HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#501 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:01

dBm (1 mW)
6 dBm (3 mW)
8 dBm (6 mW)
10 dBm (10 mW)
12 dBm (15 mW)
14 dBm (25 mW)
16 dBm (39 mW)
18 dBm (63 mW)

ez igaz lehet?...mibol tudom hogy a 0 db t 1mw ra vettek..ill az egeszet 1 mw ra vonatkoztatjak...igy van ez itt a wifinel is?

#502 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:29

valami ilyesmi remlik nekem is, de a gugli biztos megmondja
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#503 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 16:33

Hello!

Egy olyan gondom van az Auditor cd-vel, hogy az airdump valamiért nem megy. Megadom a paramétereket, és bejönnek a fejlécek, viszont adatokat nem gyüjt, és ki sem írja a hálózat tulajdonságait. Fut a program, de a fejléc után semmit nem tesz. A fájlokat létrehozza, oda ahová mondom neki, és ennyi :)
AMD 5200+ X2, ASUS MS32-SLI Deluxe WF, 1GB P800, GeForce7600Gt, 420Gb HDD, RaidMax-Ninja

#504 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 09:49

Idézet: p_milan - Dátum: 2008. jan. 14., hétfő - 16:33

Hello!

Egy olyan gondom van az Auditor cd-vel, hogy az airdump valamiért nem megy. Megadom a paramétereket, és bejönnek a fejlécek, viszont adatokat nem gyüjt, és ki sem írja a hálózat tulajdonságait. Fut a program, de a fejléc után semmit nem tesz. A fájlokat létrehozza, oda ahová mondom neki, és ennyi :)

Közben kikerült összehozni az airodumpt. De nem igazán gyüjt gyorsan IVket.

Valaki segítene az aireplaybe? Mert hiába állítom be neki hogy hova küldjön és mit, nem nagyon akar forgalmat generálni, és ugyan olyan tetü lassan jönnek a csomagok az airodumpba. :-)
AMD 5200+ X2, ASUS MS32-SLI Deluxe WF, 1GB P800, GeForce7600Gt, 420Gb HDD, RaidMax-Ninja

#505 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 09:51

elobb el kell fogni egy megfelelo ARP-ot, aztan tudja csak ujrakuldeni
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#506 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 10:18

tudtok olyan progit ajanlani ami terero es veteli jellemzoket hitelesen..ill hihetoen ..ill suru mintavetelezessel elemzi..mert antenna kiserletek jonnek....

a wireless moon grafikont rajzol a tererolol..de egy folytonos csikot rajzolt...mig az rt73 as kari sajat prgija mutatott valami valtozast mikozben pixkaltam az antennat...szal a wireless moon vagy szar. (amit nem hiszek)...vagy nem egeszen baratkozik az edimax ew 7318usg mel...vagy nem az en altalam latott tererot mutatja hanem a ruteret (amit nem hiszek...mert a ruter sem ugyanugy lat engem ha valtoztatok..es honnet kerdezne le mit lat a ruter belolem)

#507 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 11:22

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 10:18

tudtok olyan progit ajanlani ami terero es veteli jellemzoket hitelesen..ill hihetoen ..ill suru mintavetelezessel elemzi..mert antenna kiserletek jonnek....

a wireless moon grafikont rajzol a tererolol..de egy folytonos csikot rajzolt...mig az rt73 as kari sajat prgija mutatott valami valtozast mikozben pixkaltam az antennat...szal a wireless moon vagy szar. (amit nem hiszek)...vagy nem egeszen baratkozik az edimax ew 7318usg mel...vagy nem az en altalam latott tererot mutatja hanem a ruteret (amit nem hiszek...mert a ruter sem ugyanugy lat engem ha valtoztatok..es honnet kerdezne le mit lat a ruter belolem)

netstumbler?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#508 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 12:42

netstumblerrel mukodik a kari...de ez a progi sem radios dolgokrqa van kielezve hanem inkabb wifi halos dolgokra...nekem amolyan spektrumanalizator fele dolog kene..realideju..egyatalan tamogatna egy ilyen program a ketyeremet?...vagy kell vennem olyan wifi usb cuccot ami erre van kihegyezve...??

amugy a netstumblerben meg nem is talaltam terero erteket...igaz fel percig hasznaltam...de megerzesem szerint nem radiofrekis dolgokra talaltak ki...

