HWSW Informatikai Kerekasztal: WLAN crack for Windows - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

WLAN crack for Windows

#541 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:05

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 22., kedd - 10:57

szal a wep et a pdf allomanyban irjak le jol ,de abban a wpa rol nem minden hiteles...azaz neolvassam.a wpa rol a wiki oldalt olvassam?

tegnap ew7318usg hez feltetem  (vistamvan) az uj edimax oldalrol letoltheto driver(3.x.x.x.x)elotte (1.0.5.0 volt).azota a netstumbler unsupported.es az eszkozkezeloben nem engedi atirni a MAC et.windows es a sajat progija kifogastalanul mukszik.de nem lesz jo szerintem sehova wardriving progikhoz.

a baj csak hogy hiaba szedem le a driveret es teszem fel a regit (1.0.5.0 a cdjerol)..mert amikor keri hogy most dugjam ra az eszkozt ,radugom es bejon a windows ujj eszkozt talaltam bla bla...nem is nyulok hozza..varok mig a sajat telepito nem mondja hogy finis.de megis az eszkozkezeloben ismeretlen eszkoz ,es nem is mukodik.szal nem tudom visszatenni a regi drivert es programot.
a rendszervisszaallitas meg pont addig az idopontig nincs meg mar,gondolom keves volt a winyo es csak 5 telepites es leszedesig megy vissza sajna.

mit lehet tenni. van ehez valami tuti uninstall? vagy nekiallhatok regisztrit keresgelni?
valaki szivott mar ew 7318 usg driver el?leszedessel?mi a megoldas?

Elolvashatod azt, jo az, csak a wpaban nincs benne minden, ami a 802.11iben. Ettol meg amit a pdf ir, az -- gondolom -- helyes, kerdes mennyire akarsz belefolyni a dologba.

Ha hiszel nekunk, akkor eleg az, hogy wep nem jo, hasznalata kerulendo, mert konnyen torheto, a wpa meg nem igazan. Ha meg megis, akkor mindig van a kornyeken kodolatlan vagy wepes, hogy ne erje meg azzal kuzdeni :D

Driveres: torolni a kartyat az eszkozkezeloben, es utana telepites? Ha nem, akkor biza registry meg drivercache vadaszat lesz.

Szerkesztette: kroozo 2008. 01. 22. 11:06 -kor

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#542 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 22. 11:42

en voltam a balfek igy utolag a 30 meganyi driver es a verzioja 3.7.3.x.vagy mi es most ittt melokozben keresgelek drivert hozza es edimax.eu n 1.2.2 nel tartanak es 3 mega..hat akkor jottem ra hogy en ejjel amit feltettem az az edimax.co.uk rol leszedett valszeg angol driver volt.

na most ezt hogy szedjem le.es tegyem fel a cd n  levo 1.0.5.0 at?...vagy lehet megprobalom az angol telepitoto csokkentett modban fel es leszedni, aztan csokk modban feltenni a magyart

#543 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 13:30

elolvastam a pdf et a weprol..hat ez tenyleg halottnak a csok...az altalanos iskolaban az orosz puskaimat jobban rejtjeleztem (ha elvettek a papirt nem adhatott 1est mert nem volt ertelmes szoveg rajt)...pedig csak egy ekirassal es lougrasos kiolvasassal dolgoztam.de akkorm meg csak 5 odikes voltam altalanosban..ez a kizaro vagy  ..meg a tobbi mint halottnak a csok..szal szerintem a wep arra jo hogy dolgoztassa a procit lassitsa az atvitelt..de ez nem titkositas.

majd lesz idom elolvasom az I szabbvanyt is...

erre tenyleg lehetne irni egygombos megoldast..csak utoljara basicben programoztam.de ezt meg ott ism eg tudnam irni szerintem es c64 en futna :)
de ezt meg egy exeltablaban is megirom mukodo modellnek ...ha lesz idom es unatkozom megprobalom,csak egyenlore van ezer mas melom.

de az ew7318usg driverrel szivok. most ebedszunetben leszedtem. restart, es ujjra fel az 1.1 est avval is megy a windows,de a netstumbler unsupported, mac atirast eszkozkezeloben nem latom sot csak 2 buffer beallitast tesz lehetove az advencedben.

az angol driver a 3.7.3 vagy mi ugyanez.

milyen driver kell a netstumblerhez es hogya tobbi progi is mukodjon vistaval?
a MAC atirasra mi a dosos parancs? vanilyen?

amugy a cd jen levo eredeti osregi 2006.aprilisi driverrel ment 1.0.5.0 volt a verzio.de azt nem tom visszatenni. mindig aztmondja kesz de a windows csak berakja eszk kezelobe mint ismeretlen 802.11 bg eszkozt.es semmi nem mukszik.

