HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#1241 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 26. 14:55

Hali

Backtrackon sikerült crackelni a wpa2-es hálózatomat. Az a lényeg hogy ha mondjuk egy másik cap fájlt akarok elemezni akkor azt windowson hogyan tudnám feltörni a fájlt. Tehát van egy .cap kiterjesztésű fájlom amit fel akarok törni, de nem backtrackon hanem windowson. Mert backtracken nem sok mindent akarok csinálni és úgy gondoltam miközben netezgetek windowson addig a valamilyen program a wordlisteken végigfut. A kérdésem: Milyen programok vannak windowsra ami a .cap kiterjesztésű fájlokat viszonylag gyorsan képes feltörni. Backtrackon 1100 kb/s, kb ilyen kellene windowsra is. Előre kössz.

#1242 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 26. 23:54

Üzenet megtekintéseIdézet: SkullJoe - Dátum: 2011. 06. 26. 17:57

megnézem milyen wordlistben van benne a GizdaTyutyu vagy a ZacskósKolbász esetleg a ZacskósTejecske :]

(csak így hirtelen)

Megint kibasztak?
Make love not Wor.

#1243 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 10:48

Légyszíves egy értelmes választ... , annak jobban örülnék.

#1244 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 06. 27. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 27. 00:54

Megint kibasztak?

nem, csak ismét bezavarhatott a tudathasadás. saját accountjaival írogat magának az új profiljára. Kép
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1245 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 30. 14:50

Heló ALL :)

Sikerült összehoznom egy .cap kiterjesztésű fájlt. Ezt szeretném megfejteni valamilyen úton módon. Backtrackon próbálkoztam már , de nem nagy sikerrel:S A másik amire jutottam a brute force eljárás. Ebben szeretnék segítséget kérni , hogy hogyan,melyik programmal meg ilyesmit vagy egyáltalán hogy is kéne csinálni :D

#1246 Felhasználó inaktív   Immy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 30. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 06. 30. 14:50

Heló ALL :)

Sikerült összehoznom egy .cap kiterjesztésű fájlt. Ezt szeretném megfejteni valamilyen úton módon. Backtrackon próbálkoztam már , de nem nagy sikerrel:S A másik amire jutottam a brute force eljárás. Ebben szeretnék segítséget kérni , hogy hogyan,melyik programmal meg ilyesmit vagy egyáltalán hogy is kéne csinálni :D

Írd be youtube-ra "how to hack wifi" és kövesd az utasításokat. Legközelebb azért kicsit olvass utána a wifi témának:

wpa
Wi-Fi
wep
E-mail-en általában ellehet érni!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen...

#1247 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 30. 20:34

Hát igen nagyjából tudom h miaz a wifi meg wep meg.... Ami érdekelne: van egy .cap fájlom. Backtracken valamilyen paranccsal rávenni hogy nyers erővel, brute force-al törögessen. Vagy windowson lenne egy progi amivel megnyitom a .cap fájlt és úgy kezdi el törögetni. De azérrt kössz mindent, még ha nem is pontos :)

#1248 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 10:04

Hali ALL.

WEP Crackről van szó.
Ha meghackeltem egy hálózatot, akkor kapok jó esetben egy kulcsot a legvégén az aircrack parancsra. . 9:03 kor kap a végén egy kódot. Ha ráakar csatlakozni a kiszemelt hálózatra akkor cakkompakt ezen kód váltóztatása nélkül rá tud csatlakozni? Meg hogy egyáltalán nem kell változtatni semmit a bináris kódon? :)

#1249 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 17:28

Hálózatok feltörése illegális.
Ezen a fórumon az illegális tartalom illegális.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1250 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 07. 14. 18:28

Hálózatok feltörése illegális.
Ezen a fórumon az illegális tartalom illegális.

illegális tartalomról illegálisan beszélni pedig illegális :Đ

-C0pp3rM!n3-

#1251 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 21:01

Jó thx akik írtak :D . Akkor átalakítottam a hálózatomat WEP re és azt crackelem ami legális, mert saját. A kérdés ugyanaz :D hogy a kódot be lehet e irni és csatlakozni vagy változtatni kell e rajta.:pirate:

#1252 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 14. 23:56

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 07. 14. 22:01

Jó thx akik írtak :D . Akkor átalakítottam a hálózatomat WEP re és azt crackelem ami legális, mert saját. A kérdés ugyanaz :D hogy a kódot be lehet e irni és csatlakozni vagy változtatni kell e rajta.:pirate:

mit akarsz rajta változtatni ? az egy karaktersorozat. de ha nagyon akarod beírhatod binárisan is az egészet (csak nem fog működni). todmit, vedd a kettes komplemensét, ROL-old párszor, aztán úgy írd be (gyajjjmá, hát persze hogy azt, amit kidobott a legvégén... :happy: )

-C0pp3rM!n3-

#1253 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 07. 14. 22:01

átalakítottam a hálózatomat WEP re és azt crackelem ami legális, mert saját.

Akkor pontosan tudod, hogy mi a lyelszavad.
Azt is látod, mit hozott ki az elemző.

