Szevasztok!
Mi a véleményetek a Keserű Művek Hitman-jéről? Jó, rossz, nagy, nehéz, könnyű, viselhető...felejtős? Mennyi értelme van a full auto funkciónak? Lehet azt egyes lövésre is állítani? Melyik másik fegyver tud hosszú sorozatot?
Gázfegyver vásárlásán töröm a fejemet, először (mint a legtöbb első tulajdonos fiatal) öntöltőt szeretnék.
Max 30-35.000-ret szánok a fegyverre, használtat nem szeretnék, hiszen a gázpisztolyok nem a tartósságukról hírösek (kivételek akadnak persze, de azok rettenetes külcsínnyel rendelkeznek...). Viselni is szeretném.
Forgótárasból csak a hw88 jöhet szóba, de az meg drága...ugye.
Az Umarex Walther P22-esén gondolkodom, de érdemes egy pillantást vetni a palettára. Lehet annál akár egy picit nagyobb is a pisztoly,...csak ne legyen másfél kiló/rejthetetlen.
A tüzijáték lövöldözés nekem szükségtelen funkció, eddig sem örömködtem szilveszterkor/szülinapokkor (ráadásul az alkohollal felfűtött banda közé be sem vinném).
PPK klónok kizárva a fent említett külcsíny okokból.
Válltokban (hónaljtokban) mennyire kényelmetlen a viselés? Próbáltátok már?
Mielőtt bárki megkérdezi, önvédelemre kell, de fontos az is, hogy ha már ennyit ráköltök (tokkal vonóval lőszerrel a P22 kb 37.000), akkor ismerjem is meg a maroklőfegyverek működését, használatát is (azért nem 10 löszert szeretnék ellődözni a mezőn, ne az éles helyzetben legyen para a gondolkodás, mérlegelés, helyes használat...), és legalább nézzen is ki valahogy. Olyan pisztolyosan

.
Más.
Fontos etikai problema:
Ha az ember elmegy szórakozni szórakozóhelyre, hogy vigye magával a pisztolyát? Fontos, mert a szórakozóhelyek környékén / buli után van a legtöbb támadás - agresszív részeg bandák által.
Ha bemegyek a bulihelyre egy P22-essel a hónom alatt, és a kidobó/ruhatáros arc előtt nekivetkezek - nem beszélve a szórakozó jónéppel aki arra témfereg - mégha a táskámba is teszem a fegyvert és úgy adom oda neki, akkor is ráparázik. Aztán buli helyett jól meghurcolnak. Ha meg ilyenkor alapból a táskában van (amit csak emiatt nem nagyon akarok buliba cipelni), akkor ba*tom, ha belémállnak...
Ördögi kör. Ha meg belémállnak, elő tudom venni, használom, akkor meg jó eséllyel "Alkoholt fogyasztott a lövöldöző" főcímmel jelenek meg a hétfői újságban - tekintet nélkül a jogos önvédelemre.