HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#121 Felhasználó inaktív   chan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 01. 23:53

Idézet: zola4 - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 9:10

felenged a hálóra, de net nincsen. Etherealal fogtam csomagokat, de semmi titkosítást nem talál.

szerintem kell külön spéci wlan router ami fogja a mikrósat. így hallottam. vagy szimpla pppoe.. de az is épp elég akadály :) felejtsd el. egyébként sem értem, mit szenvedsz itt ezen, havi néhány ezer forint. más ki tudja fizetni, te nem ?

#122 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 01. 23:56

Idézet: chan - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 0:50

még egyszer: kapja be, aki a szomszédot akarja feltörni!!!!!!!

meg netszolgáltatót..

Ívvan. Én mondjuk useri szolgáltatói szintről lennék rá kíváncsi, hogy a sima wep-es, vagy még olyan sem cuccost télleg olyan eccerű-e feltörni, de eddig még senki nem akarta megmutatni...
Make love not Wor.

#123 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 02. 00:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 0:56

Ívvan. Én mondjuk useri szolgáltatói szintről lennék rá kíváncsi, hogy a sima wep-es, vagy még olyan sem cuccost télleg olyan eccerű-e feltörni, de eddig még senki nem akarta megmutatni...

Ezt akarom én is kipróbálni (melóhelyen még wep-et használunk és mielőtt átrakom wpa-ra tesztelni akarok) :) Wlan kártya meg úgyis kell majd.

#124 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 02. 20:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 0:56

Mire gondolsz? Egy WEP törés howto-ra? Vagy élő demóra? :D

#125 Felhasználó inaktív   zola4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 11:32

Idézet: chan - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 0:53

szerintem kell külön spéci wlan router ami fogja a mikrósat. így hallottam. vagy szimpla pppoe.. de az is épp elég akadály :) felejtsd el. egyébként sem értem, mit szenvedsz itt ezen, havi néhány ezer forint. más ki tudja fizetni, te nem ?

Hi Chan!

Kössz a segítséget, utána nézek!

Nem tudom hol laksz, de én egy kis faluban. A net lehetőségek:

1 T-com betárcsázó vagy ISDN :)))))))), mivel az ADSL-t nem képesek kihúzni az 5 km-re lévő városból!!!!
2. Mikro net, amit egy szolgáltató szór (tudom örüljek hogy legalább 1 van)! A díjaik 1 éves szerződéssel 60 000 Ft bekötés és havi 13 000 előfizetés (512 Kbit/s!!!!!!!!!!)! Mivel nem szándékozom örökre itt ragadni Bikabaszófalván, így a 2-3 éves szerződésen nem is gondolkozok! :smoker:

#126 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 07. 11:44

Idézet: olinka - Dátum: 2005. júl. 2., szombat - 21:34

Mire gondolsz? Egy WEP törés howto-ra? Vagy élő demóra? :D

Ja, gyere ide, sör van, oszt demózzuk ki live.
Make love not Wor.

#127 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 15:48

Hello mindenki! ;)

Csak ennyit kérdeznék: , mivel előfizetője vagyok egy wifi szolg.-nak és nagyon érdekel a téma, hogyan lehetséges egy Wireless típusú AP/bridge-eszközön (ez van a padláson, UTP-n jön le a gépre) keresztül adatforgalmat elemezni, ill. fényképezni, mivel az eszközt nem lehet konfigolni, mert jelszóval védett. A rácsatl. gépről tudok más IP-ket pingelni. A hálózatunk WPA-s és természetesen ezt is szeretném v.hogy feloldani, ha már egyszer ez is lehetséges, mivel ezt sem kötötték az orrára senkinek :mad: . Azt hiszem a szükséges szoftverek megvannak hozzá( Linux: Auditor sec. CD, plusz egy airodump és aircrack windowsos átirata). Az eszközt  nem támogatja a linux. Csak arra gondoltam, hogy ha már úgy is a hálózat tagja vagyok, akkor lehetséges-e a csomagok, stb.. elkapása ílymódon?
Sajnos, másik két wifi-s fórumon (az 1-ik külföldi) nem tudtak segíteni.

