HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#41 Felhasználó inaktív   Feco 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 29. 18:05

Idézet: olinka - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 14:33

Garancia miatt nem akarom kicserélni, pedig láttam egy senao 5354-MP karit, amit elég jónak tűnt. A senao honlap szeint van ennek egy testvérkéje is, ami cardbus csatlakozóval van szerelve, de sajnos a honlapon kívül sehol nem találtam róla semmi infót. HUF-ban kifejezett árat meg főleg nem.
http://www.senao.com.tw/english/product/pr...03&proid=000144

Nagyker:
Senao Wireless CardBus Adapter Aries, 802.11a/g draft, 108Mbps  SL5354CBA
Senao Senao 802.11a/g Mini-PCI adapter SL5354MP
IBM ThinkPad 390E l 256 MB RAM l Intel PRO/Wireless 2200 BG Mini-PCI
IBM X60 1706-8AG l 4 GB RAM l Kingston SNM225-S2B/160GB (Intel SSDSA2M160G2GC) l X6 UltraBase l Plextor PX-608CU
ThinkPad X301
Netgear WNDR3700, iPhone 3G, HTC TyTN II, Plantronics Voyager 510

#42 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 16:46

Idézet: Feco - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 18:05

Ezt a karit én is megtaláltam, csak a típusszáma nem egyezik meg a senao honlapján lévővel. Ez nem is zavarna annyira, mert lehet,hogy csak európai verzió. Inkább az zavar, hogy a leírásában a kártyának ez szerepel:
Gyártó: SENAO
Cikkszám: SL5354CBA
Rendelési kód: SL5354CBA
Leírás: Senao Wireless CardBus Adapter Aries, 802.11a/g draft, 108Mbps Turbo Mode 17dBm/30mW
ami egy kicsit kisebb, mint a gyári honlapon lévő érték. (21dBm) :confused:

Nagykerből hogyan tudok egyébként vásárolni? Megkérem a kedvenc kisker boltomat, hogy légyszi hozzatok és :respect::) 
Most kaptam kölcsön határozatlan ideig egy Cisco Aironet 350-es karit. Ha lesz időm hétvégén, kipróbálom mit tud.
Oli

#43 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:27

Idézet: olinka - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:46

Ezt a karit én is megtaláltam, csak a típusszáma nem egyezik meg a senao honlapján lévővel. Ez nem is zavarna annyira, mert lehet,hogy csak európai verzió. Inkább az zavar, hogy a leírásában a kártyának ez szerepel:
Gyártó: SENAO
Rendelési kód: SL5354CBA
Leírás: Senao Wireless CardBus Adapter Aries, 802.11a/g draft, 108Mbps Turbo Mode 17dBm/30mW
ami egy kicsit kisebb, mint a gyári honlapon lévő érték. (21dBm) :confused:

Nagykerből hogyan tudok egyébként vásárolni? Megkérem a kedvenc kisker boltomat, hogy légyszi hozzatok és :respect::) 
Most kaptam kölcsön határozatlan ideig egy Cisco Aironet 350-es karit. Ha lesz időm hétvégén, kipróbálom mit tud.
Oli

Ha akarod, akkor megveszem neked a karit a HRP-ben.

Senao Wireless CardBus Adapter Aries, 802.11a/g draft, 108Mbps T
Leírás: Wireless CardBus Adapter Aries, 802.11a/g draft, 108Mbps Turbo Mode 17dBm/30mW
12510Ft nettó. 7db van raktáron.

Senao Senao 802.11a/g Mini-PCI adapter
18 050 Ft
Cikkszám: SL5354MP
Leírás: Senao Senao 802.11a/g Mini-PCI adapter
Ez nincs raktáron, de meg tudom neked rendelni.

#44 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:32

Engem is az őrületbe kerget az Intel pro wireless 2200.

Eddig 5 linux disztribúciót próbáltam vele. Egyiken sem ment. A maximum az volt, amikor látta az Ap-t, de amint kiadtam egy iwconfig eth1 channel 4 -et, azonnal kikapcsolta a kártyát és csak a következő bootnál kelt újra életre. Thinkpaden elég jól látható ha él a kártya, mert világít a kijelző alatt az ikon.

A wep használatához szükséges a crc32 és arc4 modulok betöltése?

#45 Felhasználó inaktív   Pret 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 11. 18:11

Hi all!

