gázfegyver
Elküldve: 2007. 08. 08. 18:39
Elküldve: 2007. 08. 08. 19:35
Idézet: Multislave - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 18:36
A hwsw fórumon ezzel a nick-el szereplek, a nethirlapon TotoSK névvel közel 6 ezer hozzászólással.
Nem tudom ki vagy te, gerinctelen fehérjehalmaz barátom. Én mindenesetre a nethirlapos fórumon a nickem mellett személyesen is vállaltam az azonosságomat, így rengetegen ismernek, tudják a számomat, stb.
Irogathatsz ide amit akarsz, ha neked erre áll fel, akkor tegyed. Szánalmas kis életforma vagy, ha azt gondolod, ezzel most jóóól lejárattál. Én jót vigyorgok rajta, hogy ezek szerint ennyire népszerű lettem, hogy valakinek megéri nekem kiadnia magát.
Hiába, ez a népszerűség átka, aki egyszer szerepel a Kaliberben az nem ússza meg.
Álnéven hülyeségeket kérdezel - na, most jól megmutattad! Ez igen! Voltaképpen te egy hős vagy, egy igazi férfi!
Írjál jó sok ostobaságot, lehetőleg rossz helyesírással, hogy azt higyjék te vagy én, és azt gondolják húúdehülye ez a Toto.
Időnként ide jövök röhögni és megnézem mit alkotsz, de az eddigi próbálkozások elég haloványak voltak. Jobban kellene sarkítani a hülyeséget, kicsit lehetnél agresszívabb néha, lehetne jobban erőltetni a szekrénytáras vs pergőtárcsás vonalat, esetleg jobban szidhatnám a nethirlap fórumot - valami ilyesmi, legyél kreatívabb. Ha olvastál párszor, tudod hogy néha agresszív bunkó vagyok -, szóval van még mit polírozni a másodnickeden.
Muhhahahahahaaaa
TotoSK the real
Kedves multislave. Én nem bántottalak téged és mást sem, ezért nem értem a reakciódat. Azt hogy te ki vagy nem érdekel, én az vagyok akinek mondtam magam és a nethírlapról jöttem ide.
Én nem akarok senkivel veszekedni, veled sem, remélem hogy megérted ezt és a továbbiakban békésen szakmaian tudunk fórumozni.
Elküldve: 2007. 08. 08. 21:55
Most nem leszek oly elnéző, mint a múltkor. Senkivel, úgyhogy akit duplaregen érek (már vizsgálunk 1-2 nicket), végleg felfüggesztem.
Aki offol, flame-et gerjeszt, személyeskedik, valótlanságot állít be ténynek, végleg felfüggesztem és végleg bezárom a topicot is, még egyszer nem játszunk olyat, mint a múltkor.
Az meg, hogy ki kicsoda egy másik fórumon (ha lehet így nevezni) engem maximálisan hidegen hagy, csakis az itteni ténykedése alapján itélünk meg mindenkit.
Elküldve: 2007. 08. 08. 22:24
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 21:55
Hali!
A személyeskedést valóban tegyük félre, a másodnickek ellen viszont tiltakozom és kérem a TotoSK nevű versenyző nickjének törlését.
Emailen küldhetek pár nethirlap-on publikált fényképet amin én vagyok látható, és ami a Kaliber magazin decemberi számának gázpisztoly humán tesztjében jelent meg, amelyben nethirlap fórumos és Toto nickneves hivatkozással szerepelek, és egyéb, interneten nem lévő képeket saját magamról akár fegyveres akár nem fegyveres vonatkozásban.
Mindezt emailen, majd utána telefonon is kész vagyok igazolni, emilcímem toto pont sk kukac chello pont hu.
Kár lenne a topicért amúgy, nem lenne jó ha a másodnickesek "győznének".
üdv,
Toto
Szerkesztette: Multislave 2007. 08. 08. 22:27 -kor
Elküldve: 2007. 08. 08. 23:32
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 21:55
Most nem leszek oly elnéző, mint a múltkor. Senkivel, úgyhogy akit duplaregen érek (már vizsgálunk 1-2 nicket), végleg felfüggesztem.
Aki offol, flame-et gerjeszt, személyeskedik, valótlanságot állít be ténynek, végleg felfüggesztem és végleg bezárom a topicot is, még egyszer nem játszunk olyat, mint a múltkor.
Az meg, hogy ki kicsoda egy másik fórumon (ha lehet így nevezni) engem maximálisan hidegen hagy, csakis az itteni ténykedése alapján itélünk meg mindenkit.
Takarítottam ésatöbbi. Kérem a fenti postom komolyan vételét.
Köszönöm.
Elküldve: 2007. 08. 09. 01:25
Szerkesztette: *Macika* 2007. 08. 09. 01:26 -kor
Elküldve: 2007. 08. 09. 19:18
Néhány ostoba kérdés?
1. Miért jó, ha valakinek több nickje van?
2. Miért jó, ha másra hisszük, h ő az, aki nem is ő? Ezt nem értem.
3. Ez valami szakmán beüli politikai dolog, legalábbis olyan a szaga. Nem lehet ezt máshol megbeszélni?
Na jó ennyi elgég lesz az ostobaságaimból...
Plusz volna még egy kérdésem. A múltkor már kérdeztem a festéssel kapcsolatban.
Szóval, festhetem a stukkert hagyományos olajfestékkel (a dobot kellene meg a markolatot) ecsettel vagy van ennek valami rendhagyóbb módja?