Előre is kösz:
legal_user

#128 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 07. 17:51

Idézet: legal_user - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 15:48

Hello mindenki! ;)

Csak ennyit kérdeznék: , mivel előfizetője vagyok egy wifi szolg.-nak és nagyon érdekel a téma, hogyan lehetséges egy Wireless típusú AP/bridge-eszközön (ez van a padláson, UTP-n jön le a gépre) keresztül adatforgalmat elemezni, ill. fényképezni, mivel az eszközt nem lehet konfigolni, mert jelszóval védett. A rácsatl. gépről tudok más IP-ket pingelni. A hálózatunk WPA-s és természetesen ezt is szeretném v.hogy feloldani, ha már egyszer ez is lehetséges, mivel ezt sem kötötték az orrára senkinek :mad: . Azt hiszem a szükséges szoftverek megvannak hozzá( Linux: Auditor sec. CD, plusz egy airodump és aircrack windowsos átirata). Az eszközt  nem támogatja a linux. Csak arra gondoltam, hogy ha már úgy is a hálózat tagja vagyok, akkor lehetséges-e a csomagok, stb.. elkapása ílymódon?
Sajnos, másik két wifi-s fórumon (az 1-ik külföldi) nem tudtak segíteni.

Előre is kösz:
legal_user

Ha meg eszreveszik akkor kikapcsolnak az jo lesz? De mi a turoert akarod feltorni az adatforgalom elemzesehez ehez egy program is eleg ami a lan forgalmat figyeli.
Az informatika atok de jo hogy van.

#129 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 00:19

Idézet: olinka - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 13:22

Van egy olyan is aminek az a neve, hogy 'arpforge'. Ez és az aireplay is az auditor cd-n vannak. De erről még kevesebbet tudok.

arpforge vagy airforge -t honnan lehet letolteni? Sehol sem talalom...
Az auditor cd nem ismeri a kartyamat. Raktam fel egy debian-t, ebben megy szepen a kismet is, minden, csak ezt a ket programot nem talalom sehol.

#130 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 10. 14:14

Idézet: szaki - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 18:51

Ha meg eszreveszik akkor kikapcsolnak az jo lesz? De mi a turoert akarod feltorni az adatforgalom elemzesehez ehez egy program is eleg ami a lan forgalmat figyeli.

Üdv szaki!

Ha észreveszik és kikapcsolnak, akkor:
- 1 előfizetővel kevesebb nekik
- 1-el több ok nekem, hogy feltörjem.
- 1-ébként hogy tudják észrevenni, ha az előfizetőjük vagyok és tőlük van a net?

Az adatforg. elemzést már sikerült +oldani, igazad van, egy kis progival megy minden.(lehet 1-re is gondoltunk :) ).

Természetesen már próbálgattam egy-két dolgot a WPA-val kapcsolatban:  a csomagokat el tudom kapni (egy másik gép+wifi kártyával), csak egyetlen IV-t sem!! ez nem tudom miért van így.......! Ugyanakkor kipróbáltam egy másik hálózatnál és ott jön rendesen az IV meg a csomagok is. Ott sima WEP van, amit az aircrack vissza is fejtett. Szóval, már csak az IV-k a problémám, hogy miért nem látja az airodump. Ha ebben tudnál Te, vagy valaki segíteni, akkor azt előre is köszönöm! Illetve ha valakinek gondja van az AUDITOR CD kártya felismerésével, akkor lehet, hogy tudok segíteni, mivel nekem sem támogatott első körben egy kártyát(D-Link), de sikerült úgymond, becsapni az "auditort" és azóta szuperül muzsikál, amit azóta több  ( az auditor által nem támogatott) kártyával is kipróbáltam és soknál sikerült is!!
Üdv:
legal_user

#131 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 08:14

Idézet: legal_user - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 15:14

...
Illetve ha valakinek gondja van az AUDITOR CD kártya felismerésével, akkor lehet, hogy tudok segíteni, mivel nekem sem támogatott első körben egy kártyát(D-Link), de sikerült úgymond, becsapni az "auditort" és azóta szuperül muzsikál, amit azóta több  ( az auditor által nem támogatott) kártyával is kipróbáltam és soknál sikerült is!!
Üdv:
legal_user

És hogyan? Az én rt2400-as kártyámat támogatja a legújabb elvileg, csak éppen a még bug-os modult rakták a cd-re.
(ugyanolyan kernelen fordítassz neki modult?)

#132 Felhasználó inaktív   Fungo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 08:36

Idézet: legal_user - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 13:14

Üdv szaki!

Ha észreveszik és kikapcsolnak, akkor:
- 1 előfizetővel kevesebb nekik
- 1-el több ok nekem, hogy feltörjem.
- 1-ébként hogy tudják észrevenni, ha az előfizetőjük vagyok és tőlük van a net?

Az adatforg. elemzést már sikerült +oldani, igazad van, egy kis progival megy minden.(lehet 1-re is gondoltunk :) ).

