HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#601 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 23. 13:47

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. febr. 13., szerda - 10:27

wpa crack?
lehetseges?
a dictionaryt kiveve?

Tudtommal nem, de a remote-exploitzen nagyon jól le van írva. Főleg ha jobb lenne az angolom. :s
backtrack kell hozzá. :) :respect:

#602 Felhasználó inaktív   Pancser 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 16:19

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 12:29

ja bocs igy tenyleg nem ide valo de lemaradt a vege a gondolatmenetnek.

szal ha olyan kamerat veszek ami wifis IP kamera, akkor az milyen titkositas hasznal?
ugyanugy van ssid je? es pl wpa2?

ha mar itt tartunk a wep et el lehet lassan felejteni mert aki mostansag vesz rutert es wifis eszkozt (pda kivetelevel)
annak mar van wpa tamogatasa es akkor ugyis wpa ra konfigol, ha van esze.

ill ha mindenaron szeretnem hasznalni a csak wepes eszkozomet,akkor is megoldhato a belso halo elrejtese (jobb titkositas hasznalata szerintem)- az en otletem:

(es erdekelne ez jo megoldas e?)

van a wepes pdam amit hasznalnek meg de az uj notijaim mar wpat is tudnak a regi ruter esetleg csak wepes,
veszek egy uj rutert amit bekonfigolok wpa ra ebbe megy bele a wan, ezt wpa val titkositott wifi -t szor a jobb eszkozeimnek, es az egyik vezetekes lan jaba bedugom a regi rutert es az meg egy masik ssid s wep es wifit szor,de ez az eszkoz a komolyabb ruterben ugy van beallitva hogy nem lathat a belso halo fele csak a netet osztja tovabb (van ilyen?). emiatt nem serulekenyebb a belso halom, oke a netem wep toressel hasznalhatjak.

szoval wpa toresre meg mindig nincsenek tuti megoldasok?
meg a nmegosztott jelszonal is- ha jol ertelmezem a wpa-t - csak a bejelentkezeskor kuldi at 1 x a jlszot  (kulcsot).aztan a tkip vel mindig beallitastol fuggo idokozonkent ill csomagonket uj kulcsal dolgozik, ez kemeny...vagy nem?

logikam szerint akkor csak brute force modszer letezik es csak a megosztott kulcsra (probalgatja a bejelentkezest)
vagy a szotarbol vegigprobalja a kozismert semmitero jelszavakat,de ha valaki egy rendes kemeny megosztott kulcsot hasznal akkor nem igen fog ez sikerulni (ugy ertem a feltores)

es milyen lehetoseg van meg ? ( a megosztott kulcson kivul?) es az mennyire nehezen torheto fel?

Van olyan router ami egy időben tudja a wepet és wpa-t.
Látom hogy melyik eszköz mivel csatlakozott fel.
Ja és még azt is beállithatom hogy melyik eszköz legyen rajta a belső hálón.
Esetleg ha nagyon fel akarom adni a leckét a wlanhackereknek akkor bekapcsolhatom rajta a VPN over WLAN funkciót is ami a wlan titkositások mellett vpn-el is titkositja csomagokat. Persze ebben az esetben a vpn-t be kell állitania kliens gépeken is.

Szerkesztette: Pancser 2008. 02. 23. 16:21 -kor

Csillagokat szeretnék !
Gigabyte GA-K8NS Ultra939 * A64 X2 4200+ * Arctic Cooling Freezer64 * 2x1GB A-DATA DDR500 * 6800GT * Leadtek TV2000 Expert * 300W Coolink táp *

#603 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 23. 17:29

Idézet: Pancser - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 17:19

Van olyan router ami egy időben tudja a wepet és wpa-t.
Látom hogy melyik eszköz mivel csatlakozott fel.
Ja és még azt is beállithatom hogy melyik eszköz legyen rajta a belső hálón.
Esetleg ha nagyon fel akarom adni a leckét a wlanhackereknek akkor bekapcsolhatom rajta a VPN over WLAN funkciót is ami a wlan titkositások mellett vpn-el is titkositja csomagokat. Persze ebben az esetben a vpn-t be kell állitania kliens gépeken is.

Pancser john the ripperrel szerintem felnyomható. :D

#604 Felhasználó inaktív   kryst 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:40

Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy nekem mikronetem van, és kb. 2napja 20%-ot zuhant a jelszintem egyik pillanatról a másikra. Szóltam a szolgáltatómnak is ez ügyben, de ő azt mondta, hogy ugyan akkora erővel sugároz az adó. Egy kinti antennám van, 18db-es. Az adó szembe van velem teljesen, és semmi nincs a látósíkba. Igaz, kb.6-7 Routert is befogok mellette. A csatornák azok nem ütköznek a szolgáltatóm csatornájával. Szerintetek mi lehet az oka? Lenne egy olyan Router amit igaz nem fogok be, de még is elnyomja a szolgáltatóm jelét?

