Conquer online Ingyenes MMORPG
Elküldve: 2005. 05. 14. 10:29
Sziasztok Guild Tagok!
A mai naptól üzembe helyeztem egy állandó Guild Teamspeak2 servert!!! Azok a tagok akik mikrofonnal rendelkeznek és a közös játék során élőszóban is szeretnének beszélgetni a társakkal azoknak ajánlom hogy töltsék le az alábbi oldalról a Teamspeak2 klienst Teamspeak2 Homepage
A klienst letöltve és installálva az első fontos dolog a Settings menüpontban levő dolgok állítása legyen! Azon belül is az első a Sound Input/Output Settings rész:

A Voice Send Method-nál mindenképpen a Push To Talk-ot válasszuk ki és a Set gombbal állítsunk be egy billentyűt. Ezt a játék vagy bármilyen más program használata során ha megnyomjuk, akkor azonnal hallja a többi társ is a hangot. (ne használjuk a hangra aktivált bekapcsolást mert az eléggé gáz).
Akinek problémája van a net sávszélességével azoknak ajánlom hogy a Settings menüpont Options menüjében állítsa a Teamspeak sávszélességét a neki megfelelő értékre:

Ha ezek megvannak jöjjön a serverre való felcsatlakozás beállítása. A Connection menüpont Connection pontjára klikkelve egy ilyen ablakot lehet látni:

Label: ide azt írsz ami jól esik (nálam HWSW)
Server address: 193.202.89.143
Nickname: ha lehet akkor a CO2-s nick-edet használd!!!
Anonymus: ezt a lehetőséget kell kiválasztani!
Server Password: hwswguild
Auto-Reconnect: érdemes kipipálni hogy visszacsatizzon ha levág a net
Ha ezeket beállítottuk akkor máris a Connect gombra nyomva beléphetünk a serverre és lehet dumálni egymással. Ami fontos! Lehet külön csatornákat csinálni tehát ha valaki megy valahova csapatban játszani érdemes elkülönülni a default csatitól, és akkor csak azokkal lehet társalogni akik együtt játszanak. Ha valaki sokat beszél le is lehet mute-zni!
A maximum user szám 16 a serveren többen úgy sem vagyunk és a TS2 nem is enged többet alapból
.
Használjátok beszélgessetek sokat!
almasrates
A mai naptól üzembe helyeztem egy állandó Guild Teamspeak2 servert!!! Azok a tagok akik mikrofonnal rendelkeznek és a közös játék során élőszóban is szeretnének beszélgetni a társakkal azoknak ajánlom hogy töltsék le az alábbi oldalról a Teamspeak2 klienst Teamspeak2 Homepage
A klienst letöltve és installálva az első fontos dolog a Settings menüpontban levő dolgok állítása legyen! Azon belül is az első a Sound Input/Output Settings rész:

A Voice Send Method-nál mindenképpen a Push To Talk-ot válasszuk ki és a Set gombbal állítsunk be egy billentyűt. Ezt a játék vagy bármilyen más program használata során ha megnyomjuk, akkor azonnal hallja a többi társ is a hangot. (ne használjuk a hangra aktivált bekapcsolást mert az eléggé gáz).
Akinek problémája van a net sávszélességével azoknak ajánlom hogy a Settings menüpont Options menüjében állítsa a Teamspeak sávszélességét a neki megfelelő értékre:

Ha ezek megvannak jöjjön a serverre való felcsatlakozás beállítása. A Connection menüpont Connection pontjára klikkelve egy ilyen ablakot lehet látni:

Label: ide azt írsz ami jól esik (nálam HWSW)
Server address: 193.202.89.143
Nickname: ha lehet akkor a CO2-s nick-edet használd!!!
Anonymus: ezt a lehetőséget kell kiválasztani!
Server Password: hwswguild
Auto-Reconnect: érdemes kipipálni hogy visszacsatizzon ha levág a net
Ha ezeket beállítottuk akkor máris a Connect gombra nyomva beléphetünk a serverre és lehet dumálni egymással. Ami fontos! Lehet külön csatornákat csinálni tehát ha valaki megy valahova csapatban játszani érdemes elkülönülni a default csatitól, és akkor csak azokkal lehet társalogni akik együtt játszanak. Ha valaki sokat beszél le is lehet mute-zni!
A maximum user szám 16 a serveren többen úgy sem vagyunk és a TS2 nem is enged többet alapból
Használjátok beszélgessetek sokat!
almasrates
Az élet olyan mint a motor. Be kell rúgni!
Elküldve: 2005. 05. 14. 10:34
http://nike12.tvn.hu/hiba.jpg
sry,elirtam... valami socket error. HELP! már felraktam.peccs is lejött.
sry,elirtam... valami socket error. HELP! már felraktam.peccs is lejött.
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2005. 05. 14. 10:44
Sirinor írta korábban:
A Hibaüzenetekről:
10061-es hiba. Nincs netkapcsolatod teljes mértékben. Valószínűleg itt másbaj lehet.
10060-as hiba. A szerver teljesen le van terhelve, nem engedi a klienst sem elindítani, letsztelheted, hogy a honlap sem megy, semelyik letöltés róla. Ha itt elindul valami beléphetsz megint. De sajnos próbálkozni és várni kell. Nekem volt hogy 5-6 órát nem ment. Kiszámíthatatlan.
Egyik esetben sem használ az újratelepítés, max. hogy azalatt elteleik egy kis idő és beléphetsz újra sikeresen!
)
Úgy emlékszem nekem is volt ilyen, de megjavult. Volt hogy szarakodott a net.
A Hibaüzenetekről:
10061-es hiba. Nincs netkapcsolatod teljes mértékben. Valószínűleg itt másbaj lehet.
10060-as hiba. A szerver teljesen le van terhelve, nem engedi a klienst sem elindítani, letsztelheted, hogy a honlap sem megy, semelyik letöltés róla. Ha itt elindul valami beléphetsz megint. De sajnos próbálkozni és várni kell. Nekem volt hogy 5-6 órát nem ment. Kiszámíthatatlan.
Egyik esetben sem használ az újratelepítés, max. hogy azalatt elteleik egy kis idő és beléphetsz újra sikeresen!
Úgy emlékszem nekem is volt ilyen, de megjavult. Volt hogy szarakodott a net.
Elküldve: 2005. 05. 14. 12:34
tegyétek fel ezt a hang dolgot. Egészen jó.
Habár a szerver most is meg van dögölve.
Habár a szerver most is meg van dögölve.
Ha valami kell, írj!
Elküldve: 2005. 05. 14. 15:00
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2
Elküldve: 2005. 05. 14. 15:04
Idézet: Chrystopher - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 16:00
most ha beindítom akkor más jön ki.
íme: http://nike12.tvn.hu/hiba2.jpg
íme: http://nike12.tvn.hu/hiba2.jpg
Őőőő. Ez valami patchelés hiba szerintem. Nekem egyszer csinálta amikor manuálisa patcheltem.
Elküldve: 2005. 05. 14. 15:22
Teamspeak szerver beállításoknál az "Allow server to assign nickname"-t lehet hogy ki kell pipálni.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2005. 05. 14. 16:16
nálam semmi gond nem volt letöltés után, stb.
manuálisan kéne patchelned, a weboldalról.
Elküldve: 2005. 05. 14. 20:46
Idézet: Cellular - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 17:16
nálam semmi gond nem volt letöltés után, stb.
ok.megpróbálok.
Elküldve: 2005. 05. 14. 21:43
SIKER! BELÉPTEM ACCAL!!! Csináltam tahoistet vagy mi a rákot!elis teleportált valami városba egyik ürge.. hogykell szervert váltani?mondtátok van egy szerver ahol sok a megyar meg ott van a hwsw klán is.. help! 
Bejött a maunális petchelés...
Elküldve: 2005. 05. 14. 23:07
Idézet: Chrystopher - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 22:43
hogykell szervert váltani?mondtátok van egy szerver ahol sok a megyar meg ott van a hwsw klán is.. help! 
szervert nem tudsz valtani
dreams/justice-on vagyunk egyebkent
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."
Elküldve: 2005. 05. 14. 23:14
Idézet: John Fowler - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 0:07
szervert nem tudsz valtani
mus mé mondod...Dragonon vagyunk!!!
lo...nem..Justice szervert keresd
Elküldve: 2005. 05. 15. 09:11
Tegnap voltunk metzone-ban de nagyon elbújtak a dove-ok. Aranylánynak sikerült kihozni 48-at a 48-ból. Grat.
Elküldve: 2005. 05. 15. 10:39