Természetesen már próbálgattam egy-két dolgot a WPA-val kapcsolatban:  a csomagokat el tudom kapni (egy másik gép+wifi kártyával), csak egyetlen IV-t sem!! ez nem tudom miért van így.......! Ugyanakkor kipróbáltam egy másik hálózatnál és ott jön rendesen az IV meg a csomagok is. Ott sima WEP van, amit az aircrack vissza is fejtett. Szóval, már csak az IV-k a problémám, hogy miért nem látja az airodump. Ha ebben tudnál Te, vagy valaki segíteni, akkor azt előre is köszönöm! Illetve ha valakinek gondja van az AUDITOR CD kártya felismerésével, akkor lehet, hogy tudok segíteni, mivel nekem sem támogatott első körben egy kártyát(D-Link), de sikerült úgymond, becsapni az "auditort" és azóta szuperül muzsikál, amit azóta több  ( az auditor által nem támogatott) kártyával is kipróbáltam és soknál sikerült is!!
Üdv:
legal_user

Szia!

A WEP és a WPA között nagy különbség van. Nem véletlenül nem látsz IV-ket. Aircrack soha nem fog tudni neked WPA-t törni, ahhoz ott van a cowpatty, bár azzal sem lesz egyszerű.
Igazából én sem értem, mire jó neked ez az egész. Nem tudom, milyen eszköz van a padlásodon, de ha egy kicsit fejlettebb a dolog, akkor nem WPA-PSK-t használ, hanem RADIUS alapú azonosítást, azzal nem sokat tudsz majd kezdeni. Ha még sikerül is feltörni, akkor sem tudom, hogy mit érsz el. Gondolom az AP-n fix IP van, mellette pedig MAC cím szűrés, a szolgáltató pedig az AP-t folyamatosan monitorozza (pl. Nagios). Akár forgalmi adatokat is gyűjthet snmp-vel (pl. Cricket stb.). Tehát, ha te bármi is az AP helyére akarsz tenni, azt ők látják. Ha megvan a mac címe és az IP-je, akkor sem fogsz tudni snmp adatokat szolgáltatni a megfelelő password nélkül (ha igen, akkor meg nem csináltál semmit).
Tehát a vége az lesz, hogy ha ügyes vagy, akkor megvan a WPA kulcs (ha preshared key-t használnak) és nem értél még el vele semmit. Amennyiben a szolgáltatódnál nem bénáznak és kicsit odafigyelnek az ügyeskedőkre, simán megtalálnak. Onnantól pedig életbe lép, hogy mi is van a szerződésedben ilyen esetre, illetve a magyar törvények mit szólnak egy céges hálózatba történő illetéktelen behatoláshoz, mert ez ugye az. Tehát a szolgáltatón fog múlni az, hogy csak mond egy ejnye-bejnyét, vagy megszünteti a szolgáltatást és kifizetteti veled az egyéb járulékokat, esetleg rádnyom egy átállítási költséget és ha neked jár a szád, akkor az egészet átadja a rendőrségnek.
Vigyázni kell ezzel, mert jó muri, de nem törvényes. Lehet, hogy te vagy a tisztelt előfizető, de ez nem jogosít fel mindenre...

#133 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 10:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 12:44

Ja, gyere ide, sör van, oszt demózzuk ki live.

Jóvvan! :) Megdumáljuk levélben.

#134 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 12:24

Prism2-es chipsettel van valamilyen usb-s adapter? Vagy valami olyan chipsettel usb-s cucc, aminek van normális linux-os drivere és támogatja a kismet, airopeek meg a többi ilyesmi program :)

#135 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 14:06

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 9:14

És hogyan? Az én rt2400-as kártyámat támogatja a legújabb elvileg, csak éppen a még bug-os modult rakták a cd-re.
(ugyanolyan kernelen fordítassz neki modult?)

nem kell semmit sem fordítani.át kell írni a kártyád mac-jét auditor alatt (change mac address:legalsó menűpont)  pl: orinoco; saneo; stb.. eszközök gyári mac címére(ezeket itt nem írom le, mert a szolgáltatónak esetleg támpontot adhat 1-2 dologra, sem email-ben nem küldöm el, de sms-ben igen, ha kell) és ha minden jól megy, az auditor kiírja, hogy elfogadta az "új" mac-et, majd innentől MENNIE KELL a dolognak.Valszeg ezeket alapból támogatják auditorék, mind a régi, mind az új. Persze ha be sem jön a change mac address menű,(no wireless devices , vagy vmi hasonló) sajnos akkor semmi sem segít, csak a kártyacsere.
Az rt2x00-eseket nekem sem "látta" az auditor. Pl: gigabyte-os rt2400-al és rt2500-al sem, bár hallottam arról, hogy fel lehet éleszteni linux alatt, ami így önmagában kevés, mert nem biztos, hogy monitorozni is lehet vele.

Üdv:
legal_user

#136 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 14:55

Szia Fungo!