#509 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 13:37

KONKRETAN...PL CSINALOK EGY ILYET:

http://www.saunalaht...l/antenna2.html

http://www.turnpoint...tennahowto.html

http://www.wallawalla.edu/frohro/Airport/P.../Primestar.html

akkor amikor allitgatom fel mm eket csipkedek a sugarzobol kene latnom mi valltozik..es mivel nagyon kis valltozas (2,4 giga nagyon rovid hullamhossz...) nagy antenna rf tul valtozast (savszelesseg...(nem adatsebesseg)...alapfreki..talpponti impedancia..swr...szal minden irgalmatlanul elmegy)..es latnom kene rogton mi valltozik...szoval amolyan radiofrekis labor softver kene

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 15. 13:45 -kor

#510 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:00

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 13:37

KONKRETAN...PL CSINALOK EGY ILYET:

http://www.saunalaht...l/antenna2.html

http://www.turnpoint...tennahowto.html

http://www.wallawalla.edu/frohro/Airport/P.../Primestar.html

akkor amikor allitgatom fel mm eket csipkedek a sugarzobol kene latnom mi valltozik..es mivel nagyon kis valltozas (2,4 giga nagyon rovid hullamhossz...) nagy antenna rf tul valtozast (savszelesseg...(nem adatsebesseg)...alapfreki..talpponti impedancia..swr...szal minden irgalmatlanul elmegy)..es latnom kene rogton mi valltozik...szoval amolyan radiofrekis labor softver kene

Hat, a netstumblerrel max jelerosseget tudsz merni, arra viszont meglehetosen korrekt, en ha valahol nagyobb helyen kell wlant epiteni, akkor ezzel szoktam bemerni.

pl:

http://freenet-anten...stumbler_sq.jpg

mondjuk nehezen tudom elkepzelni, hogy mit lehetne meg merni nem antenna oldalon, de annyira nem erossegem az elektronika :)

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#511 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:04

ezaaaaaz! katarzis a kep lattan...szal ez a netstumblerben bentvan...csak erjek haza a melobol...mar a lepcsohazajtobol bekapcsolom a notit :))))...

en lama nem neztem korul a progiban...aaaa!

koszi

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 15. 14:14 -kor

#512 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:05

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 14:04

ezaaaaaz! katarzis a kep lattan...szal ez a netsumblerben bentvan...csak erjek haza a melobol...mar a lepcsohazajtobol bekapcsolom a notit :))))...

en lama nem neztem korul a progiban...aaaa!

koszi

:)

#513 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 14:12

mostmar csak egy kerdes..vajon milyen antenna van az edimax ew 7318 usg -n?? ugy ertem egy sima negyedhullam (es a hi gain 4dbi a kamu marketingje..azaz 4 db t nyer az integralt antennahoz (a -4db veszteseguhoz) kepest?)...mert ugye egy negyedhullam az nemigen nyer...a tripleg ami 3 db ugytom a slimjim az tobb es 5/8 adokkal lehet talan meg nyereseget elerni..az lenne ezen? nem akarom szike ala tenni mert akkor utanna nincs mivel dolgozni:)
vagy sok korsugarzo elem egymasfelett ellenfazisban...(ezzel jatszottunk pmr en (450 mega korul))...
helikalis antenna?...hm?

szerintem nem vittek bele ebbe a 6000ft os uj arba semmi teknikat...sajnos a megerzesem azt sugja egy sima 4 edhullam sugarzo lehet...max egy 5/8 de ahhoz kell egy majdnem teljes menetu illeszto kor bar ez lehet bent van az usb  kulcs hazaban..ugy ertem nem 50 ohmra illesztett antenna heanem mas?...azaz hiaba letekerheto az antenna rola a yagi amit esetleg vesz ra az ember (ha gyarit venne)..az nemigen illeszkedik hozza (persze igy is jelentoset nyer)...

