HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#281 Felhasználó inaktív   osc@r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 13:05

Idézet: kAy - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 15:32

az ékezet nemhasználása nem ugyanaz, mint amikor vki nemtud tisztességesen mondatot szerkeszteni (pl vesszők hiánya, vagy túlzott használata), illetve adott szavakat konzekvensen képtelen leirni. mi van, ha nincs a billzetén magyar ékezet?

azt a kisstílű "vegyen anyukád neked eztis meg aztis" személyeskedésed meg már szerintem emlegetni sem kell, annyira gáz volt.

Te is király vagy.

Magyar helyes íráshoz hozzá tartozik az ékezet is.

Nem kell hozzá ékezetes billentyűzet, ez tévhit.

Ha idézel valakitől azt pontosan tedd, ez is egy szabály.

Ezzel Én befejeztem.  :offtopic:
ACER Aspire 3022 LMI

#282 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 14:28

"helyes irashoz"? :)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#283 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 16:41

Idézet: osc@r - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 13:05

Nem kell hozzá ékezetes billentyűzet, ez tévhit.

Ja. Az valóban nem. De ha valaki épp olyan rendszert használ, amin nincs magyar "kódlap", az is dögöljön meg, mi? :) Vagy ne írjon fórumra, tudom... engem spec nemzavar az ékezetmentesség (emailban én is még a mai napig ékezet nélkül írok,  mondjuk a Linuxom hibája miatt), engem is inkább a kihagyott írásjelek zavarnak a legjobban, amikor egy fél oldalas mondatot kell végigolvasni. Néha megizzaszt :)

#284 Felhasználó inaktív   kishofi 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 26. 21:21

Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, van egy Netgear wg511 v1 hálókártyám, de sajnos nem hajlandó linux alatt működni. próbáltam többféle linuxot: UHU, Suse 9.2 prof, Wireless auditor 150405-04 , de mindig hibát irt ki. A kártya windows alatt működik igy valószinű jó. A következőt irja ki Wireless auditor 150405-04  alatt:
root@0[root]# iwconfig
lo        no wireless extensions.

eth0      NOT READY!  ESSID:off/any 
          Mode:Managed  Channel:6  Access Point: 00:00:00:00:00:00 
          Tx-Power=31 dBm Sensitivity=0/200 
          Retry min limit:0 RTS thr=0 B Fragment thr=0 B
          Encryption key:off
          Link Quality:0  Signal level:0  Noise level:0
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0 Missed beacon:0

sit0      no wireless extensions.

Jó lenne ha tudnátok segiteni.

#285 Felhasználó inaktív   tothtechnika 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:15

Szevusztok. Egy nagy kérdésem lenne!

Az én notebookomba Intel Pro Wireless WLAN kártya van. Jól működik, az auditor is felismeri. Csak sajnos vélamiylen oknál fogva nem tudom használni a void11-et. Már az első parancsoknál hibaüzit ír ki.

Nagyon kérek mindenkit aki ért hozzá, az próbáljon nekem segíteni!

# switch-to-hostap
# cardctl eject
# cardctl insert
# iwconfig wlan0 channel 1 //eddíg jó (vagy nem ír ki hibaüzenetet
# iwpriv wlan0 hostapd 1 //itt kiirja hogy ismeretlen parancs: hostapd és innentől a többinél is kiir valamit
# iwconfig wlan0 mode master
# void11_penetration -D -s -B wlan0

meg az tszeretném megkérdezni még hogy tulajdonképpen milyen paramétereket kell megadni a void11_penetration - nak?

A másik nagyon nagy problémám: hogy van kd Zd1211-es chipsetes WLAn kártyám és ezt az auditor nem is meri fel, pedig sokkal jobb az érzékenysége mint az inelnek, arról nem is beszélve hogy ez külső, tehát parabolára is rá lehet kötni. Vlahol olvastam itt a fórumba, hogy itt vlaki már be tudott konfigolni egy olyan kártyát, amit eredetileg nem ismert fel az auditor.

Előre is köszönöm a válaszokat!

