egy barátom mesélt a játékról ami egy ingyenes MMORPG. Van némi keleti beütése a játéknak. A grafika nem 3D de szerintem nagyon szép. Sokan játszanak rajta, van több szerver is. Amikor először beléptem akkor rögtön jöttek segíteni egy páran, persze az is előfordult azóta hogy agyonvert egy másik játékos heccből. Érdekesség (már amennyiben az) hogy lehet házat venni a játékban amit magad bútorozhatsz be (bútorboltból) keleti stílusban. Lehet házasodni és guildeket alapítani. Láttam már bányát is a játékban ahol sok játékos kőfejtéssel töltötte az idejét (számomra egyenlőre titok hogy mi okból). Kiemelném hogy az összes MMORPG tapasztalatom lekorlátozódik három óra WOW-ra (ingyenes beta teszt keretében). Van egy pár ismerősöm aki játszik, ők már elég fejlettek hozzám képest. A játék a Diablo 2-ből ismert szintlépéses skilles rendszer néhány újítással.
Lehet hogy nem túl alapos ez a leírás de még én sem vagyok tisztában minden elemével a játéknak. Gondoltam hátha kedvet kap hozzá még valaki és akkor tudnánk itt segíteni egymásnak (meg persze a játékban is).
A játék teljesen ingyenes leszámítva valamilyen SMS-es item upgradet. A kliens amit le kell tölteni 500MB és több mirror is van a honlapon. A patchaket nem érdemes leszedni mert úgyis updateli magát csatlakozás előtt. A honlapon lehet kreálni accountot.
Conquare hátterek:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Képek a játékból:

A játék honlapja:
Conquare online

Súgó
A téma zárva.