállítása) windowsban és küldök egy deauth-ot (aireplay-ng - 0) a kliens nevében az ap-nek, akkor ugye a kliens nem kapcsolódik újra?

Deauth ellen létezik ésszerű védelem?
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1078 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 18:56

Heló. Azért is írok mert senki nem tudta az eéőző kérdésemre senki nem tudta a választ feltételezem nem kompatibilis a kártyám sajnos. Azt kérdezném hogy tudnátok e olyan kártyákat mondani amiket támogatja a BT4. Előre kössz.

#1079 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 02. 19. 18:56

Heló. Azért is írok mert senki nem tudta az eéőző kérdésemre senki nem tudta a választ feltételezem nem kompatibilis a kártyám sajnos. Azt kérdezném hogy tudnátok e olyan kártyákat mondani amiket támogatja a BT4. Előre kössz.

http://www.aircrack-...ibility_drivers

-C0pp3rM!n3-

#1080 Felhasználó inaktív   macskajaj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 04:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 02. 13. 14:29

wmware workstation csak egy hardware szintű virtualizáció. erre gondolom valamilyen virtualizált BT-t próbáltál felhúzni. BT3 helyett meg kellene próbálni a BT4-et, viszont ha nincs a supported kártyák közt a kártyád, akkor BT-vel is csak modprobe-vel tudsz szórakozni, és az nagy lutri, hogy azzal tudsz-e normális drivert betölteni, vagy sem.

ha ilyennel akarsz foglalkozni, akkor érdemes supportált kártyát venni hozzá, mert úgy nem fogsz annyit szívni vele.

-C0pp3rM!n3-

Köszönöm Coppermine.Látom Rád számíthat a nép.Én is a kártyára gyanakodtam.Szerencsére a kommentjeidből kisakkoztam sokmindent.Van 1 laptopom Atheros chipsetes arra lehet felteszem az ubuntut és megnézem megyek-e vele valamire.Saját rendszert törnék unalomból.Leírom mert mindenki ezzel jön ami érthető.Mondjuk a Jog úgy szól hogy a Törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól.Szerintem alapba le kéne essen normális embernek az hogy ha valaki más valamijét használom az lopás.Mégha részlegesen is lopod a sávszálességet mástó jelen esetben.Mondjuk elég ciki de mindenki(tisztelet a kivételnek!) olyan hatalmas tudással van ellátva ebbe az országba.Ugyanis voltak megkeresések ez ügybe pénzért.Gondoltam x összeget megér ha valaki megmutatja hogy kell mert a youtube-os videóktól kezdve mindent megsasoltam de nem ment.A kártyán kívül lehet már gixer is hogy mi arra még nem jöttem rá.Más sem pedig mint valamennyire hozzáértő ügyfél minden segítséget megadtam.Telefonáltam "szakembereknek",rákérdeztem boltba mi lehet a probléma.Ritkán találkozni ennyi buta pofával.Volt amikor kimondtam hogy Backtrack volt az nem hitte el hogy van olyan alkalmazás hogy a winfos mögött fut 1 másik oprendszer.A szakmai tudást és a hozzáálást tükrözi hogy 3 marha okos emberke akikkel lebeszéltem elöre hogy itt a lé viheti HA mondja a jelszót.Az 1ik meg is nézte hogy milyen titkosítás van nem szivatom-e.13órakor kezde a ház elöl kocsiból mondván pikk-pakk megvan.Hiradó után behívtam vacsizni :)Majdnem behúzott 1et amikor megmondtam mi a jelszó mert töbször is elhangzott mikor beszélgettünk.van 1 macsek még kicsi a jelszó pedig "kiscica" A 2.versenyző 2 óra után közölte mennie kell és ugyan nem tett semmit de kéne a lé akkor visszajön.Idióta.Mondtam pont azé nem fizetek nehogy visszajöjjön.Sajnos ilyen tetü vagyok.Amikor jön a festő szemét módon töle is elvárom hogy fessen ki és rohadtul nem arra vagyok kiváncsi hogy ő milyen nagy szobafestőkkel glettelt Alsóbüdösfütykösön öregek otthonát. Kicsit elkeserítő.Nem az hogy nincs feltörve azt letojom.Az hogy ilyen .........(szabadon kitölthető :) ) életformák akik közül van aki max winfost telepít a boltjába de a dvd meghajtót max megvenni lehet töle mert nem rakja be és nem telepít mert az bonyolult,hosszú folyamat...Itt tart szép országunk.Hangsúlyozom mégegyszer:Tisztelet a kivételnek de most hogy kicsit beleástam magam mindenhol majd ugyanazok a leírások de ha megkeresem és "belekérdezek" ill. tanácsot kérek akkor közli:Linuxhoz nem ért.Rendszergazdának mondta Ő is magát és linux alapon fut a leírása is.Mondjuk felajánlott 3 dvd-t 15.000Ft-ért (azokkal a progikkal amik nekem is megvannak) hogy majd azokkal törögessek.Mondtam oké hozza rakja fel és törjön.Lófülét!Postai utánvét és "használjam a google-t ha elakadok."Na kösz wazze.Gondoltam leírom milyen emberkékket leltem.Mégegyszer köszönöm Coppermine a segítséget ha lesz valami eredmény megírom hátha segít másnak hogy én hol kapáltam el.

Szerkesztette: macskajaj 2011. 02. 26. 04:56 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.