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 22. 13:33 -kor

#544 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 13:54

NA JO EZ CSAK VICC VOLT HOGY EXCELLBEN MEGIROM :)...de a mukodesi modellt igen.

#545 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 22. 14:26

errol velemeny?...lehet tamogatja az ipw3945 omet...

http://airdump.net/p...w3945-wep-crack

es itt valaki kerdezte az ipw 2200 at szerintem aztis..??

#546 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 09:27

hasznaljatok az OMNIPEEK et?.. tegnap ejjel akadtam ra ..csak igazi probanak nem tudtam alavetni mert nem volt egy eros ap sem a kozelben amienken kivul azt meg nem akartam labornak beallitani wepre mert ugye sikerult mar osszehozni wpa val es minden felhasznalonk (csalad) netelt este es nem akartam aloluk kihuzni a netet, meg allitgatni mindenkinek a gepen ..ugyhogy csak azt lattam hogy amire fel volk csatlakozva halo arrol sokmindent (mindent) megmond.gyujt,szur..bla..bla..es ezt az ew7318usg vel.de elmeletileg tamogatja az iwp3945 ot is..:)

arrafele fpt-z ve raakadtam az "erokrakk endzsi 2.6" -ra...ez mar majdnem egygombos  megoldas,vagy nem?

#547 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 09:59

csak arra jonnek ra miert nem tom felszenvedni az edimax gyari cd jen levo 1.0.5.0 drivert (ill ez egy kezelo programdriver  egyben setup.exe) amiota masikak is voltak fent.az osszes tobbit le tudom szedni up/downgradelni ,mar a registry bosster el leszedes utan a reg keyeket is kiirtom es ujjrainditom es felteszem a cdrol de amikor kerem csatlakoztassa az eszkozt. akkor sosem teszi fel a jo drivert.
mert csak a regi vel ment a netstumbler es avval az eszkozkezeloben par kattintassal mac addresst is lehetett valtani.(ez azert kell hogy lehessen tesztelni mi van mac utkozesnel)

milyen driverrel mukszik az ew7318usg a netstumblerrel (vista) ? ((ezenkivul amit nem tok feltenni ujjra)

#548 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 11:26

a jelenlegi wifi halokarik kozul mit erdemes venni?.NAGY tamogatas kene driveres es hogy a progik ismerjek...es ne legyen horror draga..

a senao cd2511 vagy valami hasonlot olvastam a forum elso 1/4 eben az ha jol emlekszem b-s..
de annak 2 mmx antennacsatija van.a 2 csati miert kell?.ugy ertem mire hasznalja? kulon tx es kulon rx?.vagy elmegy 1 antennarol is? es ha 2 antenna van akkor amelyiken erzi hogy magasabb a jel azzal foglalkozik? azaz ha az 1ikre egy iranyitottat a masikra 1 korsugarzot rakok az jo neki ? (mert ha az egyik csak rx a masik csak tx akkor kell 2 ugyanolyan antenna neki,mert ha iranyitottal "ellát" valami ap ig akkor a masik csatin levo csak tx el (ami esetleg egy korsugarzo (vagy egy hattal levo iranyitott)) nem tud odaig "elérni" szoval nem hiszem hogy igy van.
szoval a 2 kimenetere lehet 2 iranyitott antennat kotni (ket kulon iranyba nezo antennak)?

#549 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 14:42

ez mukodhet?

Goto Start->Run, type "cmd" to goto command prompt

Type "ipconfig /all" and record the MAC address for each network adapter

Goto Start->Run, type "regedit" to bring up registry editor.  Make sure you backup your registry in case you screw up.  If you screw up important registry entries, you may damage your computer system.  Again, MAKE SURE you have a good backup of your registry entry!

Locate "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\<network adapter>\Parameters".  <network adapter> should have subkeys like "xyz0000", "xyz0001", "xyz0002" and so on.

Click on each subkey that starts with "0000" and determine your Ethernet card by looking at "DriverDesc" key.  If it did not match, then goto "0001", "0002" and so on...

Once you got the right NIC card,

Click on dropdown menu Edit->New->String Value.

Name the new string "NetworkAddress" and click OK.