#605 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 06. 20:56

Idézet: kryst - Dátum: 2008. márc. 6., csütörtök - 20:40

Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy nekem mikronetem van, és kb. 2napja 20%-ot zuhant a jelszintem egyik pillanatról a másikra. Szóltam a szolgáltatómnak is ez ügyben, de ő azt mondta, hogy ugyan akkora erővel sugároz az adó. Egy kinti antennám van, 18db-es. Az adó szembe van velem teljesen, és semmi nincs a látósíkba. Igaz, kb.6-7 Routert is befogok mellette. A csatornák azok nem ütköznek a szolgáltatóm csatornájával. Szerintetek mi lehet az oka? Lenne egy olyan Router amit igaz nem fogok be, de még is elnyomja a szolgáltatóm jelét? 

Attól függ, mit akarsz vele megtörni. Mert ugye ez a topik alapjában véve wlan CRACK-ről szólna.

Egyébként pedig a wlan-ban szinte semmi sem biztos. :(
Kezdjük azzal, hogy a csatornakiosztás sem biztosít interferenciamentességet, összesen három csatornán biztos, hogy nincs zavarják egymást az eszközök.

#606 Felhasználó inaktív   DiVaD87 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 22:02

Idézet: hzcs - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 22:10

http://wiki.openwrt....TableOfHardware

Ha a routeredben bcm47xx chip van, akkor ha felteszed az xwrt firmwaret rá, és letöltöd a libpthread csomagot, majd feltelepíted rá, utána fel tudod az aircrack csomagot is telepíteni.
Én megcsináltam, tehát működik, csak nekem újabb broadcom chipsetem van, vagyis az aircrack nem működik. De sikerült feltelepíteni :)

hogy lehet rárakni? :omg:
Béna vagyok  :reklamacio:

#607 Felhasználó inaktív   1zeusz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 22. 20:49

Üdv!
Hétvégén leutazom Balatonra, és valamelyik szomszédomban, vagy a közelben van wifihálózat. Van valamilyen mód arra, hogy csatlakozni tudjak rá? Valami jelszófejtő vagy hack program?

#608 Felhasználó inaktív   Tomik@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 12:57

Valaki tudna segíteni abban hogy a wlan rúterben mit kell beállítani hogy idegen ne kapcsoldjon fel?
Sima rúterem van de ebben a wlan dologban nem vagyok otthon
Előrre is köszi

#609 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 23. 13:11

Idézet: 1zeusz - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 21:49

Hétvégén leutazom Balatonra, és valamelyik szomszédomban, vagy a közelben van wifihálózat. Van valamilyen mód arra, hogy csatlakozni tudjak rá? Valami jelszófejtő vagy hack program?

Vigyél mobilnetet kocsog egyhozzászólásos.
Make love not Wor.

#610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 23. 13:12

Idézet: Tomik@ - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 13:57

Valaki tudna segíteni abban hogy a wlan rúterben mit kell beállítani hogy idegen ne kapcsoldjon fel?

Valami wireless security menüpont, olyasmit keress, hogy WPA, itt enabled aztán meg lehet adni jelszót, amivel csatlakozni lehet a hálózathoz.
Make love not Wor.

#611 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 17:38

Idézet: Tomik@ - Dátum: 2008. ápr. 23., szerda - 12:57

Sima rúterem van de ebben a wlan dologban nem vagyok otthon
Előrre is köszi

- Titkositás beállítása WPA vagy WPA2, amit még minden kliens támogat.
- Router admin jelszó megváltoztatása (ha megoldható, a felhasználói név is)
- SSID átnevezése
- SSID broadcast kikapcsolása, ha már mindenki csatlakozott és más már nem akar.
- MAC address szerint szűrés, ha már mindenki csatlakozott és más már nem akar.
- Router IP átírása az alapértelmezettről
- Router átnevezése

Ezeket érdemes megcsinálni, lehetőleg minél többet, de az első hármat mindenképp kötelező.

#612 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 10:14

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 18:38

Ezeket érdemes megcsinálni, lehetőleg minél többet, de az első hármat mindenképp kötelező.

Én a broadcastot nem szoktam, az mindig szopószorzós, ha "valami nem működik", meg egyéb opció van, meg rokon jön a laptoppal, meg a többi.
Make love not Wor.