#286 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 14:40

Nekem az auditor el sem indul, a FuSi Amilo M1425-s gépemen.  :reklamacio:

#287 Felhasználó inaktív   Bino 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:47

Idézet: kishofi - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 21:21

Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, van egy Netgear wg511 v1 hálókártyám, de sajnos nem hajlandó linux alatt működni.

Hello,

A valaszt egy helyen kaphatod meg:

https://hup.hu/

Udv Bino

#288 Felhasználó inaktív   cmg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 18:57

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 15:40

Nekem az auditor el sem indul, a FuSi Amilo M1425-s gépemen.

Próbáld meg az acpi=off paraméterrel.

Az én problémámra nem tudd senki semmit???

#289 Felhasználó inaktív   Bino 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 31. 20:44

Idézet: cmg - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 18:57

Az én problémámra nem tudd senki semmit???

Hello,

Szinten a valaszt ezen a helyen kaphatod meg:

https://hup.hu/

Udv Bino

#290 Felhasználó inaktív   maci1m 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 05. 10:23

sziasztok,szuksegem lenne egy driverre NL-2511CD PLUS EXT2 MERCURY kartyahoz win98 ra ,tudna valaki segiteni? Elore is koszi.

#291 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 16:19

Idézet: maci1m - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 9:23

sziasztok,szuksegem lenne egy driverre NL-2511CD PLUS EXT2 MERCURY kartyahoz win98 ra ,tudna valaki segiteni? Elore is koszi.

google

V. 8.0.2 for Windows 98/ME/2000/XP

Szerkesztette: DankenMcL 2006. 04. 05. 16:20 -kor

#292 Felhasználó inaktív   maci1m 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 05. 16:53

koszi szepen! amugy ezzel a driverrel probaltam de installalasnal hibakodot kaptam,1f6. a driverguidnel azt irtak,hogy xp alatt megy de a tobbi oprendszernel nem biztos. ilyen hibakoddal talalkoztam mar de akkor update driverrel megoldodott a problema. lehetseges,hogy driverhiba? vagy inkompatibilitas,mert egy regi laptopba probaltam.

#293 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 17:23

Idézet: maci1m - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 15:53

koszi szepen! amugy ezzel a driverrel probaltam de installalasnal hibakodot kaptam,1f6. a driverguidnel azt irtak,hogy xp alatt megy de a tobbi oprendszernel nem biztos. ilyen hibakoddal talalkoztam mar de akkor update driverrel megoldodott a problema. lehetseges,hogy driverhiba? vagy inkompatibilitas,mert egy regi laptopba probaltam.

Sajnos nem tudom mi lehet a hiba, én egy p1-es laptopban próbáltam win98-al és ment, de az enyém nem "mercury" hanem a régebbi prism2.5 chipset-es.

#294 Felhasználó inaktív   maci1m 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 04. 05. 17:43

megegyszer nagyon szepen koszonom! az enyem is egy p1-es laptop.
viszlat

#295 Felhasználó inaktív   dudi6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 15:25

Sziasztok !!! Segítsetek légyszi. Van egy A7N8X-E Deluxe-os alaplapom, amihez jár ugye wireless kártya és antenna. A gond az, hogy nem ismeri fel az auditor's, hogy lehetne felismertetni vele? A windows 3 hálózatot is talál. Előre is köszi a segítséget.

#296 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 06. 22:47

Idézet: dudi6 - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 14:25

Sziasztok !!! Segítsetek légyszi. Van egy A7N8X-E Deluxe-os alaplapom, amihez jár ugye wireless kártya és antenna. A gond az, hogy nem ismeri fel az auditor's, hogy lehetne felismertetni vele? A windows 3 hálózatot is talál. Előre is köszi a segítséget.

google

A lényeg, hogy nincs hozzá linux driver, ezért nem megy az auditorral. Itt van egy leírás, hogy a windowsos driver segítségével, hogy tudsz életet lehelni a kártyádba linux alatt. Próba szemcsere, bár biztos nem lesz meg 1 perc alatt..