Double-click on the new "NetworkAddress" string and you will be prompted for "Value data"

Enter the new MAC address you want to assign.  The MAC address you enter should be a 12 digit number with NO "-", i.e. "00C095ECB761"

Reboot your system

Verify the new MAC address with "IPCONFIG"

#550 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 20:16

rajottem a macatirasra

inditsd el a regedt32 ot a cmd ben,nyisd meg a: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}"
az almenukbe nezz bele DriverDesc mellett megtalalod a karit amit valltoztatnal
hozz letre ott egy uj karakterlancot aminek a neve: "NetworkAddress" es az ertek meg a 12 jegyu uj MAC
eszkozkezeloben tiltsd le majd engedelyezd az eszkozt
ipconfig/all al ellenorizd

:)

#551 Felhasználó inaktív   cserno3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 24. 18:07

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 20:16

rajottem a macatirasra

inditsd el a regedt32 ot a cmd ben,nyisd meg a: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\ Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}"
az almenukbe nezz bele DriverDesc mellett megtalalod a karit amit valltoztatnal
hozz letre ott egy uj karakterlancot aminek a neve: "NetworkAddress" es az ertek meg a 12 jegyu uj MAC
eszkozkezeloben tiltsd le majd engedelyezd az eszkozt
ipconfig/all al ellenorizd

:)

Valóban így máködik a MAC átírás, azonban nekem csak újrindítás után állt be a beállított mac adress....

Továbbá Az OmniPeek 4.1 (talán) Fujitsu Siemens LifeBook E8210 notebookal Intel PRO WIRELESS 3945 ABG kártyával működik monitor módban, és az aircrack felé megfellő formátumban le tudja menteni. már csak a kérdéses tényező a megfelelő IV szám generálása windows alatt............ Monitorozás alatt az Omnipeek csomagokat is tud küldeni egyidőben..................

#552 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 25. 00:30

ja ezt lefelejtettem az ujjrainditas utan vagy ha letiltod majd engedelyezed az eszkozkezeloben...es atirtad a macet

omnipeek personal? vagy enterpise?. a personal nem enged egyszerre 2 dolgot.

Szerkesztette: joepapa24 2008. 01. 25. 00:31 -kor

#553 Felhasználó inaktív   cserno3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 25. 10:59

Feladom nem megy... Linux alatt (BackTrack3) IPW3945 v. linksys kártya minden megy kivéve az ARP ok visszaküldése...

Van vkinek vmio tapasztalata a backtrackel????

#554 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 25. 12:15

omnipeek 5 enterprise? mivel jobb?
igazabol csak akkor latok vele valamit az edimax ew7318usg vel ha mar csatlakoztam a halohoz?

mert ha nem csatlakozom semmi.vagy csak benazom?

intel pw 3945 ot is engedte bevallasztani de avval is ugyanez a helyzet.

nem jo driverrel hasznalom a kariaimat?
vagy nem ertek hozza?

#555 Felhasználó inaktív   cserno3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 25. 17:09

Idézet: joepapa24 - Dátum: 2008. jan. 25., péntek - 12:15

omnipeek 5 enterprise? mivel jobb?
igazabol csak akkor latok vele valamit az edimax ew7318usg vel ha mar csatlakoztam a halohoz?

mert ha nem csatlakozom semmi.vagy csak benazom?

intel pw 3945 ot is engedte bevallasztani de avval is ugyanez a helyzet.

nem jo driverrel hasznalom a kariaimat?
vagy nem ertek hozza?

Fujistu Siemens LifeBook 8210 notebook IntelProWireless 3945 abg kártyával Windows XP Pro op rendszerrel minden csomagot lát anélkül hogy az AP-hoz csatlakoznék. Akár az Enterprise(5.0) akár a Personal(4.1) természetesen Omnipeekről van szó. Sőt amikor elindítom az OmniPeek et azonnal leválasztja a kártyát a helyi AP-ről(ha volt olyan) és a Windows kiírja hogy egy másik szoftver használja a kártyát....Szóval gyakorlatilag teljes mértékben tudok csomagokat fogadni/küldeni ezzal  progival, van AirCrackem windows alá. Csak ARP-ot nem tudok generálni. Így ezesetben teljes mértékig alá vagyok rendelve hogy STA és az AP között elég IV közlekedik -e.

Ráadásul ugyanez a probléma nekem Linux alatt is fenáll. Működik az airodump, aireplay, de ARP-okat nem generál:(:(:(:( Tehát teljesen mind1, hogy Linuxot vagy Windows használok.

#556 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 26. 08:59

Hali!

Olvasgattam a fórumot, de igazán nem maradt meg bennem semmi. :(
Atheros chipsetes kártyámhoz milyen programot tudnátok mondani, amivel wpa-t tudnék visszafejteni?
Linuxal menne csak?

