Conquer online Ingyenes MMORPG
Elküldve: 2005. 05. 04. 11:17
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 3:23
Ha piros vagy fekete nevü karaktert ölök capture modban, akkor tényleg eldobja a rajta lévő cuccait is????????? (Nem csak ami az inventoryban van???)
Ha igen. Beköltözöm a lvl15 bányába:))
Ha igen. Beköltözöm a lvl15 bányába:))
Siri...nem értelek.
Tudod, másból is áll a játék mint hogy úgy szintezel mint egy vadállat, éjt nappalá téve.
Tényleg, olvass már utána ezeknek a dolgoknak a weboldalon, minden ott van. Engem nem zavar hogy kérdezel, csak az, hogy állandóan az XP-re hajtassz, de alapvető kérdéseket teszel föl.
Ha majd eléred a 100+ -t és így folytatod, te egy olyan játékos leszel akire azt mondják "noob", mert magas szinted ellenére nem értesz a játékhoz.
Kérlek, a saját érdekedben.
Ha nem tudsz angolul, kérdezz bátran, segítek!
Amúgy meg igen, ha piros vagy fekete nevű embert ölsz akkor eldobják ami rajtuk van, ne mindent, egy két tárgyat. Amúgy nem érdemes ezekre vedászni, mert aki már piros vagy fekete, az tuti nem értékes cuccot hord, hisz ő tudja, hogy el fogja dobni a dolgokat.
Néha van pár barom aki plvl-kor megöli a gyenge csapattagjaidat és piros lesz, azt öld
Elküldve: 2005. 05. 04. 12:02
Ezt nem értem mire mondod?
Amit csak tudok vagy hallok azonnal megkérdezem és megjegyzem.
Sőt pontosan azért mert tegnap a honlapot böngésztem, láttam hogy eldobjak a pirosak
a cuccokat ezért kérdeztem meg hogy tényleg így van-e. Szvsz a klánomból ezt
nem tudta mindenki...
Ráadásúl a honlapon mintha úgy olvastam volna hogy csak azt dobja ami a kezében van...
Amúgy nem csak XP-zek. 1 nap kb. 2-3 óra az amit XP-vel töltök és megunom, igaz
nem ritka hogy exp. potionnal megyek. De ez miért baj??
Aztan vagy húzom a kicsiket vagy tárgyakat keresek. De pl. tegnap fejlesztettem
a box skillemet 2. szintre, és ott is csak 1-et ütök a pulykára is, ami nagyon érdekes.
Sőt a sima kard skillemet is fejlesztem, lehet veszek hozza egy scrollt a piacon.
Amit csak tudok kipróbálok és mindent körbeugrálok megnézegetem mi hol van.
Tehát fogalmam sincs miért írod a noob-ot. Az igaz hogy harcosom, trojanom nincs, nem ismerem a képességeit de majd indítok egyet és kipróbálom.
Amit csak tudok vagy hallok azonnal megkérdezem és megjegyzem.
Sőt pontosan azért mert tegnap a honlapot böngésztem, láttam hogy eldobjak a pirosak
a cuccokat ezért kérdeztem meg hogy tényleg így van-e. Szvsz a klánomból ezt
nem tudta mindenki...
Ráadásúl a honlapon mintha úgy olvastam volna hogy csak azt dobja ami a kezében van...
Amúgy nem csak XP-zek. 1 nap kb. 2-3 óra az amit XP-vel töltök és megunom, igaz
nem ritka hogy exp. potionnal megyek. De ez miért baj??
Aztan vagy húzom a kicsiket vagy tárgyakat keresek. De pl. tegnap fejlesztettem
a box skillemet 2. szintre, és ott is csak 1-et ütök a pulykára is, ami nagyon érdekes.
Sőt a sima kard skillemet is fejlesztem, lehet veszek hozza egy scrollt a piacon.
Amit csak tudok kipróbálok és mindent körbeugrálok megnézegetem mi hol van.
Tehát fogalmam sincs miért írod a noob-ot. Az igaz hogy harcosom, trojanom nincs, nem ismerem a képességeit de majd indítok egyet és kipróbálom.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 05. 04. 17:05
Crowley, kuldtem mailt, es nem csak a karakterem van benne
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."
Elküldve: 2005. 05. 04. 17:08
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 13:02
De pl. tegnap fejlesztettem
Az semmi, en 4-es boxinggal egy utesre olom a Banditokat (1500-2000 damage)
Elküldve: 2005. 05. 05. 22:59
Üdv mindenkinek!
Megvallom őszintén, kissé figyelmetlen voltam mostanában. A game-ben megígértem valakinek, hogy körülnézek államigazgatás terén állásnak, kontaktnak, de nem tudom már, hogy kinek ígértem.
Plíz, az érintett küldjön rám egy privát üzenetet, és adok két embert, e-mail címmel, akik ilyesmiben vannak, hátha tudnak keríteni valamit.
Kéne mindenképpen egy önéletrajz, valami motivációs levéllel, legalább pár szóban, hogy mi érdekli, mivel akar foglalkozni a delikvens.