SZAL TUDJA VKI? MILYEN ANTENNA VAN  AZ EW 7318USG-N?...es a csatinal mekkora un talpponti impedanciat var?

#514 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 11:07

olvasgatom az elejet a forumnak..bvannak ajanlasok senio..(mindegy a tipus)..vagy valamilyen wifi picimaci karikra amik 200mw al adnak...ejha!...es ezek a karik nagyobb bemeneti erzekenyseguek is? (mert hiaba ad nagyobb powerrel ha nincs nagyobb fule...azaz eleri az adott pontot de az nem tud valaszolni...

szal az erzekenyseguk is nagyobb par db vel?

mas:
olcso ruterek 10 e ft os kategoria..mekkora powerrel adnak..es van ruterben is alsokategorias ami nagyobb powerrel ad?.. (20-25e ft ig)...??

#515 Felhasználó inaktív   p_milan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 10:08

Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem tudok elkapni ARP csomagot az aireplay-el? Ha beállítom neki, hogy -m 68 -n 68 akkor semmit nem talál. Valami megváltozott az ARP protokolba, vagy mást használnak, vagy miért nem tudok 68byteos csomagot alkapni?  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#516 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 11:26

most ujabb problema adodott a geptol tavolabb 10-20 m re kene az antennat vinni...konkretan a tetore kene kirakni..namarmost a pcmci kiesett koaxon 20 m eselytelen nagy jelveszteseg...usb re gondoltam de usb t sem illik  m nel tobbet toldani...(mert igy az rf resz kint lenne dobozban az arbocon es usb n jonne le )..kiesett a 20 m miatt..maradt az hogy vennem kene egy rutert...egy wifis rutert es utp-n mar mehet a 20 m ...

a kerdes egy tp-link tl-wr542g-t tudnek 8 e ft korul ujjban polcrol venni es menni sem kell erte 2 km nel tobbet...szal kerdes

mit tudok egy ruterral?...azaz nekem a notihoz kene kotnom utp vel es a ruternek (klienskent)kene csatlakozni egy masik ruterhez ..ilyet lehet?..

szal wifi halokartya helyett hasznalni egy rutert?

#517 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 11:45

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 11:26

most ujabb problema adodott a geptol tavolabb 10-20 m re kene az antennat vinni...konkretan a tetore kene kirakni..namarmost a pcmci kiesett koaxon 20 m eselytelen nagy jelveszteseg...usb re gondoltam de usb t sem illik  m nel tobbet toldani...(mert igy az rf resz kint lenne dobozban az arbocon es usb n jonne le )..kiesett a 20 m miatt..maradt az hogy vennem kene egy rutert...egy wifis rutert es utp-n mar mehet a 20 m ...

a kerdes egy tp-link tl-wr542g-t tudnek 8 e ft korul ujjban polcrol venni es menni sem kell erte 2 km nel tobbet...szal kerdes

mit tudok egy ruterral?...azaz nekem a notihoz kene kotnom utp vel es a ruternek (klienskent)kene csatlakozni egy masik ruterhez ..ilyet lehet?..

szal wifi halokartya helyett hasznalni egy rutert?

Nem egeszen ertem mit szeretnel csinalni. Picit tisztabban. Mit akarsz tenni es hova, es mit akarsz vinni utpn?