#557 Felhasználó inaktív   cserno3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 26. 09:40

Idézet: whg - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 8:59

Hali!

Olvasgattam a fórumot, de igazán nem maradt meg bennem semmi. :(
Atheros chipsetes kártyámhoz milyen programot tudnátok mondani, amivel wpa-t tudnék visszafejteni?
Linuxal menne csak?

Az a helyzet, hogy még a WEP feltörésével is vannak poblémák nem hogy még a WPA-val.

#558 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 26. 19:54

sinaltam egy biquadot tenyleg nagyot nyer, beletettem egy 300 ft os kinaiboltos fem gyumolccsopogteto racsba. jol is nez ki es jol is mukszik, es konnyu is, az elodje a kocsonyafozofazek -ben az edimax ew7318usg is jo volt de ez 10 db vel megveri :)nem kell repeatert vennem atert alinkem:)

az edimax ew7318usg nek nekem hibas volt az antennaja azert kezdtem el szetszedni , az lett a vege hogy az antennabol csak a csati resze maradt es kozvetlen azon van a biquad ,igy le is lehet tekerni rola es mehet helyette a magnestalpasom.

van olyan usb s rpsma halokari amit tobb progi tamogat? mert azert vannak gongok ,pl a netstumblerrel nem tom kukodesre birni.:(

#559 Felhasználó inaktív   cserno3 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 26. 23:37

Sziasztok!

Megosztom tapasztalataimat. Elösször is: sikerült egy 64 bites WEP kulcsot megfejteni 30.000 IV-ből (Dlink rooter). Az általam használt eszközök: FSC Lifebook 8210 notebook IPW3945 és D-link DWL-G630 PCMCIA kari. Linux (Back Track 3 beta /USB verzió)alatt az IPW tud monitor módba is menni, műxik az airodump, azonban amikor az aireplay küldeni akar, lefagy. Ezért szereztem be egy D-link PCMCIA wlan adaptert. Ez tökéletesen műxik. Tehát Airodump ot az IPW-vel használom, Aireplay pedig a Dlinken küld vissza. A BackTrack alapbül felismerte mind a két kártyát, nem volt vele gond. A 30k IV 1 óra alatt gyűlt össze, hiszen csak egy kliens volt az AP-hoz csatlakozva és nagyon sokáig kellett várnom az ARP csomagra.

Sok helyen találkoztam az Aireplay különböző használataival. Én hiába próbáltam bármelyiket, DEAUTH, FAKEAUTH stb. a rooter nem válaszolt. De amint egy létező ARP csomagot talált azonnal elkezdte vissza küldeni kb. 500pps sebességel. Még az érdekes, hogy az IV-k nekem ezután nem ilyen sebességgel és egyáltalán nem egyenletesen gyűlt. Tehát még nem biztos hogy van összefüggés az IV-k gyarapodása és az ARP -ok visszaküldése között.

Más Windows. Omnipeek Enterprise 5.0 D-link karit nem fogadja, csak az IPW 3945 -el tud csomagot fogadni/küldeni. Elméletileg Windows-al is lehetséges volna ARP kérések visszaküldése, csak ismerni kéne a csomagot konkrétan hogy is néz ki hogy fel lehessen ismerni............. aztán kiválasztani és stb. De automatizált progit ARP keresére és visszaküldésre nem találtam.

kb 3-4 nap próbálgatás és több mint 100 oldal elolvasása után erre jutottam. Remélem tudtam segíteni.

üdv cserno

Szerkesztette: cserno3 2008. 01. 26. 23:40 -kor

#560 Felhasználó inaktív   joepapa24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 00:57

mi az az ndis? valami egyseges drivertamogatasrol olvastam hogy a halokartyakat egysegesen tamogatja es a driver ehhez nyul hozza vagy mi. kusza egyenlore de a netstumblerben pl olyat latok hogy ndis 5.1 az ipw 3945 om. olyat olvastam hogy ndis 6 is van. namarmost ezt telepiteni  kell mint egy drivert vagy ez egy osztalyozas es az en karim ndis 5.1 nek szamit.

szal emiatt nem mukodik a netstumbler?

edimax ew7318usg vel sme tom mukodesre birni jelenleg nem tamogatott kartyanak latja. pedig a regi driverrel igaz docogve de ment.

pedig a legjobb tereromero progi es nem tom semelyik karimmal mukodesra birni (nagyon kene az uj biquadot allitgatni)

cain es abel parosal probalkozott mar valaki?

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.