Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 10:57
tegnap ew7318usg hez feltetem (vistamvan) az uj edimax oldalrol letoltheto driver(3.x.x.x.x)elotte (1.0.5.0 volt).azota a netstumbler unsupported.es az eszkozkezeloben nem engedi atirni a MAC et.windows es a sajat progija kifogastalanul mukszik.de nem lesz jo szerintem sehova wardriving progikhoz.
a baj csak hogy hiaba szedem le a driveret es teszem fel a regit (1.0.5.0 a cdjerol)..mert amikor keri hogy most dugjam ra az eszkozt ,radugom es bejon a windows ujj eszkozt talaltam bla bla...nem is nyulok hozza..varok mig a sajat telepito nem mondja hogy finis.de megis az eszkozkezeloben ismeretlen eszkoz ,es nem is mukodik.szal nem tudom visszatenni a regi drivert es programot.
a rendszervisszaallitas meg pont addig az idopontig nincs meg mar,gondolom keves volt a winyo es csak 5 telepites es leszedesig megy vissza sajna.
mit lehet tenni. van ehez valami tuti uninstall? vagy nekiallhatok regisztrit keresgelni?
valaki szivott mar ew 7318 usg driver el?leszedessel?mi a megoldas?
Elolvashatod azt, jo az, csak a wpaban nincs benne minden, ami a 802.11iben. Ettol meg amit a pdf ir, az -- gondolom -- helyes, kerdes mennyire akarsz belefolyni a dologba.
Ha hiszel nekunk, akkor eleg az, hogy wep nem jo, hasznalata kerulendo, mert konnyen torheto, a wpa meg nem igazan. Ha meg megis, akkor mindig van a kornyeken kodolatlan vagy wepes, hogy ne erje meg azzal kuzdeni
Driveres: torolni a kartyat az eszkozkezeloben, es utana telepites? Ha nem, akkor biza registry meg drivercache vadaszat lesz.
Szerkesztette: kroozo 2008. 01. 22. 11:06 -kor

Súgó
A téma zárva.