Somának tartozom még úgy is egy leírással... 
Példával írom le, az egyszerűség miatt...
Tegyük fel, találtunk 40 meteort (egy táskányi). Ezt mind oda kell adni egy karakternek (esetünkben nekem), aki elmegy a robotokhoz, NightDevilekhez, és meghal úgy, hogy a tásai egyike kitudja menekíteni az általa eldobott meteorokat. Ez jó esetben 5, rossz esetben 10-15 darab.
Ha többen vannak, akkor aki felszedte, az ismét meghal, hogy a 3. csapattárs is felszedhesse az elhullajtott meteorokat. Ez itt már jóval kisebb ugye, hisz nem fog mind a 10-15 leesni. Leesik mondjuk 5.
Ha van még csapattárs, akkor ezt a műveletet addig kell játszani, míg vagy a csapattárs, vagy a ledobott meteorok száma el nem éri a 0-át.
Ilyenkor mindenki revivel...MetZone sajátossága, hogy így mindenki a 2. szigetcsoportra kerül, ahol a water tao (esetünkben én) várja a csapatársakat a meteorokkal. Átveszi őket, és elindul kifelé.
Fontos, hogy egyedül induljon, és elsőnek! Így a waterdevilek nincsenek felzavarva, könnyebben ellehet ugrálni közöttük.
Ez a módszer 40 metből csapattárstól és szerencsétől függően 1-2 meteor veszteséggel 99% biztonsággal kihozza a meteorokat.
Végezetül, kösöznöm
Példával írom le, az egyszerűség miatt...
Tegyük fel, találtunk 40 meteort (egy táskányi). Ezt mind oda kell adni egy karakternek (esetünkben nekem), aki elmegy a robotokhoz, NightDevilekhez, és meghal úgy, hogy a tásai egyike kitudja menekíteni az általa eldobott meteorokat. Ez jó esetben 5, rossz esetben 10-15 darab.
Ha többen vannak, akkor aki felszedte, az ismét meghal, hogy a 3. csapattárs is felszedhesse az elhullajtott meteorokat. Ez itt már jóval kisebb ugye, hisz nem fog mind a 10-15 leesni. Leesik mondjuk 5.
Ha van még csapattárs, akkor ezt a műveletet addig kell játszani, míg vagy a csapattárs, vagy a ledobott meteorok száma el nem éri a 0-át.
Ilyenkor mindenki revivel...MetZone sajátossága, hogy így mindenki a 2. szigetcsoportra kerül, ahol a water tao (esetünkben én) várja a csapatársakat a meteorokkal. Átveszi őket, és elindul kifelé.
Fontos, hogy egyedül induljon, és elsőnek! Így a waterdevilek nincsenek felzavarva, könnyebben ellehet ugrálni közöttük.
Ez a módszer 40 metből csapattárstól és szerencsétől függően 1-2 meteor veszteséggel 99% biztonsággal kihozza a meteorokat.
Végezetül, kösöznöm
Elküldve: 2005. 05. 15. 11:35
Na igen, csak ebben azt nem értem hogy miért bonyolítjuk? A második szigetcsoport végéig még soha nem öltek meg. Csak ott, tehát meg lehetne spórolni ezt a haldoklást. Mindenki megy a második szigetcsoport elejére és ott odaadjuk neked ami van és te mész elsőnek.
Elküldve: 2005. 05. 15. 12:00
Soma, mert úgy nem biztonságos. De ha gondolod, és más is benne van, menjünk ki 8 an és eresszük végig az emberket a pályán. Kiváncsi vagyok, hogy hányan halnak meg az eslő szigetcsoporton, és hányszor. Megjegyzem, akkor ügyesebb vagy, mint én, mert én az első szigetcsoporton mindíg meghalok, te ezek szerint nem: "A második szigetcsoport végéig még soha nem öltek meg".
Kipróbáltam sokféleképpen kivinni a dolgokat, és ez a legkölcsékhatékonyabb... Így biztosított, hogy max 1-2 meteor vész el. De újításokra mindíg vevő vagyok.
Eddig ez bejött. Írd le pontosan te hogy gondolod, és meglátjuk.
Kipróbáltam sokféleképpen kivinni a dolgokat, és ez a legkölcsékhatékonyabb... Így biztosított, hogy max 1-2 meteor vész el. De újításokra mindíg vevő vagyok.
Eddig ez bejött. Írd le pontosan te hogy gondolod, és meglátjuk.
Elküldve: 2005. 05. 15. 12:28
Idézet: _Balagee_ - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 13:00
Megjegyzem, akkor ügyesebb vagy, mint én, mert én az első szigetcsoporton mindíg meghalok, te ezek szerint nem: "A második szigetcsoport végéig még soha nem öltek meg".
En eddig 3x voltam a metzoneban, es 3x probaltam kijutni. Eredmeny: 6x haltam meg eddig az elso szigetcsoport vege fele...
Igazabol azt is csak hallomasbol tudom, hogy van 2. szigetcsoport
"Ne légy hiú és beképzelt, hogy okosabb, és különb légy, mint embertársaid."
Elküldve: 2005. 05. 15. 12:58
Az első szigetcsoporton sosem lőnek (rám) csak akkor van gond ha közel megyek. Mindíg elsőre kijutottam csak amikor először voltam Amberyl-lel akkor haltam meg. De akkor is csak azért mert közel jött és leszúrt az ormányával.

Súgó
A téma zárva.