"ASUS WL-138G Wifi and Linux

ASUS WL-138G is a 802.11G WLAN Card. It uses Marvell W8300 chipset.ASUS WL-138G is not supported in Linux. There are no native drivers available for WL-138G in linux.

After trying in vain to find any driver that could make it work under linux, I found ndiswrapper. It implements Windows kernel API and NDIS (Network Driver Interface Specification) API within Linux kernel. A Windows driver for wireless network card is then linked to this implementation so that the driver runs natively, as though it is in Windows, without binary emulation.

Download ndis and install it. Details on installing ndiswrapper are available here

Also, The driver that comes along with the card, from ASUS, it not all that good. In windows, I found that the signal strength was quite less when it should not be. Since D-Link DWL-G510 uses the same chipset, I downloaded the drivers from  here.

The driver file, dwlg510_driver_100.zip, contains two cab files. The files we require are inside "data2.cab" file. Since these cabfiles were created using installshield, we would need the utility "unshield". Install unsheild to extract the files from the cab file.

root@localhost /usr/local/src> unshield x *.cab
Cabinet: data1.cab
[…]
extracting: ./InfXP/mrv8k51.inf
extracting: ./DrvXP/MRV8K51.sys
extracting: ./Inf98/mrv8k51.inf
extracting: ./Inf2K/mrv8k51.inf
extracting: ./Drv98/MRV8K51.sys
extracting: ./Drv2K/MRV8K51.sys
[…]

Like in Windows, we would need the .inf (driver info) and the .sys (driver) files. Copy them to /usr/local/ndis (or any directory. Both files should remain under the same tree).

root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -i mrv8k51.inf

root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -l
Installed ndis drivers:
mrv8k51 driver present, hardware present

The last step is to load this driver into kernel…

root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -m

You should then see a message along the lines of: Adding "alias wlan0 ndiswrapper" to /etc/modprobe.conf

root@localhost /usr/local/ndis> modprobe ndiswrapper

Now, the driver has been installed and the card should be active. Use the/any network-setup utility to install the card. (should be visible as wlan0)."

Szerkesztette: DankenMcL 2006. 04. 06. 22:48 -kor

#297 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 23:17

Idézet: cmg - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 19:57

Próbáld meg az acpi=off paraméterrel.

Kösz, megpróbálom.

Szerkesztette: Fresi 2006. 04. 06. 23:18 -kor

#298 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 12:39

Idézet: khiraly - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 19:58

Ezt nem igazan ertem.

Ha nem ugyanazon az alhalon vagy, akkor a MAC address-t mar nem tudod meg szerintem. (ethereal van winre is btw, megnezheted)

Hogy konkretumot is irjak (szerintem erre gondolhatsz):
0. Beballagsz a gepterembe
1. ipconfig /all a celgepen
2. sajat laptopod mac addresset beallitod erre (van par kB-os program ra winre, linuxon egyertelmu)
3. celgep kabele kihuz
4. kabel sajat laptopba bedug

1. Valahol el kell kezdeni.

2. Publikus wlan szolgaltatot ertesz alatta?
En nem latok erkolcsi akadalyat annak, hogy valaki feltorje es hasznalja. Meg is magyarazom:

* Ezek a wlan szolgaltatok az ISM savban garazdalkodnak. Pont annyi joga van ott lenni, mint neked. Sot nemelyiknek megvan az a rossz szokasa, hogy 3-4 csatornat is lefoglal a wlanbol, igy olve meg a tobbi wlan routert (egyreszt nincs eleg csatorna, masreszt egyik csatorna zavarja a masikat)

* Ezek a wlan szolgaltatok megolik az ingyenes torekveseket (http://en.fon.com, http://radiuz.net/logon.jsp)

Szerintem ennek a topiknak ez lenne az ertelme:

Elutazol valahova, es surgosen netre van szukseged (pl. menetrend, skype, akarmi). Mire befizeted, kiderited, hogy kell es kinek, mar nincs is szukseged a netre (pl lekested a vonatod). Raadasul rakat net gazdajat szinte lehetetlen elerni (10emeletes haz aljaban latsz 4 halot, ugyan kihez csongetsz be, hogy ugyan hadd netezzek mar 4 percet?)