#518 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 14:00

van egy haz ,az 1 es haz(epulet). benne egy 1 es nevezetu ruter  amibe bejon a wan...rajt van anyos gepe mazzagon es 2-3 noti wifin (ez az 1 es epuleten belul es mukszik is)

...es van egy tavolabbi haz, a 2 es haz (epulet...lakhely)..benn a 4-ik gep . ez joval tavolabb kb 1km re van (itt antenna trukkozes is ment)...az 1 es ruter nem elegge er el a masik hazig de ha a 2 es epuletben a tetoterben (arbocon) lenne egy 2 es ruter az elerne es tudna tovabbitani a 4es gepnek...

ezt elsore ugy akartam megoldani hogy a 2 es ruter a 2 es hazban a teton (arbocon) van es utp vel ledrotozva a 4 es gephez, (ilyet lehet?)...azaz rutert hasznalni hogy egy ruterhez csatlakozzon mint kliens?...(azert kene rutert hasznalni mert az utp kabelen lehetne kotni a gepre a 4 es gepre es a kabel 10-15m lenne,,,azaz usb ben hosszu antenna koaxban hosszu..utp siman birja 20-30metert)

de hiszen a 4 es gepben is van wifi...azaz lehetne e ugy? hogy a masik hazban a 2 es ruter a tetoterben (arbocon)van es nincs rakotve semmi (csak tapot kap)...es wifin keresztuk konfigolom a 4 es geppel ,es atjatsza a 4 es gepnek a jelet..(ez a brifge mod? nemtom)

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 18. 14:01 -kor

#519 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 14:14

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 18., péntek - 14:00

van egy haz ,az 1 es haz(epulet). benne egy 1 es nevezetu ruter  amibe bejon a wan...rajt van anyos gepe mazzagon es 2-3 noti wifin (ez az 1 es epuleten belul es mukszik is)

...es van egy tavolabbi haz, a 2 es haz (epulet...lakhely)..benn a 4-ik gep . ez joval tavolabb kb 1km re van (itt antenna trukkozes is ment)...az 1 es ruter nem elegge er el a masik hazig de ha a 2 es epuletben a tetoterben (arbocon) lenne egy 2 es ruter az elerne es tudna tovabbitani a 4es gepnek...

ezt elsore ugy akartam megoldani hogy a 2 es ruter a 2 es hazban a teton (arbocon) van es utp vel ledrotozva a 4 es gephez, (ilyet lehet?)...azaz rutert hasznalni hogy egy ruterhez csatlakozzon mint kliens?...(azert kene rutert hasznalni mert az utp kabelen lehetne kotni a gepre a 4 es gepre es a kabel 10-15m lenne,,,azaz usb ben hosszu antenna koaxban hosszu..utp siman birja 20-30metert)

de hiszen a 4 es gepben is van wifi...azaz lehetne e ugy? hogy a masik hazban a 2 es ruter a tetoterben (arbocon)van es nincs rakotve semmi (csak tapot kap)...es wifin keresztuk konfigolom a 4 es geppel ,es atjatsza a 4 es gepnek a jelet..(ez a brifge mod? nemtom)

Mindkettot lehet, a lenyeg csak annyi, hogy a masodik routert ne mint routert hasznald, hanem bridge modban.

Persze azt azert szamold bele, hogy ha iranyitott antennat pakolsz a ket access point koze, akkor nem biztos, hogy az epuletben elfogadhato jel lesz.

#520 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 16:06

fel ora googlizas sok talalat es nem ertem ill nincs szakszeru hiheto ertheto talalat..szal megkerdem...lama kerdes de megkerdem:

mi a kulönbség a wirreless broadband router es a wireless acces point kozt?

konkretan linksys wrt54g az router
a wap54g azmeg acces point

valami olyasmit agyaltam ki hogy az AP nem tud ruter funkciokat....
csak eleresi pont azaz egy hid ami osszekoti a vezetekes technologiat a radiossal ezert eleresi pont...
de akkor egy usbs wifi kartya az valojaban accespoint?...(belekeveredtem asszem)
egy wireless ruter az ap is egyben...mert oszt is es eleresi pontot is biztosit...

ha ez igy van akkor milyen routert vegyek amit sokoldaluan tudok hasznalni a jovoben?...azaz most a fentebb emlitett problemara kellene..lehet 1 ev mulva masra...azaz melyik realis aru keszulek az ami tud mindent...(erre hasznaljak az all in one jelzot?...wrt54g linksysnel?)

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 18. 16:13 -kor

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.