Igen. Közben rájöttem, hogy rossz progival akartam a wpa-t 'kitalálni'.
Sajnos sok mindenre nem tudok reagálni, mert sok mindent elárulnék a szolgáltatóról, így közvetve magamról is.
Talán elkerülte a figyelmed, de 1 betűvel nem állítottam, hogy nyerészkedésből , v. bármi ilyesmiből
tenném, amit tennék. TUDOM, HOGY EZ NEM MENTESÍTENE SEMMI ALÓL,  főképp nem a felelősségre vonás alól, ha már valaki megtette ELKAPTÁK és rá is bírták BIZONYÍTANI.
Ha ez az adott esetben, igaz volna, akkor nálunk, körülbelül harminc-egynéhány ember ellen folyna eljárás, akik aktívan és illegálisan használják, már nem is tudom mióta....
Ismétlem ,: Én előfizető vagyok, még több mint egy évig és  mivel köt a szerződés, ha akarnék sem tudnék egyoldalúan kilépni.
ergo: pusztán kiváncsiság.

Üdv:
legal_user

#137 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 15:30

Idézet: legal_user - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:06

nem kell semmit sem fordítani.át kell írni a kártyád mac-jét auditor alatt (change mac address:legalsó menűpont)  pl: orinoco; saneo; stb.. eszközök gyári mac címére(ezeket itt nem írom le, mert a szolgáltatónak esetleg támpontot adhat 1-2 dologra, sem email-ben nem küldöm el, de sms-ben igen, ha kell) és ha minden jól megy, az auditor kiírja, hogy elfogadta az "új" mac-et, majd innentől MENNIE KELL a dolognak.Valszeg ezeket alapból támogatják auditorék, mind a régi, mind az új. Persze ha be sem jön a change mac address menű,(no wireless devices , vagy vmi hasonló) sajnos akkor semmi sem segít, csak a kártyacsere.
Az rt2x00-eseket nekem sem "látta" az auditor. Pl: gigabyte-os rt2400-al és rt2500-al sem, bár hallottam arról, hogy fel lehet éleszteni linux alatt, ami így önmagában kevés, mert nem biztos, hogy monitorozni is lehet vele.

Üdv:
legal_user

A legújabb (pár napja megjelent) auditor támogatja elvben a rt2400-as kártyát, csak a modul nem működik :)
Monitorozni tud a kártya elvileg, fogom is a csomagokat, de szerintem (és mint a rt2400-as projekt fórumából és buglistájából kiderült) nem kap el minden csomagot, eapol-t egyeltalán nem, de sok csomagot egyébként is elveszít. Tehát gyakorlatilag nem használható igazán még semmi ilyesmi dologra.
MAC átírást megcsinálom ifconfig-gal, azon ne múljon, ha a menü nem látja :) Csak éppen mivel a modul nem működik, ezért nem is tudok vele mit kezdeni egyelőre.

X-Micro usb-s cuccom is van (g-s, zydas1211-es chipset). Nem értem miért, de ha kihúzom az usb-ből akkor elszáll az egész linuxom (kapok szép core dump-ot). De használni sem lehet igazán, mert minden parancsra azt nyögi, hogy ismeretlen utasítás (scanning-re, bármire), pedig 1 hónapja kb. egy korábbi linuxomon simán működött. Pedig ugyanezt a drivert használtam (akkor 3.0r4-es debianon 2.4.31-es kernellel ment, most 3.1r0-son 2.4.31 és 2.6.12.2-es kernelen is elszáll). Ki érti ezt?  :confused:

#138 Felhasználó inaktív   legal_user 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 11. 16:15

Szia sipi!

Látom sokan küszködünk a linuxal. (lehet, h. csak én...)

Esetleg próbáld meg a parancsokat fordítva írni:
Pl: így:
# aircrack  fájl neve.cap  -f 2  -n 128 stb,  és ne így:
# aircrack  -f 2  -n 128  fájl neve.cap
tehát a fájl vagy parancs után írni az egyéb utasításokat (első sor)
nálam az "auditor-200605-02-no-ipw2100"-verziónál ez segített.
ha nem ilyesmi gondod van(lehet félre értettem) akkor bocs.

Üdv:
legal_user

#139 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 18:44

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 1:19

arpforge vagy airforge -t honnan lehet letolteni? Sehol sem talalom...
Az auditor cd nem ismeri a kartyamat. Raktam fel egy debian-t, ebben megy szepen a kismet is, minden, csak ezt a ket programot nem talalom sehol.

Az aircrack-ben benne van az aireplay forráskódja is. Csak le kell fordítani.

#140 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 13:02

Melyik Prism2 chipsetes usb-s adaptert ajánljátok?

Szerkesztette: Sipi- 2005. 07. 13. 13:25 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.