Van 1 centrinom, aztan 1 linuxos gep WLANban, ami 1 APre csatlakozik kb 1 km tavolsagra. Le tudok hallgatni adatforgalmat 1 masik antennas felhasznalotol? Ha jol tudom, semmi vedelem nincs a WLANon. De ha logikusan gondolkodok, akkor amit a felhasznalo sugaroz, en nem fogom meg tehat, az csak az APnek megy, tehat otthonrol nem fog menni, igaz? Hogyan tudnam a forgalmat lehallgatni, milyen szoftver kene hozza?

#46 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 07:50

Idézet: Pret - Dátum: 2005. ápr. 11., hétfő - 18:11

Hi all!

Van 1 centrinom, aztan 1 linuxos gep WLANban, ami 1 APre csatlakozik kb 1 km tavolsagra. Le tudok hallgatni adatforgalmat 1 masik antennas felhasznalotol? Ha jol tudom, semmi vedelem nincs a WLANon. De ha logikusan gondolkodok, akkor amit a felhasznalo sugaroz, en nem fogom meg tehat, az csak az APnek megy, tehat otthonrol nem fog menni, igaz? Hogyan tudnam a forgalmat lehallgatni, milyen szoftver kene hozza?

Csak azt fogod látni, amit az AP sugároz a másik félnek, de azt attól is attól függően, hogy a notiban milyen hálókártya van.

#47 Felhasználó inaktív   Pret 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 12. 18:25

Idézet: olinka - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 8:50

Csak azt fogod látni, amit az AP sugároz a másik félnek, de azt attól is attól függően, hogy a notiban milyen hálókártya van.

Szal van az a linuxos antennas gep az AP-n - az is az enyem abban SMC kari van, vmi TI chippel
A notebookban Intel® PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter van.
Milyen progikat hasznaljak? Inkabb windows ala, de lehet linux isch.

#48 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 19:04

Idézet: Pret - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 18:25

Szal van az a linuxos antennas gep az AP-n - az is az enyem abban SMC kari van, vmi TI chippel
A notebookban Intel® PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter van.
Milyen progikat hasznaljak? Inkabb windows ala, de lehet linux isch.

Noti + linux + ipw2100.sourceforge.net + kismet kombináció lehet a nyerő.

#49 Felhasználó inaktív   Csuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 13:19

Hello Oli!
Igertem, hogy beszamolok, ha jutottam valamire. Sajnos eleg sokaig tartott, amire meglett a megoldas. Eloszor probalkoztam a VirtualPC-vel es a VMWare-el, hogy felhuzzak Windows ala egy Linuxot. De ez nem segitett, mert a linux nem fert hozza kozvetlenul a wifi kartyahoz(native driver). Aztan jott a CygWin, na mondom, majd azzal....persze ez is kudarcba fulladt. (nem tudom, hogy emlekszel-e, de ezt az egeszet azert csinaltam, mert Centrinos notebookom van, amiben egy IPW2100 csucsul, amit szinte semmi program nem tamogat :( )
Meguntam, ugyhogy vettem egy D-Link DWL-G650-es kartyat, win ala felraktam az AirCrak-et es.... :cool:
Az IPW2100-es kartyaval felleptem a sajat AP-re, a masikkal meg figyeltem a forgalmat. Hogy ne kelljen sokat varni, elkezdtem egy filmet masolni. 10 perc utan abbahagytam a csomagok elkapkodasat, elinditottam az AirCrak-et es nem tobb, mint 1 darab masodperc alatt megfejtette a 128biten titkositott, 26 karakteres (HEX) kulcsot.
Erre most mit mondjak? Nem rossz....  :D

#50 Felhasználó inaktív   Csuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 13:28

Tud valaki abban segiteni, hogy hogyan lehet forgalmat generalni egy olyan Wifi halozaton, amihez nem vagyok csatlakozva? ARP lekerdezesek?
Pl: akkor is generalodik egy par csomag, amikor megprobalok csatlakozni egy WEP-el titkositott halozathoz. Csak azt nem tudom, hogy azokbol a csomagokbol vissza lehet e fejteni a kulcsot, mert azok a csomagok olyankor meg nem titkositottak!? Vagy megis?  :confused:

#51 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 08:19

Idézet: Csuri - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 14:28

Tud valaki abban segiteni, hogy hogyan lehet forgalmat generalni egy olyan Wifi halozaton, amihez nem vagyok csatlakozva? ARP lekerdezesek?
Pl: akkor is generalodik egy par csomag, amikor megprobalok csatlakozni egy WEP-el titkositott halozathoz. Csak azt nem tudom, hogy azokbol a csomagokbol vissza lehet e fejteni a kulcsot, mert azok a csomagok olyankor meg nem titkositottak!? Vagy megis?  :confused:

Abban a "gyüjteményben" amiben az aircrack is van, van erre egy eszköz. Nem próbáltam még, de valahogy úgy működik, hogy gyüjtesz pár csomagot véletlenszerüen, aztán ez a tool megvizsgálja, hogy abban amit elkaptál, van-e megfelelő csomag, és ha van, akkor vissza is játsza a hálózatba ezt a csomagot.

