Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2005. máj. 17., kedd - 20:59
(Mellesleg lehet duzzogni, de a fórumokon általában az általánosságban feltett kérdésekkel szemben az olvasást szokták preferálni. Ha beleolvasgatsz a topikokba, akkor kialakul egy kép benned, és utána konkrét kérdésekre nagyon szívesen válaszolnak majd. Szerintem.)
Mindenekelőtt köszi a választ!
...És tudom, olvasni kell, szoktam is. És ritkán szeretik az emberek századszorra is leírni ugyanazt. De néha egyszerűbb a keresőnek inkább feltenni a kérdést, merthogy nincs épp ideje több 10-100 oldalt átböngészni.
Másrész pedig elég vegyesek az eddigi tapasztalataim, illetve másoké, akikkel beszéltem.
Az általad ajánlott Pio 109-esről is vannak kevésbé jó tapasztalatok, bár én is teszteltem egyet néhány napig, nem volt vele gond. Öcsémnek viszont igen, már ami a firmware-frissítést illeti. Illetve az, amit én teszteltem, ismerős gépében pl. nem volt hajlandó néhány lemezt megírni. (Ez persze lehetett a környezet hibája is.)
Amit eddig jónak gondolnék, az a Pio 108-as, ami szintén DL-es, de stabilabb a belseje a 109-eséhez képest. Érdekelne még a Plex 712-es vagy 708-as is, nekem tökéletesen megfelel olyan író is, ami 8-szoros sebességgel tud írni és olvassa a DL-es lemezeket, írni úgysem fogok ilyet még.
Tehát első nekifutásra az ár fog a döntő lenni, másodikra pedig megnézem a minőséget. És az is lehet, hogy elhalasztom néhány héttel az író-vásárlást...