Kösz, és Üdv!
Megvallom őszintén, kissé figyelmetlen voltam mostanában. A game-ben megígértem valakinek, hogy körülnézek államigazgatás terén állásnak, kontaktnak, de nem tudom már, hogy kinek ígértem.
Plíz, az érintett küldjön rám egy privát üzenetet, és adok két embert, e-mail címmel, akik ilyesmiben vannak, hátha tudnak keríteni valamit.
Kéne mindenképpen egy önéletrajz, valami motivációs levéllel, legalább pár szóban, hogy mi érdekli, mivel akar foglalkozni a delikvens.
Kösz, és Üdv!
Elküldve: 2005. 05. 05. 23:41
Idézet: Targa - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 23:59
Kösz, és Üdv!
Fruzsi volt az, a forumon AJ Crowley neven fut.
Elküldve: 2005. 05. 06. 09:40
Idézet: John Fowler - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 23:41
Fruzsi volt az, a forumon AJ Crowley neven fut.
Thanx.
Elküldve: 2005. 05. 06. 10:38
Én vártam egy napot, de mostmár ide kell valakinek írnia...
CONQUER.UW.HU -n megvan az első cikk
Tippek kezdőknek címmel.
Köszönet Fruzsinak (AJ Crowley) és Nynfusnak (John Fowler)
Minden kezdőnek kötelező olvasmány
Tippek kezdőknek címmel.
Elküldve: 2005. 05. 06. 10:43
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 11:38
Én vártam egy napot, de mostmár ide kell valakinek írnia...
Tippek kezdőknek címmel.
Tippek kezdőknek címmel.
B., mostanában kevesebbet látlak fönt a SWAT4 multi szervereken gémelni neten.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 05. 06. 13:42
basszus ,nem tudok bemenni a játékba ,Error 10060-as hibával elszáll induláskor
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2005. 05. 06. 14:26
Nekem is ugyanezt csinálja. Volt már ilyen de akkor pár próbálozás után elindult.
Elküldve: 2005. 05. 06. 14:40
Idézet: Foley - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 14:26
Nekem is ugyanezt csinálja. Volt már ilyen de akkor pár próbálozás után elindult.
hát most nem enged be sokadik próbálkozásra és újratelepítésre sem,ahogy elnézem a patcheket sem engedi letölteni,valszeg nem tudja elérni a szervert,ezért dobja fel az errort
HP Pavilion DV-5 1160eh
Elküldve: 2005. 05. 06. 15:51
A Hibaüzenetekről:
10061-es hiba. Nincs netkapcsolatod teljes mértékben. Valószínűleg itt másbaj lehet.
10060-as hiba. A szerver teljesen le van terhelve, nem engedi a klienst sem elindítani, letsztelheted, hogy a honlap sem megy, semelyik letöltés róla. Ha itt elindul valami beléphetsz megint. De sajnos próbálkozni és várni kell. Nekem volt hogy 5-6 órát nem ment. Kiszámíthatatlan.
Egyik esetben sem használ az újratelepítés, max. hogy azalatt elteleik egy kis idő és beléphetsz újra sikeresen!
)
Megírtam a 2. cikket, el is postázom.
A címe: HOGYAN LEGYÜNK GAZDAGOK!
conquer@uw.hu ide küldtem el.
10061-es hiba. Nincs netkapcsolatod teljes mértékben. Valószínűleg itt másbaj lehet.
10060-as hiba. A szerver teljesen le van terhelve, nem engedi a klienst sem elindítani, letsztelheted, hogy a honlap sem megy, semelyik letöltés róla. Ha itt elindul valami beléphetsz megint. De sajnos próbálkozni és várni kell. Nekem volt hogy 5-6 órát nem ment. Kiszámíthatatlan.
Egyik esetben sem használ az újratelepítés, max. hogy azalatt elteleik egy kis idő és beléphetsz újra sikeresen!
conquer@uw.hu ide küldtem el.
Szerkesztette: Sirinor 2005. 05. 06. 16:04 -kor
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 05. 06. 23:28
Idézet: Sirinor - Dátum: 2005. máj. 6., péntek - 16:51
Mar alig varom, hogy olvashassam
Elküldve: 2005. 05. 08. 21:20
Szövetségi hír:
Szövetségre léptünk egy nagy Guild-al!
)
Tessék informálódni miért is jó ez nekünk/hogy kell viselkednünk ha baráti karit látunk!
Szövetségre léptünk egy nagy Guild-al!
Tessék informálódni miért is jó ez nekünk/hogy kell viselkednünk ha baráti karit látunk!
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 05. 08. 22:15
Elszallt a nagy asztali gepem vazze.... remelem nem hackelni akartak.
Pont PK arenaba mentem volna le, bementem aztan sanyi. Be sem indul a gep szokasos hanyadek windofs hiba dll-t keres.
Innen laptoprol meg nem indul el a jatek sajnos. kis 600-as lap nem viszi 128MB rammal...
Termeszetesen meg win xp hun nincsen igy szivhatok mar megint.... kiraly.