Egyezik?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#1254 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 07. 14. 23:56

mit akarsz rajta változtatni ? az egy karaktersorozat. de ha nagyon akarod beírhatod binárisan is az egészet (csak nem fog működni). todmit, vedd a kettes komplemensét, ROL-old párszor, aztán úgy írd be (gyajjjmá, hát persze hogy azt, amit kidobott a legvégén... :happy: )

-C0pp3rM!n3-

Látom egy jó arc :D pl itt egy kód : AB : BB : CB : DD . Lehet h félreérthető voltam. Erre a kódra vagyok kiváncsi h a kettőspontokat kivegyem és úgy írjam be. Így magába akkor biztos nem. Tehát ha kiveszem a kettőspontokat és úgy írom akkor O.K ? :D

#1255 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 13:28

Mégsem ismered fel a kódban a saját lyelszavadat?
Hazucc.

#1256 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 14:04

Most ebből az egyszerű kérdésből akkora felhajtást csinálsz. Amúgy a jelszó pontos J :-D

#1257 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 07. 15. 13:53

Látom egy jó arc :D pl itt egy kód : AB : BB : CB : DD . Lehet h félreérthető voltam. Erre a kódra vagyok kiváncsi h a kettőspontokat kivegyem és úgy írjam be. Így magába akkor biztos nem. Tehát ha kiveszem a kettőspontokat és úgy írom akkor O.K ? :D

Általában ":"-ok nélkül kell neki beírni, ez hexadecimális kód. A ":" csak a jól látható tagolás miatt van benne. Ha emberi formába akarod önteni, akkor bármelyik hex oszlopot is tartalmazó ASCII karaktertáblával átírhatod (minden 2 jegyű hexa szám 1 ASCII karaktert jelöl). Ha lusta vagy, használhatsz egy ilyen oldalt. Mondjuk a 09:87:65:43:21 egy érvényes, 64 bites WEP kulcs, de emberi szemnek való ASCII ábrázolása gázos, mert speciális karaktereket is tartalmaz (20 alatt és 7E fölött): <tabulátor>çeC!

Üzenet megtekintéseIdézet: sajtattila - Dátum: 2011. 07. 15. 15:04

Most ebből az egyszerű kérdésből akkora felhajtást csinálsz. Amúgy a jelszó pontos J :-D

Szöszi tüntet a múltkori szamuráJos eset miatt. Nyalogatja a sebeit :Đ Pedig nem olyan nehéz kérdéskör az LY, de az akadémia helyében rég megszüntettem volna a picsába. Akkor volt értelme, mikor úgy jó 100 éve j helyett még szájpadlásra felragadt nyelvvel furcsa L-t ejtettünk egyes, akkori törzsgyökeres magyar szavakban. Hasonulás miatt még most is ejtünk ilyet a feLnyal, feLgyűr, féLtjük és hasonló szavainkban, ahol az L után közvetlenül ny, gy, ty hangokat kell ejteni.

Szerkesztette: Raynes 2011. 07. 15. 14:34 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1258 Felhasználó inaktív   sajtattila 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 07. 15. 14:14

Általában ":"-ok nélkül kell neki beírni, ez hexadecimális kód. A ":" csak a jól látható tagolás miatt van benne. Ha emberi formába akarod önteni, akkor bármelyik hex oszlopot is tartalmazó ASCII karaktertáblával átírhatod (minden 2 jegyű hexa szám 1 ASCII karaktert jelöl). Ha lusta vagy, használhatsz egy ilyen oldalt. Mondjuk a 09:87:65:43:21 egy érvényes, 64 bites WEP kulcs, de emberi szemnek való ASCII ábrázolása gázos, mert speciális karaktereket is tartalmaz (20 alatt és 7E fölött): <tabulátor>çeC!

Szöszi tüntet a múltkori szamuráJos eset miatt. Nyalogatja a sebeit :Đ Pedig nem olyan nehéz kérdéskör az LY, de az akadémia helyében rég megszüntettem volna a picsába. Akkor volt értelme, mikor úgy jó 100 éve j helyett még szájpadlásra felragadt nyelvvel furcsa L-t ejtettünk egyes, akkori törzsgyökeres magyar szavakban. Hasonulás miatt még most is ejtünk ilyet a feLnyal, feLgyűr, féLtjük és hasonló szavainkban, ahol az L után közvetlenül ny, gy, ty hangokat kell ejteni.

ThX Raynes, majd jelentkezem ha működik :D

#1259 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 23:36

ha emlékeim nem csalnak az aircrack a legvégén ascii karakter kódsort dob ki :think: legalábbis amikor még én használtam, az a verzió a bt3-ban így működött.

-C0pp3rM!n3-

#1260 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 16. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Coppermine - Dátum: 2011. 07. 16. 00:36

ha emlékeim nem csalnak az aircrack a legvégén ascii karakter kódsort dob ki :think: legalábbis amikor még én használtam, az a verzió a bt3-ban így működött.

Nekem is így rémlett, de megnéztem a manualját a mostaninak és csak hexában tudja kidobni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.