Köszi,
Semmi jót ne halljak, de vigyázzatok magatokra! Üdv,
PiciFiú
Elküldve: 2007. 08. 09. 21:10
Idézet: picifiú - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 19:18
Néhány ostoba kérdés?
1. Miért jó, ha valakinek több nickje van?
2. Miért jó, ha másra hisszük, h ő az, aki nem is ő? Ezt nem értem.
3. Ez valami szakmán beüli politikai dolog, legalábbis olyan a szaga. Nem lehet ezt máshol megbeszélni?
Na jó ennyi elgég lesz az ostobaságaimból...
Plusz volna még egy kérdésem. A múltkor már kérdeztem a festéssel kapcsolatban.
Szóval, festhetem a stukkert hagyományos olajfestékkel (a dobot kellene meg a markolatot) ecsettel vagy van ennek valami rendhagyóbb módja?
Köszi,
Semmi jót ne halljak, de vigyázzatok magatokra! Üdv,
PiciFiú
Szia. Visszaolvastam de nem találtam a festéssel kapcsolatos hozzászólásodat.
Milyen stukkert festenél be és miért? Olajfesték nem jó ötlet egyébként.
Elküldve: 2007. 08. 10. 10:21
Nos egy Röhm RG59N típusú gp -t szeretnék befesteni, mert több helyen leverődött róla a festék, persze csak foltokban, a dob oldalán, a markolaton és a cső egyik oldalán. Igazából nem nagy kiterjedésű terület, amit szeretnék lefesetni.
Hogy miért szeretném lefesteni?
Nos, a legfontosabb, hogy engem zavar - nem találom túl esztétikusnak. A másik, szeretném elkerülni a korrodeálódást (nem tudom, hogy bekövetkezne-e).
Véleményed szerint mivel lehetne lefesteni, ha nem olajfestékkel?
Sziasztok,
PiciFiú
Elküldve: 2007. 08. 10. 17:23
Idézet: picifiú - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 10:21
Nos egy Röhm RG59N típusú gp -t szeretnék befesteni, mert több helyen leverődött róla a festék, persze csak foltokban, a dob oldalán, a markolaton és a cső egyik oldalán. Igazából nem nagy kiterjedésű terület, amit szeretnék lefesetni.
Hogy miért szeretném lefesteni?
Nos, a legfontosabb, hogy engem zavar - nem találom túl esztétikusnak. A másik, szeretném elkerülni a korrodeálódást (nem tudom, hogy bekövetkezne-e).
Véleményed szerint mivel lehetne lefesteni, ha nem olajfestékkel?
Sziasztok,
PiciFiú
Most már világos. Az olajfesték azért nem jó mert vastagon fog és könnyen lekopik.
Vannak speciálisan alumíniumra kifejlesztett festékek azok spiáterre is használhatóak. A felületet előtte le kell maratni, majd alapozni kell és azután lefesteni. El kell menni egy festékszaküzletbe és ott megkérdezni hogy mit ajánlanak, a maratáshoz és a festéshez is.
Korrodálódni nem fog a spiáter egyébként, legfeljebb csúnyán néz ki ha lekopott.
Elküldve: 2007. 08. 11. 11:38
Nem tudom hogy jót-e mondok, de probáld meg a hideg barnito folyadékot amit a fegyverekhez lehet kapni a Tüskevárban 1080Ft
Elküldve: 2007. 08. 11. 15:11
Idézet: IceAge - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 11:38
Nem tudom hogy jót-e mondok, de probáld meg a hideg barnito folyadékot amit a fegyverekhez lehet kapni a Tüskevárban 1080Ft
Szia. Még véletlenül se próbálja ki a hidegbarnítót, az nem spiáterhez való.
A gázfegyvergyártók is festik a spiáter fegyvereket vagy nikkelezik, krómozzák.
Elküldve: 2007. 08. 21. 17:22
Elküldve: 2007. 08. 21. 18:27
Idézet: rollaz - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 18:22
Először is gratula.
Elküldve: 2007. 08. 23. 17:25
Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 18:27
Köszönöm!
Holnap megpróbálok szépnek mondható képeket készíteni.
Eddig már jónéhány lövést adtam le, hogy szokjam a kicsikét, Wadie töltényekkel, tökéletesen akadálymentesen üzemel, "szerelem első látásra".
Elküldve: 2007. 08. 24. 10:02
Rollaz! Én is várom a képeket a GRP-dről!
Elküldve: 2007. 08. 24. 12:16
Idézet: semseyp - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:02
Rollaz! Én is várom a képeket a GRP-dről!
Kéréseteknek eleget teszek, íme egy kép.
Rákattintásnál megnyílik nagy méretben!
Elküldve: 2007. 09. 02. 20:28
Nem tudja közületek valaki, hogy hol lehet .45 short gáztöltényt venni (ha lehet oc-t).
vaszil1964
Elküldve: 2007. 09. 11. 17:05
Elküldve: 2007. 09. 11. 17:10
Idézet: vaszil1964 - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 20:28
Nem tudja közületek valaki, hogy hol lehet .45 short gáztöltényt venni (ha lehet oc-t).
vaszil1964
Jó kérdés. Szerintem csak külföldön, talán. Pv t nem tudom hogy létezik e ilyenben. Cs viszont volt.

Súgó
A téma zárva.