PK arenabol meg nem tudtam kijinni mert laprol belepve 5 percet toltogetett a progi mire kirakott 20 lvl100+ kore akik mar regesregen agyonvertek ezalatt. Es reviv ujra kozepre tett be, de mire betett a gep megint agonyvagtak. Eppen hogy ki tudtam menekulni tc-be, de a tc-t meg nembirja mar a laptop sajnos:(( Igy majd holnap leszek csak.
Addig is gyakjatok le par monstat a nevembe.
jo8
Pont PK arenaba mentem volna le, bementem aztan sanyi. Be sem indul a gep szokasos hanyadek windofs hiba dll-t keres.
Innen laptoprol meg nem indul el a jatek sajnos. kis 600-as lap nem viszi 128MB rammal...
Termeszetesen meg win xp hun nincsen igy szivhatok mar megint.... kiraly.
PK arenabol meg nem tudtam kijinni mert laprol belepve 5 percet toltogetett a progi mire kirakott 20 lvl100+ kore akik mar regesregen agyonvertek ezalatt. Es reviv ujra kozepre tett be, de mire betett a gep megint agonyvagtak. Eppen hogy ki tudtam menekulni tc-be, de a tc-t meg nembirja mar a laptop sajnos:(( Igy majd holnap leszek csak.
Addig is gyakjatok le par monstat a nevembe.
jo8
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 05. 10. 08:38
Május 8 óta nincs hozzászólás? Ez nem lehet. 
Fenn van a 2. cikk is. Készülget folyamatosan az oldal, most a galériát akarom kipofozni, meg végre a vendégkönyvet megcsinálni.
Ismétlésül a cím: http://conquer.uw.hu
Már jöhetnek a levelek a conquer@uw.hu címre is, megtaláltam a jelszót
Amúgy semmi új nem történt, haladok a fire circle felé, még van 3.8 szint vissza, de nagyon lassan haladok. Igaz, tegnap Avival az Evilblade-ek piszkosul megdobtak, 2800 xp/db, meg 400/lövéssel 40pc-t szedtem össze, ami jó volt egy szintlépéshez.
Ezen felbuzdulva olyan tagokat keresek, akik tudnak evilbalde-et irtani, hogy a héten elérhessem a fire circlet. Csütörtökig van időm, utána megint nem leszek itthon hétfő estig. Kéretik cikkekkel megbombázni, hadd gyarapodjon az oldal!
Fenn van a 2. cikk is. Készülget folyamatosan az oldal, most a galériát akarom kipofozni, meg végre a vendégkönyvet megcsinálni.
Ismétlésül a cím: http://conquer.uw.hu
Már jöhetnek a levelek a conquer@uw.hu címre is, megtaláltam a jelszót
Amúgy semmi új nem történt, haladok a fire circle felé, még van 3.8 szint vissza, de nagyon lassan haladok. Igaz, tegnap Avival az Evilblade-ek piszkosul megdobtak, 2800 xp/db, meg 400/lövéssel 40pc-t szedtem össze, ami jó volt egy szintlépéshez.
Ezen felbuzdulva olyan tagokat keresek, akik tudnak evilbalde-et irtani, hogy a héten elérhessem a fire circlet. Csütörtökig van időm, utána megint nem leszek itthon hétfő estig. Kéretik cikkekkel megbombázni, hadd gyarapodjon az oldal!
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton
Elküldve: 2005. 05. 10. 08:50
Tegnap elmentünk hármasban a MetZone ba...
Nem néztem az időt de kb 2-2.5 óra termése látható a képen.
Illetve ennyi volt, de kifele menet még egy Dove ba ütköztünk

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Összesen 45 Meteorunk volt, amiből 44 et kihoztunk !
Nem néztem az időt de kb 2-2.5 óra termése látható a képen.
Illetve ennyi volt, de kifele menet még egy Dove ba ütköztünk

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Összesen 45 Meteorunk volt, amiből 44 et kihoztunk !
Elküldve: 2005. 05. 10. 09:53
Amint tápos leszek megyek veletek metzone-ba és vége lesz mindenkinek! 
Amúgy a két karim:
almasrates LVL52 Warrior
malajkurva LVL25 Tao
És nagyon örülnék ha hozzám jönne végre valaki! Főként egy nő karakter! Főként egy aktív fajta!
Ha érdekel a téma megtalálsz a játékban.
Amúgy kb múlt héten kezdtem, és ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget, a húzást és az állandó hüje kérdéseim megválaszolását a guild tagjainak!
almas =]
Amúgy a két karim:
almasrates LVL52 Warrior
malajkurva LVL25 Tao
És nagyon örülnék ha hozzám jönne végre valaki! Főként egy nő karakter! Főként egy aktív fajta!
Ha érdekel a téma megtalálsz a játékban.
Amúgy kb múlt héten kezdtem, és ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget, a húzást és az állandó hüje kérdéseim megválaszolását a guild tagjainak!
almas =]
Az élet olyan mint a motor. Be kell rúgni!

Súgó
A téma zárva.