#613 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 18:52

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 10:14

Én a broadcastot nem szoktam, az mindig szopószorzós, ha "valami nem működik", meg egyéb opció van, meg rokon jön a laptoppal, meg a többi.

Nem véletlen írtam én se így.
Paranoidoknak hasznos, de egyszerűbb felhasználóknál csak a gond van belőle.

#614 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 22:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 11:14

A Vistát valóban szívatja, de XP alatt könnyen be tudom állítani az SSID és a jelszó birtokában.
Ha mégsem, akkor arra az időre bekapcsolás-feljelentkezés-kikapcsolás oszt jóvan.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#615 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 22:44

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 23:33

A Vistát valóban szívatja, de XP alatt könnyen be tudom állítani az SSID és a jelszó birtokában.
Ha mégsem, akkor arra az időre bekapcsolás-feljelentkezés-kikapcsolás oszt jóvan.

Én meg júzereket supportálok, aztán ugye felhívnak, hogy nemmegyanet... Vagy jön új laptop, akkor úgyis van buborék, ami kilistázza a hálózatokat, amire néha még így is bonyás rábökni, meg 2szer beírni a jelszót. Ezek mellett én le nem fogom tiltani, az hótzicher.
Make love not Wor.

#616 Felhasználó inaktív   haxy27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 21:00

Engeaz érdekelne hogy a saját routeremet le tudom e halgatni azaz az átmenő forgalmat valami snifferel. bárki csatlakozik rá nem csak az én gépemet.?
msn: sopronizoli@hotmail.com
Saját antennák: http://data.hu/get/1091598/Antenak.zip

#617 Felhasználó inaktív   peachman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 22:37

Kezdő vagyok WLAN témakörben, de ezen szeretnék változtatni. Tudnátok ajánlani valami olcsóbb USB-s vagy PCMCI WLan kártyát amit támogat az AiroCrack-ng teljesen? Szívesen kipróbálnám a címben szereplő dolgot. Természetesen nem rosz szándékkal, csak kíváncsiságból. Egyébként windows-on teljes mértékben megoldható a csomagok figyelése? Minden apró segítségnek örülnék. Köszönöm!

Gigabyte P35-DS4 rev1.| Q6600@3.6GHz (8*450) | 2x2GB OCZ KIT Reaper 1066 | MSI 8800GTX-OC 768MB PCIE
3x250GB Seagate SATA2 16MB (500GB RAID0 + 250GB) | LG 16x ROM | ASUS DVD+-RW | Vízhűtés | LG L1919S TFT

#618 Felhasználó inaktív   peachman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 10:15

Illetve ha valaki segítene kártyát vásárolni Budapesten és megmutatná 1x a műveletet, lehet linux-on is, megköszönném.

Gigabyte P35-DS4 rev1.| Q6600@3.6GHz (8*450) | 2x2GB OCZ KIT Reaper 1066 | MSI 8800GTX-OC 768MB PCIE
3x250GB Seagate SATA2 16MB (500GB RAID0 + 250GB) | LG 16x ROM | ASUS DVD+-RW | Vízhűtés | LG L1919S TFT

#619 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 11:42

Idézet: peachman - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 10:15

Illetve ha valaki segítene kártyát vásárolni Budapesten és megmutatná 1x a műveletet, lehet linux-on is, megköszönném.

A "művelet":
- elindulsz otthonról (pénz legyen nálad)
- betérsz egy szimpatikus szakkereskedésbe
- a következő mondatokat igyekszel minél tagoltabban kiejteni a szádon: Jónapot kívánok! WLAN kártyát szeretnék vásárolni, mit tudna ajánlani?
- Ha tetszik, amit ajánlanak, kifizeted és elhozod.
- Hazamész, és beüzemeled.

A téma címe egébként: wlan CRACK for Windows  :think:

#620 Felhasználó inaktív   peachman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 10. 12:04

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. máj. 10., szombat - 12:42

A "művelet":
- elindulsz otthonról (pénz legyen nálad)
- betérsz egy szimpatikus szakkereskedésbe
- a következő mondatokat igyekszel minél tagoltabban kiejteni a szádon: Jónapot kívánok! WLAN kártyát szeretnék vásárolni, mit tudna ajánlani?
- Ha tetszik, amit ajánlanak, kifizeted és elhozod.
- Hazamész, és beüzemeled.

A téma címe egébként: wlan CRACK for Windows  :think:

annyi eszem van hogyan kell kártyát vásárolni, inkább a milyen tipusokat támogatnak a programok kérdésre várnék választ. Köszi!

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.