Udv,
Khiraly

Sorry, hogy későn válaszolok, de nagyon el voltam havazva, publikus net szolgáltatóról lenne szó, és nekem csak annyi kellene, hogy van -e olyan program, hogy egy publikus külső ipet megpingelve, megtudom a hozzátartozó MAc címet is... rövide erről lenne szó.
2 Hétig offline leszek,

#299 Felhasználó inaktív   dudi6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:18

Idézet: DankenMcL - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 22:47

google

A lényeg, hogy nincs hozzá linux driver, ezért nem megy az auditorral. Itt van egy leírás, hogy a windowsos driver segítségével, hogy tudsz életet lehelni a kártyádba linux alatt. Próba szemcsere, bár biztos nem lesz meg 1 perc alatt..

"ASUS WL-138G Wifi and Linux

ASUS WL-138G is a 802.11G WLAN Card. It uses Marvell W8300 chipset.ASUS WL-138G is not supported in Linux. There are no native drivers available for WL-138G in linux.

After trying in vain to find any driver that could make it work under linux, I found ndiswrapper. It implements Windows kernel API and NDIS (Network Driver Interface Specification) API within Linux kernel. A Windows driver for wireless network card is then linked to this implementation so that the driver runs natively, as though it is in Windows, without binary emulation.

Download ndis and install it. Details on installing ndiswrapper are available here

Also, The driver that comes along with the card, from ASUS, it not all that good. In windows, I found that the signal strength was quite less when it should not be. Since D-Link DWL-G510 uses the same chipset, I downloaded the drivers from  here.

The driver file, dwlg510_driver_100.zip, contains two cab files. The files we require are inside "data2.cab" file. Since these cabfiles were created using installshield, we would need the utility "unshield". Install unsheild to extract the files from the cab file.

root@localhost /usr/local/src> unshield x *.cab
Cabinet: data1.cab
[…]
extracting: ./InfXP/mrv8k51.inf
extracting: ./DrvXP/MRV8K51.sys
extracting: ./Inf98/mrv8k51.inf
extracting: ./Inf2K/mrv8k51.inf
extracting: ./Drv98/MRV8K51.sys
extracting: ./Drv2K/MRV8K51.sys
[…]

Like in Windows, we would need the .inf (driver info) and the .sys (driver) files. Copy them to /usr/local/ndis (or any directory. Both files should remain under the same tree).

root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -i mrv8k51.inf

Installed ndis drivers:
mrv8k51 driver present, hardware present

The last step is to load this driver into kernel…

root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -m

You should then see a message along the lines of: Adding "alias wlan0 ndiswrapper" to /etc/modprobe.conf

root@localhost /usr/local/ndis> modprobe ndiswrapper

Now, the driver has been installed and the card should be active. Use the/any network-setup utility to install the card. (should be visible as wlan0)."

Köszi a segítséget ! Én a telepítő cd-ről szedtem le a drivert (rt2400), és sikerült is
Installed ndis drivers:
rt2400 driver present, hardware present
eddig a részig.
root@localhost /usr/local/ndis> ndiswrapper -m ennél a résznél nem azt írja, hogy
Adding "alias wlan0 ndiswrapper" to /etc/modprobe.conf
hanem
Adding "alias wlan0 ndiswrapper" to /etc/modprobe.d/....
... helyen valami szerepel, nem emlékszem, de ha fontos megnézem
és utánna azt írja, hogy csak olvasható, nem tud beleírni.
Segítsetek légyszi !!!

#300 Felhasználó inaktív   DankenMcL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 09:39

Hi,

Na akkor tisztázzuk, hogy milyen kártyád van. :) Amit leírtál, abból azt veszem ki, hogy mégsem a Marwell chipset-es, hanem rt2400 chipset van rajta, ahhoz pedig van driver linuxhoz pl. itt vagy itt. De linuxhoz még annyira sem értek mint windowshoz, így lehet, hogy hülyeséget mondok. :)

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.