#52 Felhasználó inaktív   Csuri 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 10:37

Nem tudod, hogy mi a neve? Nekem nincs ilyen tool-om az aircrack-ben :(

#53 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 11:56

Idézet: Csuri - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 11:37

Aireplay a neve. Ezzel tudod visszajátszani a csomagokat. Nem próbáltam még a forgalomgenerálást vele, de elvileg úgy kell csinálni, hogy ARP csomagokat nyomsz vissza (A "who has..." csomagok a jók), és abban reménykedsz, hogy válaszol rá valaki. A kódolt arp csomagokat meg a már lopott kódolt forgalomból tudod megszerezni. Ezek azok amik broadcastolva vannak (FF:FF:FF:FF:FF:FF-re), és nem 802.11 csomagok. Azt írták valahol, hogy 68 bájt hosszúak. Te mindig ugyanazt a csomagot illeszted be, de a válasz nem minden esetben ugyanazzal IV-vel lesz kódolva, tehát tudsz szerezni megfelelő csomagokat.
Amit leírtam még nem próbáltam, tehát nyugodtan fel lehet világosítani, ha hülyeséget írtam.

#54 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 12:22

Idézet: Csuri - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 11:37

Van egy olyan is aminek az a neve, hogy 'arpforge'. Ez és az aireplay is az auditor cd-n vannak. De erről még kevesebbet tudok.

#55 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 23. 08:41

Intel Mini PCI Pro Wireless 2200

erre mér nincs semmi támogatás? Vagy ha van, akkor mit erőszakoljak rá? :)

#56 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 23. 09:36

Idézet: UseR - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 9:41

Intel Mini PCI Pro Wireless 2200

erre mér nincs semmi támogatás? Vagy ha van, akkor mit erőszakoljak rá? :)

Ezt megpróbálhatod: http://ipw2200.sourceforge.net/
Nem túl rég kezdték a fejlesztést, de talán működik.

#57 Felhasználó inaktív   UseR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 23. 10:17

Idézet: olinka - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 10:36

Ezt megpróbálhatod: http://ipw2200.sourceforge.net/
Nem túl rég kezdték a fejlesztést, de talán működik.

sajna windózra kéne :(
A NetStumbleren kívül egyelőre semmi nem műxik. Atheros driver van hozzá MS WHQL-es, 3.2-es.

Airopeek nem támogatja a kártyát, innentől nincs airsnort, aircrack se. :mad:

Tudom, rakjak fel linuxot. annyit nem ér.

#58 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 23. 10:38

Idézet: UseR - Dátum: 2005. ápr. 23., szombat - 11:17

sajna windózra kéne :(
A NetStumbleren kívül egyelőre semmi nem műxik. Atheros driver van hozzá MS WHQL-es, 3.2-es.

Airopeek nem támogatja a kártyát, innentől nincs airsnort, aircrack se. :mad:

Tudom, rakjak fel linuxot. annyit nem ér.

Linuxon se menne, mert az ipw2200-at nem támogatja még a kismet...

#59 Felhasználó inaktív   chan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 24. 04:25

Idézet: calibra - Dátum: 2005. márc. 26., szombat - 14:47

A lényeg az, hogy gondolom van egy routered, ami vagy hw-es vagy vmi sw-es (linux, winfos, ...), és erről a routerről kap(nak) a kliens(ek) netet. Na a router és a kliens(ek) között kell, hogy vpn-en menjen a dolog. Ha a routered nem tud ilyet, akkor lesheted. Meg vagy lőve.

Ha a wlant csak helyi hálózatra használod, akkor is minden kliens minden klienssel vpn-en keresztül kell hogy komunikáljon.

Az összes többi "sima" forgalmat tiltanod kell a routerben és minden gépen. Gondolj bele, ha nem így van: a hacker simán lehallgatja a sima, nem titkosított forgalmadat.

Hogyan kell belőni? XP-ben asszem van server és kliens lehetőség is, de nekem linuxra kell megcsinálnom, úgyhogy winben csak a kliens részét skubizgattam még.

köszi a választ.... hú ez elég szomorú nekem :( dehogy támogat a routerem vpn-t... akkor maradok annál ami eddig volt...  vagyis a semminél :)

#60 Felhasználó inaktív   eMeM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 11:21

aircrack-el sikerült valakinek törnie?

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3